2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Evet ayni anda yazmisiz gülüm:)) amin canim saolasin
... Ya ben bisi yapmadmki temizliğe ücretli biri geldi, dolmayi annem.sardi, pilavla eti gorumcem k.v yapti ama buna rağmen pertim cikti. Ayakta uyuyorum şuanda bu yorumu yazana kdr uç kere uyudum uyandm ayakta:)))

Biz yine uyanigz vs vs vs ://

Canım yalnız değilsin bizimki uyuyor ama 40 dakika da bir uyanıyor yam düzeldi diyorum bozuluyor uukuları, ruh ve sinir hastalıklarına yatırın beni artık sabah yedide kalkıp işe gideceğim. Üst kat komşu gelip bana saçmasapan akıllar vrrir, hep duyuyorum çocuğu iki yaşında kalkıp da bakmıyo kadın ya çocuk ağlayıp ağlayıp kendi kendine sususuo. Akıl vermeye gelince herkes profesör kesiliyo, yok abartma yok sakin ol, ben 4 aydır iki saatlik kesintisiz uyku yüzü görmedim, hep bi saat kırk dakika artık dayanamıyorum cinnet geçircem valla ya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım yalnız değilsin bizimki uyuyor ama 40 dakika da bir uyanıyor yam düzeldi diyorum bozuluyor uukuları, ruh ve sinir hastalıklarına yatırın beni artık sabah yedide kalkıp işe gideceğim. Üst kat komşu gelip bana saçmasapan akıllar vrrir, hep duyuyorum çocuğu iki yaşında kalkıp da bakmıyo kadın ya çocuk ağlayıp ağlayıp kendi kendine sususuo. Akıl vermeye gelince herkes profesör kesiliyo, yok abartma yok sakin ol, ben 4 aydır iki saatlik kesintisiz uyku yüzü görmedim, hep bi saat kırk dakika artık dayanamıyorum cinnet geçircem valla ya

Canım yalnız değilsin bizimki uyuyor ama 40 dakika da bir uyanıyor yam düzeldi diyorum bozuluyor uukuları, ruh ve sinir hastalıklarına yatırın beni artık sabah yedide kalkıp işe gideceğim. Üst kat komşu gelip bana saçmasapan akıllar vrrir, hep duyuyorum çocuğu iki yaşında kalkıp da bakmıyo kadın ya çocuk ağlayıp ağlayıp kendi kendine sususuo. Akıl vermeye gelince herkes profesör kesiliyo, yok abartma yok sakin ol, ben 4 aydır iki saatlik kesintisiz uyku yüzü görmedim, hep bi saat kırk dakika

Canım yalnız değilsin bizimki uyuyor ama 40 dakika da bir uyanıyor tam düzeldi diyorum bozuluyor uukuları, ruh ve sinir hastalıklarına yatırın beni artık sabah yedide kalkıp işe gideceğim. Üst kat komşu gelip bana saçmasapan akıllar vrrir, hep duyuyorum çocuğu iki yaşında kalkıp da bakmıyo kadın ya çocuk ağlayıp ağlayıp kendi kendine sususuo. Akıl vermeye gelince herkes profesör kesiliyo, yok abartma yok sakin ol, ben 4 aydır iki saatlik kesintisiz uyku yüzü görmedim, hep bi saat kırk dakika

canım bebekler ilk ayı atlattıktan sonra bir kat fazla giydirmeye gerek yokmuş.ben ne giyiyorsam ona da aynısını giydiriyorum.sadece bebek arabasıyla dışarı çıkarken bir tane battaniye atıyorum üstüne.

evet fazka giydirmemek gerekiyor..
ancak evde ben kisa kollu esim ise tisort ustune esofman ustu fermuarlu olur ya ondan giyior bende sasiriyorumn ne giydirim diyeee

Günaydın kizlar
Herkese mutlu saglikli haftalar

Oğlum gece çok sık uyanir oldu, kaç gündür kakasini da yapmadi kıvranıp duruyor simdi de yatagimda ayagimda salliyorum
Ya ben anlamıyorum anne sütü niye kabız yapar :44:
Zeytinyağı verdim biraz önce..

evet fazka giydirmemek gerekiyor..
ancak evde ben kisa kollu esim ise tisort ustune esofman ustu fermuarlu olur ya ondan giyior bende sasiriyorumn ne giydirim diyeee

Esracim bende kisa kol giyiyorum bikac gundur evde.. Çok sicaga hic gelemiyorum ama aynen onu nasil giydiriyim sasiriyorum! Elleri ayaklari soğuk hep yüzü de serin ama bi bakiyorum yelekle sirti terlemis :26:

Ayça hanimla balkon pozunuzu gördüm çok güzel cikmissiniz maşallah size tütütü

İnşallah bizimde ytek duamız o.eskiden olmayan şeylerr doğru vaalla söylüosn.Rabbim daha büyük dert vermesin

Allah kabul etsin mevludu su siralar yaptiramayacagim oglum huysuz kalabalikta daha da huysuzlasiyor zor olacak hic cesaret edemiyorum artik disi cikinca dis asiyla birlikte yaparim hem buyumus olur

canım bebekler ilk ayı atlattıktan sonra bir kat fazla giydirmeye gerek yokmuş.ben ne giyiyorsam ona da aynısını giydiriyorum.sadece bebek arabasıyla dışarı çıkarken bir tane battaniye atıyorum üstüne.
benim giyindigim gibi giydirsem oglum hasta olur antalyada yasiyorum t shirtle geziyorum havalar bir sicak bir soguk hergun disari cikariyorum sukur hastalanmadi disari cikarmazsam sakinlesmiyor cocuk

Ellerinin ve ayaklarinin soguk olmasi usumesini gostermez onemli olan vucudunun ilik olmasi cocuk sicakladigi zaman elleri ve ayaklari klima gorebini gorup sogurlar ben ogluma hic yelek giydirmedim terliyor sikintiya gelemiyor

hepimiz bebis uyusun da ben de uyuyayim dye bklyrz ya,dun gece Mete uyudu ben de yattim uyiyamdm sacma sapab seyler gelyo aklima kafamn icinde konudan konuya gecyrm resmen. "uyumam lazim" diye dusndukce uyuyamyrm daha cok.en cok olmk istdgm yerde yatgmdym donup durdum uyuamdkca tuvsletm geldi.sonra mete uyandi kabus gibi. gunduzleri zaten hic uuuyamam gece niye boyle olduki basim agriyor

Canımmm kıyamammm😢boşver sen o patavatsı komşuyu😃herkes aklı verir kendi kullanamaz zaten

sagol canım kalın gıydırmıycem artık bana ıyı bı ders oldu bu cok korktum görünce bugun bıde doktora götüriyim diyorum belki krem fılan yazarda rahatlatır cunku cok aglıyo tenı kıyafetıne sürttükçe aglıyo sanırım :26:

Canım bişeyemi canın sıkıldıki kafaya taktın uyuyamadın yoksa çokmu yorgundun ben cok yorgun oluncada uyuyaman bide eger birine cok kirilmissam gece bile uyandigimda aklima gelir bende okadar yorgun kalkiyorumki sabahlari sanki hic uyumamis dinlenmemisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…