kıyamam ama bende aynı haldeyim ben kestirdim baya hafifledim
normalde kuaförümdeki kızlar saçlarımdan dert yanarlardı gittim abla ne olmuş saçlarına böyle senin dediler hasta falan sandılar allah korusun
dedim nazarınız değdi arkamdan konuşuyormuşsunuz bu kadının gelmesini hiç istemiyoruz 3 kafalık saç var diyormuşsunuz dedimnasıl bakıyorlar
gerçekten diyorlarmış
çaresi yok ya ben neler denemiştim oğlumda doktor doktor gezmiştim şimdi rahatım saçlar bile yeniliyor kendini diyorum
eşarp takailirsin :44: ben takamıyorum beceremiyorum
topuz yapıyorum tepede etrafınada bone takıyorum mecburen yoksa
gelen gidenin tabağında çıkacak diye ödüm kopuyor
sağlık olsun kökü bizde der yola devam ederizkızımın canı sağolsunn
hoş onunda dökülüyoranne kız keltoş olucaz
Anilcigim ins.arasimiz iyidir.korktugun bisey cikmaz umarim.dualarim seninle bu arada hasta olan tum bebislere allah sifa versin.
Kizlar masallah tum bebisler birbirinden tatli ve artist.allah hepsini nazarlardan saklasin.
Bizde ayin 15 de 5.ayimiz bitiyor ek gidaya basladim zaten mama yiyodu yogurt hazir milipanin meyve puresini verdim ayrica ev tarhanasida az yaptim yedi kizim istahla masallah simdilik bi sorunla karsilasmadik.
Bu da benim kizim alya su
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Biz dün kont. gittik kuzumun sağlığı yerinde çok şükür bebeğim 6750gr olmuş boyu 61 cm olmuş 600 gr almış kilo alımı gayet güzel dedi emmeme olayını söyledim bu aylarda rededebilir dedi adet gördünmü dedi bende evet dedim adet görünce stün tadı değişiyor ve bebekler emmek şstemeyebilir dedi dedim 2 saat olmuş emmeyeli verince basıyo çığlığı zar zor uyuyor dedim oda bana 4-5 saat emmeyebilir atık büyüdüler eskisi gibi sık emmezler dedi birde gece uykusu için kaşık mama ve banyo önerdi 3 gün boyunca banyo yaptırcam 80ml suya 1çorba kaşığı pirinç unu pişip çok az ılıdıktan sonrada şimdilik numune mama verdi onu ekleyecem yarım ölçü ve o şekilde yedirip yatıracam yiyebildiği kadarını yesin yemediğini bırak dedi elme suyuna başlıyoruz 2 gün boyunca 3-4 çay kaşığı elmanın suyu sonraki 2 günde tanesiyle 2-3 kaşık elma ve suyu sonraki 2 gündede sadece püresini verebilirmişiz ve 2 haftanın sonunda 1 elmayı bile yiyebilirmişiz yoğurt kesinlikle yasak bu ay başlamayacaz önümüzdeki ay başlayacaz dedi birde 1 ay boyunca pirinç unlu mama tavsiye etti 1 aydan sonra kavonoz mama ve tahıllı mamayı önerdi bilginize arkadaşlar bizden şimdilik bu kadar
Geçmiş olsun canim çok aglamis Yavrucuk çok üzüldüm neyseki Ahmed yasin çok aglamadi ama ben ayakli altini giydirip hemen kucagima aldim sakinleşti saolsun panik yaptirmadi bana:)) kilo alimida iyiymis maşallah barekallah Ahmed de 700gr almis sasirdim bu ayda bebeklerin 500gr alması gerekiyomus.
Ayyyy çok büyümüş bu Kiz maşallah annesi:))Biz geldiiiikk :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
:))) huyu kurusun en zor zmnında bile güldürüyor
Allah'ta onu güldürsün
Kızlar buluşun tabi yaaa
İlk organizasyonu ben yapmıştım Bursa'dan geldim
Siz orda cogunluksunuz buluşun hava guzel
Ne biliim ortak bi payda bulunur elbet
Anilcigim ins.arasimiz iyidir.korktugun bisey cikmaz umarim.dualarim seninle bu arada hasta olan tum bebislere allah sifa versin.
Kizlar masallah tum bebisler birbirinden tatli ve artist.allah hepsini nazarlardan saklasin.
Bizde ayin 15 de 5.ayimiz bitiyor ek gidaya basladim zaten mama yiyodu yogurt hazir milipanin meyve puresini verdim ayrica ev tarhanasida az yaptim yedi kizim istahla masallah simdilik bi sorunla karsilasmadik.
