2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Benim çokta değildi hepten gitti.Biz de anne kız keltoş olucaz ☺️neyse iyi yerlerine çıkıyosa :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya kızlar bir de ben bu kan ilacını kullanmaya korkuyorum
Kabız ve fena halde huysuzluk yaptığıno duydum bütün arkadaşlarımdan
Zamanla alışıyormuş bünyeleri ama tam da bu dönemde ne yapacağımı şaşırdım yaaaa

Siz başladınız mı belirtiler var mı
Bize günde bi defa aç karnına 8damla olarak yazmış ferro

Oy oy oy maşallah ikisine de
Hep böyle iyi haberlerle gelin valla moralim yerine gelio
Buraya gelip o bebişlerş görünce insanın içi açılıoo yaa
En tatlı bebekler aralık da doğmuş demek

Aferin Ahmede:)

Ya bu arada ateş aşıdan ne kadar süre sonra olur olursa şayet... Belirli bir saat var mı yoksa gece bile olabilir mi?

Biz geldiiiikk :))

Ayyyy çok büyümüş bu Kiz maşallah annesi:))

Ayyy deniz utandiriyosun beniii canim arkadasim Allah senin de yüzünü guldursun inş hepimizin. cok cok openzi:))

Ali kerem nasil oldu bu arada

Maşallahh Alya su'ya:)

Off yaa bugün bizim de kontrolümüz vardı... Aşı telaşından aklıma gelip sormadım ilacı... Dahası doktor demir ilacı vermedi bize?? Devitimiz bitiyordu onu yazdı ateş düşürücü fitil yazdı ama demir yok.. Doktoru vermemiş olan var mı???

Allah razi olsun canim benim tane tane anlatmissin. Yalnız cocugun kac aylik oldu da ek gidaya geciyorsun canim dogum gunu tarihi ne? Simdiye kadar hep sut mu icti yoksa mama veriyormuydun zaten?

canım ela 4 ay 16 günlük 16 gün önce damlayı verdiler birkaç kez kulandım çok huzursuzluk yaptııı çocuğumu tanıyamaz oldum kestim rahatladık ara verdıımm başka bir damla var birde onu denıycem ama korkuyorum yıne böyle olacak diye

Anilcigim 2 damla ile basla 2-3 gun sonra 4 damla yap sonra gene 2-3 gun sonra 6 damla yap.bizim ebe 8 kilo olunca 8 damla verirsin dedi ve gun icinde dagit sekiz damlayi dedi.ben basladim benim kizda kabizlik olmadi

Ya bu arada ateş aşıdan ne kadar süre sonra olur olursa şayet... Belirli bir saoyleroksa gece bile olabilir mi?
Cnm bizim gece ateslendi ama ilac kullanmadik ustunu ortmedik ve bacaklarinin arasindaki citcitlarini actip sabaha kadar oyle durdur.sabaha cok sukur atesi dustu.

Oy oy oy maşallah ikisine de
Hep böyle iyi haberlerle gelin valla moralim yerine gelio
Buraya gelip o bebişlerş görünce insanın içi açılıoo yaa
En tatlı bebekler aralık da doğmuş demek
Tesekkur ederim cnm kesinlikle sana katiliyorum.aralik bebekleri bi baska guzeller masallah
Maşallahh Alya su'ya:)

Tesekkur ederiz teyzesi.

Ya bu arada ateş aşıdan ne kadar süre sonra olur olursa şayet... Belirli bir saat var mı yoksa gece bile olabilir mi?

Valla canim bende onu dusunuyodum. 6saatten fazla oldu ama ahmedde ateş yok galiba simdilik...

Ama bence önemli olan o aksami geceyi atlatmak. Çünkü hastaliklarin çoğu gece nuksediyor doğumlarda:)) o yüzden gece önemli gibi geliiii:))

Cnm 11 de vuruldu aras. Yanlış hatırlamıosam21:30 da ateşi çıkmaya başladı
Ama herkese ateş yapacak diye bi kaide yok gene de dikkat edin
Offf bundan korkuyorum iste
Aras zaten hıysuz huzursuz offf nitttceezzz
Anilcigim 2 damla ile basla 2-3 gun sonra 4 damla yap sonra gene 2-3 gun sonra 6 damla yap.bizim ebe 8 kilo olunca 8 damla verirsin dedi ve gun icinde dagit sekiz damlayi dedi.ben basladim benim kizda kabizlik olmadi

Bizimki 7800 şu an ama
Öyle parti parti mi versem
Valla korkar olduk bu ne yaa amannn

Anıl whatsupa bak canım

iste bu canimmm ama sen sicak sicak goruyosn facbooktan

aaa oldmu bilmiyorum olmadiysa 4251. sayfa

Yok anam buradan gorunmuyi yada benim telde sorun varggöremiyorum ama saolasin beni kirmadin ugrastin cabaladin

Bu arada kizlar dun gece 12.30 dan beri 6 saat uyudu Ahmed bey çok enteresan bi çocuk bu uykusuzluğa rağmen 700 gr almis binada şükür:)) Ahmed 6 ben 3 saat uyudum zombiyim zombieee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…