Geçmiş olsun canım benim çok tatlısınız maşallahh size
Sevgili arkadaşlarım bugünlerde takip edemiyorum umarım herkes iyidir. Bix ogluşumla kötü bir gun gecirfik Allah beterinden korusun ogludumu uyutmak icin üclü koltuga koydum yatak odadina battaniye almaya gittim bir çığlık gelfi kostum yavtum yerdeydi düsmüs kuzum çok aglamadi ama ben cok korktum biraz takip ettim biseyi yoktu uyuttum koltuk engindi ondan az cani acidi heralde aman kızlar yavrular artık büyüdü dönmeye baslafilar dikkat edelim bana ders oldu önlemimi almadan asla bırakmam
Geçmiş olsun canım benim çok tatlısınız maşallahh size
Benim kızım da 19 aralıkta doğdu :) benim de ilk bebiş yalnızım ailem zaten başka şehirde kv burda ama ayda 1 kez bile uğramaz.. tek başıma olmama rağmen üstesinden geliyorum.. seninde dediğin gibi annelik öyle güzel bi duygu ki.herşeyini severek yapıyorsun :) Allah uzun ömür versin bebişlerimize.. sağlıkla büyütürüz inşallah :)
Amin canm zaten umrumdada değil aman gelemesin herşeye burnunu sokar bide uğraşamm valla😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sağol canım teşekkkür ederiz
allah bebeklerimizi de bizi de nazarlardan korusun canım benim
Canım napıyosun nasılsın dr gittinizmi :) ya bu arada bize ek gıda listesini göderecektin unuttun galiba
Rica ederiz canım benim gebelik nasıl gidiyor tatlım alışabildinmi :) dr gitinizmi durumu nasılmış
Canım napıyosun nasılsın dr gittinizmi :) ya bu arada bize ek gıda listesini göderecektin unuttun galiba
Cnm bence vermez ama allerjik mi değik mi ona bakmak lzm
Mesela biz asla parfüm sıkamıyoruz
Evde bi odayı öamaşır ütü odası yaptık deterjan kokusu mahvediyo
SOnuçta senşnde ağzı açık diye koku ciğerlerine yapışacak hali yok o kdr takıntı yapma bence:))
Annelik işte ne yapalım di miii
Aras d öyleee
Aynı kiloda olan çocuklara bakıyorum daha şişman duruyo
Çünkü arasın boyu uzun en son 10gün önce 68 cm di
Kv diyo bu cocuk zayıf diye ama oysa boyı olduğundan zayıf duruo
Dr gidemedim su aralar evimde inşaat var çok perişan durumdayım listeyi koyduğm yerdende bulamadm valla aklmdasın ama çok perişanım otrma odamı böldürüp kızıma oda yapıorum tüm kıro ustalar sabahtan akşama kadar evde sonrası temizlik bebeğimle komşuda rehini tozdan
ben hamileyken bi sıkıntı yaşaıyorum aserm mide bulantısı gibi belli bir haftadan sonra rahim agzıda kısalma oluyo şimdilik hersey yolunda doktorada cuma günü gidicem am hala alışamadım hamilelik fikrine şaka gibi iki sene üst üste aynı zamanı hamile geçircem geri armış gibi hissediyorum
Oooo allah kolaylık versin canım benim bebekle inşaat zor ben hamileyken inşaata girmiştim bayağı zorlanmıştım birde sen çocuklusun Allah yardımcın olsun şekerimm
Sorma ya kalkştm bu işe ama bukdar zor olcağını düşünemedim ki ya heryer to harfiyat şimdi bugün bölndü yarn zımpara sonra tüm ev bdana olcak yerleştime daha duvar kağıdı yaplcak tekim mahvoldm ����saol cnm buarada
Yok be canım ne gerisi aslında çok güzel ya ikisiyle aynı anda idare edeceksin tamam biraz zor ama aradaki yaşfarkından dolayı ikiz gibi büyüyecekler ve ileride birbirlerine destek olcaklar daha yakın hissedecekler birbirlerini :)
Aynen canin bende senin gibi dusunuyorum ilk oncevkizim icin uzuluyodum ama artik sansli oldugunu düşünüyorum cunku hic yalniz kalmayacak evde hic baska arkadasa ihtiyaci olmayacak cani sikilmayacak ...
Aynen öyle canım benim aslında korktuğumuz sey bizim içinde bir şans olabilr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?