internetten bebek için alışveriş yapmıştım, dün o geldi, kutuyu açtım kızıma şapkayı denemek için elime aldığımda şapkanın içinden kocaman böcek çıktı bir çığlık attım çocuk korktu kucağımdaydı çünkü ve kendini geriye attı, poposunun altından tutuyordum insallah beline birşey olmamıştır, baya ağladı, bende ağlama krizine girdim çünkü böcekten acayip korkuyorum birde şapkanın içinden çıkınca iyice psikolojim bozuldu, ya kızımın kafasına taksaydım da aaaaaaaaay düşünemiyorum hala kaşınıyorum, insallah kızımın aklına bir zarar gelmemiştir, çok endişe ediyyorum bağırmamdan çok etkilendi çocuk
Eki Görüntüle 1061745 kızlar selam , prensesim 10 aralık doğumlu , bugün 4. ay aşısı için sağlık ocağına ordanda aylık kontrolü için kendi doktorumuza ziyarete gittik , cok ağladı kuzum , ona iğne vurdular ama bana bildiğin ekmek bıçağını sapladılar, eşim diyorki denizemi üzüleyim sanamı bilemedim,
genel kontrollerimizde boy 66.5 , kg 7100 , baş çevreside 41.1 geldi
devit 3 damlamıza devam yalnız günde 3 tü 4 damlaya çıkardı, artı olarak demir damlası verdi günde 7 damla vericekmişim
iki kalçasındanda aşı yapıldı kuzumun , bastı kıyameti canım gitti parça parça oldum ardından rota virüs 2. doz aşımızıda içtik çok şükr, uyuttum şimdi ateş takibi yapıyorum :)
kızlar ben bugüne kadar sadece anne sütü verdim , doktorumuz bana bugün bir liste verdi onu size aynen yazıyorum ;
KİVİ VE ÇİLEK HARİÇ BÜTÜN MEYVELERİN ÖNCE SUYU SONRA PÜRESİ OLMAK ÜZERE 3-4 CAY KASIGI İLE BASLAYIP YAVAS YAVAS MİKTARI ARTIRILARAK 2 HAFTA İÇİNDE 2 ÇAY BARDAGINA KADAR CIKARILACAK , 2 CAY BARDAGI MEYVEYE ALIŞTIKTAN SONRA EK OLARAK EV YOGURDUNA BAŞLANIR , YOGURT GÜNLÜK PASTÖRİZE SÜTTEN MAYALANAN GÜNLÜK YOGURT OLMALIDIR 3-4 CAY KASIGI İLE BASLAYIP YAVAS YAVAS MİKTARI ARTIRILARAK 2 HAFTA İÇİNDE 2 CAY BARDAGINA KADAR CIKARILMASI ÖNERİLİR , BU BİR AYIN SONUNDA 2 CAY BARDAGI MEYVE 2 CAY BARDAGI YOGURT ARA ÖĞÜN OLARAK KULLANILIR , AKŞAM SAATLERİNE BIRAKILMAMALIDIR + artı olarak anne sütüne devam
kızlar sizlerin 4. ay kontrolleri nasıl, bu tarz beslenmeye gectinizmi
Merhabaaa
Maşallah ikinize de
Canım o pis lökositler yüzünden iştahsızlık bulantı kusma ishalde başlarsa şaşırma. Biz neler çektik antibiyotik bile işe yaramadı yattık 2 gün hastanede, umarım siz faydasını görürsünüz.
İnek sütü alerjisi oldunu sanmıyorum canım ben bu enfeksiyon bütün bunlara ve daha fazlasına sebep olabiliyo. Geçmiş olsun..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim hüma kocaman Kiz olmuş yaaa Allahim nazarlardan saklasin maşallah subhanallah barekallah ayyy Yavrucak daha dun gibi hatrliyorum hastaneden ciktik eve geçtik ufak tefek sorunlar var ama çok problemli değil deyip resin koymustun yanlis hatirlamiyosam doğuştan FB li:)) yavrummmmm yesinler :) humanin güzelliğini nerden aldiği belli ikinizede tututtu maşallah:))
Bu arada çok geçmiş olsun çabucak atlatin inş yeni bebeğinde Mevla hayirlisiyla kucagina almak nasip etsin inş canim :))
Canım bunu en iyi doktorun bilir... Benim hiçbir fikrim yok açıkçası ama tebrik ederim bebek için:) hakkınızda hayırlısı olsun umarım sağlıkla bu dönemi atlatırsınız...
