Bende bi okulda memurum yeni atandigim icin pek bilgim yoktu sagol canımniye sorun olacak ki? ben öğretmenimbenimde 1 nisanda bitti iznim o hafta 5 günlük aldım pzt 10 günlük aldm sonra yine 10 alcam
Ayrıca canm gözün üstünde olsn benim kıZm uyanp beşikte oturp aşşağı sarkmiş sanrm canı yandı çığlık attı ona uyandığımda kızım az kalsn düşüodu bende ona daha büyük yatak alıp korumaklık aldm yatağının kenarlarndan tutunuyor çnki.Ama düşmedi değil altını değiştirijrken geniş biyere koydm altınüstü ellerimi yıkamaya gittiğimde kızım yere düşmüştü 2 saat kendime gelemedim öyle korktum ağladmki çok kötüydü dikkat et dahada hareketlenicek
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba arkadaşlar.bende 2013 aralık annesyim 20 aralık doğumlu oğlum var Allahim bagislasin.benm doğum iznim 29 martta bitti ise baslamadan on günlük rapor aldım bugün bitti tekrar iki günlük aldım baslamadan ve bi 5 günlük daha alicam herhangi bi sorun olur mu bilmiyorum
nasil yani oturuyor..kendi kendne mi. aralik dogumlu bebegn mi yoksa
baska cocugun mu...
benmki yere koydugumda ters dnuyor yuzu koyun oluyor.
bisey uzattigimda ona bakip heycanlaniyo ama alamiyor henuz...
seslendimde benden tarafa d.onuyor
yok canm nolacak ...rapor aliyosan bisey olmazzz...
Canim geçmiş olsun ikisine de caganinda doğumggünü kutlu olsun Allah hayirli bi omur versin cumlesine.
Valla masallah cikabileceksen cik canim bnde bu hafta sonu mevlut yapiyim fiye niyetledim ne giyinceZ bilmiyirum ilgilenende yok zatiii://
Bende bi okulda memurum yeni atandigim icin pek bilgim yoktu sagol canım
nasil yani oturuyor..kendi kendne mi. aralik dogumlu bebegn mi yoksa
baska cocugun mu...
benmki yere koydugumda ters dnuyor yuzu koyun oluyor.
bisey uzattigimda ona bakip heycanlaniyo ama alamiyor henuz...u
seslendimde benden tarafa d.onuyor
yok canm nolacak ...rapor aliyosan bisey olmazzz...
cok az sacli dogdu zaten ayca..hala ayni sekilde. kesilck sac yok yani...kel sayilir....
alahallahhh cok ilgnccccc. butn bnlari tek basna yapiyor yani dmiiii..Vallahi oturuyor uyanıyor beşiğinde yanlarndan tutunp kalkıo ve oturuor sonra yorulup yatıyor yana önüne düşüo ��video yollamak isterdim sana şaşaa kalırdın Q testi istedi doktor bide hiperaktive tahlili yaptrcam artk
Evet tek başına yapıyor ve iki kez düştü malesef😔maşşallah diorm hep ama zor oluo böle yanından iki dk ayrılamıormalahallahhh cok ilgnccccc. butn bnlari tek basna yapiyor yani dmiiii..
a allah esirgesin ...bizmki sadece donuyorrrr...
Q testni ilk defa duydum nsallah hersey yolnda gider canmmm...
br yasma daha soktun beni...
Vallahi oturuyor uyanıyor beşiğinde yanlarndan tutunp kalkıo ve oturuor sonra yorulup yatıyor yana önüne düşüo 😃video yollamak isterdim sana şaşaa kalırdın Q testi istedi doktor bide hiperaktive tahlili yaptrcam artk
ben kirkinda krem rengi kiyafet almistim ama mevlutluk takmlardan degil. normaldede giyeblsin diye...
sende oyle yap...
6.aya kdr oturtmayın diyorlar ama basrn bende kucağıma alınca oturtuyorum azıcık çünkü belim ağrıoooslm kızlar uzun zamandır giremedim foruma sorular birikti
1. çocugu düzenli pediatriye götürüyormusunuz ( bizim saglık ocagı hiç ilgilenmiyor üniversite hast. aylık kontrollere gitmek istiyorum)
2. 3,5 aylık oglum oturuyor hatta ayaga kalklamak istiyor ama hiç yüz üstü yatamıyor bunlar normal mi????
