2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

nasil yani oturuyor.. kendi kendne mi. aralik dogumlu bebegn mi yoksa
baska cocugun mu...

benmki yere koydugumda ters dnuyor yuzu koyun oluyor.
bisey uzattigimda ona bakip heycanlaniyo ama alamiyor henuz...u
seslendimde benden tarafa d.onuyor

yok canm nolacak ...rapor aliyosan bisey olmazzz...

cok az sacli dogdu zaten ayca..hala ayni sekilde. kesilck sac yok yani...kel sayilir....

Son düzenleme:

Vallahi oturuyor uyanıyor beşiğinde yanlarndan tutunp kalkıo ve oturuor sonra yorulup yatıyor yana önüne düşüo 😃video yollamak isterdim sana şaşaa kalırdın Q testi istedi doktor bide hiperaktive tahlili yaptrcam artk

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben kirkinda krem rengi kiyafet almistim ama mevlutluk takmlardan degil. normaldede giyeblsin diye...
sende oyle yap...

Evet aralık bebeği 19 aralıkta doğdu

alahallahhh cok ilgnccccc. butn bnlari tek basna yapiyor yani dmiiii..
a allah esirgesin ...bizmki sadece donuyorrrr...

Q testni ilk defa duydum nsallah hersey yolnda gider canmmm...i
br yasma daha soktun beni...

bende 19 aralikta dogdummm.
kizimda 13 aralik dogumluuuu

Son düzenleme:
alahallahhh cok ilgnccccc. butn bnlari tek basna yapiyor yani dmiiii..
a allah esirgesin ...bizmki sadece donuyorrrr...

Q testni ilk defa duydum nsallah hersey yolnda gider canmmm...
br yasma daha soktun beni...
Evet tek başına yapıyor ve iki kez düştü malesef😔maşşallah diorm hep ama zor oluo böle yanından iki dk ayrılamıorm

sen hamileyken neyle beslendin böyle maasallah hadi baklaım inşallah normaldir herşey

kızlar selam , prensesim 10 aralık doğumlu , bugün 4. ay aşısı için sağlık ocağına ordanda aylık kontrolü için kendi doktorumuza ziyarete gittik , cok ağladı kuzum , ona iğne vurdular ama bana bildiğin ekmek bıçağını sapladılar, eşim diyorki denizemi üzüleyim sanamı bilemedim,

genel kontrollerimizde boy 66.5 , kg 7100 , baş çevreside 41.1 geldi
devit 3 damlamıza devam yalnız günde 3 tü 4 damlaya çıkardı, artı olarak demir damlası verdi günde 7 damla vericekmişim
iki kalçasındanda aşı yapıldı kuzumun , bastı kıyameti canım gitti parça parça oldum ardından rota virüs 2. doz aşımızıda içtik çok şükr, uyuttum şimdi ateş takibi yapıyorum :)

kızlar ben bugüne kadar sadece anne sütü verdim , doktorumuz bana bugün bir liste verdi onu size aynen yazıyorum ;

KİVİ VE ÇİLEK HARİÇ BÜTÜN MEYVELERİN ÖNCE SUYU SONRA PÜRESİ OLMAK ÜZERE 3-4 CAY KASIGI İLE BASLAYIP YAVAS YAVAS MİKTARI ARTIRILARAK 2 HAFTA İÇİNDE 2 ÇAY BARDAGINA KADAR CIKARILACAK , 2 CAY BARDAGI MEYVEYE ALIŞTIKTAN SONRA EK OLARAK EV YOGURDUNA BAŞLANIR , YOGURT GÜNLÜK PASTÖRİZE SÜTTEN MAYALANAN GÜNLÜK YOGURT OLMALIDIR 3-4 CAY KASIGI İLE BASLAYIP YAVAS YAVAS MİKTARI ARTIRILARAK 2 HAFTA İÇİNDE 2 CAY BARDAGINA KADAR CIKARILMASI ÖNERİLİR , BU BİR AYIN SONUNDA 2 CAY BARDAGI MEYVE 2 CAY BARDAGI YOGURT ARA ÖĞÜN OLARAK KULLANILIR , AKŞAM SAATLERİNE BIRAKILMAMALIDIR + artı olarak anne sütüne devam

kızlar sizlerin 4. ay kontrolleri nasıl, bu tarz beslenmeye gectinizmi

Son düzenleme:
6.aya kdr oturtmayın diyorlar ama basrn bende kucağıma alınca oturtuyorum azıcık çünkü belim ağrıooo
Dr a her ay götürüyorız rutin olarak. Bence gitmesinse de fayda var ama siz bilirsiniz gene de
Yürüteç ve mama sandalyesi için biraz erken gibi. 8.aydan sonra yürüteç diyorlar ama bebekten bebeğe de değişio sanırım
Sen takip et bebğini bakalım duruma göre ve dr kontrolünde kullanırsın bence
Ayyy ne kdr sanssızmıssın tövbe yarabbim
Gülsem mi ağlasam mı bilemedim Allah korumış salak herifler şikayet yaz onlara
Bir şey olmamıştır kızına da yaa sanmam o kdr seyden
Daha kemikleri yumuşak onların endişe etme benceeee

maşallah kızına da sanada canım erken değilmi bu yukarıda yazdıkların için ya??? 4. aydan sonra tattırın derken ben 1-2 çay kaşığı gibi algılıyorum seninki baya ek gıdaya geçirmiş anne sütü verirken. tv de hastanelerde boşunamı bağırıyorlar 6 ay sadece anne sütü diye???? ankaradaydın sanırım sende? hangi hastaneye götürüyorsun? ayrıca kalcadan yapılan aşılara çok üzüldüm, bacaktan niye yapmadılarki? bide keşke keçi sütünden yoğurdu sorsaydın? o daha kalsiyumlu ve anne sütüne yakınya, gerçi ben 2 hafta sonra gideceğim kontrole ve aşılara ozaman sorar yazarım buraya. aklımdayken şunu da söyleyeyim bir arkadaşım dün 5 aylık bebeğinden bahsetti demir ilacını 4. ayda başlarken sana söylendiği gibi 7 damla şeklinde vermiş ve çocuk kabız olmuş, oysaki yavaş yavaş artırmak gerekiyormuş bunu da bir öğren istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…