2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Gizemm eylul nasil olduu ??
Giremiyorum ne zamandir kacirdim gelismelerii

Anil dualarim seninle ve arasla cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım neyseki en korktuğun değilmiş gözün aydın... Diyetini bir yap bakalım inşallah geçer ancak naçizane görüşüm aptamil HA nın işe yaramayacağı... İçeriğine bakarsan inek sütü olduğunu görürsün... ( biz denedik ilk başta işe yaramadı tabiki) haa ama sizin allerji düzeyinizle alakalı olabilir mi bilmiyorum... ( bu arada bizim de kakamız çok kötü kokuyordu ama allerjiğiz)... Neyse dur bakalım ne olacak inşallah kolaylıkla atlatırsınız da diyet genişlemez...

Kizlar slm

2 gundur kuzum aksamlari cok agliyor dort kisi susturamiyoruz katiliyor resmen
Moralim cok bozuk ((

cnm ne kadarlik bebgin kolik varmiydi daha onceden ya da klak agrisi fln da olaibir annem anlatrdi abim cok aglarms battanyede sallarlarmis kulagi agryms meger aglarken elini neteye gotryo dikkat et ipucu verebilir

cnm ne kadarlik bebgin kolik varmiydi daha onceden ya da klak agrisi fln da olaibir annem anlatrdi abim cok aglarms battanyede sallarlarmis kulagi agryms meger aglarken elini neteye gotryo dikkat et ipucu verebilir

Kolik var ama bu denli aglamiyordu
Ayaklarini gererek agliyor askim

5 aralik dogum tarihimiz
Dun disari cikardik avm ye nazar mi oldu diye korkuyorum

Teşekkürler inş çabuk atlatırız.. Herkesin bebeği iyi olur en kısa Zamanda umarım siz ne kullanıyorsunuz mama. Aptamilde evet inek sütü varmış ama laktazı alınmış olduğu için alerjilerde kullanılıyormuş daha ileri alerjide raporla alınan mamalar varmış

Biz Neocate kullanıyoruz.. Rapor çıkarttık...

sdgs aynı biz gibi olmussun bir dr amip digeri süt alerjisi dedi
ama emen cocukta amip cok nadir olan birsey
flagyl iki defa kullandık ve herseferinde kızım cok huzursuz oldu
cok rahatsız etti
ama alakası yokty
aynı senin giibi rota asısı sonrası kan oldu
aynı seyleri yasamısız
kullan bakalım ilacı ama istersen amip antijenine baktır
negatif cıkarsa hiç verme
bende iki sefer neg cıktı verdim cok pişmanım
diğer dr mikroskopla baktı lökositle amip cok benzermiş
bence amip değildir sizinki de

dualarımız sizinle inşallah epilepsi değildir.

arkadaşlar oğlumun saçı çok dökülüyo sizdede öylemi acaba :26:

bide kafası bana atesli gibi geldi ama koltuk altından ölcüyorum 36.5 cıkıyo anlayamadım :44:

benim oğlum 3,5 aylık ve saçları dökülmeye başladı. anne karnında sahip olduğu saçlarını dökecekmiş yeni saçlar çıkacakmış. sizinki de öyle olabilir mi?

benim oğlum 3,5 aylık ve saçları dökülmeye başladı. anne karnında sahip olduğu saçlarını dökecekmiş yeni saçlar çıkacakmış. sizinki de öyle olabilir mi?

benim oğlumda 3 bucuk aylık, sanırım bizimde yeni saclarımız cıkcak
bebeklerde sac döküldüğünü daha önce duymadıgım için panik yaptım :)

Kızlar burada daha önce konusu geçmişti verem aşısı sonrası kolda i kalıp kalmamasıyla ilgili.. Benim kızın kolunda ufak kırmızı bir nokta oluştu sizinkiler nasıl?

evet benim oğlumun kolunda da iz kaldı. hemde hemşire yanlışlıkla iki defa yapmak zorunda kaldı olmadı diye. o yüzden 2 iz var. iz kalıyor.

mrb kızlar hamileyken adet görülür mü aca ba

evet görülüyor. halk arasında üstüne görme diyorlar. olabiliyor. doktora gitmekte fayda var tabi nolur nolmaz.