3. yukardaki soruya baglı olarak ogluma yürüteç ve mama sandalyesi almayı düşünüyorum tecrübeli anneler bebek kaç aylıkken bunlara oturu ????
çevremeden mümkün oldugunca soruyorum ama sizede danışayım dedim unarım cevap verirsiniz
geçmişi okuyamıyorum hatta nete zor girdim
Ayyy ne kdr sanssızmıssın tövbe yarabbiminternetten bebek için alışveriş yapmıştım, dün o geldi, kutuyu açtım kızıma şapkayı denemek için elime aldığımda şapkanın içinden kocaman böcek çıktı bir çığlık attım çocuk korktu kucağımdaydı çünkü ve kendini geriye attı, poposunun altından tutuyordum insallah beline birşey olmamıştır, baya ağladı, bende ağlama krizine girdim çünkü böcekten acayip korkuyorum birde şapkanın içinden çıkınca iyice psikolojim bozuldu, ya kızımın kafasına taksaydım da aaaaaaaaay düşünemiyorum hala kaşınıyorum, insallah kızımın aklına bir zarar gelmemiştir, çok endişe ediyyorum bağırmamdan çok etkilendi çocuk
sen hamileyken neyle beslendin böyle maasallah hadi baklaım inşallah normaldir herşey
maşallah kızına da sanadaEki Görüntüle 1061745 kızlar selam , prensesim 10 aralık doğumlu , bugün 4. ay aşısı için sağlık ocağına ordanda aylık kontrolü için kendi doktorumuza ziyarete gittik , cok ağladı kuzum , ona iğne vurdular ama bana bildiğin ekmek bıçağını sapladılar, eşim diyorki denizemi üzüleyim sanamı bilemedim,
genel kontrollerimizde boy 66.5 , kg 7100 , baş çevreside 41.1 geldi
devit 3 damlamıza devam yalnız günde 3 tü 4 damlaya çıkardı, artı olarak demir damlası verdi günde 7 damla vericekmişim
iki kalçasındanda aşı yapıldı kuzumun , bastı kıyameti canım gitti parça parça oldum ardından rota virüs 2. doz aşımızıda içtik çok şükr, uyuttum şimdi ateş takibi yapıyorum :)
kızlar ben bugüne kadar sadece anne sütü verdim , doktorumuz bana bugün bir liste verdi onu size aynen yazıyorum ;
KİVİ VE ÇİLEK HARİÇ BÜTÜN MEYVELERİN ÖNCE SUYU SONRA PÜRESİ OLMAK ÜZERE 3-4 CAY KASIGI İLE BASLAYIP YAVAS YAVAS MİKTARI ARTIRILARAK 2 HAFTA İÇİNDE 2 ÇAY BARDAGINA KADAR CIKARILACAK , 2 CAY BARDAGI MEYVEYE ALIŞTIKTAN SONRA EK OLARAK EV YOGURDUNA BAŞLANIR , YOGURT GÜNLÜK PASTÖRİZE SÜTTEN MAYALANAN GÜNLÜK YOGURT OLMALIDIR 3-4 CAY KASIGI İLE BASLAYIP YAVAS YAVAS MİKTARI ARTIRILARAK 2 HAFTA İÇİNDE 2 CAY BARDAGINA KADAR CIKARILMASI ÖNERİLİR , BU BİR AYIN SONUNDA 2 CAY BARDAGI MEYVE 2 CAY BARDAGI YOGURT ARA ÖĞÜN OLARAK KULLANILIR , AKŞAM SAATLERİNE BIRAKILMAMALIDIR + artı olarak anne sütüne devam
kızlar sizlerin 4. ay kontrolleri nasıl, bu tarz beslenmeye gectinizmi
Doktorda öylendio ama sadce salata çorba çilek süt valla 9 ay😃
Ben 9 aylıkken emeklemeden yürümüşüm
olabilir o zmn gerci senin bebis b aya hamarat:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?