evet anenn ben kullamdimmm.
ck guzel sagiliyorrr.. ckan sutu biberona koyup oyle veriyormmm...
Bizim kiza da bir haller oldu
Memeyi kaçtır reddediyor. Halbuki emme refleksi acayip cok olan bir bebekti. Resmen cirlayarak ağlıyor. Uyandigi zaman sanki biri vurmus öyle ağlıyor. Bir de ise başlamıştm ya sagip gidiyordum biraktigim sutu icmiyor. Buzluktan çözülmüşu icmedi, dedim tadi degismistir hic dondurmadan taze taze asagi dolaba koydum birkac saat sonra icmek icin onu da reddetti, disari biraktim iki saat sonra emsin diye o da olmadi. Esim okuluma getiriyor artik emzirmeye. Uykulari desen zar zor uyutuyorum ellerini falan bağlayarak yada ellerini pijamasinin icine koyarak. Asinin etkisi olduguna inanmak istiyorum bir haftanin geçmesini bekliyorum. Cunku ben ise basladim ondan mi nu hircinlik yoksa aşımı yoksa dorduncu ay sendromumu bilemedim...
Ya gömlek pantolon takimi var onu giyse olmaz mi? Disari cikmaya vaktim yok imkanimda
Benim 20 aralık doğumlu oğlum var sürekli eli agzinda parmagini emiyor elini çekince çok huysuzlasiyor napmak lazım ki sizlerin bebislerde böyle mi???
kız o kadar konuştuk hiç bunlardan bahsetmedin maşallah bebeişine çok şaşırdım okuyunca:))
Evet basparmak ikisi birden ve de aç ama emmiyor memeye yaklasinca bagiriyo agliyo...aynennnn ayca da eli agznda...bide baspamadini emiyor...
Benim 20 aralık doğumlu oğlum var sürekli eli agzinda parmagini emiyor elini çekince çok huysuzlasiyor napmak lazım ki sizlerin bebislerde böyle mi???
Kızlar selamm bebeğini odasına geçiren var mı aranızda?
Şuan kullandığımız küçük beşiğe sığmayacak yakında en fazla 1 ay. Bebek odası ve bizim oda da yan yana gık dese duyarım direkt ayırmayı düşünüyorum ben?
Maşallah gece o kdr uyuyosa çok saglikli uykusu. Ben zorlayan zorlqya bi saatlik uç uyku yapiyordum ama oğlum uyanmayinca uyandirmiyordum bazen iki saat uyuduğu oliyodu yani gündüz uykumuz bazen 3 saati geçiyordu buda çok oluyor demekki.
Ne güzel oturmuş duzeniniz. Bende gündüz miziklanip uyandiginsa sallamayacagim yada meme verip uyutmayacagim artik. Yarin saat uyuduysa uyanir gibi olursa uyandiricam uyutmaya zorlamayacagim.bakalim belki boyle daha iyi olur.
bizde oyleyiz canim uykusuzluk tan perperisan oluyor yavrum yine de sallayinca agliyor katiliyor. Gece uykumuzu oturtursak biraz raht ederik
Ayy ne bilim tatlş ya konusu açılöadı hiç ondan sanrm😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ahmedde öyle canm ben emzikte vermedim Dr bas parmagini emmesinde hangisini emerse emsin demişti. Bizimki işaret patmagini emiyi am ben rahatsız oluyorum diş kasiyici aldim onu veriyorum oyuncak veriyorum kendi parmagimi veriyorum oyaliyirum :))Benim 20 aralık doğumlu oğlum var sürekli eli agzinda parmagini emiyor elini çekince çok huysuzlasiyor napmak lazım ki sizlerin bebislerde böyle mi???
İyi olursa benmde bisiyim yok ama uyduracagim bi şekilde hic denemede yapmadım. Valla zor bebek olduğunu bi benim annem bi burdakiler diyi esra başka kimse demiyoevet olur hemde mis gibi olurrrr....hic cikma zaten zor bir bebisn varrr....yorulma boyle extralara
Başparmak sakincaliymis canm sende benim gibi oyuncak fln ver onu emsin Dr öyle dedi bana tabi sen bilirsin de:))aynennnn ayca da eli agznda...bide baspamadini emiyor...
Canım benimde kızım emyor hatta biki elini birden yumruk yapıp emiyor çekince basıyo çığlığı hemn geri ağzına götürüyorum elini susuyor :) diş kaşıyıcı falan alacam ama daha erken dediler banaBenim 20 aralık doğumlu oğlum var sürekli eli agzinda parmagini emiyor elini çekince çok huysuzlasiyor napmak lazım ki sizlerin bebislerde böyle mi???
Hep benden bahsettik tabi konusu açılmaz ne kadar bencil davranışım çok ayıpladım kendimi valla :)
Ay olurmu kzum aşolsun😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim oglusta ayni senin dedigin gibi yapiyo dis kasiyici aldim bazen isiriyo bazen emiyo ama cok tatli oluyo ya al bence hem dursn evde ne zarari var ki :) aslinda bebisler ellerini parmaklarini isirmayi daha cok seviyo bence :))Canım benimde kızım emyor hatta biki elini birden yumruk yapıp emiyor çekince basıyo çığlığı hemn geri ağzına götürüyorum elini susuyor :) diş kaşıyıcı falan alacam ama daha erken dediler bana
şenaycım sanırım sendeki göğüs ucu çıkarmak için kullanılan, pompa ve huniden ibaret olanlardan
onunla sağılan süt sağlıklı olmayabilir çünkü pompanın içine süt kaçıyor, biberonlu olanlardan almanı tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?