2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

ben bir sorun olduğunu sanmıyorum canım, benim bebeğimde bazen bütün gün uyumuyor,
bazen de sadece acıktığı için uyanıp doyduğunda tekrar uyuyor

cnm ben oturuycum bebeğimi de hafif yatar pozisyonda göbeğime bırakıyorum anlatabildim mii ki :)) neyse kalkıyor sıpa keniliğinden ço şaşırmıştım. demekki normal. 2-3 gündür öğrendi bunuda..

anladım canm ben de öyle yapıyordum, bir haftadır falan koluma tutunup kendini kaldırıp oturuyor, ben yatırıyorum o oturuyor
yastıkta yatarken de kalkmaya çalışıyor tutunacak bir yer bulamayıp kalkamayınca da kıyameti koparıyor
kemiklerine zararı olur mu ki bu kadar küçükken oturmasının :18:

teşekkür ederimm sağolun:)

rica ederim

Geçen ay 63 cm 5buçuk kiloydu bu ay henüz tartılmadi canım

kilosu da güzelmiş maşallah, büyük ihtimal bir sorun yoktur ama yine de doktora danışmakta fayda var

ozay2808 yüzüstü durunca kafayı kaldırıyor sağa sola bakıyor 10dk sonra başını yasliyor yastığa kucağımda iken geriye gidiyor kafası
sonundaoldu o tavuk boynunu bende duydum yedikten sonra kemiği güzel posetleyıp yastığın altına koymamı söylediler. Ama bu boyun yeme olayına ağırlık vereyim bakayım hiç olmadı bünyeye vitamin olur yani sağol canım

Bu arda normal doğum mu senin canim beklenen doğum tarihimiz ayni :) benim de 18 aralikti sezeryan olunca 10 aralik oldu :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım benim 26 aralıkta oldu suni sancı verildi suyun erken patlatıldı bir anda boşalmayı bekleniyorlardi açıklık 8 cmdi ama dogmayınca sezeryan oldum

Öyle canım üstüne şu 1 haftadır iyice düşmeye başladım inşallah geçer bu durum

ben bir sorun olduğunu sanmıyorum canım, benim bebeğimde bazen bütün gün uyumuyor,
bazen de sadece acıktığı için uyanıp doyduğunda tekrar uyuyor

içim rahatladı canım ya böyle hareketli olup bırden uslanıp uyuyunca aklıma takıldı

ben de birşey soracam canlarım, bebeleriniz oturmaya çalışıyor mu, destekli oturtmaya başladınız mı?
benim oğlan oturmak için çabalayıp duruyor

kızlar ya benim oğlum kafasını hala tutamıyor oraya buraya savruluyor ne yapmam lazım bilmiyorum. Yüzükoyun yatırıyorum kaldırsın diye o bile yaramadı

ben tam bilgi sahibi değilim cnm. ama annem erkek bebek 4 aylıktan itibaren oturtulabilir diyor. ona da annesi dermiş:)) demekki bi zararı olmaz ara ara oturtmanın..

ben de birşey soracam canlarım, bebeleriniz oturmaya çalışıyor mu, destekli oturtmaya başladınız mı?
benim oğlan oturmak için çabalayıp duruyor

Canım oturma işi de bebeğin gelişimi ile alakalı 3. Ay kontrolünde Dr bunu da sordum bu delikanlı hazır kucağında destekli oturtabilirsin dedi siz kendinizde Bebeğinizin durusundan hazır olup olmadığını anlarsınız gelişimini takip edin ona göre dikkat edin biz kafamı zi çok rahat dik tutabiliyoruz yatarken ellerinden tutunca kendini kaldırıp oturur pozisyon geliyor
Hafta sonu hava güzel diye Dışarı cikardik hava alsın diye bugun akşam üstü ateş yaptı açık hava mı çarptı acaba usutmemistir değil mi ya cikardigim için vicdan azabı duyuyorum

büyükler diyorsa doğrudur, içim rahatladı, yatırıcam diye çabalamıyım o zaman otursun paşam

ben de öle düşünüyorum cnm. yazık istiyor bari otursun azıcı mutlu olsun paşa:)

