- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
- 163
Cnm kesinlikle günde 3litre su ve gün aşırı banyokızlar kızım 3.5 aylık oldu ve ben onu sadece 40 gün emzirebildim sütüm stresten sıkıntıdan iice kesildi sonra artırmaya çalışıyorum ama biberonunun dibini doldurmuyo ne yapıcam ben bildiğiniz şeyleri yazın ne olur yardım edin en azından biraz artsa sütüm 6 ay emse başka bişey istemem((((( 14:
Kuzum tekrar geçmiş olsun neyse ki anlamışşar da ilaç başlamışsınozkizlar ayca nin burn u akiyodu dunden beri biraz oncede o kada r kustuku sumuksu bir yapida..balgamli degil seffaf... burnunun akintisi mi acaba:44:???????
cagan da 38.5 ates kulak iltihabi lmys antibiyotoge basliyoruzzz..
ikiside hastaa.. kor olasi kaloriferi o kadar yakiyolar ki
gec terden oluyoruzz.. sabaha sonuyor usuyoruzzz...
bugun cagann dogum gunnu yapcaktik okulda hayal ldu.. b hafta gondrrmem artik
Biz epeydir primanon3+ ını kullanıuoruz 3dar gelioKizlar merhaba. Bir iki soru sormak istiyorum.
1) dort mumara beze gecen varmi? Gecmediyseniz Yaklaşık kac kiloda gecmeyi dusunuyorsunuz?
2) bebeginizin saclarini kestirdinizmi hic ya da tras ettirdinizmi? Ettirmek sart mi?
3) kiz bebekleri olanlar kulaklarini ne zaman deldirmeyi dusunuyorlar? 5. Ayda cokmu erken olur kulagina kupe batarmi?
4) ates olcer kullanicilari varsa hangisini onerirsiniz?
5) sütunu sagan varaa neyle hangi marka tavsiye edilir?
ayyy canımmm geçmiş olsunSevgili arkadaşlarım bugünlerde takip edemiyorum umarım herkes iyidir. Bix ogluşumla kötü bir gun gecirfik Allah beterinden korusun ogludumu uyutmak icin üclü koltuga koydum yatak odadina battaniye almaya gittim bir çığlık gelfi kostum yavtum yerdeydi düsmüs kuzum çok aglamadi ama ben cok korktum biraz takip ettim biseyi yoktu uyuttum koltuk engindi ondan az cani acidi heralde aman kızlar yavrular artık büyüdü dönmeye baslafilar dikkat edelim bana ders oldu önlemimi almadan asla bırakmam
Geçmiş olsun Mervecim gene de dinç duruyosunuz maşallah sizehüma sultan dan taze
hüma nezle ben grip
Bizim sorunumuz gecmedi arkadaslar. Idrar ve kaka tahlili yapildi ikisinde de lökosit çikti kakada 7-8 idrarda 1-2 adetmis. Antibiyotige basladik. Ama ben oglumun hicbisey yememesinin sebebinin bu oldugunu sanmiyorum. Agzina zorla siringa ile süt veriyorum ama çok aglıyor. Geri cikariyor bulanti icin surup verdi doktor onuda kullaniuoru ama ayni. Nurtia sitesinde benle ayni sorunlari yasayanlarda inek sutu alerjisi cikmis.
Burda da inek sutu alerjisi teshisi koyulan bebekler vardi, anneler ne yemiyorsunuz banada yazarmisiniz lütfen cuma günu idrar kültúru sonucumuz cikacak doktora gidecez en azindan yarin yemeyeyim ne yememem gerekiyorsaa. Inek sütúnden uretilmis hersey tüm hazir gidalar yasak sanirim. Peki yumurta? Onu yiyebilirmiyim.
