Mrb arkadaşlar sabah bugün iki doktordan randevu aldık demiştim ilk gittiğimiz doktor ilgili sakin güleryüzü güven verici sakinleştiriciydi zira biliyorsunuz çok endişeliydim süt alerjisi dedi ama hafif düzeyde sadece süt ürünlerini keseceğim ve mama gölden goat kullanacağız eğer 1 haftada düzelmezse diyet genişletilip aptamil ha kullanacağız dedi ciltteki kızarıklıklar egzama falan değilmiş. Ikinci gittiğimizde süt alerjisi için aynı şeyleri söyledi ama bana daha çok amipli dizanteri gibi geliyo dedi çok karıştırılır birbirine amip çoğunlukla testte görülmez bazen ateş yapmayabilir dedi ama kaka çok kötü kokar dedi ki bizimkide çok kötü kokulu onun için flagy şurup verdi yine de diyet uygula mamayı değiştirin dedi bakalım inş bu kadarlıktır problemimiz buna razıyız üniversitede çok korkuttular ameliyat falan diye
Kizlar slm
2 gundur kuzum aksamlari cok agliyor dort kisi susturamiyoruz katiliyor resmen
Moralim cok bozuk((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm ne kadarlik bebgin kolik varmiydi daha onceden ya da klak agrisi fln da olaibir annem anlatrdi abim cok aglarms battanyede sallarlarmis kulagi agryms meger aglarken elini neteye gotryo dikkat et ipucu verebilir
Teşekkürler inş çabuk atlatırız.. Herkesin bebeği iyi olur en kısa Zamanda umarım siz ne kullanıyorsunuz mama. Aptamilde evet inek sütü varmış ama laktazı alınmış olduğu için alerjilerde kullanılıyormuş daha ileri alerjide raporla alınan mamalar varmışCanım neyseki en korktuğun değilmiş gözün aydın... Diyetini bir yap bakalım inşallah geçer ancak naçizane görüşüm aptamil HA nın işe yaramayacağı... İçeriğine bakarsan inek sütü olduğunu görürsün... ( biz denedik ilk başta işe yaramadı tabiki) haa ama sizin allerji düzeyinizle alakalı olabilir mi bilmiyorum... ( bu arada bizim de kakamız çok kötü kokuyordu ama allerjiğiz)... Neyse dur bakalım ne olacak inşallah kolaylıkla atlatırsınız da diyet genişlemez...
Teşekkürler inş çabuk atlatırız.. Herkesin bebeği iyi olur en kısa Zamanda umarım siz ne kullanıyorsunuz mama. Aptamilde evet inek sütü varmış ama laktazı alınmış olduğu için alerjilerde kullanılıyormuş daha ileri alerjide raporla alınan mamalar varmış
Dün yazmadım
Akşam Aras nöbet geçirdi ama bu aefer daha kötü
Bı gece gene yaptı artarak acile geldik
Zor yazıyprum iyi değilm
Bu gece buradayız nöbet artarsa müsahele edecekler öünkü şiddeti arttı
Evlerden ırak eğilepsi-sara dan şüphe ediliyor
Allah rızası için dua edin oğluma...
Başka sözüm yok....
arkadaşlar oğlumun saçı çok dökülüyo sizdede öylemi acaba :26:
bide kafası bana atesli gibi geldi ama koltuk altından ölcüyorum 36.5 cıkıyo anlayamadım :44:
benim oğlum 3,5 aylık ve saçları dökülmeye başladı. anne karnında sahip olduğu saçlarını dökecekmiş yeni saçlar çıkacakmış. sizinki de öyle olabilir mi?
