2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Ayy yuh diyeceğim kusura bakma da... Geçmiş olsun canım bebeğine birşey olacağını sanmıyorum ben...

Öncelikle maşallah Denize ama naçizane görüşüm... Kilosunun boyunun sadece anne sütüyle beslenen bir bebek için gayet iyi olduğu yönünde... Nedendoktorun ek gıdaya geçirttirdi? Memeyi reddetmeye mi başladı... Yeni tatlara alışması ve ileride sıkıntıçekilmemesi için tatlarına baktırılabilir ama sizinki bayağı bir fazla bence... İlk 6 ay için alabiliyorsa sadece anne sütü alsın bence... Bir de çilek ve kivi dışındaki meyveler demiş doktorun ancak benim bildiğim portakal ve mandalina gibi asitli meyveler de ilk etapta bebeklere verilmiyor... Allerji riskinden ötürü bir araştır derim...

kızlar dün gece çok çokk kötü bir gece geçirdik.bebeğim çekyattan düştü.
düşer düşmez ağlamaya başladı. babası evde sarılıp dolaştırdı ama 15 dk kadar ağladı çok korktu tabii bende çok korktum ve ağladım.neyse sonra biraz emzzirdm emzirince sakinleşti gülmeye başladı.hareketlerinde falan da bi anormallik yok.inşallah bişey olmaz.sakın artık yalnız bırakmayın bebişlerinizi ben bugün yatakta tek bırakcaksam sandalye koyuyorum yanına haberiniz olsun artık çok dikkatli olmak lazım bebişlerimiz büyüyor ve yaramazlaşıyorlar sanırım.

Canim bizde de muhtemelen lökosit var cunkunkizimnuzun zamandir idrarini yapmiyo bezi gunde iki kereyi hirak bir kere bile solmuo . Ne versen heveslenen cocuk hic bisey istemiyo istahsizlik kusma offff kimseyi imandiramadim buhun atladigim gibi taksiye gitim doktora devlet hastanesi nd ilgi az ama hemen halloldu tum islerim acilde idrar tahlili kan tahlili kaka tahlili herseyi yaptilar film cekildi hava verildi nezleside vardi zaten bakalim ne cikacakiyilessin artik kizim huzuru yerine gelsin artik

Evet canin dogru hatirliyosun Hüma ydi o kanarya oiltifatlar icin tesrkkur ederiz

ben de götürüyorum çocuk doktoruna her ay dönümünde eşim kızıyo aslında dr özel hastande sağlığı da iyi çok şükür boyunu kilosunu ölçtrmeye para verioz diyor

Benim eşimde aynı şeyi söylüyor.aslında haklıda.önce bebeği soyuyor sağına soluna bakıyor kilosuna boyuna bakıyor.herşey nrmal diyo gönderiyor.gitmiyoruz artık aile hekimimizde aynı şeyi yapıyor zaten.

Kizlar 4.ayini bitirmiş bi bebek gündüz 3kere kisa uyumasi gerekiyomus. Kisadan kasit nedir? 20dk fln mi yoksa 1-2 saat mi? Bi bilginiz var mi

Kizlar 4.ayini bitirmiş bi bebek gündüz 3kere kisa uyumasi gerekiyomus. Kisadan kasit nedir? 20dk fln mi yoksa 1-2 saat mi? Bi bilginiz var mi

Canım çocuğa göre değişiyor mesala benim kız gündüz 11den akşam 11 kadar 5 kez uyuyor ve genelde kalktıktan sonraki ilk uyuması 30 dk sürüyor 15 dk yattığıda oluyor 2 saat yattığıda oluyor yani değişiyor canım benim

bugün oğlum yan döndü ilk kez rahatça dönüverdi birden 3.5 aylık olcak kendisi

saçlar ne alemde sizde? oğlumun hala az saçı var dökülmüştü biraz çıktı ama yine de az
benim oglumun da saci dokuluuor ama hizla yenileri cikiyor kel kalmadi cok sukur baya saci kasi var 1 haftadir donuyor benim oglumda hic yalniz birakamiyorum yapisik ikiz gibiyiz huyuda cok degisti devamli kucak istiyor

Herkese merhabaaaa:)
Çok mu çok güzeliz:))
Artistler sizii
Ayrıca duru sana çok benzioooooo

Ay sende miii
Ne kdr arttı bu düşmeker. Dönmeye başladılar ondan mı acep
Çok geçmiş olsun. Şükür birşeyi yok. Ben olsam bende korkardım ya haklısın.
Kardeşin düşmüştü 5aylıkken ben 9yaşındaydım hiç unıtmuyorum

genel olarak bebislerin bu aylardan sonra gunduz uykulari kisaliyor benim oglum 3.5 aylik oldugundan beri gunduzleri 2 saat uyuyor o da yarim saatlik 4 kisa uyku ve uykuya gecerken savasiyoruz kan ter icinde kaliyorum

Canim bir yilda 40 yada 45 gun rapor hakkin var. Doktorun verdigi sürece okuldan sorun cikarma gibi haklari yok. Ancak yillik izinlerin bittiğinde bir daha izin alma sansin kalmayacak bunu da bil. Tabi heyet raporu haric..

Ayyy cok gecmis olsun. Benimki henuz donemiyot ama sanirim böyle dememek gerek cunku bir anda oluyormuş böyle şeyler sanirim.

Canim benim cocuk da asagi yukari senin yazdigin olculerde. Benim sağlık ocağndakilerde bir hafta sonra tekrar gel de ne olcup belki mama veririz demisti. Sali gidicem fakat ben öyle hemen baslamaya hic niyetim yol. O basla dese de once doktora gider sorarim sonra bakarım bi. Zira boyu kilosu cok iyi masallah bence

gecmıs olsun ıkısınede canım cık evden oh ne guzel benım yerımede gez
benmde bı cıkmam lazım sinir küpü oldum resmen pimi cekılmıs bomba gıbıyım

Kizinin boyu kilosu cok iyi masallah cay kasigiyla birseyler tattirabilirsin degisiklik olur ama cay bardagi olcusu icin ve yogurt icin bence erken dr neden erkenden liste vermis anlamadim benim oglumun boyu uzun ama kilosu normalin altinda 67 cm. 5895 gr. o yuzden ek gidaya erken basliyoruz

Benim kızın da son zamanlardaki trendi gündüz 5 kez kadar yarım saatlik uykular... Bazen de 1 saat kadar 3 kez uyuyor... Yani gündüz 2.5-3 saat kadar uyuyor gece de 12 saat kadar...

Mersi bebeim:))
Yaww herkeste bana benzetiyo
Dün lazer epilasyon a gittim oradaki kızlar fotokopin fln dedi
Ben bu kadar tatlıysam ne mutlu bana didim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…