Canım benim çok normal yaşadıkların sonuça bir doğum yaptın ve o doğumla bazı şeyler değişti ağrıması çok normal doğumla birlikte normalde yapsan sezeryanda yapsan tatlım rahim ağzı daralıyor ve doğumdan sonra susuz kalıyor buda çok canını acıtıyor bunları yenmekte bizim elimizde bende öyleydim artık eşim yaklaştıkça fena oluyordum ağlıyordum ama zamanla geçti onuda kendimi kasmadım ve eşime göre değil kendime göre pozisyon aldım ve zamanla ağrılar geçti canım benim bunu eşinle konuşarakta halledebilirsin balımmbu konuda konuşmakta rahatlatıyor
ilkte hiç gerginliğim yoktu..
keremde cok korktumm cokkk.. ama yavaş yavaş başladık bızde. esım bu konuda cok hassas davrandı. bırde on sevısmeyı uzun tutun cano
artık daha rahatım düzene gırdı bızımkı oyle..
kı bılıyorsun cok zor bır doğum yaşamıştım..
sende yavaş ol ve o an kendını ver stres yapma..
mik mik oldu da acıyo dımı..bacım :44:
Canım benimde normal doğum ama sezaryanda bile aynı sıkıntı varmış hormonlarla alakalı yani ağrılı oluyormuş tabi isteksizlik de. Çok normal zamanla düzelecekmiş doktorların verdiği lubrikan jeller faydalı olabilir ecAneden alabilirsiniz tabi insan utanıyor almaya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Acele etme yawrım benimde çizgim göbüşüm aynı durumda hem emzirmeyi bıraksan bu kadar iştahın olmaz tatlımaynen çok kötü rabbim sınamasın inş. öLe ... Allah'ıma şükürler olsun anne olmak ne güzel miş ki ilk doğduğu anlarda ara ara pişman oluyodum ne zor diye ama şimdi agucuklar başladı ya bal oldu resmenara ara kafayı bozup bi tane daha mı yapsam diyorum ama
yok yookk daha var daha kendime gelemedim hamilelikten kalan koyu çizgi hala duruyo karnımdazayıfladım ama pörtik göbek duruyo gerçi bi çaba sarf ettiğim yok homini yiyip duruyorum emzirmeyi bıraksam camış gibi olurum herhalde
Nasıl gidiyo 3 çocukla prenses duru yla kardeşlerinin arası nasıl ?
canlar yavrular ciddi bi sorunum var CİNSELLİK!!!
Sİz ne alemdesiniz bu konuda ya doğurdum resmen hayatım karardı normal mi acaba daha toparlanmaya vakit mi lazım normal doğum tecrubesi yaşaaayn lar söleyin vallahi korkuyorum kocam yanaşınca:18: can yanması stres tad tuz yok nolcak böle sağolsun Allah razı olsun elinden geleni yapıyo ama yokkk
Valla canim bende normal doğum yaptim biraz tahribatli oldu benimksii dikiş çoktu disardan bakiyorum kukum küçülmüş resmen dikişten söylemesi ayiptir. Biz daha o işlere baslayamadik hala. Oğlumun aksm gece uykusu yok olsa da diken üstünde süreli uyaniyo bizde mevzusu bile gecmiyo hala buda çok ciddi bi sikinti. Yardimci olamadim kusura bakma... Kaç denemenizi oldu bilmiyorum ama zamana ihtiyaç vardır belki
şaşırıcaksın belki ama ben kayınvalideme aldırdım çok anlamaz aldı sağ olsun bi kaç kez kullandım ...Normale dönüşleri okuyunca rahatlıyorum vallahi
Dikkat et canım sonun bana benzemesin:)))))
Oyyyyşşş
Yerim o minik ablayıı bennn:)
Sağol bebişim yaa beğenmeniz beni çok mutlu etti:)
slm kızlar uzun zamandır giremedim foruma sorular birikti
1. çocugu düzenli pediatriye götürüyormusunuz ( bizim saglık ocagı hiç ilgilenmiyor üniversite hast. aylık kontrollere gitmek istiyorum)
2. 3,5 aylık oglum oturuyor hatta ayaga kalklamak istiyor ama hiç yüz üstü yatamıyor bunlar normal mi????
3. yukardaki soruya baglı olarak ogluma yürüteç ve mama sandalyesi almayı düşünüyorum tecrübeli anneler bebek kaç aylıkken bunlara oturu ????
çevremeden mümkün oldugunca soruyorum ama sizede danışayım dedim unarım cevap verirsiniz
geçmişi okuyamıyorum hatta nete zor girdim
Allahallaaa kızım kaç ay geçti nasıl yani kardeş kardeş yatıyonuzmuu:/
Maşallah gece o kdr uyuyosa çok saglikli uykusu. Ben zorlayan zorlqya bi saatlik uç uyku yapiyordum ama oğlum uyanmayinca uyandirmiyordum bazen iki saat uyuduğu oliyodu yani gündüz uykumuz bazen 3 saati geçiyordu buda çok oluyor demekki.Benim kızın da son zamanlardaki trendi gündüz 5 kez kadar yarım saatlik uykular... Bazen de 1 saat kadar 3 kez uyuyor... Yani gündüz 2.5-3 saat kadar uyuyor gece de 12 saat kadar...