bence vicdan yapma cnm. ben hiç dışarı çıkarmadım diyebilirim. hatta çok koruyoruz diye eşimin ailesi abarttığımızı söylüyor. ama napalım hastalanmasın dedik. el kadar hastane zor olur. Rabbim hiçbir bebeğe hastalık yüzü göstermesin inş benim bebeişimde dahil.. amma velain ben artık ufaktan çıkarıyorum. yaz geeliyor alışsın. yazık onlarında ihtiyacı var temiz havaya.. o yüzden hiç vicdan yapma. senin sıpa demekki baya nazik olcak.. ama alışsın yavaştan. yoksa yazında sıcak çarpar Allah korusun.. ılık bir duş iyi gelebilir sanırım.. bir de arkadaşlar ıhlamur içebilir diyordu. doktorları sölemiş. sende bir iki çay kaşığı ver içine sinerse cnm..

aynı sahne bizdede oluyor
ısırasım geliyor o öyle yapınca
kucagıma alınca da kafayı dikiyor
ileri gidiyor
oturmaya calısır gibi duruyor
3 gündür yapıyor bunu
ama benim kızım daha 3 ay 1 haftalık ve erken doğum sanmam oturma olacağını

bizim 4 ay olmamıza çok az kaldı 1 aralık doğumlu oğluşum. ama bir arkadaş doktorunun dediğini yazmış az önce okudum. bebekten bebeğe değişebilirmiş. demekki senin bıdıkta oturtulmaya hazır:)) büyüyorlar yaa onlar her atak yaptığında şaşırıyoruz işte böyle. Rabbim nasıl güzel ayarlamış 3,5 aydan beri eline birşey vermeye çalıştığım oğlum 3 günden beri elimdekilere atılıp almaya çalışıyor:)))

Ay canım çok sağol bizde bu hafta yeni başladık çıkarmaya inşallah bununla kalır daha ciddi bir şey yok tur

ay insallah canım
nasıl sevindim Allah razı olsun
bu napıyor diyordum bende
tutma işini 3 haftadır yapıyor ama kalın seyleri yardımımla ince seyleri tutuyor
ama elimdekine atılmıyor henüz
alerjiden ötürü eksik besleniyorum
böyle seyleri duyunca cok seviniyorum
rabbim hepimize evlatlarımızın mutluluğunu yasatsın

Ay canım çok sağol bizde bu hafta yeni başladık çıkarmaya inşallah bununla kalır daha ciddi bir şey yok tur

inş cnm.. artık yavaş yavaş bağışıklık kazanır bebişler..

senden de Allah razı olsun cnm.. sağlığı yerinde olsunda zayıf olsun napcaz... bazen aksilikler oluvariyor malesef... bizde mama yiyoruz.. fazla kilo alıyor bebişim. dr mamayı kes dedi ama imkanı yok.. biraz obur oğluşum.. napalım sağlığı yerinde olsun da tombik olsun az:)) aminn güzel duan için cnm..

Mrb arkadaşlar sabah bugün iki doktordan randevu aldık demiştim ilk gittiğimiz doktor ilgili sakin güleryüzü güven verici sakinleştiriciydi zira biliyorsunuz çok endişeliydim süt alerjisi dedi ama hafif düzeyde sadece süt ürünlerini keseceğim ve mama gölden goat kullanacağız eğer 1 haftada düzelmezse diyet genişletilip aptamil ha kullanacağız dedi ciltteki kızarıklıklar egzama falan değilmiş. Ikinci gittiğimizde süt alerjisi için aynı şeyleri söyledi ama bana daha çok amipli dizanteri gibi geliyo dedi çok karıştırılır birbirine amip çoğunlukla testte görülmez bazen ateş yapmayabilir dedi ama kaka çok kötü kokar dedi ki bizimkide çok kötü kokulu onun için flagy şurup verdi yine de diyet uygula mamayı değiştirin dedi bakalım inş bu kadarlıktır problemimiz buna razıyız üniversitede çok korkuttular ameliyat falan diye

Bu arada o cuma günü olan çok kanda rotavirüsün nadir görülen yan etkiside olabilirmiş alerjidende olabilirmiş

coook gecmis olsun cnm

bu arada Aras`tan hbr var mi bilen var mi

Kizlar slm

2 gundur kuzum aksamlari cok agliyor dort kisi susturamiyoruz katiliyor resmen
Moralim cok bozuk ((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…