Cnm ben poşettekini ısıtonca geçiyo o pütürlük
Önce eriyince dediğin gibi oluyo ama tam ısınınca yabi 39 derecenin üzerine çıkonca kalmıyo
Gülayım hayrola ne oldu oğluşun gözüneee
Ayrıca bi yorum yapamadım Ali beye:))
Ne kdr güzelleşmiş ve ciddi diyorum çok büyğmüş
Minicikti maşallah sütün yaramış oğluşa. Artıııı babasan sana dönmeye başlamış
Ben sana benZettim koyduğun fotolarda. Babadan pek eser kalmamış:))
Delüü
Ahmed rekora doğru gidiyor. Allah sana da güç kuvvet versin nasıl olacak böyle anlamadım ya
Ne zaman bitcek bu cocuğun uyku sorınu acaba valla seni burda görünce üzülüyorum
Offf tuğba gene burda diyorum doğruya doğru
gunaydın bayanlar.. sabahları bebegımın rahat nefes almadıgı için otrı bebeyle temızlıyorum hala..temızlemesem olmuyoo.. ama içim rahat degıl bır zararı olurmuu ..hasta degılız ama ..bana yardımcı olursanız sevınırım..
Geçmiş olsn canm neden serum fizyolojik kullanmıyorsn?otru bebe ilkez duydm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
saol canım ılk önce onu sıkıyorum ve otrıyle cekıyorumm ama bunu her gun yapmam benı rahatsız edıyoo yapmasam olmuyo kafam karıştı yanııı
saol canım ılk önce onu sıkıyorum ve otrıyle cekıyorumm ama bunu her gun yapmam benı rahatsız edıyoo yapmasam olmuyo kafam karıştı yanııı
Dr sağlık ocağında verecekler günde 6 damla kullanacaksın dedi canım benim emmek istememside oyun istermiş sürekli yatmak istermiş ve karnı tok olurmuş eğer emdirmen bak o öyle yaptığında oynat güldür ve soğukta olsa bir dışarı çıkar 2dk hava aldır o zaman gerçekten emme isteği geliyor 2 gündür bunu keşfattim ve dr bunu söledi mesela kaşık maması başa dedi dün yemeden yattı çünkü gündüz pek uyutmadım dr gündüz bir çok uyutmayacaksın dedi eğer gündüz sürekli uyutursan gecede uyumaz ve o huysuzlukla emmez dedi tatlım
gunaydın bayanlar.. sabahları bebegımın rahat nefes almadıgı için otrı bebeyle temızlıyorum hala..temızlemesem olmuyoo.. ama içim rahat degıl bır zararı olurmuu ..hasta degılız ama ..bana yardımcı olursanız sevınırım..
Cnm benim yaa ne iyisin
Benimde teyzemler ablamlar batıkentte
Kardelendeler
Özeline msj attım bakarsın cnm
Kurban olsunlar vereneee maşalllah karamell bu hiç 4aylık gibi durmuo kızzz
Tosuncuk maşallah sübhanallah
Yok cnm sıçrama değil bu. Geçende anlatmıştım da. Kasılma oğluyo ağlama esnası ve ağlama bitince. Sonra uyuyunca da devaö ediyo uykuda maalesef
Sıçramalar var ama onu çok takmıyorum
Fakat bizim sıçramalarımozın bu durunla alakası var
Gene söylüyorım her sıçrama tabi ki bu hastalık değil asla sakın kimse panik olmasın
Bizim sıcrama dışında aıkıntımız daha büyül
Amin cnm arkadaşım amin...
Ne zamandırr yazcam yazcam sana yazamadım aklımdasın ama kuzum
Yok cnm o önceki gündü
Ayroca geçen 2sefer olduğunda ateşi flan yoktu
Durduk yere yani. Öyle ilginç ki
Hep sebep arıyorum bende sizin gibi ama bulamıyoruz yok
Şundan mı bundan mı ondan mı diye de. Maalesef
Dikkatin için teşekkürler gerçekten ama ne yaZık ki değil
Gene de söyletim ama dr a
Evet Mira'cım diyetteyim yumurta,süt,çikolata muz yiyince suratı döküyor dahada vardır muhtemelen hırıltılı nefes alıyor.
Diyetteyim evet gidemedik malesef henüz dr ama yemiyorum çogu şeyi bazen bilmediğim birşeyden yine kızarıyor.
