2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Benim oglum ne bulsa emiyo oyuncaklarini benim elimi tutuyo agzina goturuyo sacimi tutuyo agzina goturuyo komik olani da isaret parmagiyla orta parmagini ikisini bir agzina gecirip isiriyo :)))

Benim oglusta ayni senin dedigin gibi yapiyo dis kasiyici aldim bazen isiriyo bazen emiyo ama cok tatli oluyo ya al bence hem dursn evde ne zarari var ki :) aslinda bebisler ellerini parmaklarini isirmayi daha cok seviyo bence :))

Aynen birde emerken mıç mıç ses çıkarıyor onu çok seviyor o sesi duyunca gülüyor benimde onu izlemek çok hoşuma gidiyor karışmıyorum pek evet alacam canım benim yarın kont. var dr çıkınca alışveriş yapcam bebeğime

Canim ben bu isten vaz gecicem galiba dedigin gibi sagdim biberona koydum bu seferde biberonu istemedi biberonu yeni dogdugu diralarda tutuyordu şimdi istemedi

Ay aynen ya benim de cok hosuma gidiyo bazen isirasim geliyo onu bu sekerligi yuzunden . Ee yaz geliyo artik bebislere yazlik alisveris yapmak lazim ben de gelecek hafta gitcem allah izin verirse. Senin bebis kiz allah bilir ne guzel ciciler alirsin sen ona. Ben de ogluma cok guzel ciciler alcam da kizlarin cicileri bi baska oluyo dimi :))

Evet ya çok güzel oluyorlar 2-3 tane aldım zaten belki bugün fotolarını çeker gönderirirm ya secmeye zorlanıyorum resmen :) ama erkeklerine çok tatlı cicileri var yaa benim kuzenimin oğlu var ya çok güzel ciciler almış çocuk olasım geliyor

Merhabalar güzel anneler biz bugün Dr a gittik boyumuz 62 kilomuz 7300 Ferruma basliyoruz devite devam birde Bera diye işitme testine giricez Dr benim kucağımdayken seslendi ancak oğlum dönüp bakmadı birde benden ötürü tiroid tahlili yaptiricaz umarım sorun çıkmaz bize ek gida icin cok erken dedi gereksiz buldu biz anne sutune devam edicez simdilik Sizinkiler ismiyle seslendiginizde hemen dönüp bakiomu?

:)) Cnm telden girdigim icin pek okuyamadim da sen bebisine ek biseler veriyosun sanirim ne veriyosun mesela sabhtn aksama kadar neler yiyo bi anlatabilir misin rica etsem ?

Yok canm haftaya 4 aylık olcak ozman vercem ama denemek için kendim püre yapıp verdim sevdi ama tamamen haftaya başlıcam program yaptk kardeşimle ama listemi bulamıorm evde inşaattan dolayı ama sabahları muhakkak hakiki pekmez veriorm aç karnına 1 aydır.Ve aynı mamayı hep vermiorm sürekli değiştirorm ayırt etmesin die şuan hiçbir mamayı ayırt etmio

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Maşallah canım benim boyuda kilosuda yerinde bıdığın Benimki de bakmıyor canım çok nadir bakıyor Daha doğrusu dikkat ediyorsa seslendiğin yere bakıyor canım benim bi sorun çıkmaz umarım sizde de tahlilleri temiz çıkar kuzucuğunn

Kizlar merhabaa ben de 2013 Aralik ayinda dogum yaptim Ankara'dayim. Gecmise donuk okuyamadim cok vaktim yok bebisten ama bulusma yapio musunuz?

Buluşma yapılıyor mu bilmiyorum ama bende ankaradayım :) sen neresinden ?

Ahmed aramizda yatiyo ama yatmasa bile esimle ayni vakitte yatağa giremiyokki. Ahmed bugün sabah ezani okunduktan sonra 06 .15 sularinda uyudu. Esimde 06.30da kalkip ise gidiyor. Yani evet kardeş kardeş yatiyoruz
Bende geç yatıyorum cano eşim erken yatıyor ama sabaha karşı bile gitsem beni görünce uykusu kaçıyor:)
Neyse cano geçer bu günlerde elbet.
Tatlım bizimki aşı olmadı ama çok değişti 2 gündür uyumak istemiyor.tükürür gibi ses çıkartıyor.salyaları akıyor. Ben ne aşıya nede 4 aylık olmasına bağlamıyorum bu durumu dişleri kaşınıyor ve büyüyor artık bişeylerin farkında bence.
Benim 20 aralık doğumlu oğlum var sürekli eli agzinda parmagini emiyor elini çekince çok huysuzlasiyor napmak lazım ki sizlerin bebislerde böyle mi???