kızlar ya benim oğlum kafasını hala tutamıyor oraya buraya savruluyor ne yapmam lazım bilmiyorum. Yüzükoyun yatırıyorum kaldırsın diye o bile yaramadı

Slmm canim ne kadarlik bebegin bizim de durum ayni yüzüstü yatiriyorum ama çok büyük bi gelişme yok en fazla 1 dakika tutuyor sonra kayıyor 3.5 aylik oldu çok üzülüyorum

benim oğlum 3,5 aylık daha yeni yeni kafasını tutmaya başladı yada tutmaya çalışıyor diyim. doktor yüzüstü yatır boyun kasları gelişsin dedi. ben pek yüzüstü yatırmıyordum. yatırmak gerekiyormuş tabi yanına refakat ederek. benimki 30 sn demeden zorlanmaya başlıyor. çevirmek zorunda kalıyorum. alıştırmaya çalışıyorum zamanla güçlencek. telaş etmiyorum. sabredin kızlar.

Kizlar slm

2 gundur kuzum aksamlari cok agliyor dort kisi susturamiyoruz katiliyor resmen
Moralim cok bozuk ((

akşamları genelde gaz sancısından ağlarmış bebekler. karnını ovun, sıcak havlu koyun elbise üstünden ya da termofor( çok sıcak olmayacak elbise üstünden falan) koyun. bacak egzersizleride barsakları hareketlendirir. umarın bebişinizi rahatlatır bu uygulamalar..

Amip daha önce bakılmıştı çıkmamıştı cmt üniversitede de bakıldı yine yok bana da amipli alakası yok gibi geliyo ama doktor çok net konuştu amip bu diye kullanalım bakalım umarım dediğin gibi huzursuzluk olmaz bizde. Sizde hala devam ediyor mu kan bitti mi diyetten sonra

Yokya sizinde amip degildir
Amip hayvancilikla ugrasanlarda belki olur dedi dr
Bu cagda artik kalmamis
Bosuna ilac iste
Mikroskoptan bakiolar bilemiolar
Antijenine baksalar kesin sonuc
Bizde sut alerjisi var
İki aydir diyet yapiorum bende
Kan haftada bi oluyo anlamiyorum sebebini
Hafta ortasinoluyor hep ama neden bilmiorum

Canlar iyi geceler diliyorum
Ailecek hastayız.. Evet ailecek. !!
Yani Ali kerem de hasta minicik burnu akıyor sesi kısık
Öksürük hapşuruk.
Bügün Ihlamur içirdim bol bol emziriyorum. Şuan böyleyiz
Herkes iyi mi

öncelikle bebeği hasta olan annelere geçmiş olsun ..acil şifalar diliyorum..benimde 3 yaşındaki oğlum çok hasta 2 aydır devam eden öksürük var..kullanmadığımız ilaç kalmadı.bugün yeni dr yeni ilaçlar umarım yavrularımızı sağlıkl olarak büyütürüz..benim bebeğim 16 aralık doğumlu son 10-15 gündür kakasını 3 güne bir yapar oldu..normal mi bilemedim ..birde süreklilik göstermesi beni düşündürdü..

Bir de anildan haber alabilen var mi allahim yardimcisi olsun minicik yavrunun biseycigi yoktur zaten allahin izniyle ben yazmasamda pek takipte oluyorum çoğu zaman allahim bütün bebekleri çocukları korusun amin

canım aklıma geldikçe dua edicem oğluna. inşallah korktuğun şey başına gelmez .iyi düşün iyi olsun.

bende bazen bnyo yaptiracak oluyorum sonra b nedenle banyo yaptiramiyornm.
bir bakiyorm bir gun sonra burnu akiyor.
"banyo yaptirsaydim" o yuzden oldu derdm diyorum
hic vivdan azabi cekme..

bende kendi tetanozumn 3. dozun oldm seneye mart ayinda bir daha olcam...

Kızlar burada daha önce konusu geçmişti verem aşısı sonrası kolda i kalıp kalmamasıyla ilgili.. Benim kızın kolunda ufak kırmızı bir nokta oluştu sizinkiler nasıl?

ben sormustum hic iz yok diye. dun farkettimk kolnda kirmizi bi kabarti lusmus.
sanirim asi izi olcak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…