2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Slm kızlar nasılsın biz bugün aşı olduk 4 aylık aşımız turkiyede 7 li burda 13 lüsü oluyor kızıma vurdular çok acıdı canı yavrumun. Şuan gece 1.15 nöbetteyim ateş yapar diye ama teni buz gibi ateş içten vr galiba. Ben fitil verdim her ihtimale karşı kilomuz maşşallah 8 kilo olmuş burda kilo tartımında anadan doğma soyuyorlar gamsızlar buz gibi odada dondu

gecmis olsun umarim basit bir gaz sancisidir sut alerjisi zor. Benim oglumda gaz sancisi oldugunda ayni senin anlattigin gibi oluyor kanguruda gezdiriyorum disari cikiyorum o rahatlatiyor. Kanguru kullaniyormusun bilmiyorum belki senin bebeginide rahatlatir

Maşallah canım kilosu çok iyi benim kız da aşıda çok ağladı:)) inşallah sizin de ateşiniz çıkmaz...

Cnm her gece buraya baktigimda seni görüyorum üzülüyorum valla senin için uyumayan çocuk zor Allah yardımcın olsun..
Amin canim saolasin. halimize şükür canm en azindan saglikli bi bebek bi sikintisi bi problemi olup o sebeple bekliyoda olabilirdim. Hamdolsun Allah uykusunu arttirsin ne diyim

Burada olmasamda sicak yatagimda değildim canim:)) merak etme ruhum burada seninle nolacak:))

Ya canim gece uyumayan çocuk ne yapsin gündüz parca parca uyuyo iste 24 saatte 8 saat uyuyo cokmu canim? Sabah 6-9 arazi eme sallama uyuyo uyanip 11 civari uyuyo 13.00 civari uyaniyo 16.00 sularında uyuyo bazen sonrada 19.00-20.00 tahminen uyumasi daha yok uyku sabaha kdr. Gerçi bak bugün bu programa uymadi ikinci uykusu 19 .00 da oldu. Ne biliyim canim ya kafam allak bullak oldu iyice

Öyle tabi yeter ki sağlıklı olsunlar..amin canm inş artırsin uykunuzu..

İnşallahhh ne diyim ama büyük konuşmayacağım bu sefer
Ayyy bende öyleee.
Ne büyük konuştuysam başıma gelmiştir daha tövbe ettim kolay kolay konuşmam:))
Sağol cnm öyle valla kurtulsun..senin oğlun nasıl iyidir inş...
Oğlum aynı. Buraya yazmadım ama en son yazdığımdan sonra 2 gün daha aynısını yaşadık
İyi değilşz ama bugünlerimizd şükrediyorum
Alışmaya çalışıyoruz. Rabbim kimseye yaşatmasın

Bende var sizin resminizzzzz
Gizo keremi sende senin oğluşu yerken
Cok tatlısınızz bakıp bakıp hasret gideriyorum
Sende cekeydin

Hiç durmayan bebeklere istenirse genel oluyo ama onun dışında lokal yapılıyor canım
Bizde yeni görüştük
Bazı bebekler aşırı hareketli olabiliyor diye zarar verir düşüncesi ile genel oluyormuş
4-7 aylık bebeklere sünneti cok öneriyorlar Dr lar

Sükunet canımmmm
Yazamadım bi türlü dünden beri toparlanmaya çalışıyoruz
Cok yorulmuşum
Bugün kollarım tutuk bi ton krem sürdüm
O oğlunu yerimmmmm
Ya tüm eller ağızda hepimizinki öyle valla
Maşallah becermiiş gözüküyor burdan :))
Allah acılarını ağrılarını hastalıklarını yaşatmasın
Gözlerindeki bi damlaya kıyamıyorım.
Kendi evladım neyse hepsi bir bnm için
Yakışıklıyı öp yerime

Gizemcim seninle aynıyız benimkide mamayı zorla yiyor, prkmezi sen söylemiştin bana bende yapıyorum ama yine Aynı tat, senin mamanda mı pregomin tatlım acaba başka mama vermeZler mi ki bize tadı daha güzel olan ;((( ne yapcaz şaştım kaldım gizem benimki en azından gece emiyor, geceleri uykuluykende mamayı almıyor mu tatlım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ne kadar sürdü sizin ev bunu yaptığı ay kaç kilo aldı biberon falan da vermiyorum mecburen alıcak diyorum onun için

Bazıları cok kırıcı olabiliyor. Haklısın güya saglık çalışanı
Sinir oluyorum şu sütün yetmïyor lafına.
Bir saglık çalışanı bu sekilde konuşmaması gerekiyor.

Kuzucugunada gecmiş olsunn canım

Canım allah sabır sağlık versin canım eylül hiç aptamil hipp sma ve diger ürünlerdende yemiyorda arı mama ver kardeşim ansmız bizi öyle büyütmüş aç kslmadından iyidir ben ecrini anneme bırakacağım zaman bütün saydıklarımı almıştı ama bir tek arı Mama tattı çok şğkür ikisinede anne sütü veriyorum bazen ufaklıkta sütüm gidiyo. Ama su içince oluyorçok şükür rabbim herkeZün evladını ce tüm evlatlarj korusun

int.i kapatyrm size iyi geceler umarim iyi bir gece olur sizin icin her gece yattgmda dua ederm bu gece sizin icin de edecegim optm

dun asi olduk.
hic bisey yokti.
fakat bugun sabahtan beri oldum yorgunluktan.
huysuzluktan baska bisey yoktu.
biraz arabasiyla gezndirdik..eve geldik.
tekrar huysuz allahtan simdi uyudu...
ayyy tubaaa bikere daha anladim seni.
isin cok zorr..
kutsal eli opulesi annesin kuzummm.
allah yardimciniz olsunnn

Sakıncası yok canım benim hiç düşünme en azından pekmez kan şekerini dengeler tatlım bence muhallebinin içine de bazen meyve karıştırıp ver canım benim en azından damak tadı farklı olur kuzum benim

Canmm benimm Nerelerdesin sen gorunmuyordun ne zamandır. Neredesiniz şimdi. Cocuklarin nasil? Sen ne zaman doğum yapmıştın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…