2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Cnm kesinlikle günde 3litre su ve gün aşırı banyo
Süt yağı memede donuyo ve zor geliyo ben bunu dün canlı canlı yaşadım
Ayrıca ben sağdığıö için neyin kendime iyi geldiğini biliyorım
Öncelikle kırmızı et ve yeşil salata ne Zaman yesem fışkırıyo
Susam ürünleri. Yani tahin ve simit
Bira mayası hapı da arttırıyormuş ama bana suni seyler cazip gelmiyor
Miktarı arttırır belki ama kalitesi düşük olabilir
Kuzum tekrar geçmiş olsun neyse ki anlamışşar da ilaç başlamışsınoz
Aras biliyorsun hep kusıyo. Ve allerjik olduğu için burun hep tıkalı ve sümüksü kusuyo
Bence Ayçanında bu yüzdendir ama dr a danışmakta da fayda var ben tecrübemi paylaşayım dedim:))
Biz epeydir primanon3+ ını kullanıuoruz 3dar gelio
Saç kestirmeyi henüz düşünmedim korkarım:)
Lansinoh çiftli kullanıyorum memnunım. Aventten çok daha iyi çekiyor bende ikiside var çünkü
ayyy canımmm geçmiş olsun
Allahnkorumuş ne korkmuşsundur:))
Artık hiç yalnı bırakmamak lazım yaa bende bırakıuorum korkuyorum valla

hüma sultan dan taze

hüma nezle ben grip
Geçmiş olsun Mervecim gene de dinç duruyosunuz maşallah size
Koca kız olmuş bu sütün iyi yaramış. Allah nazarlardab korusun

Arkadaşım gecmi olsun hiç endişelenme bizimde aynisi çikti sen ilaci düzgün kullan 3 gune duzelicektir benim oglumda hic birsey yemiyodu agzins zorla veriyoduk kusuyodu ki bende şiddetli bi enfeksiyon geçirdim gerçektende yiyemiyorsun hicbirsey panik yapma yani

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Of çok zor ya emmek bile istemiyor kendini geriye atiyor ama keyfi yerinde ve uyuyor gercekten bu lòkosit yüzündenmidir? Antibiyotige daha dün basladik bugun ikinci kez verecem günde bir defaymis. Senin bebeginede cok gecmis olsun siz atlatmissiniz gerci insallah bir daha yasamazsiniz.

Bu kadar süre aç kalmasindan çok korkuyorum vücüdu susuz kalacak diye. Agzina siringa ile veriyoruz zorla kiyametler kopuyor. 20- 30 cc ancak iciyor.

Bizimde öyleydi cnm bide isaldi artik hicbirsey yemediginden bembeyaz olmustu eli kolu kalkmiyodu kuzumun nasil üzülüyodum anlatamam bide uyuyo demissin benim oglumda öyleydi uyandiramiyorduk çünkü güçsüz düsmüştü hali yoktu bunun ićin uyuyodu benim doktorum su içir bolca demişti bide cnm idrar yollari çabuk geçen bi hastalik degil bunun için benim doktorum güçlü ilacla başliyalim önlemimizi slalim demisti gerçektende igne vuruldu 3 güne topladi massallah

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Canım inek sütü alerjisi olabilir bizde de lökosit ve bol mukus vardı, antibiyotik kullanmadık, anyibiyotik sorununn daha da uzamasını neden oluuor eğer gerçekten alerji ise diyetine dikkat ettiğinde ve zamanla azalıuor hem lökosite o kadar kafanı takma önemli olan yrmemesi be mide bulantıs, çocuk alerjik olduğu için midesi bulanıp kramp giriyor olabilir bu nedenle içmek istemiyordur, alerkjik bbeklerde meme reddi ve kilo alımında yavaşlık, uyku problemleri yeşil cıvık kaka, kanlı kaka çok görülüyor umarım alerji değildir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay çok geçmiş olsun ben de çok korkuyorum bu olaydan...

hüma sultan dan taze foto Eki Görüntüle 1060655

hüma nezle ben grip

Oyy maşallah hepinize

Canım öncelikle kesin teşhis konulmadıysa seni gereksiz yere zorlar bizim diyet... ben yine de yazayım aklında bulunsun...Süt ve süt ürünleri.. Yumurta.. Domates.. Dana eti... Baharatlar... Tropik meyveler... Susam... Tyrunçgiller... Nar... Çilek ve vişne... Kabuklu deniz hayvanları... Balık... Ay çiçek yağı...

Uyudu uyandi bile oğlum nerde bu çocuğun gece uykusu günün hangi vakti gece uykusu. Yapiyo. Ben anlamiyirum ya bi bebek nasil böyle olabilir ..

