Valla uyku ayetini denemistim ama isimi denemedim. Bgn biraz deneyim dedim ama 10-15 tane çekip nenniye geçtim oğlum aglayinca. Şifa niyetine hala hem ayeti hem ismi okuyrum cnm
Amin canim saolasin. O salincagi uygulamalı denemedim ama kolikken çaresiz kalip çarşafla sallamistik. İlk salladigimizda sakinleştirir ama ikincisi kâr etmemişti uçuncu denemenizde çileden cikmisti o yüzden düşünmüyorum canim.ben galiba artik gectim kendimden sonbahar yapragi gibi ordan oraya savruluyorum. ://
Bizim drumuz saglik problemi nedeniyle gerekmedikce 12 aydan once sunneti tavsiye etmiyor 12. Aydan sonra bezi biraktirmadan lokal anesteziyle sunneti yaptirabilirsiniz dedi. Bez iyilestirmeyi kolaylastiriyormus 12. Aydan once sunnette ilerleyen yaslarda tekrar sunnet olma durumuna sebebiyet veriyormus. Genel anesteziden korkuyorum ben dogumda bile genel anestezi almadim oglumada alt tarafi sunnet icin genel anestezi yaptirmam.Slmmm kızlar hepinizin bebekleri çok tatlı maşallah Allah nazarlardan saklasin..sizleri hep takip ettm hamileyken ama hic yazamamistim..oğlu olanlara bi sorum olacaktı ben bugün devlet hast gidip sünnet için konuşup gün alayım ddim ama genel anastezi yapıyolarmis ama genel istemiyorum lokal yaptiran var mi herhangi bi sorun yaşadınız mi??
Sizin saglik nedeniyle gerekiyormus sunnet pardan daha sonra gordum bu yazinizi :26: medical parkin cocuk cerrahisi lokal anesteziyle yapiyor gecmis olsunCanm bende daha erken yapticktim ama babası istemedi..böbrek genişlemesi var ve de darlık varmış pipide..ama eşim ikna olmadı bi türlü :-( ama bende lokal düşünüyordm bakalım araştıraym ki genel istemiyorm lokal daha iyi olur..
Hipp organik bebe bisküvisi muz pekmez ezip hepsini yedirebilirmişim.cici bebr kesinlikle kullanmicakmışım.eylüle her yol serbestmiş onun dışında ne istiyosa onu yicekmiş :)) drla konuştum :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benimki de öyle çok da kocaman değil bence :44: kocaman mı yoksa bilemedim
2 aylıkken her gören maşallah tosun olmuş bu diyordu ama o tombik yanaklar boğum boğum kollar yok artık daha zayıf görünüyor eskisinden
benim paşada kaşıyıcıyı ağzına öyle bir sokuyor ki midesi bulanıyor sonunda onu atıp ellerini sokuyor
bir de emziği kaşıyıcı olarak kullanmaya bayılıyor ah bir de ağzında tutmayı başarabilse
emziği emmek yerine çiğniyor ağzından düşünce mızıldanıyor yeniden vermezsem kıyamet kopuyor
ben azranın fotoğrafını gördüm mü hatırlayamadım ya :44: kaçıncı sayfalardaydı çok mu geride kaldı,
arada bi 100 sayfa kadar okuyamadım, acaba oralarda mıydı :44:
:
Oyyy masallah hepsi bal hepsi seker bunlarinEki Görüntüle 1070813
Eylül-ali kerem-utku-ali
Aralık bebekleriiii :)))❤️
Hipp organik bebe bisküvisi muz pekmez ezip hepsini yedirebilirmişim.cici bebr kesinlikle kullanmicakmışım.eylüle her yol serbestmiş onun dışında ne istiyosa onu yicekmiş :)) drla konuştum :)
Bizde de darlık vardı zor yapıodu çişini şimdi rahat ettikCanm bende daha erken yapticktim ama babası istemedi..böbrek genişlemesi var ve de darlık varmış pipide..ama eşim ikna olmadı bi türlü :-( ama bende lokal düşünüyordm bakalım araştıraym ki genel istemiyorm lokal daha iyi olur..
