2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Gündüz uyuyormu peki?? Uyuyorsa erken kaldır geç yatır ağlasın biraz öylede böylede ağlıyor Ali bir ara gece uyumuyordu gece ile gündüzü karıştırdı gündüz uyanık tutmaya çalıştım uyutmadım uyusada uyandırdım 1 saat izin verdim 2 satta bir sonra düzene girdi şükür.Uyku yemek kadar önemli çünki gelişimini etkiler gece salgılanan hormonlardan faydalanamaz.Sürekli ağlıyorsa belki bebeğin bir derdi vardır idrar tahlili filan yaptırmışsındır muhtemeeln ..
Rabbim şifa versin düzelir inşalah kuzun..

Bizim drumuz saglik problemi nedeniyle gerekmedikce 12 aydan once sunneti tavsiye etmiyor 12. Aydan sonra bezi biraktirmadan lokal anesteziyle sunneti yaptirabilirsiniz dedi. Bez iyilestirmeyi kolaylastiriyormus 12. Aydan once sunnette ilerleyen yaslarda tekrar sunnet olma durumuna sebebiyet veriyormus. Genel anesteziden korkuyorum ben dogumda bile genel anestezi almadim oglumada alt tarafi sunnet icin genel anestezi yaptirmam.

Sizin saglik nedeniyle gerekiyormus sunnet pardan daha sonra gordum bu yazinizi :26: medical parkin cocuk cerrahisi lokal anesteziyle yapiyor gecmis olsun

Gözün aydın Gizemcim... Eylül hanıma da afiyet olsun inşallah:))

Sukunetcim Azra 4294. Sayfada:))

Yemeyen cocuk cok zor allah kolaylik versin benim oglumda biberonu zorla aliyor allahtan kasikla birseyler yiyor kilo kaybetmiyor ben uyku arasinda biberonu verebiliyorum uyanipda farkederse basiyor cigligi bir ara mamasina bebe biskuvisi ufaliyordum oyle yiyordu simdi oylede yemiyor ymarim senin kizda kilo kaybetmez

Bizde de darlık vardı zor yapıodu çişini şimdi rahat ettik
İmş sizde rahat atlatırsınız
Biz özekde yaptırdık çok oahalı olmadıama durumunu bilemem tabi cnm ist da mısın
Ha ha olsun)
Maşsllah sağlklı olsunlarda amaaaan kilo da neymiş
Sen daha net hatırlarsın tabi yazık kıyamam ya:))
Çok kötüyğz çok biz hamişler:))
Bak sen sıpaya iyice sımarık olcek deseneee
Şimdiden onun düdüğü ötüyo:))
Yandık ki ne yandıkkk:))

Hehe sağol canım...
Bende de hastalık var hepsini okumazsam çatlarım... Bak 4300 küsur sayfa olmuş her sayfayı okudum:)

Sen daha net hatırlarsın tabi yazık kıyamam ya:))
Çok kötüyğz çok biz hamişler:))

evet ya ne fenasınız siz aşureleri, baklavaları götürdünüz biz yiyemedik, ağzımın suları akıyodu siz anlattıkça,
hatta mira söz vermişti doğumdan sonra benim içinde tatlı yiyecekti ama o da diyetten kurtulamadı :44:

Bak sen sıpaya iyice sımarık olcek deseneee
Şimdiden onun düdüğü ötüyo:))
Yandık ki ne yandıkkk:))

Hemde ne yandık sorma 😕 böyle bi inat yok sinirlenince kulaklarına asılıyo koparcak gibi zor alıyorum elinden😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
mirakar canim alinti yapamadim burdan yazdimben sadece sut urunlerini degil canim herseyi deniyorum ama malesef denedigim hersey alerjik bizde diyeti acmak yerine surekli kapatiyorumek gdaya nasil gecicez bilmiyorum pirinc tavuk yumurta misir bulgur vs vs herseye tepki veriyor o kadar sinirli besleniyorum ki hala meyve bile acamadim 2 tane meyve yiyebiliyorum rabbim yardimcimiz olsun surekli denemeye calisiyorum ek gidaya gectigimizde bir kac yiyecek olsun diye ama malesef kilo kaybediyoruz boylede bilmiyorum nasil olacak siz ek gidaya ne zaman gececeksiniz?biz sanirim 7 ayin sonuna dogru gececekmisiz ama ondada ne yiycek bilmiyorum .anne sutu aliyor suan sadece ama malesef geceleri anne sutu yeterli gelmiyor artik saat basi kalkiyor acikiyor

Bide onu deneyeyim evet bende kurstayken duymuştum yedi uyurun uyku getirdigini.

Ya gece çok aglamasi yok uykusu sikistirinca agliyo bide oyunlardan sikilinca agliyo gezelim görelim oynayalim ziplayalim konusalim istiyi sipaaa:))) gunduz cok uyuyo sayilmaz hic bi uykusu gece uykusu olamaz. Saat sabah 6dan sonra uyudugunda 7-8gibi kalkiyo 11gibi uyuyo 12:30-.13.00 civari uyaniyo 16.00-17.00 civarinda ikinci uyku bu genelde cok kisa oluyor bazen hic uyumuyor bu uykusu eger ogle uykusunu daha gec uyuyup uyandiysa bide 19.00-20.00 civarinda bi uykusu oluyo o kdr cok degilki iste.

Ama bu bi duzen degil mesela bgn sabah 06.45 uyudu aralarda uyuyp uyandi emdi salladin uyudu 09.45e kdr sonra uyandi tamamen 14.00 da uyudu 15.30 da uyandi simdi emiyi memede uyukluyo saat 19.07 simdi uyuyacak uyaninca daha sabah namazina kadar uyumaz belki biraz kestirir memede o kdr

Anladım ins anlatırz biran önce..durumum musait olsada olmasada önemli değil kuzum rahatlasin artık yok Malatyadayım cnm...

Canım şu koşullarda en iyisi sen benim yerime ye:))

Oy arkadaşım senin işin benimkinden de zor gibi(( siz değişik bir yol izliyorsunuz anlaşılan:)) peki bir tanesine tepki verdikten sonra tamamen geçmesini bekliyorsun sonra diğerini deniyorsun değil mi? Zor yaa offf.. Biz bilmiyorum ne zaman geçeceğiz bu haftasonu doktor randevumuz var bakalım ne diyecek...belki de ufak ufak başlayacağız... 7 ay biraz geç değil mi hoca mı söyledi bunu? Kilo alımı nasıl? Yeterli değilse gece için mama vermeni doktor söyledi mi?

Cnm her gece buraya baktigimda seni görüyorum üzülüyorum valla senin için uyumayan çocuk zor Allah yardımcın olsun..

Ayyu eveeettt Gizodan kaybaklanan bi aşıre furyasıda vardııııı
Hasan ustaya ne para kazandırdık beee pehhhh
Alçak biz:)
Mira(( acısını çıkart sonradann
Hemde ne yandık sorma 😕 böyle bi inat yok sinirlenince kulaklarına asılıyo koparcak gibi zor alıyorum elinden😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ay bizimkilere bu sinir nerden geldi acep
Hamişken çok mu sinirliydikkk
Bana felç bile geldi:))) soru mu bu şimdi hahahajajh:)))
Anladım ins anlatırz biran önce..durumum musait olsada olmasada önemli değil kuzum rahatlasin artık yok Malatyadayım cnm...

Hımmm ist daysam bizim dr u önerecektim de ondan didim
Hadi hayırlısı olsun cnm. Olsun kurtulsun yavrucak

Sağol cnm öyle valla kurtulsun..senin oğlun nasıl iyidir inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…