Çok mu çok güzeliz:))
Artistler sizii
Ayrıca duru sana çok benzioooooo
Ay sende miii
Ne kdr arttı bu düşmeker. Dönmeye başladılar ondan mı acep
Çok geçmiş olsun. Şükür birşeyi yok. Ben olsam bende korkardım ya haklısın.
Kardeşin düşmüştü 5aylıkken ben 9yaşındaydım hiç unıtmuyorum
Allsh razı olsun ne iyisiniz.Anladım ben yeterli ısıtmadm galiba ondan geçmemişti..
Yeni katıldım bu gruba daha oncedende durekli takip ediyodm senin oglun için bende sürekli dua inşallah kötü bişey çıkmaz. Allah yardimcin olsun..
Aman aman derdi bu olsun amanAhhh Anil ahhh bende bilmjyirumki. Allah başka keder vermesin napayimki. Amin benim ggibiolan herkes e
Aras da hastayken ben her bedlenme öncesi serum fiz. Sıkıp çekiyordum aspiratörlegunaydın bayanlar.. sabahları bebegımın rahat nefes almadıgı için otrı bebeyle temızlıyorum hala..temızlemesem olmuyoo.. ama içim rahat degıl bır zararı olurmuu ..hasta degılız ama ..bana yardımcı olursanız sevınırım..
Ayyy gaz sancısı olabilir cnö yaGünaydın annişler bugün 7 de kalktık gece 3-4 kez uyandı kızım hep aglayp geri daldı biyeri agrıodu sanırım yada korktu bişiden gcemiz kötüydü😢
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnmmm kıyamammmsağol anılım
görenlerde öyle diyor ben 5 aylık dediğim halde
allahım hepsini nazarlardan korusun inşallah
arası nasıl merak ediyorum anlatamamhiç görmedim kuzuyu hoş görmeden bile çok seviliyor kerata
benimki uykudayken dönmüyordu sadece uyanıkken oyun oynarken dönüyordu.o yüzden dikkat etmedim uyuyordu çekyatta.sonra ağlama sesini duydum işte.aman dikkat edin sizde dönmüyor demeyin ne yapacakları hiç belli olmuor.
bu arad Aras'a da Allah'ım şifa versin bir an önce aklıma her geldiğinde dua ediyorum canım. benimki de bi ara tek gözünü kırpıyordu.doktorumuz ve göz doktoru devam ederse nörolojiye götürün demişti.aklım çıkmıştı resmen uykularım kaçıyordu seni çok iyi anlıyorum canım ama bak bizimki bıraktı göz kırpmayı inşallah Aras ta da düşündüğün gibi bi hastalık yoktur canım.
Burdayim anam burdayim :)) Allahim sizinkilerin düzenini bozmasin inş. Benim oglusumada düzen versin:)) ben mama verdiginde almiyo bile bi tek beni emiyor kerata:) gerci ilk zamanlar cok dua etmistim sutum yetsin diye hamdolsun simdilik idare ediyoruz... Ahhh anam ahhh uyuyosa kalk gir yataga uyumasanda dinlenirsin sutunnolur kac dk uyuyacagi belli olmaz riske etme canim:))
Allsh razı olsun ne iyisiniz.
Rabbim hepsini korusun
Süt de eğer eriyip donmadıkça kolsy kolay bozulmaz cnm
Ben hep dolaptan veriyorum
Aman aman derdi bu olsun aman
Boşver. ...
Ateş olmadı di mi canımss?
Aras da hastayken ben her bedlenme öncesi serum fiz. Sıkıp çekiyordum aspiratörle
Sıkıntı olacağını sdnmsm. Genzini çeker gibi olursa bırak ama
Ayyy gaz sancısı olabilir cnö ya
Aras da yapıo bazı geceler öyle
İnancın nedir bilmem ama felak nas okumanı öneririm nacizane fikrim
İnşallah olmaz bi daha rahat uyur kuzucuk
Cnmmm kıyamammm
Çok sağolasın Allah razı olsun hepinizden
Koyarım foto birazdan ortaya karışık:)
Maşallah de heeeeopp annenin günde 7 kere nazarı değermiş:))
İnşallah canımm
Tek duamı dileğimiz bu şu an
İnsan tırnağına zarar gelsr içi parçalanıyo. Kaldı ki böyle bi durum
Evlerden ırak olsun
ayyy massallah cooojk sevimliiii.
sezaryan ldum canmm.maşallah canım kızına da sana da:)ne güzel fazla bişey kalmamış sende normal mi yapmıştın sen benim göbek kaldı
ohh masallahh kizinaaa sinirlilik bile yakismisss...Buda masal durunun sinirli hali😃😃
Eki Görüntüle 1066932
ohh masallahh kizinaaa sinirlilik bile yakismisss...
Haha bizde eylüşün o totoyu ısırcaz gör bak:))Öyle bi ısırıcamki seniii çok az kaldıııı canım aşkımmmmmmmmm özledimmmmmmm 😍
Buda masal durunun sinirli hali😃😃
Haha bizde eylüşün o totoyu ısırcaz gör bak:))
Atcam gene bunu yatağına:))
Oy verene kurbannn
Maşallahhh yaaaa :))
Arasa da teşhis konuldu hatta doğduğu hafta:)
Yoğun bakım da kaldı yoğun bakım dr u dedi
Çok asabi bu bebek diye. Alıştık biz artık/)) bebekte sinir olmaz olur mu oohoooo gelsinlerdr sinir görsünler
ne sorun m var parmagndaKızımın parmağındaki sorun için en son çapaya gittik yine ameliyt dediler bakalm neolcak çok üzülüyorum😢😢
ne sorun m var parmagnda
Kızımın parmağındaki sorun için en son çapaya gittik yine ameliyt dediler bakalm neolcak çok üzülüyorum😢😢
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?