Aman o iyiymiş işte en azından bebiş rahat ediyordur Allah kolaylık versin kuzum benim inş. bi an önce biter de inşaat sende rahat edersin tatlımm
Canım o pis lökositler yüzünden iştahsızlık bulantı kusma ishalde başlarsa şaşırma. Biz neler çektik antibiyotik bile işe yaramadı yattık 2 gün hastanede, umarım siz faydasını görürsünüz.
İnek sütü alerjisi oldunu sanmıyorum canım ben bu enfeksiyon bütün bunlara ve daha fazlasına sebep olabiliyo. Geçmiş olsun..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşım gecmi olsun hiç endişelenme bizimde aynisi çikti sen ilaci düzgün kullan 3 gune duzelicektir benim oglumda hic birsey yemiyodu agzins zorla veriyoduk kusuyodu ki bende şiddetli bi enfeksiyon geçirdim gerçektende yiyemiyorsun hicbirsey panik yapma yani
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Of çok zor ya emmek bile istemiyor kendini geriye atiyor ama keyfi yerinde ve uyuyor gercekten bu lòkosit yüzündenmidir? Antibiyotige daha dün basladik bugun ikinci kez verecem günde bir defaymis. Senin bebeginede cok gecmis olsun siz atlatmissiniz gerci insallah bir daha yasamazsiniz.
Bu kadar süre aç kalmasindan çok korkuyorum vücüdu susuz kalacak diye. Agzina siringa ile veriyoruz zorla kiyametler kopuyor. 20- 30 cc ancak iciyor.
Bizim sorunumuz gecmedi arkadaslar. Idrar ve kaka tahlili yapildi ikisinde de lökosit çikti kakada 7-8 idrarda 1-2 adetmis. Antibiyotige basladik. Ama ben oglumun hicbisey yememesinin sebebinin bu oldugunu sanmiyorum. Agzina zorla siringa ile süt veriyorum ama çok aglıyor. Geri cikariyor bulanti icin surup verdi doktor onuda kullaniuoru ama ayni. Nurtia sitesinde benle ayni sorunlari yasayanlarda inek sutu alerjisi cikmis.
Burda da inek sutu alerjisi teshisi koyulan bebekler vardi, anneler ne yemiyorsunuz banada yazarmisiniz lütfen cuma günu idrar kültúru sonucumuz cikacak doktora gidecez en azindan yarin yemeyeyim ne yememem gerekiyorsaa. Inek sütúnden uretilmis hersey tüm hazir gidalar yasak sanirim. Peki yumurta? Onu yiyebilirmiyim.
Sevgili arkadaşlarım bugünlerde takip edemiyorum umarım herkes iyidir. Bix ogluşumla kötü bir gun gecirfik Allah beterinden korusun ogludumu uyutmak icin üclü koltuga koydum yatak odadina battaniye almaya gittim bir çığlık gelfi kostum yavtum yerdeydi düsmüs kuzum çok aglamadi ama ben cok korktum biraz takip ettim biseyi yoktu uyuttum koltuk engindi ondan az cani acidi heralde aman kızlar yavrular artık büyüdü dönmeye baslafilar dikkat edelim bana ders oldu önlemimi almadan asla bırakmam
Canım inek sütü alerjisi olabilir bizde de lökosit ve bol mukus vardı, antibiyotik kullanmadık, anyibiyotik sorununn daha da uzamasını neden oluuor eğer gerçekten alerji ise diyetine dikkat ettiğinde ve zamanla azalıuor hem lökosite o kadar kafanı takma önemli olan yrmemesi be mide bulantıs, çocuk alerjik olduğu için midesi bulanıp kramp giriyor olabilir bu nedenle içmek istemiyordur, alerkjik bbeklerde meme reddi ve kilo alımında yavaşlık, uyku problemleri yeşil cıvık kaka, kanlı kaka çok görülüyor umarım alerji değildir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gunaydin kizlarrrrr
hasta bebelere ve annelere gecmis olsunnn..
aycanin burn biraz daha iyi...cagan a da antibiyotige basladikk..
evden cikmam lazim azcikkk..bnaldimm.
cagan a dogum gunu icin papyon almam lazimmmm beyz gomlek vs. yazn kardesimn dugunu var hem ordada giyerr..
ayca nn da gelinligi hazirrrr.. benm ise biseyimmm yokkkk daha ona bakcammmmm.
