Haseneee
Allah kabul etsinkuzum
onca yorgunluğa rrağmen bunun da üstesinden geldin bravo valla
Gecen yazmistim sana biseyler gözünden kaçtı sanirim
Valla dua ediyorum senin icin de allahim tez zamanda güzel huy, bol uyku ve huzur versin ahmet yasine en basta sağlık tabi..
Anil canm siz de dualarimdasiniz
içini ferah tutmaya calis kuzum
Masalduru geçmiş olsun canim inş atlatirsiniz en kolay şekilde.. Allah şifa versin canim
Biz yine uyanigz vs vs vs ://
canım bebekler ilk ayı atlattıktan sonra bir kat fazla giydirmeye gerek yokmuş.ben ne giyiyorsam ona da aynısını giydiriyorum.sadece bebek arabasıyla dışarı çıkarken bir tane battaniye atıyorum üstüne.
evet fazka giydirmemek gerekiyor..
ancak evde ben kisa kollu esim ise tisort ustune esofman ustu fermuarlu olur ya ondan giyior bende sasiriyorumn ne giydirim diyeee
Canım yaa
Görünce içim cızzz etti. Ne garip hastalıklar sorunlar çıkıyor bu yavruşlarda ya
Eskiden hiç olmayan seyler
Hersey değişirken hastalıklar bile değişiyor
Allah herkesin evladını bagışlasın
Asla cocuklara kıyamıyorum
İnşallah kazasız bi şekilde ameliyat gunüne gelirsiniz
Guzel haberlerini alırız prensesin
z
Cok guzel bir bebek canım
Allah bagışlasın
Bayılıyorum şu kız bebişlereee oyyşş maşallah
Kizlar mevlutumuz oldu bitti çok şükür. Ama bende bittim. Ahmed huysuzluk yaptı ama asi ateş yapmadi şimdiye kdr. Annemler ortaligi toplayıp gittiler. 50 olmasa da 35-40 vardik galiba.
Oğluna Mevlud şekeri yapamadim diye içime dert olmuştu bgn arkadasim yapmis getirmiş sürpriz oldu babada:)) çok sevindim oğlumun nasibi varmış:) citcit body li mavili pembeli kurabiyelerden yapmis paketlemis saolasin resim eklicektim ama prof makine ile çekildi onlarda daha yüklenmesi müsait vakitte eklicem inş.
Daha hic okuyamadim sayfaları bu gece okur yazarim muhtemelen:)) .haftaya da sinavlar var offf://
benim giyindigim gibi giydirsem oglum hasta olur antalyada yasiyorum t shirtle geziyorum havalar bir sicak bir soguk hergun disari cikariyorum sukur hastalanmadi disari cikarmazsam sakinlesmiyor cocukcanım bebekler ilk ayı atlattıktan sonra bir kat fazla giydirmeye gerek yokmuş.ben ne giyiyorsam ona da aynısını giydiriyorum.sadece bebek arabasıyla dışarı çıkarken bir tane battaniye atıyorum üstüne.
Ellerinin ve ayaklarinin soguk olmasi usumesini gostermez onemli olan vucudunun ilik olmasi cocuk sicakladigi zaman elleri ve ayaklari klima gorebini gorup sogurlar ben ogluma hic yelek giydirmedim terliyor sikintiya gelemiyorEsracim bende kisa kol giyiyorum bikac gundur evde.. Çok sicaga hic gelemiyorum ama aynen onu nasil giydiriyim sasiriyorum! Elleri ayaklari soğuk hep yüzü de serin ama bi bakiyorum yelekle sirti terlemis :26:
Ayça hanimla balkon pozunuzu gördüm çok güzel cikmissiniz maşallah size tütütü
Canım yalnız değilsin bizimki uyuyor ama 40 dakika da bir uyanıyor tam düzeldi diyorum bozuluyor uukuları, ruh ve sinir hastalıklarına yatırın beni artıksabah yedide kalkıp işe gideceğim. Üst kat komşu gelip bana saçmasapan akıllar vrrir, hep duyuyorum çocuğu iki yaşında kalkıp da bakmıyo kadın ya çocuk ağlayıp ağlayıp kendi kendine sususuo. Akıl vermeye gelince herkes profesör kesiliyo, yok abartma yok sakin ol, ben 4 aydır iki saatlik kesintisiz uyku yüzü görmedim, hep bi saat kırk dakika
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canim oncelikle odanin isisini dusur uzerinde yunlu orgu kazak vs varsa degistir.. pamuk giydir .tulumunun etiketini muhakkak kes ve hafif genis bir tulum giydir.banyo ettirirken sampuan sabun kullanma sadece suyla yika ve kremini sur vcudu kurumasin cok gecmis olsun..
Günaydınnnn
hepimiz bebis uyusun da ben de uyuyayim dye bklyrz ya,dun gece Mete uyudu ben de yattim uyiyamdm sacma sapab seyler gelyo aklima kafamn icinde konudan konuya gecyrm resmen. "uyumam lazim" diye dusndukce uyuyamyrm daha cok.en cok olmk istdgm yerde yatgmdym donup durdum uyuamdkca tuvsletm geldi.sonra mete uyandi kabus gibi. gunduzleri zaten hic uuuyamam gece niye boyle olduki basim agriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?