2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Allah yardımcın olsun canım.inşallah bir an önce iyileşir yavrun. Kendini çok üzme Allah şifasını verir

arkadaşlar oğlumun saçı çok dökülüyo sizdede öylemi acaba :26:

bide kafası bana atesli gibi geldi ama koltuk altından ölcüyorum 36.5 cıkıyo anlayamadım :44:

Dualarımız inşallah kabul olur ve evladın saglıgına en kısa zamanda kavuşur. Sunu unutmamak lazım hastaliği veren Allahim dermaninida verecek olan Allahimdir, dua edelim bol bol.

arkadaşlar oğlumun saçı çok dökülüyo sizdede öylemi acaba :26:

bide kafası bana atesli gibi geldi ama koltuk altından ölcüyorum 36.5 cıkıyo anlayamadım :44:

Ah annesi saclar bizdede dokuluo
Cok normal endiselenme
Yerlerine yenileri geliyor
Herkeste dokulur
Birde bebeklerin basi sicak
El ayaklari soguk olabilir
Onemli olan boyun sicakligi demisti bana dogum hemsirelerim ve doktorlarim
Boynundan bak isisina yani

Cnm cok gecmis olsun

link düzgün değil canım, bizimkinde kanda var korkumdan öleceğim yarın doktor ne diyecek bakalım.

bizler nasıl yetişmişik annemiz hiç böyle kaka falan kontrol eder bizimki gibi incelermiş mi. yoksa kanlı, balgamlı, yeşilimsi kaka bizim devremizde bizi mi buluyor anlamış değilim.

kizlar malesef tam tani kan tahliliyle konsada bizdede sut alerjisi var
Sizdekiler yuksellk ihtimal alerji

Bu arada nasilki tavuklar antibiyotikle 3 haftada buyuyorsa
İneklerde oyle buyuyor
Gezinmior dogal degiller
O yuzden bu hastalik artik cok yaygin
Cikolatanin tadini unutali tam iki ay oldu
Cok zorlu bir yol ama inanin diyete sadik kalinca bebeginiz huzurlu olucak
Yoksa cok sanci cekiolar dedi doktorum
Ayni zananda kilo almalari da azaliyor

Ben diyet yapsam da hala arada kan goruyorum nokta kadar
Bu hafta dort bes nokta gordum
Neden oluyor anlamiyorumda
İki aydir diyetteyim ama
Bu haftakiler kahve rengi noktalardi
Kaka incelemkten psikopata dondum

Ayni benim gibisin
Bizde rota asisindan sonra kakada birsuru kan gorduk
Elim ayagim buz kesmisti
Ama oyle bir zamanlamaydiki
Sut diyeti yapiyordum
Dr bir sure birakmAmi yememi istemisti
Cok sukur kan yok derken asinin ertesi gunu bir suru kan vardi
Uc bezi cok kanli yesil ve mukusluydu
İkinci dozu yaptircakmisin

Cok gecmisler olsun
Cnm bizdede ufurum var ama azalmis
İnsallah sizinkide azalir
Ahhh o aciyi bende yasadim
Adi doktorum yuzunden
Simdi kizimla acim hafiflesede evlat acisi insanin icinden hic cikmiyor
O kadar bekleyip dogumda kaybetmek cok zor
Rabbim yardimcisi olsun sabir versin
O yuzden asla mizirdamiyorum
Uykusuzluk yorgunluk beni yildiramaz
Kizimda sut alerjisi var napalim kucagimda ya bu da gecer
Evlat gibisi yok
Bugune de sükur olsun

kizlar dun sormustum ysa mkuslu kakayi az once kaka yapti bezi degstrdktn sonra iki tarafindan kapatip acinca yani yapistirip syrncs sumuksu uzantilar oluyo.Ama ozellkle incelmsydim hic farkedilecek gibi degil.Sizce bu mu mukusli kaka

Hyr canim mukus o degil
Normal kaka uzar gibi oluyor zaten
Mukuslu kaka sumuksu gibi
Yesil oluyor zaten direk kaka mukus varsa

Evet gerçekten uykusuzluk filan vız geliyor ..
Bende 2014 ocak annesiyim yazdıklarınız çok hoşuma gitti ben başta hiç uyuyamıyorum diye çok konuşuyodum uflayıf puflamalar sonra aklım başıma geldi tabii benim prensesimde 54 günlük şimdi .. Bebeğini kaybeden arkadaşımızada sizede çok üzüldüm .. Doktorların işi işte .. Allah herkesi iyilerle karşılaştırsın .. Aminnn .. Herkes bebeğini güle güle büyütsün Allah nazarlardan saklasın .. Bu arada süt alerjiniz için çok üzüldüm çok geçmiş olsun ..