Canm mrhb bbeğimi her ay düzenli bebek doktoruna muhakkak götürüyorum ve benimde kızım senin oğlun gibi hatta yatağa koyduğumda emekliyor oturuyor ayaklarnı yere koydğmda mutlu olup yürümek istiyor doktoorml knştm olabilir dedi erken gelişen bebekler var dedi Q oranları yüksek olur bu denli bebeklerin ve hiperaktif olma oranı yüksek dedi tahlil için çgrdı Q testi yaptrcam.Dedim uyanınca kalkıo oturuo beşiğinde kemikleri acımazmı zararlı değilmi evet ilk 6 ay otrmaması gerkli ama kendi bunu yapıosa engel olamassın dikkat edin dedi bende aynı şekilde mama sandalyesi alabilirmiyim diye sordm 6. Ayda daha iyi olur dedi önermedi ama kangıruya koyabilirsin dedi canm umarm faydam dokunmuştur sana bende tahlil yaptrmanı tavsiye ederim Q oranı yüksek ve hiperaktive bir hastalık olarak geçer erken tanı tedavi ile düzelir ihmal etme canm ben haftaya gidicem tahlile gün aldımslm kızlar uzun zamandır giremedim foruma sorular birikti
1. çocugu düzenli pediatriye götürüyormusunuz ( bizim saglık ocagı hiç ilgilenmiyor üniversite hast. aylık kontrollere gitmek istiyorum)
2. 3,5 aylık oglum oturuyor hatta ayaga kalklamak istiyor ama hiç yüz üstü yatamıyor bunlar normal mi????
3. yukardaki soruya baglı olarak ogluma yürüteç ve mama sandalyesi almayı düşünüyorum tecrübeli anneler bebek kaç aylıkken bunlara oturu ????
çevremeden mümkün oldugunca soruyorum ama sizede danışayım dedim unarım cevap verirsiniz
geçmişi okuyamıyorum hatta nete zor girdim
Ayrıca canm gözün üstünde olsn benim kıZm uyanp beşikte oturp aşşağı sarkmiş sanrm canı yandı çığlık attı ona uyandığımda kızım az kalsn düşüodu bende ona daha büyük yatak alıp korumaklık aldm yatağının kenarlarndan tutunuyor çnki.Ama düşmedi değil altını değiştirijrken geniş biyere koydm altınüstü ellerimi yıkamaya gittiğimde kızım yere düşmüştü 2 saat kendime gelemedim öyle korktum ağladmki çok kötüydü dikkat et dahada hareketlenicekslm kızlar uzun zamandır giremedim foruma sorular birikti
1. çocugu düzenli pediatriye götürüyormusunuz ( bizim saglık ocagı hiç ilgilenmiyor üniversite hast. aylık kontrollere gitmek istiyorum)
2. 3,5 aylık oglum oturuyor hatta ayaga kalklamak istiyor ama hiç yüz üstü yatamıyor bunlar normal mi????
3. yukardaki soruya baglı olarak ogluma yürüteç ve mama sandalyesi almayı düşünüyorum tecrübeli anneler bebek kaç aylıkken bunlara oturu ????
çevremeden mümkün oldugunca soruyorum ama sizede danışayım dedim unarım cevap verirsiniz
slm kızlar uzun zamandır giremedim foruma sorular birikti
Merhaba arkadaşlar.bende 2013 aralık annesyim 20 aralık doğumlu oğlum var Allahim bagislasin.benm doğum iznim 29 martta bitti ise baslamadan on günlük rapor aldım bugün bitti tekrar iki günlük aldım baslamadan ve bi 5 günlük daha alicam herhangi bi sorun olur mu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?