Aynen yaa geçenlerde de babasının kucağında cokkur cokkur baş parmağını emerken uyumuş:))

foto ekledim :) bunlar kızımın cicileri :)

Eklentiler

• $Fotoðraf0568.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 114
  • $Fotoðraf0574.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 136
  • $Fotoðraf0573.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 125
  • $Fotoðraf0572.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 131
  • $Fotoðraf0571.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 121
  • $Fotoðraf0570.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 116
  • $Fotoðraf0569.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 134
Son düzenleme:
Fotolar yan çıkmış ama :) nese bi dahakine dikkat ederim eklerken

FARKLI SİTELERDEN EK GIDA İLE İLGİLİ ARAŞTIRMALAR YAIYORUM.düşük kilolu doğmamız ve bu ay kilo alımımız az olduğu için bende 2-3 hafat içinde ekgıdaya başlayacağım.aşağıdaki yazıyı http://www.guncelanne.com/ek-gidaya-ne-ile-baslanmali/ bu siteden kopyaladım gerçektende sebzeyle mi başlamalı yoksa meyve püresiyle mi

Ek gıdaya ne ile başlanmalı

Bebeğinizin artık ek gıdaya (tamamlayıcı beslenmeye) geçmeye hazır olduğunu düşünüyorsunuz. Ama ”ek gıdaya ne ile başlanmalı?” sorusuna yanıt veremiyorsunuz.İşte size adım adım ek gıdaya geçiş rehberi:

Öncelikle, bebeğinizi takip eden doktorun önerilerini dinlemenizi ve ek gıdaya geçerken bebeğinizin rutin kontrollerini yaptırmış olmanızı öneriyorum.

Bebek için ilk başlanacak ek gıdanın ne olması gerektiği ile ilgili farklı görüşler var. En çok önerilenler; tahıllar, meyve püreleri, yoğurt, sebze püreleri. Hiç birinin bir diğerine üstünlüğü olmadığı gibi, ‘şununla başlarsanız daha iyi olur, bu kötüdür” şeklinde yapılmış kontrollü bir çalışma da bulunmamakta.

Ama benim tecrübelerim ek gıdaya meyveyle başlayan bebeklerin daha sonra sebze pürelerini reddetme ihtimalinin daha yüksek olduğu yönünde. Bu yüzden ben ek gıdaya sebze püresi veya yoğurt ile geçişi öneriyorum.

- See more at: http://www.guncelanne.com/ek-gidaya-ne-ile-baslanmali/#sthash.bY54Wc08.dpuf

Ya istanbulda oturan aralık anneleri bizde buluşssak sohbetin dibine vursak ya belki çok güzel dostluklar kurulur😄

buda benim tubingerli kızım
slm arkadaşlar yavruları hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum burayı takipteyim ama yazmaya fırsatım olmuyor
kızımın kalça usg sinde sorun çıkmıştı tubinger cihazı kullanıyorum 1 aylık kontrolümüzde değerleri normale dönmüş çok şükür doktor bundan sonra geri dönüş olmaz ama mayıs sonuna kadar kullanmaya devam edelim dedi.. kızım anne sütü ve birazda mama ile besleniyor ama bu aralar emme süresi azaldı 7-8 dakka anca emiyor inat ediyor süt var ama almıyor bende sağıyorum emme üzerine bazen mama veriyorum sağılmış sütüm varsa süt veriyorum uykularımız fena değil akşamları ve geceleri iyi ama gündüzleri belli olmuyor bazen ii uyuyor bazende huysuz oluyor şimdi 3.5 aylık olduk 3 aylık kilomuz 5.600 dü

Keske size sorupta alsaydım cevabın çok teşekkür ederim.

rica ederim canım

Canim ben bu isten vaz gecicem galiba dedigin gibi sagdim biberona koydum bu seferde biberonu istemedi biberonu yeni dogdugu diralarda tutuyordu şimdi istemedi

benim ki de ilk bir ay biberonda aldı ama şimdi beceremiyor emmeyi, biberonu verince ya çiğniyor ya da öğürüyor
sen neden sağarak vermeyi düşündün canım, yazdıysan da gözümden kaçtı herhalde hatırlayamadım

merhaba canım boyunuz da kilonuzda çok güzel, demir ilacını tahlil yapmadan mı başlattı?
inşallah tahlillerinde sorun çıkmaz, benim oğlum bazen bakıyo bazen kendimi parçalasam bakmıyo

foto ekledim :) bunlar kızımın cicileri :)

güle güle giysin prenses

bence de sebzeyle başlamak en güzeli, tatlı gıdalarla başlayınca sebzeyi reddeder gibi geliyor bana
gerçi ben kızımda yoğurtla başlamıştım hala sebze yemiyor, neyle başlandığıyla ilgisi olmayabilir bu reddetme durumunun

maşallah, usg de sorun çıkmamasına sevindim, bu aylarda genellikle direnme var galiba aralık bebelerinde

Kiz maşallah barekallah o ne kadar tatil bi Kiz öyle ay parcasi gibi :)) çok sevindm olcumlerinizede. Biz direkten döndük ortapedi Dr hic bisiyi yok gerekte yok demişti. Bizimde ilk olcumlerimizde immatur kalça durumu vardi ikincisi muallakti nese çok sevindim ama inş kizinda problem cikartmiyodur. Ahmed olsa gicik olur çok sinirlenir valla...

yine meme istemiyooo yne ağlıyo yine yine offf yaa 1 haftadır kızıma bir haller oldu niye böyle yapıyor anlamıyorum yatağa aldım gülüyor meme veriyorum çığlığı basıyorrr off offfff offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…