Gözü şişti yine dün 3 damla kullanmıştık geçmişti yine kızardı pöööfff çokk bunalıyorum yaa üzülüyorum yavrumum bişeyde anlatamıyor canı yanıyor muhtemelen bugün çook ağladım gözü kötü p.tesi hastaneye gidicem yine kör olcak diye korkuyorum sürekli damla kullanıyoruz 5 etti
gündüzleri uyku aralarını uzattım dünden beri
elimden geldiğince dışarı çıkarmaya çalışıyorum ama soğuk olunca korkuyorum doğrusu
sıcağı bizimkide sevmiyor çıplak durmaya bayılıyor,katılarak ağlıyorda olsa altındakileri çıkarmaya başlayınca anında gülmeye başlıyor gözünde yaşlarla
dediklerini aklımda bulundurucam sağol cnm
ben gerekirse iki kere yapıyorum sabah kalkınca ve gece yatmadan önce
bazen hiç gerekmiyor
bende tedirginim ama bu kontrolde sorucam doktora inşallah sorun olmuyordur
bizimkide gece 4 kere kalktı gece yatmadan zaten huzursuzdu belli
birde popsunu otarafa bu tarafa oynatıp duruyordu sanki kaşınıyormuş gibi ilk defa oldu ama sürekli yapıyor acaba idrar yolu enfeksiyonu falanmı var kaşıntısı var çünkü altı temiz olduğu halde yapıyor :44:
bilenler bilgilendirsin
Günde 1 kere yapıyorsan bir zararı olmaz bence.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOT
bende gunde bır kere yapıyorum saol canımm
anladımm canımm tek basına bısıye yaramıyo serum fız ler o olmadan bızımkının markası da or dan kaldıı bende asırıya kaçmıyorum dıkkat edıyorumm saol canım çokk mutlu pazarlar hepımızeeHe burun pompası😃valla otri die bilmiodm ne yalan sölüm😃 hayır canm ne zararı olucak çok içeri hava verme sadce direkt çek bırak.ama serum fizyoliojik sıktığında düzenli olarak kendi akar yumuşayıp günde 7-8 damla sıkabilirsin zararı yok
ınsallah canım bır sorun yoktur.. sen sor dr burdada paylasırsan sevınırımmgündüzleri uyku aralarını uzattım dünden beri
elimden geldiğince dışarı çıkarmaya çalışıyorum ama soğuk olunca korkuyorum doğrusu
sıcağı bizimkide sevmiyor çıplak durmaya bayılıyor,katılarak ağlıyorda olsa altındakileri çıkarmaya başlayınca anında gülmeye başlıyor gözünde yaşlarla
bazen hiç gerekmiyor
birde popsunu otarafa bu tarafa oynatıp duruyordu sanki kaşınıyormuş gibi ilk defa oldu ama sürekli yapıyor acaba idrar yolu enfeksiyonu falanmı var kaşıntısı var çünkü altı temiz olduğu halde yapıyor :44:
bilenler bilgilendirsin
aynen ben sabah temızlıyom bır tek gun boyu rahatt oluyoo asırı damlatmıyom ...Hmm anladım canım ya üzüldüm sen de bizdensin...
Gözünün şişmesi de yine allerjiden olabilir mutlaka doktora git canım... Sen cerrahpaaya mı gidiyordun yanlış mı hatırlıyorum? Sana oradan ir doktor tavsiye edeyim gösterebilirsen göster canım istersen...
Valla ben de günde 1 kez toplamda 8 damlayı geçmeyecek şekilde temizliyorum otriyle... Rahat nefes alıyor yoksa hep ses geliyor sümüklerinden
Canım çorbaya havuç patatesle başladım.irmik ve zyagı oluyo.her 3 günde 1 sebze deniyosun.biz o aşamaya gelemedik yemiyo çünkü.brokoliyi yogurtla karıştırıp yedirdim azcık o işte :) meyve çok vermiyorum alışır çorba hiç yemez diye deniyorum ara ara bıktırmadan çorbayı. Aglarsa hemen bırakıyorum inat edip sevsede Zorladıgım için yemiyo çünkü
Ezan okunuyo inş namazi kilarda yatabilirim... Bugün herkesin bebeği uyuyo galiba.ahmedi sağlamaktan bacaklarimda hal kalmadi valla
Ben dogdugundan beri en fazla 3 kere temizledim hicbirsey olmuyor zaten drlar sIk kullanmayi tavsiye etmiyorlargunaydın bayanlar.. sabahları bebegımın rahat nefes almadıgı için otrı bebeyle temızlıyorum hala..temızlemesem olmuyoo.. ama içim rahat degıl bır zararı olurmuu ..hasta degılız ama ..bana yardımcı olursanız sevınırım..
gündüzleri uyku aralarını uzattım dünden beri
bazen hiç gerekmiyor
bilenler bilgilendirsin
Ay allahımmm bu ne tatlı bebişlerimiz ya maşallah hepsine :)))
Teyzoşları eylülü kereme verdik valla kusura bakmayınn😀
Ek gıdaya geçtik güya ama çorba yemiyo mama zaten yemiyo.acıkmayan cocugu icat ettim çok şaşkınım 😔
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?