2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Ahhh Anil ahhh bende bilmjyirumki. Allah başka keder vermesin napayimki. Amin benim ggibiolan herkes e

gunaydın bayanlar.. sabahları bebegımın rahat nefes almadıgı için otrı bebeyle temızlıyorum hala..temızlemesem olmuyoo.. ama içim rahat degıl bır zararı olurmuu ..hasta degılız ama ..bana yardımcı olursanız sevınırım..

Geçmiş olsn canm neden serum fizyolojik kullanmıyorsn?otru bebe ilkez duydm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

saol canım ılk önce onu sıkıyorum ve otrıyle cekıyorumm ama bunu her gun yapmam benı rahatsız edıyoo yapmasam olmuyo kafam karıştı yanııı

He burun pompası😃valla otri die bilmiodm ne yalan sölüm😃 hayır canm ne zararı olucak çok içeri hava verme sadce direkt çek bırak.ama serum fizyoliojik sıktığında düzenli olarak kendi akar yumuşayıp günde 7-8 damla sıkabilirsin zararı yok

Günaydın annişler bugün 7 de kalktık gece 3-4 kez uyandı kızım hep aglayp geri daldı biyeri agrıodu sanırım yada korktu bişiden gcemiz kötüydü😢

gündüzleri uyku aralarını uzattım dünden beri
elimden geldiğince dışarı çıkarmaya çalışıyorum ama soğuk olunca korkuyorum doğrusu
sıcağı bizimkide sevmiyor çıplak durmaya bayılıyor,katılarak ağlıyorda olsa altındakileri çıkarmaya başlayınca anında gülmeye başlıyor gözünde yaşlarla
dediklerini aklımda bulundurucam sağol cnm

ben gerekirse iki kere yapıyorum sabah kalkınca ve gece yatmadan önce
bazen hiç gerekmiyor
bende tedirginim ama bu kontrolde sorucam doktora inşallah sorun olmuyordur

bizimkide gece 4 kere kalktı gece yatmadan zaten huzursuzdu belli
birde popsunu otarafa bu tarafa oynatıp duruyordu sanki kaşınıyormuş gibi ilk defa oldu ama sürekli yapıyor acaba idrar yolu enfeksiyonu falanmı var kaşıntısı var çünkü altı temiz olduğu halde yapıyor :44:
bilenler bilgilendirsin

sağol anılım
görenlerde öyle diyor ben 5 aylık dediğim halde
allahım hepsini nazarlardan korusun inşallah
arası nasıl merak ediyorum anlatamam hiç görmedim kuzuyu hoş görmeden bile çok seviliyor kerata

Hmm anladım canım ya üzüldüm sen de bizdensin...
Gözünün şişmesi de yine allerjiden olabilir mutlaka doktora git canım... Sen cerrahpaaya mı gidiyordun yanlış mı hatırlıyorum? Sana oradan ir doktor tavsiye edeyim gösterebilirsen göster canım istersen...

Valla ben de günde 1 kez toplamda 8 damlayı geçmeyecek şekilde temizliyorum otriyle... Rahat nefes alıyor yoksa hep ses geliyor sümüklerinden

Serum fizyolojik bol bol kullanılabiliyor ama aspratör günde en fazla 2 kere demişti bizim daktır :)

Yogurdu ne sutuyle yapiyorsun? Benim oglumsa mamayi zorla yiyor allahtan princ unu muhallebiyi sevdi gunde 1 kere onu veriyorum onun sayesinde kilo aliyor senin kizda sever belki pirinc unu mamayi

Ezan okunuyo inş namazi kilarda yatabilirim... Bugün herkesin bebeği uyuyo galiba. ahmedi sağlamaktan bacaklarimda hal kalmadi valla

Tubacim inan hwrgun bakiyorum acaba bugun de ben uyudum diye yazacakmisin diye inan cok uzuluyorum bildiğim kadarıyla esinlede sorunu n var hic demiyomu bir saat idare ederim dinlen diye
Sen nasil yapiyorsun uykusuzluktan bu kadar seyi ben uyumasam hemen basim agriyor seni dusunemiyorum bile

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben dogdugundan beri en fazla 3 kere temizledim hicbirsey olmuyor zaten drlar sIk kullanmayi tavsiye etmiyorlar

Guddd morninkkkk
Kac gündür kerem in hastalığı Aral I'n huysuzlugu ev iş güç misafir derken giremedim
Herkes iyidr umarım
Bugün biraz daha iyîyiz cok şükür
Herkese iyi pazarlar diliyorum
Cocuklarım iyi ise bende iyiyim
Rabbîm tüm bebeklere şifa versin
Hasta olmasın kuzucuklar

Ayyy canım bendensinnn:13: aynı kerem de öyle çıplak olcak

Ağladığında soyuyorum Yada altını acıyorum hemen gülüyor
Yakışıklı kuzum bnm
Kac gündür havadan dolayı çıkmadık
Ama dışarda cok mutlu orda uyuyo her yeri inceliyo

O kadarrrr !! Hehehe
Heyt höyttt
Allah tamamına erdirsin inşallah

Hayatım yavaş yavaş alışacak inşallah eylüşte
Ben inanıyorum
Nazlı kızım işini bîlir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…