Arkadaşlar bizim kakamiz mukuslu değil diyen varmı merak ettim de
arkadaşlar böyle resimler yayınlamak istemiyorum ama insan panik yapınca her şey yapıyor bu son kaka resmi saat 14:10 da yaptı, arkasına taşmış bebeğimin ishal gördüğünüz gibi resimde sadece o kadar kan var ve ortada yeşil mukus var, 2 gündür sadece anne sütü ile besledim hiç mama vermedim sizlerde de böyle oldu mu yardım edin lütfen.
bizimde böyle hep ishal gibi ve hep arkadan taşıyo..ne çok varmışız aslında dimi..
Canım diyet yapmadığımız dönemde bizim kakamızda aynen bu şekildeydi... Aşırı mukuslu sizin de kakanız ve azımsanmayacak kadar da kan var malesef.. Bana gıda allerjisi gibi geliyor... Ama mutlaka bir allerji doktoruna görünmenizde fayda var bence...
Kızlar doktorumun bana yasaklı olarak verdiği liste ve benim yediklerim şu şekilde size de örnek teşkil edebilir.. Ancak öncelikle doktorunuza danışınız:)) zira eğer allerjiniz yoksa benim gibi sütünüzün kalitesi azalmasın ve eziyet çekmeyn:)))
Şimdii liste şu şekilde:
Doktorun verdiği yasaklı liste şu şekildeydi; süt ve süt ürünü içeren herşey ( içeriğinde süt tozu peynir altı suyu olan herşey dahil) dana eti, yumurta, domates, turunçgillerin hepsi ( limon dahil) , nar ve ürünleri, baharatların tamamı, çerezlerin tamamı, kabuklu deniz hayvanları ve balık, tropik meyveler, soya ürünleri, susam ve ürünleri. Tüm yemekler z. yağı ile pişiriliyor ayçiçek yağı da yasaklı...Diyeti yapmak zor tabi ama hiç bozmamak gerekiyor yoksa al baştan olursun ve bebeğe zarar vermiş olursun.. Bu yüzden sabırla diyeti yapmaya devam.. Diyetin bu kadar geniş olması da süt ve süt ürünü allerjisi yanında çoklu gıda allerjisine de bu çocukların yatkınlığı ve dahası onlara karşı da allerji olabileceği olasılığı...
Benim yediklerim şöyle: marul dereotu maydanoz zeytin ( bu kahvaltım oluyor ) sebzelerden enginar ıspanak pırasa kereviz bezelye karnıbahar olur ama gazdan dolayı yemiyorum.. Yani sebzelerde sıkıntı yok salçasız baharatsız limonsuz ve z. Yağı ile piştiği sürece.. Makarna bulgur pirinç pilavı buğday yeşil mercimek kırmızı mercimek nohut kuru fasülye patates havuç bunlarda sıkıntı yok... Kuzu eti yeniliyor ki protein açısından çok önemli tavuk yiyorum... Bazent tatlı krizine giriyorum emzirdiğim için yumurtasız sütsüz sodalı ve zeytinyağlı kek yapıyorum havuçlu elmalı kuru kayısılı aynı şekilde kurabiye yapıyorum... Un ve irmik helvası kavuruyorum:) sütsüz tereyağsız ama ne yapayım:) meyvelerden elma armut ayva yenilebilir... Bu arada ben çok sütümü arttırıyor diye hurma yiyordum o da tropik meyveymiş o da yasak.. Aklıma bunlar geliyor valla:)
canım çok sağol ya eminim bir çoğumuz fikir sahıbı olduk bu yazdıklarınla..çok sağol
link düzgün değil canım, bizimkinde kanda var korkumdan öleceğim yarın doktor ne diyecek bakalım.http://touch.dailymotion.com/ bence bi dinleyin hafif sumuksu normal diyor.Mesela ben kakali bezin iki tarafini birbirne yapstrp ayirnca birazcik sumuksu uzanti gordum yoksa farkedileck gibi degildi
bazen böyle oluyor fakat cuma günü çok fazla idi neredeyse avuç içi kadar hemen apar topar hastaneye gittik, rengide mi böyle sizin?
Yavrularimin ikiside hasta pis çinliler bulastirdilar pisliklerini biyuk kizim ates 38.5 oldukucugu 37 dusurdum cikmazsa dua edin kizlar
Yavrularimin ikiside hasta pis çinliler bulastirdilar pisliklerini biyuk kizim ates 38.5 oldukucugu 37 dusurdum cikmazsa dua edin kizlar
çok geçmiş olsunYavrularimin ikiside hasta pis çinliler bulastirdilar pisliklerini biyuk kizim ates 38.5 oldukucugu 37 dusurdum cikmazsa dua edin kizlar
özgecim geçmiş olsun, nedir senin bu çinden çinlilerden çektiğin yahu, eşin geldimi buarada? insallah toparlanır prenseslerYavrularimin ikiside hasta pis çinliler bulastirdilar pisliklerini biyuk kizim ates 38.5 oldukucugu 37 dusurdum cikmazsa dua edin kizlar
Dün yazmadım
Akşam Aras nöbet geçirdi ama bu aefer daha kötü
Bı gece gene yaptı artarak acile geldik
Zor yazıyprum iyi değilm
Bu gece buradayız nöbet artarsa müsahele edecekler öünkü şiddeti arttı
Evlerden ırak eğilepsi-sara dan şüphe ediliyor
Allah rızası için dua edin oğluma...
Başka sözüm yok....
Dün yazmadım
Zor yazıyprum iyi değilm
Başka sözüm yok....
Dün yazmadım
Zor yazıyprum iyi değilm
Başka sözüm yok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?