Kızlar burada daha önce konusu geçmişti verem aşısı sonrası kolda i kalıp kalmamasıyla ilgili.. Benim kızın kolunda ufak kırmızı bir nokta oluştu sizinkiler nasıl?
mrb kızlar hamileyken adet görülür mü aca ba
kızlar ya benim oğlum kafasını hala tutamıyor oraya buraya savruluyor ne yapmam lazım bilmiyorum. Yüzükoyun yatırıyorum kaldırsın diye o bile yaramadı
Slmm canim ne kadarlik bebegin bizim de durum ayni yüzüstü yatiriyorum ama çok büyük bi gelişme yok en fazla 1 dakika tutuyor sonra kayıyor 3.5 aylik oldu çok üzülüyorum
Kizlar slm
2 gundur kuzum aksamlari cok agliyor dort kisi susturamiyoruz katiliyor resmen
Moralim cok bozuk((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amip daha önce bakılmıştı çıkmamıştı cmt üniversitede de bakıldı yine yok bana da amipli alakası yok gibi geliyo ama doktor çok net konuştu amip bu diye kullanalım bakalım umarım dediğin gibi huzursuzluk olmaz bizde. Sizde hala devam ediyor mu kan bitti mi diyetten sonrasdgs aynı biz gibi olmussun bir dr amip digeri süt alerjisi dedi
ama emen cocukta amip cok nadir olan birsey
flagyl iki defa kullandık ve herseferinde kızım cok huzursuz oldu
cok rahatsız etti
ama alakası yokty
aynı senin giibi rota asısı sonrası kan oldu
aynı seyleri yasamısız
kullan bakalım ilacı ama istersen amip antijenine baktır
negatif cıkarsa hiç verme
bende iki sefer neg cıktı verdim cok pişmanım
diğer dr mikroskopla baktı lökositle amip cok benzermiş
bence amip değildir sizinki de
Yokya sizinde amip degildirAmip daha önce bakılmıştı çıkmamıştı cmt üniversitede de bakıldı yine yok bana da amipli alakası yok gibi geliyo ama doktor çok net konuştu amip bu diye kullanalım bakalım umarım dediğin gibi huzursuzluk olmaz bizde. Sizde hala devam ediyor mu kan bitti mi diyetten sonra
inş cnm.. artık yavaş yavaş bağışıklık kazanır bebişler..
Evet aslında alismalari lazım çıkarmayın ca ileride daha çok hasta oluyor çocuklar bağışıklık kazanmadiklari için Allah hepimizin çocuğunu korusun hasta olanlara acil şifalar versin
Dün yazmadım
Akşam Aras nöbet geçirdi ama bu aefer daha kötü
Bı gece gene yaptı artarak acile geldik
Zor yazıyprum iyi değilm
Bu gece buradayız nöbet artarsa müsahele edecekler öünkü şiddeti arttı
Evlerden ırak eğilepsi-sara dan şüphe ediliyor
Allah rızası için dua edin oğluma...
Başka sözüm yok....
ben de öle düşünüyorum cnm. yazık istiyor bari otursun azıcı mutlu olsun paşa:)
bence vicdan yapma cnm. ben hiç dışarı çıkarmadım diyebilirim. hatta çok koruyoruz diye eşimin ailesi abarttığımızı söylüyor. ama napalım hastalanmasın dedik. el kadar hastane zor olur. Rabbim hiçbir bebeğe hastalık yüzü göstermesin inş benim bebeişimde dahil.. amma velain ben artık ufaktan çıkarıyorum. yaz geeliyor alışsın. yazık onlarında ihtiyacı var temiz havaya.. o yüzden hiç vicdan yapma. senin sıpa demekki baya nazik olcak.. ama alışsın yavaştan. yoksa yazında sıcak çarpar Allah korusun.. ılık bir duş iyi gelebilir sanırım.. bir de arkadaşlar ıhlamur içebilir diyordu. doktorları sölemiş. sende bir iki çay kaşığı ver içine sinerse cnm..
Aras'ın hastanede olduğunu öğrendim şimdi okuyunca, çok üzüldüm, Rabbim Aras'a sağlık sıhhat , Anıla sabır ve güç versin insallah, ben de ayetel kürsi yi okudum prens Aras için insallah korkulduğu gibi bir durum yoktur.
buarada kızlar tetanoz aşısının 3. dozunu yaptıran varmı?? ben bugün gittim yaptırdım
Kızlar burada daha önce konusu geçmişti verem aşısı sonrası kolda i kalıp kalmamasıyla ilgili.. Benim kızın kolunda ufak kırmızı bir nokta oluştu sizinkiler nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?