2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Canım o pis lökositler yüzünden iştahsızlık bulantı kusma ishalde başlarsa şaşırma. Biz neler çektik antibiyotik bile işe yaramadı yattık 2 gün hastanede, umarım siz faydasını görürsünüz.

İnek sütü alerjisi oldunu sanmıyorum canım ben bu enfeksiyon bütün bunlara ve daha fazlasına sebep olabiliyo. Geçmiş olsun..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım boya kokusundan bebek rahatsız olmaz mı tozdan falan etkilenmiyordur umarım

Canm tam karşı dairemde annem oturuyor oradayız sürekli eşim eve geldiğinde o annemlerin evde kızıma bakıor bnde evi temizliyotm daha badana olmadı zaten napım dedim eşyası çok odası olsn dedim başma baya zor işler çıktı😔😔😔

Aman o iyiymiş işte en azından bebiş rahat ediyordur Allah kolaylık versin kuzum benim inş. bi an önce biter de inşaat sende rahat edersin tatlımm

kızlar sükûnet arkadaşımızdan haberı olan var mı ??
baya mrk edıyorum onu .. en son ne zmn yazdı cok takıpte edemiyorum kı
ama ne zmn gelsem bır yazısını gorurdum cımdı hıc goremıyorum:44:

burdayım canım, benim çocuklar iyice zıvanadan çıktılar bu ara, foruma bile giremiyorum, girsem de tüm geçmişi okuyacak cevap yazacak kadar kalamıyorum
büyük olan herşeye itiraz modunda, sessiz ol derim inadıma bağıra çağıra konuşur, gitme dediğim yere gidicem diye diretir, dağınıklık hat safhada,
küçük büyüme atağı mıdır ne zıkkımdır sanırım onun etkisiyle emmeyi reddetme, uyumayıp durmadan ağlama, kucaktan inmeme, inince çığlık çığlığa ağlama, gece annenin yanında mışıl mışıl uyuyup beşiğe koyunca gözlerini açma modunda
ben miğren ağrısı, sırt ve boyun tutulmasıyla cebelleşiyorum

geçmiş olsun canım
büyük ihtimal burun akıntısındandır, yarın da takip et tekrar olursa bi doktora göster bence

canıım geçmiş olsun, kendine kızma insanız sonuçta taş değiliz etkileniyoruz,
öncelikle sütünün artacağını düşün, moral çoook önemli, bol bol sıvı tüket, su, komposto, bitki çayları,
tahin pekmez, helva ve kırmızı et benim sütümü artırıyor bunları dene, her emzirme sonrası mutlaka birşeyler ye ve 1-2 bardak su iç,
bol bol dinlen, bebeğini sık sık gerekirse yarım saatte bir emzir, 2-3 saatte bir 15 er dk sağ
inşallah artar sütün Allah yardımcın olsun

ben de olmadım daha, bazılarının adeti geç oluyormuş, kaza olmasın diyorsan sağlam tedbir al canım

1- hala 3 numara kullanıyorum şu an tam geliyor, 8 kilo civarı olduğu zaman geçerim herhalde
2- saçlarını kestirmedim zaten kel doğdu tıraş ettirsem bir avuç çıkmaz saçı, şimdilik tıraş ettirmeyi düşünmüyorum
3- 4 yaşında kızım var kulağını deldirtmedim büyüyünce kendi isterse deldirir
4- weewell alından ateş ölçer kullanıyorum memnunum çocuğu sıkıntıya sokmadan hızlıca ölçüyorum
5-medela mini ve lansinoh affinity var bende, medela inanılmaz gürültülü ve can acıtıyor, lansinoh nispeten çok daha sessiz ve acıtmıyor
lansinoh tavsiye ederim

ne kadar çıkıyor ki azımsıyor arkadaşın, niye böyle moral bozucu konuşurlar anlamıyorum, marifet mi yani şimdi yaptığı, kusura bakma canım çok kızıyorum böyle yapanlara, herkesin bünyesi başka, bebeğinin ihtiyacı başka

geçmiş olsun canım, özellikle 4 aydan sonra daha dikkatli olmak gerek, iyice hareketlendiler, güçlendiler

hüma sultan dan taze foto Eki Görüntüle 1060655

hüma nezle ben grip

geçmiş olsun canım, analı, kızlı, bebeli çok tatlısınız

Son düzenleme:
Kizlar biz yine uyanigiz ve benim şimdiden şuurum kapaniyor uyumk istiyorum. Banyo yaptim ondan herhalde. İşin enteresani Ahmed daha 5. Gündeyiz kaka yaptı :)) mutluyum ama uykusuzum

aysunn bnde baktimmm kiz helal olsn.
3 cocuk bir blog ve bir kv ile ugrasiyorsunnn...

bende baktım guzelımmm.. harika olmuşşş oncelıkle o mılfoyden kırohasanı yapıcam..
bnmde ıkı oğlum var ama bılıon komus kızları evden cıkmiiiiii verırım ellerine yesınler :

Kızlarııımmmm.
Canlarıııımmmmm...
Çok teşekkürler güzel desteğinizi inanın hep hissediyorum.
Blog yazmayı bişeyler paylaşmayı seviyorum.Daha çok yeniyim ama inanın kafa dağıtıyorum hergün nacizane bişiler paylaşmaya çalışıyorum umarım yüzüme gözüme bulaştırmam:)

Bugün durunun aşısını yaptıramadım çünkü hafif öksürüğü vardı doktorumuz ilaç verdi aşı da haftaya kaldı.
Zavallı BeBiŞKoM ilk şurubunu içti

Canım blogun çok güzel olmuş eline sağlık akşam üzeri bakmıştım ama anca yazabildim :)

canım göz altı morlukları için soğuk çay kompleksi çok iyi geliyor ve göz altı torbaları için gülsuyu soda karışımı birebir :) ben sadece çayı uygulamaya çalışıyorum demi pamuğa batırıyoruz ve 10 dk gözümüzde bekletiyoruz hergün yapıldığı takdirde morluklar geçiyor :)

Dikkat et canım sonun bana benzemesin:)))))

hüma sultan dan taze foto Eki Görüntüle 1060655

hüma nezle ben grip

Oyyyyşşş
Yerim o minik ablayıı bennn:)

Canım blogun çok güzel olmuş eline sağlık akşam üzeri bakmıştım ama anca yazabildim :)

Sağol bebişim yaa beğenmeniz beni çok mutlu etti:)

Son düzenleme:
Herkese iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Kizlar merhabaa ben de 2013 Aralik ayinda dogum yaptim Ankara'dayim. Gecmise donuk okuyamadim cok vaktim yok bebisten ama bulusma yapio musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…