2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Geçmiş olsun canım benim ya evet artık dikkat etmek gerekiyor bugün benimki de az kaldı düşüyordu son anda tuttum ama yüreğim ağzıma geldi

allah bebeklerimizi de bizi de nazarlardan korusun canım benim

Amin canm zaten umrumdada değil aman gelemesin herşeye burnunu sokar bide uğraşamm valla😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım napıyosun nasılsın dr gittinizmi :) ya bu arada bize ek gıda listesini göderecektin unuttun galiba

Rica ederiz canım benim gebelik nasıl gidiyor tatlım alışabildinmi :) dr gitinizmi durumu nasılmış

ben hamileyken bi sıkıntı yaşaıyorum aserm mide bulantısı gibi belli bir haftadan sonra rahim agzıda kısalma oluyo şimdilik hersey yolunda doktorada cuma günü gidicem am hala alışamadım hamilelik fikrine şaka gibi iki sene üst üste aynı zamanı hamile geçircem geri armış gibi hissediyorum

Canım napıyosun nasılsın dr gittinizmi :) ya bu arada bize ek gıda listesini göderecektin unuttun galiba

Dr gidemedim su aralar evimde inşaat var çok perişan durumdayım listeyi koyduğm yerdende bulamadm valla aklmdasın ama çok perişanım otrma odamı böldürüp kızıma oda yapıorum tüm kıro ustalar sabahtan akşama kadar evde sonrası temizlik bebeğimle komşuda rehini tozdan

Amaann bu kv cok biliyo sanki bebisler obez mi olsun yani hala eski kafadalar hersey eskisi gibi degil ki cnm

Oooo allah kolaylık versin canım benim bebekle inşaat zor ben hamileyken inşaata girmiştim bayağı zorlanmıştım birde sen çocuklusun Allah yardımcın olsun şekerimm

Bizim sorunumuz gecmedi arkadaslar. Idrar ve kaka tahlili yapildi ikisinde de lökosit çikti kakada 7-8 idrarda 1-2 adetmis. Antibiyotige basladik. Ama ben oglumun hicbisey yememesinin sebebinin bu oldugunu sanmiyorum. Agzina zorla siringa ile süt veriyorum ama çok aglıyor. Geri cikariyor bulanti icin surup verdi doktor onuda kullaniuoru ama ayni. Nurtia sitesinde benle ayni sorunlari yasayanlarda inek sutu alerjisi cikmis.

Burda da inek sutu alerjisi teshisi koyulan bebekler vardi, anneler ne yemiyorsunuz banada yazarmisiniz lütfen cuma günu idrar kültúru sonucumuz cikacak doktora gidecez en azindan yarin yemeyeyim ne yememem gerekiyorsaa. Inek sütúnden uretilmis hersey tüm hazir gidalar yasak sanirim. Peki yumurta? Onu yiyebilirmiyim.

Yok be canım ne gerisi aslında çok güzel ya ikisiyle aynı anda idare edeceksin tamam biraz zor ama aradaki yaşfarkından dolayı ikiz gibi büyüyecekler ve ileride birbirlerine destek olcaklar daha yakın hissedecekler birbirlerini :)

Oooo allah kolaylık versin canım benim bebekle inşaat zor ben hamileyken inşaata girmiştim bayağı zorlanmıştım birde sen çocuklusun Allah yardımcın olsun şekerimm

Sorma ya kalkştm bu işe ama bukdar zor olcağını düşünemedim ki ya heryer to harfiyat şimdi bugün bölndü yarn zımpara sonra tüm ev bdana olcak yerleştime daha duvar kağıdı yaplcak tekim mahvoldm 😃😃saol cnm buarada

Canım boya kokusundan bebek rahatsız olmaz mı tozdan falan etkilenmiyordur umarım

Son düzenleme:

Aynen canin bende senin gibi dusunuyorum ilk oncevkizim icin uzuluyodum ama artik sansli oldugunu düşünüyorum cunku hic yalniz kalmayacak evde hic baska arkadasa ihtiyaci olmayacak cani sikilmayacak ...

Aynen canin bende senin gibi dusunuyorum ilk oncevkizim icin uzuluyodum ama artik sansli oldugunu düşünüyorum cunku hic yalniz kalmayacak evde hic baska arkadasa ihtiyaci olmayacak cani sikilmayacak ...

Aynen öyle canım benim aslında korktuğumuz sey bizim içinde bir şans olabilr :)

evettt saat 12yi geçti ve biz yatak odamıza geçtik gözünde uyku yok ama hadi hayırlısı bugün kaçta uyuyacaz bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…