Yok anam buradan gorunmuyi yada benim telde sorun varggöremiyorum ama saolasin beni kirmadin ugrastin cabaladin
Bu arada kizlar dun gece 12.30 dan beri 6 saat uyudu Ahmed bey çok enteresan bi çocuk bu uykusuzluğa rağmen 700 gr almis binada şükür:)) Ahmed 6 ben 3 saat uyudum zombiyim zombieee
Ek gıdaya geçtik güya ama çorba yemiyo mama zaten yemiyo.acıkmayan cocugu icat ettim çok şaşkınım 😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar daha önce de sordm cevap veren olmadi buzlukta sakladığıniz sütlerin yağları çözdürünce pütür pütür oluyo mu benimkiler öyle oluyoda bozulmuş olabilir mi?? Bir de cold mix damla kullanan var mi aranizda zararı var mıdır??
ayy ne güzel anlatmışsın
ben adet olmadım demek olunca benim kızın isteksizliği iyice artacak :26: yandık
şimdilik iyi emiyor ama ara ara emzirene kadar kan ter içinde kalıyorum eşim ses çıkarıyor ben hoplatıyorum o bakına bakına emiyor
sanada kan ilacı verdiler mi :44:
Cok sevindim canim maşallah barekallah. Bize Dr umuz ek gidaya sicak bakmadigini söyledi bende ara ara değişik şeyler veriyorum ama düzenli yada doyuracak kdr değil bakalim öteki ay Allah nasip ederse nasil olacak...
Allah razi olsun canim benim tane tane anlatmissin. Yalnız cocugun kac aylik oldu da ek gidaya geciyorsun canim dogum gunu tarihi ne? Simdiye kadar hep sut mu icti yoksa mama veriyormuydun zaten?
Valla canım benim dolapta sütüm var ama henüz hiç çözüp de vermedim o yüzden cevap veremeyeceğimama burada kullanan var o şekilde görünce cevap verirler...
Maşallah kuzucuğuma ne kadar tatlı olmuş bu böyleeeAllahım bundan sonra sağlıklı sıhatli büyümeyi nasip etsin annesinii hiç üzmesin akıllı uslu çocuk olsun vee çok ama çok mutlu olsunnnnnnnnnnnnnn :)
acaba yeterince eritmemiş olabilirmisin canım önce tabaka halinde oluyo ben eritirken biraz daha ılımasını bekleyince homojen oluyoKızlar daha önce de sordm cevap veren olmadi buzlukta sakladığıniz sütlerin yağları çözdürünce pütür pütür oluyo mu benimkiler öyle oluyoda bozulmuş olabilir mi?? Bir de cold mix damla kullanan var mi aranizda zararı var mıdır??
Maşallahbenim kızımın adı da Azra bu arada
Anıl'cım dualarım seninle yine... Allah şifasını versin size de güç kuvvet versin...
Canım Ali'nin neye allerjisi var? Sen de diyettesin o halde?
Zobieee. İhiii ihi
Tugba ordamısın yinebu gecede benimki uyumuyo.aklıma sen geldin Allah yar ve yardımcın olsun uyumayan bebek çok zor.Rabbim mükafatını ahirette verir inşallah.mama verdim bende ilk defa gece hiç uyumadı nerdeyse akşam yatar sabah kalkardu ne oldu anlamadım.şimdilik uyudu ama benim uyku kaçtı
Cnm ben poşettekini ısıtonca geçiyo o pütürlükKızlar daha önce de sordm cevap veren olmadi buzlukta sakladığıniz sütlerin yağları çözdürünce pütür pütür oluyo mu benimkiler öyle oluyoda bozulmuş olabilir mi?? Bir de cold mix damla kullanan var mi aranizda zararı var mıdır??
Gülayım hayrola ne oldu oğluşun gözüneeeEvet Mira'cım diyetteyim yumurta,süt,çikolata muz yiyince suratı döküyor dahada vardır muhtemelen hırıltılı nefes alıyor.
Diyetteyim evet gidemedik malesef henüz dr ama yemiyorum çogu şeyi bazen bilmediğim birşeyden yine kızarıyor.
Gözü şişti yine dün 3 damla kullanmıştık geçmişti yine kızardı pöööfff çokk bunalıyorum yaa üzülüyorum yavrumum bişeyde anlatamıyor canı yanıyor muhtemelen bugün çook ağladım gözü kötü p.tesi hastaneye gidicem yine kör olcak diye korkuyorum sürekli damla kullanıyoruz 5 etti
Zobieee. İhiii ihi
Anladım ben yeterli ısıtmadm galiba ondan geçmemişti..Cnm ben poşettekini ısıtonca geçiyo o pütürlük
Önce eriyince dediğin gibi oluyo ama tam ısınınca yabi 39 derecenin üzerine çıkonca kalmıyo
Gülayım hayrola ne oldu oğluşun gözüneee
Ayrıca bi yorum yapamadım Ali beye:))
Ne kdr güzelleşmiş ve ciddi diyorum çok büyğmüş
Minicikti maşallah sütün yaramış oğluşa. Artıııı babasan sana dönmeye başlamış
Ben sana benZettim koyduğun fotolarda. Babadan pek eser kalmamış:))
Delüü
Ahmed rekora doğru gidiyor. Allah sana da güç kuvvet versin nasıl olacak böyle anlamadım ya
Ne zaman bitcek bu cocuğun uyku sorınu acaba valla seni burda görünce üzülüyorum
Offf tuğba gene burda diyorum doğruya doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?