Yavrularimin ikiside hasta pis çinliler bulastirdilar pisliklerini biyuk kizim ates 38.5 oldukucugu 37 dusurdum cikmazsa dua edin kizlar
Dün yazmadım
Akşam Aras nöbet geçirdi ama bu aefer daha kötü
Bı gece gene yaptı artarak acile geldik
Zor yazıyprum iyi değilm
Bu gece buradayız nöbet artarsa müsahele edecekler öünkü şiddeti arttı
Evlerden ırak eğilepsi-sara dan şüphe ediliyor
Allah rızası için dua edin oğluma...
Başka sözüm yok....
Dualarımız inşallah kabul olur ve evladın saglıgına en kısa zamanda kavuşur. Sunu unutmamak lazım hastaliği veren Allahim dermaninida verecek olan Allahimdir, dua edelim bol bol.Dün yazmadım
Zor yazıyprum iyi değilm
Başka sözüm yok....
arkadaşlar oğlumun saçı çok dökülüyo sizdede öylemi acaba :26:
bide kafası bana atesli gibi geldi ama koltuk altından ölcüyorum 36.5 cıkıyo anlayamadım :44:
Cnm cok gecmis olsunDün yazmadım
Zor yazıyprum iyi değilm
Başka sözüm yok....
kızlar bizim mukuslu kaka ve bunun yanında huzursuzluk uykusuzluk da had safhada..karının içi gurul gurul 3 aya kadar dr hep kolik bu diyodu bu ayki kontrolde geçmeyince kafasına dank etti tahlil istedi..süt alerjısı çıkınca aman bişey yok ne olmuş ben süt ürünleri tüketmiycekmişim dedim ama durum bu kadarda basit değilmiş sanırım ben çok hafıfe almışım:))açıkçası ben çok da tınmamıştım tüm huzursuzluğun sebebi bu dedi başka bir dr..normaldede ben çok abur cubur yiyen bır tıpım nasıl vazgeçicem çikolatadan bilemiyorum ya...
link düzgün değil canım, bizimkinde kanda var korkumdan öleceğim yarın doktor ne diyecek bakalım.
bizler nasıl yetişmişik annemiz hiç böyle kaka falan kontrol eder bizimki gibi incelermiş mi. yoksa kanlı, balgamlı, yeşilimsi kaka bizim devremizde bizi mi buluyor anlamış değilim.
Arkadaslar kızım Aralıkta doğdu hersey iyiydi fakat 10 gün ishal oldu ondan sonra gecti 3 gün önce rotateq asisi oldu. Eskiden ishalde 1 damla olan kan dün aksam, kakali bezde yarısı nerdeyse kanliydi acil Ege üniversitesine giriş yaptık dün gece. Doktorlar Pazartesi'ye bekliyor meckel divanture, bagirsak dolanmasi, rotavirus asisi yan etkisi veya sut alerjisi olabilir dedi. inanın tükendim bittim bir bilgisi basına gelen varsa cevap yazar mı. Lütfen yardım edin Allah'a duaci olurum.
Cok gecmisler olsunmerhaba arkadaşlar benim oğlum 6 aralıkta doğdu. normal doğum yanlısı olduğum için doğurarak dünyaya getirdim oğlumu. tansiyonum yükseldiği için 2 Hafta erken ve 2,5 kg doğdu oğlum suni sancıyla. şimdi kilosu 5,700. sütüm yetmediği için hem emziriyorum hemde mama veriyorum. kerata biberondan hemen ve çok gelmesine alıştı memeden süt azalınca emmiyor. tabi sütüm dahada azaldı sağarak artırmaya çalıştım ama olmadı. 1-2 damla daolsa anne sütü alsa iyidir diyorum.1,5 aylıkkken mamaya başlamak zorunda kaldım. emip emip ağlıyordu oğlum çok ağlıyordu. mamaya başladıktan sonra ağlamaları biraz azaldı. sonra 2 aylık olduğunda bir gün altını değiştirirken sol kasığında şişlik farkettim. doktora götürdük fıtık çıktı. o minicik haliyle ameliyat oldu oğlum. oda yetmiyormuş gibi anestezi almışken sünnetde olsun dedik eşimle sünnetinide yaptırdık. ona rağmen oğlum ilk ameliyattan çıktığı saatlerde huzursuzdu sonra pek ağlamadı. çok dayanıklı canım benim.çok sıkıntılar çekti. şimdi iyiyiz. sadece üzülüyorum doyasıya emziremedim oğlumu . o yüzden içim buruk. neyse kafanızı ütüledim kusura bakmayın anlatmaya ihtiyacım varmış galiba. dün üye oldum ilk yazım buraya nasipmiş. herkesin bebişi sağlıcakla büyür inş.
Cnm bizdede ufurum var ama azalmisKızlar yazmıştım buraya midem bulanıyo hamile olabilir miyim diye, bgn test yaptırdım bişey çıkmadı rahatladım daha çok yeni anne için tehlikeli olabiliyomuş dikkatli davranalım valla.
