zeynep hiç akıntın leken oluyormu çok uçuk kahve sarı gibi.
senin hiç akıntıon oluyormu uçuk kahve beyaz vss....
anladım canım benide 11 mayısa çagırdı 5+5 oluyorum duyulurmu anlamadım senin kaç oluyor .temizlik vs.de yapma ilk 3 ay önemliymiş bırak ev her zaman temizlenir
unlugul senin döneminde o renk akıntı bende oldu dr.um enfeksiyon dedi fitil verdi. Yanma koku bişey varmı?
Benim altıncı haftadan beri kahve akıntılarım var sende de mi var ?
unlugul senin döneminde o renk akıntı bende oldu dr.um enfeksiyon dedi fitil verdi. Yanma koku bişey varmı?
evet canım günde bir kere görüyorum :)))
Banada doktor progestan verdi canım ama hala devam ediyor. sana ilaç falan vermedimi
ben söyleyince yazdı artık mecbur progesteron dünden beri içiyorum.sen testler yaptırdınmı.ben yarın testleri yaptıracam belki enfeksiyobndur o zamana göre değişir tabi durum.yazarım yarın akşama inşallah sonuçlar çıkarsa
cnm çok çok geçmiş olsun öncelikle ama hemen ümitsizliğe kapılma bi doktora daha görün bence benimde öğrendikten üç gün sonra kanamam oldu.doktora gittim keseyi görmedi bu haftada görmemiz lazımdı ektopik gebelik bu dedi üç gün hastanede serumlarla ve bir sürü bilinmezlikle kaldım.nasıl dua ettim nasıl ağladım bir ben bir allah bilir benimde ilk bebeğim altı aydır bekliyorduk son gün kesin dış gebelik ya ilaçla düşürcez yada bekliycez kendiliğinden düşcek beklersek ameliyat gerekebilir dedi dünyam başıma yıkıldı.o telaşla başka bi doktora gittim tavsiye üzerine ve keseyi gördü çok sağlıklı dedi geç döllenme dedi nasıl ağladım anlatamam sarıldım doktora resmen ağrılar bendede oluyor hemde dayanılmaz ama sabret ve bence bi doktora daha görün allah sesini duymayıda nasip eder inşallah :)
sorma canımya doktor beni korkuttu 5 haftada kalp atışı duyulmalıymış böyle leke saglıksız demekmiş.falan filan bi daha gitmiycem ona ama işte bir kere korkuttu beni((
Canım benim dualarımız seninle.senin sağlığın artık daha önemli.eğer bu bebeğinden ayrılmak zorunda kalırsan inşallah Allah en kısa zamanda sana yenisini verir.haberlerinin bekliyoruz
benim kopkoyu sarı kokuluydu canım enfksynmyş. Sendeki eğer enfeksynsa dr. Alttan spekulumla bakıp anlayabilir. Ama lekeyse ona göre tedbir alır. Demek ki çok mühim bişiy değil seninki. Bursa pek çok arkadaşımız yaşıyor. Zaten progestan almışsın başka dr. Da en fazla onu verebilir. Sen sabırlı ol içini ferah tut dutacaksın kalp atışlarını:)
meraba kızlarrr yardımınıza ihtiyacım varrr ben de bebeğim olsun istiyorum 41 hamileden 41 ayetel kürsü toplamam lazım yardımcı olur musunuz allah sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin
resmn beni anlttın sankii kuzum yaaaa...Canim benim akintimda sari cok merak ediyorum neden acaba onemli bir sey midir aynen karnimda da agrim oluyor midem de agrimaya bulanmaya basladi
meraba kızlarrr yardımınıza ihtiyacım varrr ben de bebeğim olsun istiyorum 41 hamileden 41 ayetel kürsü toplamam lazım yardımcı olur musunuz allah sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?