birde kalp atışını duydunmu keseni gördünmü? gördüysen ve duyduysan ne zamandı?
canım ben de tefal kazanlı alacağım zahmet olmazsa modelini de yazabilir misin ya, alıp da pişman olmak istemiyorum
canım çok üzüldüm gerçekten inan zor durum ama emin ol ki çok çok daha iyisi olacak, kendine dikkat et
kızlar bu arada ben doktorumun söylediğine göre şu an 7+5 teyim ve hala bulantım falan yok bundan sonra da olmaz değil mi?
meraba kızlarrr yardımınıza ihtiyacım varrr ben de bebeğim olsun istiyorum 41 hamileden 41 ayetel kürsü toplamam lazım yardımcı olur musunuz allah sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin
benide rahatlattın canım bir doktora gittim şu anda 5+1 im 6+0 da kalp atışını duymazsak saglıksız dermiş .her yerde yazıyor 10 haftada duyan var diye.kesemi 4+5 te gördüm ama 5,5mm idi.
evet canım 2 mayısta gördüm.4+5 tim az kahve lekem oldu doktora gittim moralimi bozdu 5+3 te kalp duyulmalıymış.bi daha gitmiycem ona.benim bat 30 mart 24 nisanda ögrendim hamileyim
anladım canım benide 11 mayısa çagırdı 5+5 oluyorum duyulurmu anlamadım senin kaç oluyor .temizlik vs.de yapma ilk 3 ay önemliymiş bırak ev her zaman temizlenir
Al bendende o kadar bir istah bir istah sorma gitsin,doymuyorum bir turlukilo almaya başlayan varmı kızlar ben almaya başladımbir oburluk var ki bende sormayın galiba benimki kız çok acıkan hamilelerin bebeği kız olurmuş :)))
Yine kalp atışlarını duyamadık bebeğimin. Ve yine rahim bebeğimi atmaya çalışıyor. Dua edin lütfen Rabbim kimseye bu acıyı tekrar yaşatmasın
Yine kalp atışlarını duyamadık bebeğimin. Ve yine rahim bebeğimi atmaya çalışıyor. Dua edin lütfen Rabbim kimseye bu acıyı tekrar yaşatmasın
doktorun nediyor canımgec döllenme olabilir falan dedimi 10 haftada bile kalp atışlarını duyanlar var ümidini kaybetme rahimin bebeği atmaya çalıştıgını doktormu söyledi nerden anlamıs
Al bendende o kadar bir istah bir istah sorma gitsin,doymuyorum bir turluneyse bugun itibari ile sinirlama getirdim kendime yoksa sonunu dusunemiyorum
canim endiselenme ve hayirlisi iste...dua edecigim senin icin ,umarim bebegin kalir seninle,birakmaz seni
Canım kesede bebeğimi göremedi. Kalp atışlarını duyamadı. Ve kesenin görününü su damlası şeklini almıştı. Ben bile dedim atmaya mı çalışıyor. Çünkü daha geçen hafta yuvarlaktı ve olması gerektiği yerdeydi.
Geç döllenme vardı ama clexane ile normal zamanına gelmişti neden böyle oldu anlamadım. Boş gebelikte olabilir dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?