2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

tşk.ler cnm haklısın konuşup halletmek daha mantıklı oda bana diyor ki topikteki arkadaşlarına sor onlarda sorun yoksa dr.a gideriz biz olaya başka türlü bakıyorduk sonuçta oradan bşr bebek çıktı daha rahat olmalı diye

ay sorma yavru ya uzun tutuyo adam şekillere giriyo ama bu kez o kendini zor tutuyo töbeee daha iyiyim ama bende zevk denen mered yok bakalım oda olucak bekliyorum

evet balım sen tramva geçirdin ki aral ın doğumuyla beni nasıl heveslendirmiştin ama 2. doğum ilkinden zor olabileceğini görmüş olduk 2. ye korkuyorum valla :26:

Bebişşleri düştükten sonra bi doktora götürün kızlar göz kaymaları bu gibi durumlarda çok oluyor aman aman.

şaşırıcaksın belki ama ben kayınvalideme aldırdım çok anlamaz aldı sağ olsun bi kaç kez kullandım ...Normale dönüşleri okuyunca rahatlıyorum vallahi

Acele etme yawrım benimde çizgim göbüşüm aynı durumda hem emzirmeyi bıraksan bu kadar iştahın olmaz tatlım
3 çocuğu olmayan anne oldum demesin zaten görsen halimi anlarsın:))

Bende senin gibiydim cano
Sadece o konuda değil her konuda gergindim ama 1 haftadır enteresan ve hızlı bir şekilde sakinleştim. Şu an o kadar sakin ve mutluyum ki lohusalıktan yeni çıkmış gibiyim.Sabret kuzum geçer bu günler eskisinden daha güzel olur herşey:)

Allahallaaa kızım kaç ay geçti nasıl yani kardeş kardeş yatıyonuzmuu:/

Dikkat et canım sonun bana benzemesin:)))))

Oyyyyşşş
Yerim o minik ablayıı bennn:)

Sağol bebişim yaa beğenmeniz beni çok mutlu etti:)

Canım bişe soracağım emziren anneler için en iyi korunma yöntemi ne sence yani doktor beni iğne için çağırmıştı ama gidemedim, eşimin korunması olmuyor çünkü lateksle olmuyor zaten zor iyice zorlaştııyor, hap veriliyor mu emziren anneye

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yürüteç ; cocuktan cocuga gore değiliyor canım
Aral ı koyuyordum ben ara ara dolanıyordu kurtarıcı
Aralım 8 aylıkken yürüdü. Hiç emeklemeden üstelik
Ama bazı bebeklerde yürümeyi geciktiriyormuş. Bebeğe gore değişir bu durum yani.
Mama sandalyesi cok lüks bileye gerek yok ama al derim
Bnm araldan kalma var cokta guzel önünde tablası var cıkarılıp takılabiliyor
Boyle Alman'ı öneririm çünkü tablayı çıkarına masaya sıfır yaklastırabiliyorsun ve o da masada sizinle aynı hizada
Yemek yiyebiliyor büyüyünce

Kızlar dün oglusumu 4aylik kontrolüne göturdum son bir ayda 400 gr almis iyicr kilo alimi azaldi cokta istahli bir bebe degil cok sık emmiyor emincede 5 dk emiyor haliyle kilo alamiyor sadece anne sutu aliyor mama vermek istemiyorum en azindan 6 ay .sorum şu eczaneden el pompasi aldim sagip vermek icinkemdi az emiyor ben sagip kasikla veya bibetonla vermek istiyordum bilirsiniz o dedigim basit pompa ilk defa kullanicam uzerinde bu gögus pompasindaneldeedilen süt ilebebeginizi beslemeyiniz bebeginizi beslemek icinbiberonlu gögüs pompalarimizi tercih ediniz yaziyor kullanan varmi vbu sutu icirdinizmi

Benim kızın da son zamanlardaki trendi gündüz 5 kez kadar yarım saatlik uykular... Bazen de 1 saat kadar 3 kez uyuyor... Yani gündüz 2.5-3 saat kadar uyuyor gece de 12 saat kadar...
Maşallah gece o kdr uyuyosa çok saglikli uykusu. Ben zorlayan zorlqya bi saatlik uç uyku yapiyordum ama oğlum uyanmayinca uyandirmiyordum bazen iki saat uyuduğu oliyodu yani gündüz uykumuz bazen 3 saati geçiyordu buda çok oluyor demekki.
Ne güzel oturmuş duzeniniz. Bende gündüz miziklanip uyandiginsa sallamayacagim yada meme verip uyutmayacagim artik. Yarin saat uyuduysa uyanir gibi olursa uyandiricam uyutmaya zorlamayacagim.bakalim belki boyle daha iyi olur.
genel olarak bebislerin bu aylardan sonra gunduz uykulari kisaliyor benim oglum 3.5 aylik oldugundan beri gunduzleri 2 saat uyuyor o da yarim saatlik 4 kisa uyku ve uykuya gecerken savasiyoruz kan ter icinde kaliyorum

bizde oyleyiz canim uykusuzluk tan perperisan oluyor yavrum yine de sallayinca agliyor katiliyor. Gece uykumuzu oturtursak biraz raht ederik

kız o kadar konuştuk hiç bunlardan bahsetmedin maşallah bebeişine çok şaşırdım okuyunca:))

Canim ben kullanmadim bilmiyirum da bizde Wee nin manüel biberonlusu var onda öyle bisi yazmiyo. Bu senin dediğin çekme kismi cam sil fisfisi gibi olanlardan değilde pompa olanlardan galiba. Pompaya gelir saglikli değildiye diyolardir.

Bide sanki öyle pompayi ESRADİNCEL arkadasimiz kullanmsti eski tip demişti sanki öyle hatirliyorm. Allah kolaylık versin canim.

evet anenn ben kullamdimmm.
ck guzel sagiliyorrr.. ckan sutu biberona koyup oyle veriyormmm...

Cok tesekkur ederim canim esraya soriym ozaman bi

Uyuyorsa uyandırmamak lazım bence gündüz dahi olsa zira tam uykusunu alamadan uyandıklarında daha beter huysuz oluyorlar... Benimki gece 12 saat uyuyor derken kesintisiz değil tabi.. Uyur uyanık acıkyığında sesler çıkarıyor kalkıp hemen 10 dakika emziriyorum uyumuş oluyor o sırada zaten geri yatırıyorum...

evet anenn ben kullamdimmm.
ck guzel sagiliyorrr.. ckan sutu biberona koyup oyle veriyormmm...

Canım tamda sana yaziyordum cevaplamissin eski pompalardan aldirdim az emiyor sagip biraz daha fazla anne sutu almasini saglamak icin ama icinde bu pompayla sagdiginiz sutu vermeyin diyor aklim karisti sen nezamandir veriyorsun neden sagiyorsun emmiuormu seninkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…