Canim Allah kokayligini sifasini versin. Bence başka bi Dr daha git ve ortak görüşe inan cçocuğu aldirmani bende tavsiye etmem Allah o bebeğe bir omur bir kader cizmiski vermiş. Sizin hayir bildiklerinizde ser şer bildiklerini de hayir vardır diyor Mevla bence ilahi düzene teslim ol ve Dr tavsiyesini dinle.
Cnm öncekikle Rabbim hayırlısını versin hakkında
Ama biz bırdan ne desek boş sen muhakkak bi uzmana prof a gözük sor
Ne gibi riskleri var. Geç olmadan. Tabi ki aldırmak iyi değil ama senin ve onun sağlığı içinse eğer herşey düşünülebilir
Sonuçta artık bir evladın var. Kendini düşünmel zorundasın(
Bizi de haberdar et:26:
Merhaba rabbim sifa versin hakkinda hayirlisi olsun durumun cok farkli ne desek bos bence eger senin ve bebegin icin riskliyse bu durumda hamile kalmak tek cozum kurtaj gunah ama senin zaten bir bebegin var ona lazimsin iyi bir doktora danis ve ona guven hakkinda hayirlisi olsun
Canım benim ya geçmiş olsun kuzum benim sonuçta biz birşey diyemeyiz bu konu hakkında ama iyice bir araştır bebeklerin ve kendin için en doğru olanı yapmalısın canım dr eğer bir tehlike yok diyorsa ameliyatı düşünmelisin çünkü o kistin patlaması hem sana hem karnındaki bebeğe zarar verir Kendine çok dikkat etmen gerekir 4 aylık bebeğin var tatlım yaa ALLAH YARDIMCIN OLSUN umarım hiç bi sıkıntı olaz 2 bebeğinle sağlıklı mutlu bir hayat geçirirsin kuzum benim
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim yarın farklı bir Dr. daha gidecem dualarınızı bekliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
ben de götürüyorum çocuk doktoruna her ay dönümünde eşim kızıyo aslında dr özel hastande sağlığı da iyi çok şükür boyunu kilosunu ölçtrmeye para verioz diyor
Kizlar 4.ayini bitirmiş bi bebek gündüz 3kere kisa uyumasi gerekiyomus. Kisadan kasit nedir? 20dk fln mi yoksa 1-2 saat mi? Bi bilginiz var mi
benim oglumun da saci dokuluuor ama hizla yenileri cikiyor kel kalmadi cok sukur baya saci kasi var 1 haftadir donuyor benim oglumda hic yalniz birakamiyorum yapisik ikiz gibiyiz huyuda cok degisti devamli kucak istiyorbugün oğlum yan döndü ilk kez rahatça dönüverdi birden3.5 aylık olcak kendisi
saçlar ne alemde sizde? oğlumun hala az saçı var dökülmüştü biraz çıktı ama yine de az
Çok mu çok güzeliz:))Herkese merhabaaaa:)
kızlar dün gece çok çokk kötü bir gece geçirdik.bebeğim çekyattan düştü.
düşer düşmez ağlamaya başladı. babası evde sarılıp dolaştırdı ama 15 dk kadar ağladı çok korktu tabii bende çok korktum ve ağladım.neyse sonra biraz emzzirdm emzirince sakinleşti gülmeye başladı.hareketlerinde falan da bi anormallik yok.inşallah bişey olmaz.sakın artık yalnız bırakmayın bebişlerinizi ben bugün yatakta tek bırakcaksam sandalye koyuyorum yanına haberiniz olsun artık çok dikkatli olmak lazım bebişlerimiz büyüyor ve yaramazlaşıyorlar sanırım.
genel olarak bebislerin bu aylardan sonra gunduz uykulari kisaliyor benim oglum 3.5 aylik oldugundan beri gunduzleri 2 saat uyuyor o da yarim saatlik 4 kisa uyku ve uykuya gecerken savasiyoruz kan ter icinde kaliyorumKizlar 4.ayini bitirmiş bi bebek gündüz 3kere kisa uyumasi gerekiyomus. Kisadan kasit nedir? 20dk fln mi yoksa 1-2 saat mi? Bi bilginiz var mi
Merhaba arkadaşlar.bende 2013 aralık annesyim 20 aralık doğumlu oğlum var Allahim bagislasin.benm doğum iznim 29 martta bitti ise baslamadan on günlük rapor aldım bugün bitti tekrar iki günlük aldım baslamadan ve bi 5 günlük daha alicam herhangi bi sorun olur mu bilmiyorum
kızlar dün gece çok çokk kötü bir gece geçirdik.bebeğim çekyattan düştü.