Bu da benim kizim alya su
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya kızlar bir de ben bu kan ilacını kullanmaya korkuyorum
Kabız ve fena halde huysuzluk yaptığıno duydum bütün arkadaşlarımdan
Zamanla alışıyormuş bünyeleri ama tam da bu dönemde ne yapacağımı şaşırdım yaaaa
Siz başladınız mı belirtiler var mı
Bize günde bi defa aç karnına 8damla olarak yazmış ferro
Biz dün kont. gittik kuzumun sağlığı yerinde çok şükür bebeğim 6750gr olmuş boyu 61 cm olmuş 600 gr almış kilo alımı gayet güzel dedi emmeme olayını söyledim bu aylarda rededebilir dedi adet gördünmü dedi bende evet dedim adet görünce stün tadı değişiyor ve bebekler emmek şstemeyebilir dedi dedim 2 saat olmuş emmeyeli verince basıyo çığlığı zar zor uyuyor dedim oda bana 4-5 saat emmeyebilir atık büyüdüler eskisi gibi sık emmezler dedi birde gece uykusu için kaşık mama ve banyo önerdi 3 gün boyunca banyo yaptırcam 80ml suya 1çorba kaşığı pirinç unu pişip çok az ılıdıktan sonrada şimdilik numune mama verdi onu ekleyecem yarım ölçü ve o şekilde yedirip yatıracam yiyebildiği kadarını yesin yemediğini bırak dedi elme suyuna başlıyoruz 2 gün boyunca 3-4 çay kaşığı elmanın suyu sonraki 2 günde tanesiyle 2-3 kaşık elma ve suyu sonraki 2 gündede sadece püresini verebilirmişiz ve 2 haftanın sonunda 1 elmayı bile yiyebilirmişiz yoğurt kesinlikle yasak bu ay başlamayacaz önümüzdeki ay başlayacaz dedi birde 1 ay boyunca pirinç unlu mama tavsiye etti 1 aydan sonra kavonoz mama ve tahıllı mamayı önerdi bilginize arkadaşlar bizden şimdilik bu kadar
Zamanla alışıyormuş bünyeleri ama tam da bu dönemde ne yapacağımı şaşırdım yaaaa
Cnm bizim gece ateslendi ama ilac kullanmadik ustunu ortmedik ve bacaklarinin arasindaki citcitlarini actip sabaha kadar oyle durdur.sabaha cok sukur atesi dustu.Aferin Ahmede:)
Ya bu arada ateş aşıdan ne kadar süre sonra olur olursa şayet... Belirli bir saoyleroksa gece bile olabilir mi?
Tesekkur ederim cnm kesinlikle sana katiliyorum.aralik bebekleri bi baska guzeller masallahOy oy oy maşallah ikisine de
Hep böyle iyi haberlerle gelin valla moralim yerine gelio
Buraya gelip o bebişlerş görünce insanın içi açılıoo yaa
En tatlı bebekler aralık da doğmuş demek
Maşallahh Alya su'ya:)
Tesekkur ederiz teyzesi.
Aferin Ahmede:)
Ya bu arada ateş aşıdan ne kadar süre sonra olur olursa şayet... Belirli bir saat var mı yoksa gece bile olabilir mi?
Cnm 11 de vuruldu aras. Yanlış hatırlamıosam21:30 da ateşi çıkmaya başladıAferin Ahmede:)
Ya bu arada ateş aşıdan ne kadar süre sonra olur olursa şayet... Belirli bir saat var mı yoksa gece bile olabilir mi?
Offf bundan korkuyorum istecanım ela 4 ay 16 günlük 16 gün önce damlayı verdiler birkaç kez kulandım çok huzursuzluk yaptııı çocuğumu tanıyamaz oldum kestim rahatladık ara verdıımm başka bir damla var birde onu denıycem ama korkuyorum yıne böyle olacak diye
Anilcigim 2 damla ile basla 2-3 gun sonra 4 damla yap sonra gene 2-3 gun sonra 6 damla yap.bizim ebe 8 kilo olunca 8 damla verirsin dedi ve gun icinde dagit sekiz damlayi dedi.ben basladim benim kizda kabizlik olmadi
Cnm 11 de vuruldu aras. Yanlış hatırlamıosam21:30 da ateşi çıkmaya başladı
Ama herkese ateş yapacak diye bi kaide yok gene de dikkat edin
Offf bundan korkuyorum iste
Aras zaten hıysuz huzursuz offf nitttceezzz
Bizimki 7800 şu an ama
Öyle parti parti mi versem
Valla korkar olduk bu ne yaa amannn
Aferin Ahmede:)
48saat icinde olabilirmis doktora sordum.
4.ay asimizda ates yapti bize.36saat snra
Kizlarrr bebislerinizi gördüm ama o kdr çok kişi eklemiski isimleri aklimda tutamadim:)) maşallah barekallah hepsine hepsi birbirinden tontişşş:)) Rabbim bahtlarinida güzel eylesin hayirli insanlarla karsilastirsin.
Esradincel.
Esra aycanin resmini eklemissin yorumlardan anladigim kadarıyla çok sevimli olmuş büyümüş serpilmiş:)) ben göremedim ya hangi sayfada bağa bi yaziversen:))))))
Samsung Galaxy s4 mini ile resim gönderilebiliniyor mu bilmemki?
aaa oldmu bilmiyorum olmadiysa 4251. sayfa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?