Bide o büyüme seysinden mi ne memedede huzursuz hemen uyaniyo daha beterlesti

Canım tabi idrar yolu engeksiuonu varsa antibiyotik şart yanlış yönlendirmek istemem

Canim hüma kocaman Kiz olmuş yaaa Allahim nazarlardan saklasin maşallah subhanallah barekallah ayyy Yavrucak daha dun gibi hatrliyorum hastaneden ciktik eve geçtik ufak tefek sorunlar var ama çok problemli değil deyip resin koymustun yanlis hatirlamiyosam doğuştan FB li:)) yavrummmmm yesinler :) humanin güzelliğini nerden aldiği belli ikinizede tututtu maşallah:))

Bu arada çok geçmiş olsun çabucak atlatin inş yeni bebeğinde Mevla hayirlisiyla kucagina almak nasip etsin inş canim :))

gunaydin kizlarrrrr

hasta bebelere ve annelere gecmis olsunnn..
aycanin burn biraz daha iyi...cagan a da antibiyotige basladikk..
evden cikmam lazim azcikkk..bnaldimm.
cagan a dogum gunu icin papyon almam lazimmmm beyz gomlek vs. yazn kardesimn dugunu var hem ordada giyerr..

ayca nn da gelinligi hazirrrr.. benm ise biseyimmm yokkkk daha ona bakcammmmm.

Canim geçmiş olsun ikisine de caganinda doğumggünü kutlu olsun Allah hayirli bi omur versin cumlesine.

Valla masallah cikabileceksen cik canim bnde bu hafta sonu mevlut yapiyim fiye niyetledim ne giyinceZ bilmiyirum ilgilenende yok zatiii://

slm kızlar uzun zamandır giremedim foruma sorular birikti
1. çocugu düzenli pediatriye götürüyormusunuz ( bizim saglık ocagı hiç ilgilenmiyor üniversite hast. aylık kontrollere gitmek istiyorum)
2. 3,5 aylık oglum oturuyor hatta ayaga kalklamak istiyor ama hiç yüz üstü yatamıyor bunlar normal mi????
3. yukardaki soruya baglı olarak ogluma yürüteç ve mama sandalyesi almayı düşünüyorum tecrübeli anneler bebek kaç aylıkken bunlara oturu ????

çevremeden mümkün oldugunca soruyorum ama sizede danışayım dedim unarım cevap verirsiniz
geçmişi okuyamıyorum hatta nete zor girdim

Canm mrhb bbeğimi her ay düzenli bebek doktoruna muhakkak götürüyorum ve benimde kızım senin oğlun gibi hatta yatağa koyduğumda emekliyor oturuyor ayaklarnı yere koydğmda mutlu olup yürümek istiyor doktoorml knştm olabilir dedi erken gelişen bebekler var dedi Q oranları yüksek olur bu denli bebeklerin ve hiperaktif olma oranı yüksek dedi tahlil için çgrdı Q testi yaptrcam.Dedim uyanınca kalkıo oturuo beşiğinde kemikleri acımazmı zararlı değilmi evet ilk 6 ay otrmaması gerkli ama kendi bunu yapıosa engel olamassın dikkat edin dedi bende aynı şekilde mama sandalyesi alabilirmiyim diye sordm 6. Ayda daha iyi olur dedi önermedi ama kangıruya koyabilirsin dedi canm umarm faydam dokunmuştur sana bende tahlil yaptrmanı tavsiye ederim Q oranı yüksek ve hiperaktive bir hastalık olarak geçer erken tanı tedavi ile düzelir ihmal etme canm ben haftaya gidicem tahlile gün aldım

internetten bebek için alışveriş yapmıştım, dün o geldi, kutuyu açtım kızıma şapkayı denemek için elime aldığımda şapkanın içinden kocaman böcek çıktı bir çığlık attım çocuk korktu kucağımdaydı çünkü ve kendini geriye attı, poposunun altından tutuyordum insallah beline birşey olmamıştır, baya ağladı, bende ağlama krizine girdim çünkü böcekten acayip korkuyorum birde şapkanın içinden çıkınca iyice psikolojim bozuldu, ya kızımın kafasına taksaydım da aaaaaaaaay düşünemiyorum hala kaşınıyorum, insallah kızımın aklına bir zarar gelmemiştir, çok endişe ediyyorum bağırmamdan çok etkilendi çocuk

Ayrıca canm gözün üstünde olsn benim kıZm uyanp beşikte oturp aşşağı sarkmiş sanrm canı yandı çığlık attı ona uyandığımda kızım az kalsn düşüodu bende ona daha büyük yatak alıp korumaklık aldm yatağının kenarlarndan tutunuyor çnki.Ama düşmedi değil altını değiştirijrken geniş biyere koydm altınüstü ellerimi yıkamaya gittiğimde kızım yere düşmüştü 2 saat kendime gelemedim öyle korktum ağladmki çok kötüydü dikkat et dahada hareketlenicek

ben de götürüyorum çocuk doktoruna her ay dönümünde eşim kızıyo aslında dr özel hastande sağlığı da iyi çok şükür boyunu kilosunu ölçtrmeye para verioz diyor

bugün oğlum yan döndü ilk kez rahatça dönüverdi birden 3.5 aylık olcak kendisi

saçlar ne alemde sizde? oğlumun hala az saçı var dökülmüştü biraz çıktı ama yine de az

Merhaba arkadaşlar.bende 2013 aralık annesyim 20 aralık doğumlu oğlum var Allahim bagislasin.benm doğum iznim 29 martta bitti ise baslamadan on günlük rapor aldım bugün bitti tekrar iki günlük aldım baslamadan ve bi 5 günlük daha alicam herhangi bi sorun olur mu bilmiyorum

niye sorun olacak ki? ben öğretmenimbenimde 1 nisanda bitti iznim o hafta 5 günlük aldım pzt 10 günlük aldm sonra yine 10 alcam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…