Ne güzel oturmuş duzeniniz. Bende gündüz miziklanip uyandiginsa sallamayacagim yada meme verip uyutmayacagim artik. Yarin saat uyuduysa uyanir gibi olursa uyandiricam uyutmaya zorlamayacagim.bakalim belki boyle daha iyi olur.Canım çocuğa göre değişiyor mesala benim kız gündüz 11den akşam 11 kadar 5 kez uyuyor ve genelde kalktıktan sonraki ilk uyuması 30 dk sürüyor 15 dk yattığıda oluyor 2 saat yattığıda oluyor yani değişiyor canım benim
genel olarak bebislerin bu aylardan sonra gunduz uykulari kisaliyor benim oglum 3.5 aylik oldugundan beri gunduzleri 2 saat uyuyor o da yarim saatlik 4 kisa uyku ve uykuya gecerken savasiyoruz kan ter icinde kaliyorum
Canm mrhb bbeğimi her ay düzenli bebek doktoruna muhakkak götürüyorum ve benimde kızım senin oğlun gibi hatta yatağa koyduğumda emekliyor oturuyor ayaklarnı yere koydğmda mutlu olup yürümek istiyor doktoorml knştm olabilir dedi erken gelişen bebekler var dedi Q oranları yüksek olur bu denli bebeklerin ve hiperaktif olma oranı yüksek dedi tahlil için çgrdı Q testi yaptrcam.Dedim uyanınca kalkıo oturuo beşiğinde kemikleri acımazmı zararlı değilmi evet ilk 6 ay otrmaması gerkli ama kendi bunu yapıosa engel olamassın dikkat edin dedi bende aynı şekilde mama sandalyesi alabilirmiyim diye sordm 6. Ayda daha iyi olur dedi önermedi ama kangıruya koyabilirsin dedi canm umarm faydam dokunmuştur sana bende tahlil yaptrmanı tavsiye ederim Q oranı yüksek ve hiperaktive bir hastalık olarak geçer erken tanı tedavi ile düzelir ihmal etme canm ben haftaya gidicem tahlile gün aldım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar dün oglusumu 4aylik kontrolüne göturdum son bir ayda 400 gr almis iyicr kilo alimi azaldi cokta istahli bir bebe degil cok sık emmiyor emincede 5 dk emiyor haliyle kilo alamiyor sadece anne sutu aliyor mama vermek istemiyorum en azindan 6 ay .sorum şu eczaneden el pompasi aldim sagip vermek icinkemdi az emiyor ben sagip kasikla veya bibetonla vermek istiyordum bilirsiniz o dedigim basit pompa ilk defa kullanicam uzerinde bu gögus pompasindaneldeedilen süt ilebebeginizi beslemeyiniz bebeginizi beslemek icinbiberonlu gögüs pompalarimizi tercih ediniz yaziyor kullanan varmi vbu sutu icirdinizmi
kız o kadar konuştuk hiç bunlardan bahsetmedin maşallah bebeişine çok şaşırdım okuyunca:))
Canim ben kullanmadim bilmiyirum da bizde Wee nin manüel biberonlusu var onda öyle bisi yazmiyo. Bu senin dediğin çekme kismi cam sil fisfisi gibi olanlardan değilde pompa olanlardan galiba. Pompaya gelir saglikli değildiye diyolardir.
Bide sanki öyle pompayi ESRADİNCEL arkadasimiz kullanmsti eski tip demişti sanki öyle hatirliyorm. Allah kolaylık versin canim.
Canim ben kullanmadim bilmiyirum da bizde Wee nin manüel biberonlusu var onda öyle bisi yazmiyo. Bu senin dediğin çekme kismi cam sil fisfisi gibi olanlardan değilde pompa olanlardan galiba. Pompaya gelir saglikli değildiye diyolardir.
Bide sanki öyle pompayi ESRADİNCEL arkadasimiz kullanmsti eski tip demişti sanki öyle hatirliyorm. Allah kolaylık versin canim.
Maşallah gece o kdr uyuyosa çok saglikli uykusu. Ben zorlayan zorlqya bi saatlik uç uyku yapiyordum ama oğlum uyanmayinca uyandirmiyordum bazen iki saat uyuduğu oliyodu yani gündüz uykumuz bazen 3 saati geçiyordu buda çok oluyor demekki.
k
evet anenn ben kullamdimmm.
ck guzel sagiliyorrr.. ckan sutu biberona koyup oyle veriyormmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?