Bir bakima öyle tabi mesela ikisinin kilolarini bir veririm yedi kilom kalmisti humadan
Bizim sorunumuz gecmedi arkadaslar. Idrar ve kaka tahlili yapildi ikisinde de lökosit çikti kakada 7-8 idrarda 1-2 adetmis. Antibiyotige basladik. Ama ben oglumun hicbisey yememesinin sebebinin bu oldugunu sanmiyorum. Agzina zorla siringa ile süt veriyorum ama çok aglıyor. Geri cikariyor bulanti icin surup verdi doktor onuda kullaniuoru ama ayni. Nurtia sitesinde benle ayni sorunlari yasayanlarda inek sutu alerjisi cikmis.
Burda da inek sutu alerjisi teshisi koyulan bebekler vardi, anneler ne yemiyorsunuz banada yazarmisiniz lütfen cuma günu idrar kültúru sonucumuz cikacak doktora gidecez en azindan yarin yemeyeyim ne yememem gerekiyorsaa. Inek sütúnden uretilmis hersey tüm hazir gidalar yasak sanirim. Peki yumurta? Onu yiyebilirmiyim.
Canım boya kokusundan bebek rahatsız olmaz mı tozdan falan etkilenmiyordur umarım
Canm tam karşı dairemde annem oturuyor oradayız sürekli eşim eve geldiğinde o annemlerin evde kızıma bakıor bnde evi temizliyotm daha badana olmadı zaten napım dedim eşyası çok odası olsn dedim başma baya zor işler çıktı😔😔😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar sükûnet arkadaşımızdan haberı olan var mı ??
baya mrk edıyorum onu .. en son ne zmn yazdı cok takıpte edemiyorum kı
ama ne zmn gelsem bır yazısını gorurdum cımdı hıc goremıyorum:44:
kizlar ayca nin burn u akiyodu dunden beri biraz oncede o kada r kustuku sumuksu bir yapida..balgamli degil seffaf... burnunun akintisi mi acaba:44:???????
cagan da 38.5 ates kulak iltihabi lmys antibiyotoge basliyoruzzz..
ikiside hastaa.. kor olasi kaloriferi o kadar yakiyolar ki
gec terden oluyoruzz.. sabaha sonuyor usuyoruzzz...
bugun cagann dogum gunnu yapcaktik okulda hayal ldu.. b hafta gondrrmem artik
canım benim hoşbulduk çok özledim hepinizi ama depresyondaydım valla kayınvalide stresi derken yavrumla ilgilenemedim boşanmanın eşiğinden döndük eşimle sütümde kesiliyo tabi çok kötü günler geçirdim ya hiç emmiyo nerdeyse 1 aydır sütümüde sağıyorum damla damla az bişey geliyo biberonun dibi dolmuyo deniycem herşeyi inş tekrar gelir sütüm 3.5 aylık ama sağarak belki 6 aya kadar verebilirim otorup ağlayasım var valla kızım bunu hiç haketmedi yaşadıklarım yüzünden ihmal ettiğim için kendimede kızıyorum kimseyi takmamalıydım onunla ilgilenmeliydim sadece sütümde gitmezdi belki valla denizcim Allah yardımcım olur inş
Kızlar ben hala adet olmadım korku sardı beni hamilemiyim acaba kızımok zor olmuştu yıllarca uğraşmıştım şimdi şansıma kazayla olmasın asla aldırmam da evlatsızlık ne demek çok iyi tattım ancak olursa ne yaparım çalışıyorum bide
Kizlar merhaba. Bir iki soru sormak istiyorum.
1) dort mumara beze gecen varmi? Gecmediyseniz Yaklaşık kac kiloda gecmeyi dusunuyorsunuz?
2) bebeginizin saclarini kestirdinizmi hic ya da tras ettirdinizmi? Ettirmek sart mi?
3) kiz bebekleri olanlar kulaklarini ne zaman deldirmeyi dusunuyorlar? 5. Ayda cokmu erken olur kulagina kupe batarmi?
4) ates olcer kullanicilari varsa hangisini onerirsiniz?
5) sütunu sagan varaa neyle hangi marka tavsiye edilir?
