2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Bizim kiza da bir haller oldu
Memeyi kaçtır reddediyor. Halbuki emme refleksi acayip cok olan bir bebekti. Resmen cirlayarak ağlıyor. Uyandigi zaman sanki biri vurmus öyle ağlıyor. Bir de ise başlamıştm ya sagip gidiyordum biraktigim sutu icmiyor. Buzluktan çözülmüşu icmedi, dedim tadi degismistir hic dondurmadan taze taze asagi dolaba koydum birkac saat sonra icmek icin onu da reddetti, disari biraktim iki saat sonra emsin diye o da olmadi. Esim okuluma getiriyor artik emzirmeye. Uykulari desen zar zor uyutuyorum ellerini falan bağlayarak yada ellerini pijamasinin icine koyarak. Asinin etkisi olduguna inanmak istiyorum bir haftanin geçmesini bekliyorum. Cunku ben ise basladim ondan mi nu hircinlik yoksa aşımı yoksa dorduncu ay sendromumu bilemedim...

şenaycım sanırım sendeki göğüs ucu çıkarmak için kullanılan, pompa ve huniden ibaret olanlardan
onunla sağılan süt sağlıklı olmayabilir çünkü pompanın içine süt kaçıyor, biberonlu olanlardan almanı tavsiye ederim

biberon kullandın mı canım daha önce, belki biberonu tutamıyordur,
benim ki bir türlü ememedi biberon ve emziği

Benim 20 aralık doğumlu oğlum var sürekli eli agzinda parmagini emiyor elini çekince çok huysuzlasiyor napmak lazım ki sizlerin bebislerde böyle mi???

kız o kadar konuştuk hiç bunlardan bahsetmedin maşallah bebeişine çok şaşırdım okuyunca:))

Canm milıpa çayı konuna bişi yazdm görmedin sanrm bebeğin hipp mamayı sevdimi? Sevdiyse sana hipp mama yollucam bende baya var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

senayyyy

cnm benmki elle saglan korna seklndeki pompadan
orda demek istedigi.
pompayla vermeyindirr..sutu vermeyin degildir..
yani sutu pmpayla vermeyin anlamidir...
ben hergun sagmiyorum..bi yere gicm zaman sagiyorum..biberona dolduruyorum snra...babasi vakt gelince ilitip veriyor
mmeyi reddetmedi. surekli vermiyorum...
ama oglmda kucukken bibernlada veriyoduk hergun memeyide aliyordu.

sen pompayl sag. biberonda biriktir...oyl ver...

Kızlar selamm bebeğini odasına geçiren var mı aranızda?
Şuan kullandığımız küçük beşiğe sığmayacak yakında en fazla 1 ay. Bebek odası ve bizim oda da yan yana gık dese duyarım direkt ayırmayı düşünüyorum ben?

Benim 20 aralık doğumlu oğlum var sürekli eli agzinda parmagini emiyor elini çekince çok huysuzlasiyor napmak lazım ki sizlerin bebislerde böyle mi???

Benim kızım da öyle 4 parmak birden sokuyor.. Hatta gecen gün azmetti 5. Yi de soktu:)) normal bu dönemlerde müdahal etmemek lazımmış emme içgüdüsündn yapıyormuş...

Offf ben de aynı şeyi düşünüyorum nasıl olacak diye.. Aynı anlattığın gibi bizim odaların durumu da... Ama ben acaba duyamaz mıyım diye korkuyorum... Telsiz de almadık... Kesin gerekir mi acaba?? Çok da alıştım kuzuma gözümü açtığımda yüzünü görüyordum direkt:))) ama uzatmadan ayırmak lazım...

Canım en iyisini yaparsın kuzum benim bak ben öyle yapıyorum genelde 2 saate bir veriyorum memeyi ilk zamanlar yeri göğü inletiyordu ama oyalıyordum dayandım ve öyle yaptım şimdi çok nadir uyandığında ağlıyor ve uyanır uyanmaz dermiyorum uyutmayacağım zaman uyutacağım zamanda hiç oyalanmadan direk veriyorum kuzum ilk zamanlar zorlanırsın ama sonra rahat edersin canım şimdi akşam 6 ile 10 arası huysuzluk vaktimiz onun dışında uyumasa bile huysuzluk yapmıyor artık

Ahmedde öyle canm ben emzikte vermedim Dr bas parmagini emmesinde hangisini emerse emsin demişti. Bizimki işaret patmagini emiyi am ben rahatsız oluyorum diş kasiyici aldim onu veriyorum oyuncak veriyorum kendi parmagimi veriyorum oyaliyirum :))
evet olur hemde mis gibi olurrrr....hic cikma zaten zor bir bebisn varrr....yorulma boyle extralara
İyi olursa benmde bisiyim yok ama uyduracagim bi şekilde hic denemede yapmadım. Valla zor bebek olduğunu bi benim annem bi burdakiler diyi esra başka kimse demiyo
aynennnn ayca da eli agznda...bide baspamadini emiyor...
Başparmak sakincaliymis canm sende benim gibi oyuncak fln ver onu emsin Dr öyle dedi bana tabi sen bilirsin de:))

Canım benimde kızım emyor hatta biki elini birden yumruk yapıp emiyor çekince basıyo çığlığı hemn geri ağzına götürüyorum elini susuyor :) diş kaşıyıcı falan alacam ama daha erken dediler bana

Ay olurmu kzum aşolsun😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:)) Cnm telden girdigim icin pek okuyamadim da sen bebisine ek biseler veriyosun sanirim ne veriyosun mesela sabhtn aksama kadar neler yiyo bi anlatabilir misin rica etsem ?

Benim oglusta ayni senin dedigin gibi yapiyo dis kasiyici aldim bazen isiriyo bazen emiyo ama cok tatli oluyo ya al bence hem dursn evde ne zarari var ki :) aslinda bebisler ellerini parmaklarini isirmayi daha cok seviyo bence :))

Keske size sorupta alsaydım cevabın çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…