Kızımın 4.ay kontrolü vardı üfürüm çıktı dr hemen eko istedi çok şükür masum üfürümmüş 1 yaşına kadar geçer byk ihtimal dediler. 65 cm, 6650kg olmuş kızışko
Bizden haberler bu kadar
Ahhh o aciyi bende yasadimmrb kızlar
yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz... bebişleriniz hayırlı olsun, sağlıkla büyüsünler inşallah...
yine hasta olan kuzucuklarımız var allahım acil şifalar versin
kızlar uzaktan bi akrabamızın kızı hamileydi son günleriydi
lekelenmesi olmuş dr.unu aramış dr.da çarşamba kontrolumüz var nasılsa diye önemsememiş
kontrole gittiğinde suyunun bittiği ve bebeği kaybettiklerini öğrenmişler
kıyafetleri eşyaları odası belki ismi bile hazırdı heycanla bekleniyodu aman allahım nasıl acı
çok etkilendim çok üzüldüm allahım kimselere vermesin böyle acı şuan onun psikolojisini düşünmek bile çok zorr
kaybettiği bebeğini doğurmuşayyy allahım sen koru yarabbim ne ağır imtihanlar var...
kizlar dun sormustum ysa mkuslu kakayi az once kaka yapti bezi degstrdktn sonra iki tarafindan kapatip acinca yani yapistirip syrncs sumuksu uzantilar oluyo.Ama ozellkle incelmsydim hic farkedilecek gibi degil.Sizce bu mu mukusli kaka
Cok gecmisler olsun
Cnm bizdede ufurum var ama azalmis
İnsallah sizinkide azalir
Ahhh o aciyi bende yasadim
Adi doktorum yuzunden
Simdi kizimla acim hafiflesede evlat acisi insanin icinden hic cikmiyor
O kadar bekleyip dogumda kaybetmek cok zor
Rabbim yardimcisi olsun sabir versin
O yuzden asla mizirdamiyorum
Uykusuzluk yorgunluk beni yildiramaz
Kizimda sut alerjisi var napalim kucagimda ya bu da gecer
Evlat gibisi yok
Bugune de sükur olsun
Evet gerçekten uykusuzluk filan vız geliyor ..
Bende 2014 ocak annesiyim yazdıklarınız çok hoşuma gitti ben başta hiç uyuyamıyorum diye çok konuşuyodum uflayıf puflamalar sonra aklım başıma geldi tabii benim prensesimde 54 günlük şimdi .. Bebeğini kaybeden arkadaşımızada sizede çok üzüldüm .. Doktorların işi işte .. Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın .. Aminnn .. Herkes bebeğini güle güle büyütsün Allah nazarlardan saklasın .. Bu arada süt alerjiniz için çok üzüldüm çok geçmiş olsun ..
Aslinda bende ocak 3 de dogum yapmaliydim ama 14 aralikta aldi doktorum
Cunku son hafta asiri strese girdim
Bebegin hayirli olsun
Uyku 1 saat uyuyunca gecer ama minislerimizin keyfi omur boyu insallah
Dün yazmadım
Zor yazıyprum iyi değilm
Başka sözüm yok....
Yavrularimin ikiside hasta pis çinliler bulastirdilar pisliklerini biyuk kizim ates 38.5 oldukucugu 37 dusurdum cikmazsa dua edin kizlar
Cok gecmis olsun rabbim tez zamanda sifa verir insallah. hicbir bebegin gulen yuzleri solmasinDün yazmadım
Zor yazıyprum iyi değilm
Başka sözüm yok....
Saolasin elifcim. Bundan sonra her gün BJ cay kasigi yağ vermeyi dusunuyorum hayatim. Popo ile zorda kalmadikca oynamak istemiyorum. Hic hos bisi değil kalemin demir ve kalinini düşün onu sokuyolar iki cm 20sn yer bekliyor çok can sikici
50 cm 2500 gr. Olarak dogdu bizimde kilo problemimiz var 3. Ayinda 64 cm. 4500 gr di. Cumartesi tekrar kilo kontrolumuz var bebegim gogsumu tutamadi sagarak verdim sutumu ilk ay 150 gr. Aldi sutum kaliteli besleyici degildi sutumun rengi acik beyaz hic beyaz ya da sari renk olmadi.2. Ay hem anne sutu hem mama verdim ona ragmen kilosu normalin altinda cikti halada oyle. Bence gunde 2 defa mama ver kasikla verirsin kilo alimina bak normale geldikce birakirsin mama vermeyi.
50 cm 2500 gr. Olarak dogdu bizimde kilo problemimiz var 3. Ayinda 64 cm. 4500 gr di. Cumartesi tekrar kilo kontrolumuz var bebegim gogsumu tutamadi sagarak verdim sutumu ilk ay 150 gr. Aldi sutum kaliteli besleyici degildi sutumun rengi acik beyaz hic beyaz ya da sari renk olmadi.2. Ay hem anne sutu hem mama verdim ona ragmen kilosu normalin altinda cikti halada oyle. Bence gunde 2 defa mama ver kasikla verirsin kilo alimina bak normale geldikce birakirsin mama vermeyi.
Benim kızım da 2550 g doğdu 3. Ay kontrolünde 5200 dü... İlk iki ay iyiydi 1100 g ve 1000 g almıştı ancak son ay 600 g aldı.. Başından beri mana takviyesi yapıyoruz ancak son ay özel bir mama tükettiğimşz ve tadını beğenmediği için mamayı reddetti... Çok az yedi...benim de diyet yüzünden sütüm kalitesiz olduğu için kilo alımı azaldı... Ama normal değil 6000 g olması lazımdı(
Dün yazmadım
Zor yazıyprum iyi değilm
Başka sözüm yok....
neden diyet yapıyorsun canım süt alerjisi falan mı var yoksa fazla kilon mu var emzirirken diyete pek sıcak bakmıyorum ben kiloları vermek için daha erken. yaşına gelene kadar kilo alımı azalacak zaten ilk aylar 1000 gr alırken son aylarda 600 gr alması normal ama 6. ayı geçene kadar 1000 gr alması lazım kuzularımızın ben mamaya devam ediyorum similac ve hipp veriyorum tadını beğendi her öğün 120 cc içiyor bir de avent in 3 delikli biberona geçtim daha kolay içiyor. sen de farklı delikli biberon dene daha çok içmesini sağla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?