Ama bugün bi arkadaşım el pompasıyla benden daha dfazla çıkardığını söyledi çıkardığım sütü küçümsedi biraz dört ay için iki göğüsten az çıkıyor dedisütün iyiyse el pompası bile alsan olur
Sevgili arkadaşlarım bugünlerde takip edemiyorum umarım herkes iyidir. Bix ogluşumla kötü bir gun gecirfik Allah beterinden korusun ogludumu uyutmak icin üclü koltuga koydum yatak odadina battaniye almaya gittim bir çığlık gelfi kostum yavtum yerdeydi düsmüs kuzum çok aglamadi ama ben cok korktum biraz takip ettim biseyi yoktu uyuttum koltuk engindi ondan az cani acidi heralde aman kızlar yavrular artık büyüdü dönmeye baslafilar dikkat edelim bana ders oldu önlemimi almadan asla bırakmam
evettt saat 12yi geçti ve biz yatak odamıza geçtik gözünde uyku yok ama hadi hayırlısı bugün kaçta uyuyacaz bakalım :)
Kizlar biz yine uyanigiz ve benim şimdiden şuurum kapaniyor uyumk istiyorum. Banyo yaptim ondan herhalde. İşin enteresani Ahmed daha 5. Gündeyiz kaka yaptı :)) mutluyum ama uykusuzum
burdayım canım, benim çocuklar iyice zıvanadan çıktılar bu ara, foruma bile giremiyorum, girsem de tüm geçmişi okuyacak cevap yazacak kadar kalamıyorum
büyük olan herşeye itiraz modunda, sessiz ol derim inadıma bağıra çağıra konuşur, gitme dediğim yere gidicem diye diretir, dağınıklık hat safhada,
küçük büyüme atağı mıdır ne zıkkımdır sanırım onun etkisiyle emmeyi reddetme, uyumayıp durmadan ağlama, kucaktan inmeme, inince çığlık çığlığa ağlama, gece annenin yanında mışıl mışıl uyuyup beşiğe koyunca gözlerini açma modunda
ben miğren ağrısı, sırt ve boyun tutulmasıyla cebelleşiyorum
geçmiş olsun canım
büyük ihtimal burun akıntısındandır, yarın da takip et tekrar olursa bi doktora göster bence
canıım geçmiş olsun, kendine kızma insanız sonuçta taş değiliz etkileniyoruz,
öncelikle sütünün artacağını düşün, moral çoook önemli, bol bol sıvı tüket, su, komposto, bitki çayları,
tahin pekmez, helva ve kırmızı et benim sütümü artırıyor bunları dene, her emzirme sonrası mutlaka birşeyler ye ve 1-2 bardak su iç,
bol bol dinlen, bebeğini sık sık gerekirse yarım saatte bir emzir, 2-3 saatte bir 15 er dk sağ
inşallah artar sütün Allah yardımcın olsun
ben de olmadım daha, bazılarının adeti geç oluyormuş, kaza olmasın diyorsan sağlam tedbir al canım
1- hala 3 numara kullanıyorum şu an tam geliyor, 8 kilo civarı olduğu zaman geçerim herhalde
2- saçlarını kestirmedim zaten kel doğdutıraş ettirsem bir avuç çıkmaz saçı, şimdilik tıraş ettirmeyi düşünmüyorum
3- 4 yaşında kızım var kulağını deldirtmedim büyüyünce kendi isterse deldirir
4- weewell alından ateş ölçer kullanıyorum memnunum çocuğu sıkıntıya sokmadan hızlıca ölçüyorum
5-medela mini ve lansinoh affinity var bende, medela inanılmaz gürültülü ve can acıtıyor, lansinoh nispeten çok daha sessiz ve acıtmıyor
lansinoh tavsiye ederim
ne kadar çıkıyor ki azımsıyor arkadaşın, niye böyle moral bozucu konuşurlar anlamıyorum, marifet mi yani şimdi yaptığı, kusura bakma canım çok kızıyorum böyle yapanlara, herkesin bünyesi başka, bebeğinin ihtiyacı başka
Canım birinden 40 birinden 50 0 herbirinden 100 çıkaeıyırmuş maşallah ben metpamidin prolaktin artıtdığını biliyorum içsemmi aslında sağlukçıyım ilacın zarRı olur biliyorum ama bi taraftan da süt artar diye düşünmüyor değilim
geçmiş olsun canım, özellikle 4 aydan sonra daha dikkatli olmak gerek, iyice hareketlendiler, güçlendiler
geçmiş olsun canım, analı, kızlı, bebeli çok tatlısınız
aysunn bnde baktimmm kiz helal olsn.
3 cocuk bir blog ve bir kv ile ugrasiyorsunnn...
Cano yaaa
Sana yazamadım bi türlğ bebek:)))
Haberler iyi anlaşılan ama böyle blog mlog paylaşma bırda nazar değer baciko)
Biz tek çocukla uğraşamıyorumz tütütütüüt sanaaaaaaa muahhh
Sıkı takipçinim artık hehe:)
bende baktım guzelımmm.. harika olmuşşş oncelıkle o mılfoyden kırohasanı yapıcam..
bnmde ıkı oğlum var ama bılıon komus kızları evden cıkmiiiiii verırım ellerine yesınler :
Kızlarııımmmm.
Canlarıııımmmmm...
Çok teşekkürler güzel desteğinizi inanın hep hissediyorum.
Blog yazmayı bişeyler paylaşmayı seviyorum.Daha çok yeniyim ama inanın kafa dağıtıyorum hergün nacizane bişiler paylaşmaya çalışıyorum umarım yüzüme gözüme bulaştırmam:)
Kızlar ben hala adet olmadım korku sardı beni hamilemiyim acaba kızımok zor olmuştu yıllarca uğraşmıştım şimdi şansıma kazayla olmasın asla aldırmam da evlatsızlık ne demek çok iyi tattım ancak olursa ne yaparım çalışıyorum bide
Canım blogun çok güzel olmuş eline sağlık akşam üzeri bakmıştım ama anca yazabildim :)
tubaaaa uyanigiz yine senle ayni vakitte...uyumadim yineee ahmetcikkk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?