2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
birde kalp atışını duydunmu keseni gördünmü? gördüysen ve duyduysan ne zamandı?

gül, canım ben bebeğim kalp atışını 6. haftada alttan muayneyle gördüm. karından bakmıştı önce göremedi, sonra alttan muaynede gördü. içini rahatlatacaksa ol alttan muayne, hiç bir zararı yok, merak etme. olmak istemezsen büyük ihtimalle 7. haftadan sonra görürsün, için rahat olsun tatlım...

ben normlde geç adet oluyor 33 gnde bir...bende dr giitmde adete göre 5 haftalık diye hespldım ..kese görcem diye gittim 6+2 de hem kese hem kalp duydum...sıkıntıya sokuyoz kendimizi valla..içeri girene kdr mafffolfumm..ben çok kiloluyumm...
hata dr o koca göbenden bile gördüm dedi....ama ben çok öksürünce birde alttan bakalım dedi sonra daha net duydukk..
akışına bırakın..eğer geç dölnmyese sata göre 10 hafatlıksındır geçtr.. bi bakrtsın 5 haftalıktır..benm arkdşım en son şubatta adet oldu..sata göre şimdi 3 aylık fln olktı ama 5 haftalık daha yeni kese gördüDD

Günaydınnnlaaaar! Nefis bir gün olsun hepimiz için. Bugün artık mecburi durumlar için işyerindeki en yakın çalışma arkadaşlarıma ve amirime "ben hamileyim" dedim. Ayyyy çok süpeeer bir duygu. Bebişimin varlığını dış dünyaya duyurmak.

kızlar hepinize günaydın cumartesi doktora gıttık maşallah bebişimin kalp atışlarını duydum cok ağladım iki kez düşük yaşadım hiç kalp atışı duymadım herşey yolunda bebişimde cok ıyı rabbım sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin hepimize

canım benım ınan mesajını yenı gördüm bu akşam markasına bakar söylerim ama ben gerçekten cok memnunum eşim bıle kullanmayı sevıyor cunku cok rahat

kilo almaya başlayan varmı kızlar ben almaya başladım bir oburluk var ki bende sormayın galiba benimki kız çok acıkan hamilelerin bebeği kız olurmuş :)))

Günaydın Arkadaşlaaaarrr

benide rahatlattın canım bir doktora gittim şu anda 5+1 im 6+0 da kalp atışını duymazsak saglıksız dermiş .her yerde yazıyor 10 haftada duyan var diye.kesemi 4+5 te gördüm ama 5,5mm idi.

evet canım 2 mayısta gördüm.4+5 tim az kahve lekem oldu doktora gittim moralimi bozdu 5+3 te kalp duyulmalıymış.bi daha gitmiycem ona.benim bat 30 mart 24 nisanda ögrendim hamileyim

Unlugul ben ilk doktora gittiğimde 4+5 tim kese falan görmedi kanda anladı gebelik olduğunu 10 gün sonra gel keseyi görelim dedi.

daha sonra şehir dışında seminerim olduğu için başka bir doktora gittim 6+3 ken keseyi gördü ama kalp atışını duyamadı. Hatta kese 32.5 mm di. Bir problem gözükmüyor dedi ama seni rahatlatabilmek için alttan bakabiliriz o zaman kesin duyulur kalp atışı dedi ama çok gerek yok dedi. Bende eşimde yanımda olduğu için, birde korktuğum için alttan baktırmadım.

yarın randevum var 8+4 olacağım inşallah duyabilirim kalp atışlarını, ve bebeğimin sağlıklı haberlerini alabilirim. Bende çok tedirgin oluyordum çünkü çok erken duyanlar var. Şimdi çok takmamaya çalışıyorum. Herşey olacağına varır çünkü ve herşey yalnızca Allahın elinde.

Akıntım hamileliğim başladığından beri var. Üstelik arttı. Ağrılarımda var herkesin söylediğine göre normalmiş. Ama kendimi yorduğum, zorladığım zaman çok az, belli belirsiz kan lekeleri görüyorum çamaşırımda.

Yine kalp atışlarını duyamadık bebeğimin. Ve yine rahim bebeğimi atmaya çalışıyor. Dua edin lütfen Rabbim kimseye bu acıyı tekrar yaşatmasın

anladım canım benide 11 mayısa çagırdı 5+5 oluyorum duyulurmu anlamadım senin kaç oluyor .temizlik vs.de yapma ilk 3 ay önemliymiş bırak ev her zaman temizlenir

Canım bence senin için biraz erken. sabırlı ol ve stres yapma. 6+5 te duydum ben kalp atışını. Daha da geç duyanlar oluyor

kızlar benımle aynı seylerı yasayanlar varmı asırı derecede su ıcme ıhtıyacı duyuyorumgunde nerdeyse 5 lıtre su ıcıyorum sureklı ıcım kuruyor. Bırde bısey kafamı karıstırdı ben martın dordunde adet olmustum ama ultrason olcumlerıne gore son adet tarıhım 28 subat ben sımdı ultrason olcumune gore mı hafta hesaplamalıyım son adet tarıhıne gore mı

kilo almaya başlayan varmı kızlar ben almaya başladım bir oburluk var ki bende sormayın galiba benimki kız çok acıkan hamilelerin bebeği kız olurmuş :)))
Al bendende o kadar bir istah bir istah sorma gitsin,doymuyorum bir turlu neyse bugun itibari ile sinirlama getirdim kendime yoksa sonunu dusunemiyorum
Yine kalp atışlarını duyamadık bebeğimin. Ve yine rahim bebeğimi atmaya çalışıyor. Dua edin lütfen Rabbim kimseye bu acıyı tekrar yaşatmasın

canim endiselenme ve hayirlisi iste...dua edecigim senin icin ,umarim bebegin kalir seninle,birakmaz seni

allahtan hayırlısını iste inşallah bebeğinde sende iyi olursunuz inşallal rabbim sana ve bebeğine sağlıklı günler nasip eder.

doktorun nediyor canımgec döllenme olabilir falan dedimi 10 haftada bile kalp atışlarını duyanlar var ümidini kaybetme rahimin bebeği atmaya çalıştıgını doktormu söyledi nerden anlamıs

doktorun nediyor canımgec döllenme olabilir falan dedimi 10 haftada bile kalp atışlarını duyanlar var ümidini kaybetme rahimin bebeği atmaya çalıştıgını doktormu söyledi nerden anlamıs

Canım kesede bebeğimi göremedi. Kalp atışlarını duyamadı. Ve kesenin görününü su damlası şeklini almıştı. Ben bile dedim atmaya mı çalışıyor. Çünkü daha geçen hafta yuvarlaktı ve olması gerektiği yerdeydi.

Geç döllenme vardı ama clexane ile normal zamanına gelmişti neden böyle oldu anlamadım. Boş gebelikte olabilir dedi

İnşallah canım Allah razı olsun. O kadar çok korkuyorum ki Ocak ayında da kürtaj oldum aynı acıları yaşamak istemiyorum

Allahtan hayırlısı sağlıkla bebeğini kucagınaalırsın en kısa amanda inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…