2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
anladım canım benide 11 mayısa çagırdı 5+5 oluyorum duyulurmu anlamadım senin kaç oluyor .temizlik vs.de yapma ilk 3 ay önemliymiş bırak ev her zaman temizlenir

ben de atlayıp cevap veriyorum:)) ben 5+5te duydum pıt putları cnm

bende cevap veriyim o zaman 7+3de net olarak görüldü kalp atışları kızlar 5-6 hafta çok erken bence görülmesi için sakin olunn :)
kişiden kişiye değişiyo bu durum tabiki ama geneli 7-8.haftalarda görüyo diye biliyorum :)

Son düzenleme:
Ya arkadaşlar keseyi görmek kalp atışını duymak tamamen sabır işi. Kendinizi strese sokmayın Allaha tevekkül edin. Biliyorum bu haftalarda sabırla günleri saymak çok zor. Ama unutmamamız gereken bir şey var mesela benim batım 5mart arkadaşımında batı 5mart olabilir fakat ben son adetten hemen sonra hamile kaldıysam arkadaşım benden 10 gün sonra hamile kaldıysa elbette ikimiz aynı gün kalp atışını duymayız ben ondan en az bir hafta önce duyarım. O yüzden haftalara takılmayın bebeğimiz sağlıklıysa MUHAKKAK bizimle kalacaktır. 9 aylık bir sürece başladık gebelik demek sabır demek. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.. :)

sorma canımya doktor beni korkuttu 5 haftada kalp atışı duyulmalıymış böyle leke saglıksız demekmiş.falan filan bi daha gitmiycem ona ama işte bir kere korkuttu beni ((

unlugul senin döneminde o renk akıntı bende oldu dr.um enfeksiyon dedi fitil verdi. Yanma koku bişey varmı?

ben söyleyince yazdı artık mecbur progesteron dünden beri içiyorum.sen testler yaptırdınmı.ben yarın testleri yaptıracam belki enfeksiyobndur o zamana göre değişir tabi durum.yazarım yarın akşama inşallah sonuçlar çıkarsa

Banada doktor progestan verdi canım ama hala devam ediyor. sana ilaç falan vermedimi

yok canım testler için çarşamba günü çağırdı. Gelişimine bakıcam falan dedi. İlk doktorum kanama içinn düşük riski demişti. bu en son gittiğim kese güzel yerleşmiş biz rahmin ortasına yerleşmeyen keseler için düşük riski diyoruz dedi. Bide bu lekelenmeler için yerleştiği içindir dedi. Hayırlısı artık

canım senin adına çok sevindim tüm iyi dileklerin için de teşekkür ederim... benim durumum ne yazıkki negatife doğru gidiyor.. düşmesini bekliyorum.. kendi problemimi içeren konu http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...r/618571-yardim-sagliksiz-gebelik-kesesi.html bu linkte mevcut olduğundan nazik yanıtına geç teşekkür edebiliyorum... Allah yardımcın olsun inşaallah... sevgiler

sorma canımya doktor beni korkuttu 5 haftada kalp atışı duyulmalıymış böyle leke saglıksız demekmiş.falan filan bi daha gitmiycem ona ama işte bir kere korkuttu beni ((

benim kopkoyu sarı kokuluydu canım enfksynmyş. Sendeki eğer enfeksynsa dr. Alttan spekulumla bakıp anlayabilir. Ama lekeyse ona göre tedbir alır. Demek ki çok mühim bişiy değil seninki. Bursa pek çok arkadaşımız yaşıyor. Zaten progestan almışsın başka dr. Da en fazla onu verebilir. Sen sabırlı ol içini ferah tut dutacaksın kalp atışlarını:)

yanlış anlamadıysam önemli bişey değil alttan bakmıycam dedi gibi hatırlıyorum,ama önce iyi korkuttu .

Canim benim akintimda sari cok merak ediyorum neden acaba onemli bir sey midir aynen karnimda da agrim oluyor midem de agrimaya bulanmaya basladi
resmn beni anlttın sankii kuzum yaaaa...
ayy bebklerimiz sağlıklı olsunn...
çok kafaya takmak istemyorum bende..rahm büyümeye başldıkça ağrı oluyormuşş öle okudum kuzum..hepimzde varsa ii bişedir herlde deme DD
meraba kızlarrr yardımınıza ihtiyacım varrr ben de bebeğim olsun istiyorum 41 hamileden 41 ayetel kürsü toplamam lazım yardımcı olur musunuz allah sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin

okudum cnmm..allhh aratmasın tez zanda hyaırlı sağlıklı bir evlat nasip etsn kuzuzmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…