2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Bugün 2 doktordan randevu aldık Yoldayız şimdi alerjiden mi kaynaklıydı bu yoksa aşıdan mı şu an bilmiyoruz inşallah doktorlardan tatmin edici cevaplar ve yönlendirme alabiliriz akşama neler dediklerini yazarım umarım doğru teşhis konulabilir. Allah tüm bebekleri korusun bizlerede güç versin

cok gecmis olsun Allah yardimciniz olsun

günaydınn herkese..

Kızlar minik arasımız için herkes bi ayetel kürsi okuyabilirmi Allah rızası için..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gizemcim dün öğrendiğim zaman da okudu şimdi de.. Aklıma geldikçe de okurum... Yeterki iyi olsun kuzucuk... Haberin var mı dün gece nasıl geçmiş? Nasıl durumu?

Gizemcim dün öğrendiğim zaman da okudu şimdi de.. Aklıma geldikçe de okurum... Yeterki iyi olsun kuzucuk... Haberin var mı dün gece nasıl geçmiş? Nasıl durumu?

Canım eeg çekilcek çekilmeden bişey demiyolarmış.

Tatlım dualarimiz sizinle Allah acil şifalar versin en kisa zamanda güzel haberlerinizi bekliyoruz

günaydınn herkese..

Kızlar minik arasımız için herkes bi ayetel kürsi okuyabilirmi Allah rızası için..

Okudum cnm aklima geldikce de okuycam

kilosu haftası filan ne kadardı ? Bi sorun oldu mu ??
Yok cnm 2930 gr dogdu
Cok bi problem olmadi cok sukur

Canim ben cok kisiye sordum
3. Ay hep azalmis
Cok takma
Benim kizimda 2930 dogdu
İlk iki ay 1 er kilo aldi
3. Ay 650 gr aldi
Cok takmiyorum artik
Dr 300-400 gr alirsa o zmn mamaya baslariz dedi
Boyu nasil
Bizim 49 cm dogdu
Suan 62 cm

Canim ben cok kisiye sordum
3. Ay hep azalmis
Cok takma
Benim kizimda 2930 dogdu
İlk iki ay 1 er kilo aldi
3. Ay 650 gr aldi
Cok takmiyorum artik
Dr 300-400 gr alirsa o zmn mamaya baslariz dedi
Boyu nasil
Bizim 49 cm dogdu
Suan 62 cm

48 cm doğdu en son 58 cmdi... Ben boya çok fazla takılmıyorum açıkçası zira ne ben uzunum ne de babası:)) çok uzun bir kız olmaz zaten heralde:)

günaydınn herkese..

okudm bende aklma geldikce okicamm...

anilll cok gecmis olsn insallah sonucnuzz temiz cikar....
herseyin hayirlisi lsn..

48 cm doğdu en son 58 cmdi... Ben boya çok fazla takılmıyorum açıkçası zira ne ben uzunum ne de babası:)) çok uzun bir kız olmaz zaten heralde:)

yaa ayni bizimkide artik kilo almaz oldu...ilk aylar 1100 alnisti son a 600gr. ama hala tartida ayni yaklask 1haftayi geckin....anlamiyorum.sutum de var yetiyor..
diger aylarda boyleydi..mama vermiyodmm..:44::44:

Anılcım canımm düşünme hmn öyle kötü şeyler
Arasa rabbim şifa versin sağlık versn dularımız seninle bak

yaa ayni bizimkide artik kilo almaz oldu...ilk aylar 1100 alnisti son a 600gr. ama hala tartida ayni yaklask 1haftayi geckin....anlamiyorum.sutum de var yetiyor..
diger aylarda boyleydi..mama vermiyodmm..:44::44:

Benim son 10 günde 300 g aldı çok şükür.. Bunda son bir haftadır zoraki de olsa mama yedirebilmiş olmamın etkisi var tabi...

papatya2308 çok geçmiş olsun canım dualarimiz sizinle buraya pek yazamıyorum net bağlantım gidip geldiği için ama hepinizi takip etmeye çalışıyorum ve topikteki bütün yavrularımiza bol bol dua ediyorum Rabbim tez zamanda sifalarini versin inşallah.
Bu arada 3. Ayımız bitiyor inşallah ve bu ayın sonunda dün gibi geçen sene martin 20sinde film çekilmiştim bu sene evladım yanımda çok şükür.

Son düzenleme:
Aras'ın hastanede olduğunu öğrendim şimdi okuyunca, çok üzüldüm, Rabbim Aras'a sağlık sıhhat , Anıla sabır ve güç versin insallah, ben de ayetel kürsi yi okudum prens Aras için insallah korkulduğu gibi bir durum yoktur.

buarada kızlar tetanoz aşısının 3. dozunu yaptıran varmı?? ben bugün gittim yaptırdım

Kızlar burada daha önce konusu geçmişti verem aşısı sonrası kolda i kalıp kalmamasıyla ilgili.. Benim kızın kolunda ufak kırmızı bir nokta oluştu sizinkiler nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…