düşer düşmez ağlamaya başladı. babası evde sarılıp dolaştırdı ama 15 dk kadar ağladı çok korktu tabii bende çok korktum ve ağladım.neyse sonra biraz emzzirdm emzirince sakinleşti gülmeye başladı.hareketlerinde falan da bi anormallik yok.inşallah bişey olmaz.sakın artık yalnız bırakmayın bebişlerinizi ben bugün yatakta tek bırakcaksam sandalye koyuyorum yanına haberiniz olsun artık çok dikkatli olmak lazım bebişlerimiz büyüyor ve yaramazlaşıyorlar sanırım.
Eki Görüntüle 1061745 kızlar selam , prensesim 10 aralık doğumlu , bugün 4. ay aşısı için sağlık ocağına ordanda aylık kontrolü için kendi doktorumuza ziyarete gittik , cok ağladı kuzum , ona iğne vurdular ama bana bildiğin ekmek bıçağını sapladılar, eşim diyorki denizemi üzüleyim sanamı bilemedim,
devit 3 damlamıza devam yalnız günde 3 tü 4 damlaya çıkardı, artı olarak demir damlası verdi günde 7 damla vericekmişim
iki kalçasındanda aşı yapıldı kuzumun , bastı kıyameti canım gitti parça parça oldum ardından rota virüs 2. doz aşımızıda içtik çok şükr, uyuttum şimdi ateş takibi yapıyorum :)
kızlar ben bugüne kadar sadece anne sütü verdim , doktorumuz bana bugün bir liste verdi onu size aynen yazıyorum ;
KİVİ VE ÇİLEK HARİÇ BÜTÜN MEYVELERİN ÖNCE SUYU SONRA PÜRESİ OLMAK ÜZERE 3-4 CAY KASIGI İLE BASLAYIP YAVAS YAVAS MİKTARI ARTIRILARAK 2 HAFTA İÇİNDE 2 ÇAY BARDAGINA KADAR CIKARILACAK , 2 CAY BARDAGI MEYVEYE ALIŞTIKTAN SONRA EK OLARAK EV YOGURDUNA BAŞLANIR , YOGURT GÜNLÜK PASTÖRİZE SÜTTEN MAYALANAN GÜNLÜK YOGURT OLMALIDIR 3-4 CAY KASIGI İLE BASLAYIP YAVAS YAVAS MİKTARI ARTIRILARAK 2 HAFTA İÇİNDE 2 CAY BARDAGINA KADAR CIKARILMASI ÖNERİLİR , BU BİR AYIN SONUNDA 2 CAY BARDAGI MEYVE 2 CAY BARDAGI YOGURT ARA ÖĞÜN OLARAK KULLANILIR , AKŞAM SAATLERİNE BIRAKILMAMALIDIR + artı olarak anne sütüne devam
gunaydin kizlarrrrr
hasta bebelere ve annelere gecmis olsunnn..
aycanin burn biraz daha iyi...cagan a da antibiyotige basladikk..
evden cikmam lazim azcikkk..bnaldimm.
cagan a dogum gunu icin papyon almam lazimmmm beyz gomlek vs. yazn kardesimn dugunu var hem ordada giyerr..
ayca nn da gelinligi hazirrrr.. benm ise biseyimmm yokkkk daha ona bakcammmmm.
Kizinin boyu kilosu cok iyi masallahEki Görüntüle 1061745 kızlar selam , prensesim 10 aralık doğumlu , bugün 4. ay aşısı için sağlık ocağına ordanda aylık kontrolü için kendi doktorumuza ziyarete gittik , cok ağladı kuzum , ona iğne vurdular ama bana bildiğin ekmek bıçağını sapladılar, eşim diyorki denizemi üzüleyim sanamı bilemedim,
Kizlar 4.ayini bitirmiş bi bebek gündüz 3kere kisa uyumasi gerekiyomus. Kisadan kasit nedir? 20dk fln mi yoksa 1-2 saat mi? Bi bilginiz var mi
Çok mu çok güzeliz:))
Artistler sizii
Ayrıca duru sana çok benzioooooo
Ay sende miii
Ne kdr arttı bu düşmeker. Dönmeye başladılar ondan mı acep
Çok geçmiş olsun. Şükür birşeyi yok. Ben olsam bende korkardım ya haklısın.
Kardeşin düşmüştü 5aylıkken ben 9yaşındaydım hiç unıtmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?