Aslinda bende ocak 3 de dogum yapmaliydim ama 14 aralikta aldi doktorum
Cunku son hafta asiri strese girdim
Bebegin hayirli olsun
Uyku 1 saat uyuyunca gecer ama minislerimizin keyfi omur boyu insallah

Aslinda bende ocak 3 de dogum yapmaliydim ama 14 aralikta aldi doktorum
Cunku son hafta asiri strese girdim
Bebegin hayirli olsun
Uyku 1 saat uyuyunca gecer ama minislerimizin keyfi omur boyu insallah

kilosu haftası filan ne kadardı ? Bi sorun oldu mu ??

Canım çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun güçlü olmalisin ki yavruna faydan olsun sunu unutma onun en cok sana ihtiyaci var gerisi boş

Yavrularimin ikiside hasta pis çinliler bulastirdilar pisliklerini biyuk kizim ates 38.5 oldukucugu 37 dusurdum cikmazsa dua edin kizlar

Cok gecmis olsun rabbim tez zamanda sifa verir insallah. hicbir bebegin gulen yuzleri solmasin

inşallah mecbur kalmazsın canım bence zeytinyağı işe yarar.

canım benim sütüm sarı ve yağlı sağıp biberona koyduğum için görebiliyorum ama az alıyor günde 2 öğüne kadar düştü mamayı bırakmak gibi bir durum söz konusu değil her öğünde 120 cc mama içiyor artık bu hafta kontrole gidicez bakalım ne kadar kg almış görücez. sağlıklı olsun canı içinde olsun da napalım az kg alsınlar sen de sütün besleyici değilse mamayı çoğalt aç kalmasın öyle yada böyle büyüyolar.

neden diyet yapıyorsun canım süt alerjisi falan mı var yoksa fazla kilon mu var emzirirken diyete pek sıcak bakmıyorum ben kiloları vermek için daha erken. yaşına gelene kadar kilo alımı azalacak zaten ilk aylar 1000 gr alırken son aylarda 600 gr alması normal ama 6. ayı geçene kadar 1000 gr alması lazım kuzularımızın ben mamaya devam ediyorum similac ve hipp veriyorum tadını beğendi her öğün 120 cc içiyor bir de avent in 3 delikli biberona geçtim daha kolay içiyor. sen de farklı delikli biberon dene daha çok içmesini sağla.

[SUP][/SUP]
Anılcım canım gecmis olsun nasıl oldu yavrun Geçecek insallah canım bunada sabır dualarim seninle ve tüm yavrularla

Yok canım kendim biraz daha güzel görünecğim diye ufacık bebeğimin rızkından almam tabiki... Süt allerjimiz var diyet derken yeme listesini kasttetmiştim... Zorunlu olarak bazı gıdaları yiyemiyorum... Benim bebeğim düşük kilolu doğdu zaten(2550g) doktorumuzun söylemine göre 3. Ayda 6000 g dolaylarında olması gerekirken benim kızım 5200 g dı... Allerjiden dolayı zaten gelişim geriliği riski var o yüzden daha fazla kilo alması iyi olurdu... Ben similac hipp vs. Herhangi bir normal mamayı içeriğinde bulunan inek sütünden ötürü kullanamıyorum... Özel mama kullanmak zorundayım onların da tatları gerçekten berbat.. Yenecek gibi değil o yüzden kızm da reddediyor... Anne sütü daha tatlı geldiği için hep mememi emmek sitiyor... Doğduğu günden beri biberna alışkındı.. Başlangıçta aptamil kullanıyorduk zaten... Biberonla gayet iyi beslenen bebek şimdi mamanın tadından dolayı biberona karşı ön yargı geliştirdi... Biberonun markadı yada ucuyla alakalı değil bizim problemimiz...

günaydınn herkese..

Kızlar minik arasımız için herkes bi ayetel kürsi okuyabilirmi Allah rızası için..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…