2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Arkadaşlar bizim kakamiz mukuslu değil diyen varmı merak ettim de

Benimki arada mukuslu yapıyor ben pek rahat olduğumdan gitmiyorum dr a.her kakası farklı bu da benim yediğimle alakalı.ikinci bebekte böyle rahat oldum
Hatırlıyorum ilk iki haftalıkken kan bile görmüştüm hemen mamayı değiştirdim .geçti.bebelac almıştım iyi gelmedi.şimdi sma kullanıyorum hemde emiyor,

kızlar bizim mukuslu kaka ve bunun yanında huzursuzluk uykusuzluk da had safhada..karının içi gurul gurul 3 aya kadar dr hep kolik bu diyodu bu ayki kontrolde geçmeyince kafasına dank etti tahlil istedi..süt alerjısı çıkınca aman bişey yok ne olmuş ben süt ürünleri tüketmiycekmişim dedim ama durum bu kadarda basit değilmiş sanırım ben çok hafıfe almışım:))açıkçası ben çok da tınmamıştım tüm huzursuzluğun sebebi bu dedi başka bir dr..normaldede ben çok abur cubur yiyen bır tıpım nasıl vazgeçicem çikolatadan bilemiyorum ya...

Kixlar oglumunda yenidogam doneminde iki aylik civari olana kadar kakamiz mukusluydu cildimizde opmeye bagli diye dusundugumuz kabariklillar vardi
dr umuz kaka konusunda oldukca rahatti kaka tahlili yaptirdik ve temiz cikti sonrasinda cildimizden de yola cikarak alerjik bir durum soz konuau oldugunu farkettin zanli yumurta cikti
Ben yumurta diyetine girmeme itibari ile kakamiz tamamen normale dondu

Herbiruniz gordugum kadariyla dikkatli ve temkinli annelersiniz
Alerhi gercekten dikkate alinmasi gerektigi kadar sorunlara yol acabiliyor.
karin agrisi huzursuzluk ve alerjik btonsite bile sebep olabiliyor

ama sunu soyleyim oglum iki aylikken ben bir kek bile yiyemezken oglum bir bucuk yasinda artik kek bebe biskuvisi krep yiyebilen bir duruma geldi
sanirim denildigi gibi iki yasina gelmeden bu problem.ortadan kalkiyor
insalla sizlerde dikkat ederek bu bir seneyi atlatcaksiniz

bazen böyle oluyor fakat cuma günü çok fazla idi neredeyse avuç içi kadar hemen apar topar hastaneye gittik, rengide mi böyle sizin?

Disari cikmistik yazamadim, benimki cok kaka yapiyor anne sutu aldigi icin normaldir heralde diyorum ve bazen bezi acikken kaka yapiyor resmen balgam oluyor mukus falanda degil :) uzun zamandir boyle hemde, sende icini ferah tut bana bir doktor kakasi boyleyken rotayi onermem dedi ama biz yaptirdik bence sende gida alerjisi vardir rotayla ilgili deildir

Kızlar bu arada bizim allerji doktorumuz rota aşısını önermedi ve ben yaptırmadım..

bizler nasıl yetişmişik annemiz hiç böyle kaka falan kontrol eder bizimki gibi incelermiş mi. yoksa kanlı, balgamlı, yeşilimsi kaka bizim devremizde bizi mi buluyor anlamış değilim.

Yavrularimin ikiside hasta pis çinliler bulastirdilar pisliklerini biyuk kizim ates 38.5 oldukucugu 37 dusurdum cikmazsa dua edin kizlar

Yavrularimin ikiside hasta pis çinliler bulastirdilar pisliklerini biyuk kizim ates 38.5 oldukucugu 37 dusurdum cikmazsa dua edin kizlar
özgecim geçmiş olsun, nedir senin bu çinden çinlilerden çektiğin yahu, eşin geldimi buarada? insallah toparlanır prensesler

Kızlar selamm, ya bu saç dökülmesine bi çözüm bulabilen var mı? Tomarla dökülüyo kel kalıcam sanırım yaa 😢

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Dün yazmadım
Akşam Aras nöbet geçirdi ama bu aefer daha kötü
Bı gece gene yaptı artarak acile geldik
Zor yazıyprum iyi değilm

Bu gece buradayız nöbet artarsa müsahele edecekler öünkü şiddeti arttı
Evlerden ırak eğilepsi-sara dan şüphe ediliyor

Allah rızası için dua edin oğluma...
Başka sözüm yok....

Ay Allahım sen koru Arası.. Dualarım seninle canım ama bozma moralini... Allah yardımcınız olsun( dua edeceğim...

Allah korusun canım küçük aras dualarımda

dualarım oğlunla tatlım sen güçlü olmaya çalış ve aklına kötü şeyler getirmemeye gayret et inşallah aras iyileşir ve bidaha yaşanmaz bunların hiçbiri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…