Ha ha olsunAnıl'cım Sukunetin oğluşunu bilemem ama benim Azramın kocamanlığı tamamen fotoğraf hilesi:))) yoksa kendisi hala 6 kg
Off evet ya alıyor iki evirip çeviriyor ağzına gözüne burnuna sokmaya çalışıyor kaşıyıcıyı sonra atıyor ellere girişiyor:)))
Sen daha net hatırlarsın tabi yazık kıyamam ya:))benimki de öyle çok da kocaman değil bence :44: kocaman mı yoksa bilemedim
2 aylıkken her gören maşallah tosun olmuş bu diyordu ama o tombik yanaklar boğum boğum kollar yok artık daha zayıf görünüyor eskisinden
amin canım Allah ömürlerini uzun, bahtlarını açık etsin tüm yavruların
bende de öyle oldu defalarca, bir sürü alıntı yapıyorum, çocuklardan fırsat buldukça satır satır yazıyorum sonra siliniveriyor sinir oluyorum
mayalı hamur işini mta çıkarmıştı diye hatırlıyorum ben, benim de canım nasıl çekmişti, yasak olduğu için yiyememiştim, zaten yataktan da kalkamıyordum aklımda kalmıştı günlerce
Bak sen sıpaya iyice sımarık olcek deseneeeHipp organik bebe bisküvisi muz pekmez ezip hepsini yedirebilirmişim.cici bebr kesinlikle kullanmicakmışım.eylüle her yol serbestmiş onun dışında ne istiyosa onu yicekmiş :)) drla konuştum :)
Sukunetcim Azra 4294. Sayfada:))
oyyy o ne datlu bebek maşallah
ilk defa geçmişi okumıycam banane, ben yokken çok ilerlemiş sayfalar dedim, bebelerin fotoğraflarını kaçırmışım
ben geçmişe döneyim en iyisi, kuzulara bakayım da içim açılsın azcık
Sen daha net hatırlarsın tabi yazık kıyamam ya:))
Çok kötüyğz çok biz hamişler:))
Bak sen sıpaya iyice sımarık olcek deseneee
Şimdiden onun düdüğü ötüyo:))
Yandık ki ne yandıkkk:))
Bide onu deneyeyim evet bende kurstayken duymuştum yedi uyurun uyku getirdigini.Canım yedi uyurlar ashabı keyf varya onların isimlerini yazmıştı ben kursa giderken hoca yuvarlak şekilde ortayada kıtmır yazmıştı ağlayan bebeğin üzerine koydugunuzda susar ve uyur demişti bilmiyorum faydalımıdır denemedim..Sınav olacağı zaman yazıp türbanın altına koyuyordu :)
Gündüz uyuyormu peki?? Uyuyorsa erken kaldır geç yatır ağlasın biraz öylede böylede ağlıyor Ali bir ara gece uyumuyordu gece ile gündüzü karıştırdı gündüz uyanık tutmaya çalıştım uyutmadım uyusada uyandırdım 1 saat izin verdim 2 satta bir sonra düzene girdi şükür.Uyku yemek kadar önemli çünki gelişimini etkiler gece salgılanan hormonlardan faydalanamaz.Sürekli ağlıyorsa belki bebeğin bir derdi vardır idrar tahlili filan yaptırmışsındır muhtemeeln ..
Rabbim şifa versin düzelir inşalah kuzun..
Evet artık vakit kaybetmeden yaptirmam gerek daha fazla hareketlenmeden..burda yok cnm medical park malesef..Sizin saglik nedeniyle gerekiyormus sunnet pardan daha sonra gordum bu yazinizi :26: medical parkin cocuk cerrahisi lokal anesteziyle yapiyor gecmis olsun
Anladım ins anlatırz biran önce..durumum musait olsada olmasada önemli değil kuzum rahatlasin artık yok Malatyadayım cnm...Bizde de darlık vardı zor yapıodu çişini şimdi rahat ettik
İmş sizde rahat atlatırsınız
Biz özekde yaptırdık çok oahalı olmadıama durumunu bilemem tabi cnm ist da mısın
Ha ha olsun)
Maşsllah sağlklı olsunlarda amaaaan kilo da neymiş
Sen daha net hatırlarsın tabi yazık kıyamam ya:))
Çok kötüyğz çok biz hamişler:))
Bak sen sıpaya iyice sımarık olcek deseneee
Şimdiden onun düdüğü ötüyo:))
Yandık ki ne yandıkkk:))
evet ya ne fenasınız siz aşureleri, baklavaları götürdünüz biz yiyemedik, ağzımın suları akıyodu siz anlattıkça,
hatta mira söz vermişti doğumdan sonra benim içinde tatlı yiyecekti ama o da diyetten kurtulamadı :44:
mirakar canim alinti yapamadim burdan yazdimben sadece sut urunlerini degil canim herseyi deniyorum ama malesef denedigim hersey alerjik bizde diyeti acmak yerine surekli kapatiyorum ek gdaya nasil gecicez bilmiyorum pirinc tavuk yumurta misir bulgur vs vs herseye tepki veriyor o kadar sinirli besleniyorum ki hala meyve bile acamadim 2 tane meyve yiyebiliyorum rabbim yardimcimiz olsun surekli denemeye calisiyorum ek gidaya gectigimizde bir kac yiyecek olsun diye ama malesef kilo kaybediyoruz boylede bilmiyorum nasil olacak siz ek gidaya ne zaman gececeksiniz?biz sanirim 7 ayin sonuna dogru gececekmisiz ama ondada ne yiycek bilmiyorum .anne sutu aliyor suan sadece ama malesef geceleri anne sutu yeterli gelmiyor artik saat basi kalkiyor acikiyor
Cnm her gece buraya baktigimda seni görüyorum üzülüyorum valla senin için uyumayan çocuk zor Allah yardımcın olsun..Bide onu deneyeyim evet bende kurstayken duymuştum yedi uyurun uyku getirdigini.
Ya gece çok aglamasi yok uykusu sikistirinca agliyo bide oyunlardan sikilinca agliyo gezelim görelim oynayalim ziplayalim konusalim istiyi sipaaa:))) gunduz cok uyuyo sayilmaz hic bi uykusu gece uykusu olamaz. Saat sabah 6dan sonra uyudugunda 7-8gibi kalkiyo 11gibi uyuyo 12:30-.13.00 civari uyaniyo 16.00-17.00 civarinda ikinci uyku bu genelde cok kisa oluyor bazen hic uyumuyor bu uykusu eger ogle uykusunu daha gec uyuyup uyandiysa bide 19.00-20.00 civarinda bi uykusu oluyo o kdr cok degilki iste.
Ama bu bi duzen degil mesela bgn sabah 06.45 uyudu aralarda uyuyp uyandi emdi salladin uyudu 09.45e kdr sonra uyandi tamamen 14.00 da uyudu 15.30 da uyandi simdi emiyi memede uyukluyo saat 19.07 simdi uyuyacak uyaninca daha sabah namazina kadar uyumaz belki biraz kestirir memede o kdr
Ayyu eveeettt Gizodan kaybaklanan bi aşıre furyasıda vardıııııevet ya ne fenasınız siz aşureleri, baklavaları götürdünüz biz yiyemedik, ağzımın suları akıyodu siz anlattıkça,
hatta mira söz vermişti doğumdan sonra benim içinde tatlı yiyecekti ama o da diyetten kurtulamadı :44:
Ay bizimkilere bu sinir nerden geldi acepHemde ne yandık sorma 😕 böyle bi inat yok sinirlenince kulaklarına asılıyo koparcak gibi zor alıyorum elinden😃
Anladım ins anlatırz biran önce..durumum musait olsada olmasada önemli değil kuzum rahatlasin artık yok Malatyadayım cnm...
Alçak biz:)
Mira(( acısını çıkart sonradann
Sağol cnm öyle valla kurtulsun..senin oğlun nasıl iyidir inş...Ayyu eveeettt Gizodan kaybaklanan bi aşıre furyasıda vardııııı
Hasan ustaya ne para kazandırdık beee pehhhh
Alçak biz:)
Mira(( acısını çıkart sonradann
Ay bizimkilere bu sinir nerden geldi acep
Hamişken çok mu sinirliydikkk
Bana felç bile geldi:))) soru mu bu şimdi hahahajajh:)))
Hımmm ist daysam bizim dr u önerecektim de ondan didim
Hadi hayırlısı olsun cnm. Olsun kurtulsun yavrucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?