gecmis olsun umarim basit bir gaz sancisidir sut alerjisi zor. Benim oglumda gaz sancisi oldugunda ayni senin anlattigin gibi oluyor kanguruda gezdiriyorum disari cikiyorum o rahatlatiyor. Kanguru kullaniyormusun bilmiyorum belki senin bebeginide rahatlatirArkadaslar bu süt alerjisi testini gastroenterologami yaptirdiniz? Direjk gidiliyor mu cocuk doktorunun sevk etmesi mi gerekir kan mi aliyirkar neresinden aliyorlar. Bilen varsa anlatsin lufen yarin sabahtan hastaneye gidecegiz. Ne oldugunu bulamadik hic durmuyor bugun gunduz hic uyumadi surekli gergin sirtini yay gibi arkaya ittiriyor aglarken
Slm kızlar nasılsın biz bugün aşı olduk 4 aylık aşımız turkiyede 7 li burda 13 lüsü oluyor kızıma vurdular çok acıdı canı yavrumun. Şuan gece 1.15 nöbetteyim ateş yapar diye ama teni buz gibi ateş içten vr galiba. Ben fitil verdim her ihtimale karşı kilomuz maşşallah 8 kilo olmuş burda kilo tartımında anadan doğma soyuyorlar gamsızlar buz gibi odada dondu
Amin canim saolasin. halimize şükür canm en azindan saglikli bi bebek bi sikintisi bi problemi olup o sebeple bekliyoda olabilirdim. Hamdolsun Allah uykusunu arttirsin ne diyimCnm her gece buraya baktigimda seni görüyorum üzülüyorum valla senin için uyumayan çocuk zor Allah yardımcın olsun..
battı güzelim bana sık sık batar o rahat uyuyamam bir türlü, aman işte hayat, insan birşeylere takıyor kafayı,
o mesajı yazdıktan sonra aşağıda isminizi göremeyince burda pek bi yalnız hissettim kendimi başka yerlere bakarken bilgisayar üzerinde sızmışım
canım az önce bi arkadaşın yaptığı alıntıda gördüm ahmed gündüz 8 saat kadar uyuyorsa gece uyuyamaması normal
hergün 15 er dk kısaltmaya çalışsan bu uyku süresini, belki gece uyurdu
ben öyle düzene soktum ikisinin de uykusunu
ben de senin gibi düşünüyorum 6 aylık olana kadar ek gıdaya geçmiycem ama arada az az 1-2 çay kaşığı tattırıyorum ek gıdaya geçişte zorluk çekmesin diye, sen de ilk başlanacak gıdalardan tattırabilirsin
Öyle tabi yeter ki sağlıklı olsunlar..amin canm inş artırsin uykunuzu..Amin canim saolasin. halimize şükür canm en azindan saglikli bi bebek bi sikintisi bi problemi olup o sebeple bekliyoda olabilirdim. Hamdolsun Allah uykusunu arttirsin ne diyim
Burada olmasamda sicak yatagimda değildim canim:)) merak etme ruhum burada seninle nolacak:))
Ya canim gece uyumayan çocuk ne yapsin gündüz parca parca uyuyo iste 24 saatte 8 saat uyuyo cokmu canim? Sabah 6-9 arazi eme sallama uyuyo uyanip 11 civari uyuyo 13.00 civari uyaniyo 16.00 sularında uyuyo bazen sonrada 19.00-20.00 tahminen uyumasi daha yok uyku sabaha kdr. Gerçi bak bugün bu programa uymadi ikinci uykusu 19 .00 da oldu. Ne biliyim canim ya kafam allak bullak oldu iyice
Bebisler şahane Allah nazardan korusun :)) maşallah barekallah... Ahmed de öyle yaaa eller agizda hep
Ayyy bende öyleee.İnşallahhh ne diyim ama büyük konuşmayacağım bu sefer
Oğlum aynı. Buraya yazmadım ama en son yazdığımdan sonra 2 gün daha aynısını yaşadıkSağol cnm öyle valla kurtulsun..senin oğlun nasıl iyidir inş...
Ahahayanlız ciddi ciddi korktum bir ara dayak yiycem diye
Sizlerde yakında verirsiniz kilocukları inşallah..
Çok özledim anacım sizi ayy zaman hiçç yetmedi yavvvv keşke bir resim çekileydik bakar bakar hasret giderirdik
Canm bende daha erken yapticktim ama babası istemedi..böbrek genişlemesi var ve de darlık varmış pipide..ama eşim ikna olmadı bi türlü :-( ama bende lokal düşünüyordm bakalım araştıraym ki genel istemiyorm lokal daha iyi olur..
Kızlar eylül mama yemiyo ek gıda almıyo tek sevdiği şey muhallebi onuda bütün gün veremem haliyle. Mamasına 1 cay kaşıgı pekmez kattım enjektörle ağlaya ağlaya yedirdim. Pekmez katmamın bi sakıncası varmıdır acaba? Kilo kaybediyo çok üZülüyorum. Bütün gün aç ve çok mutlu şaka gibi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
oy oy oy oy oy oy oy oyyyy maşallah
babam gibi oldumselimi görünce böyle sayıyo
tatlı ballar kuzular tontişler allahım nazarlardan korusun
bi gün de bana getirin bu kuzuları keşke deniz kalaydı da yarın öbür gün de bana geleydiniz
nasıl uslu durdular mı
çayınızı sıcak içebildiniz mi
hay allahım tam yemelik allahım esirgesin...
asyacım geçen okudum artık bebişlerin emme acıkma aralıkları uzarmış
4 5 saat emmeden durabildikleri olurmuş
canım bu mevzuyu çok konuştuk burda
çok arkadaş bu sıkıntıyı yaşıyoruz
istemeyip kendini kasınca hiç zorlama daha kötü etki ediyor
benimkinin de hiç emme düzeni yok uyanıyo emmiyo yada ne biliyim saatlerce emmiyo
bi gün gündüz 12den akşam 6 ya kadar emmedi direnip duruyo bazen
annem ''valla haklısın kızım görmesem inanmazdım sen aman aç kalmasın diyip bişeyler versen hemen memeyi bırakcak bu'' dedi
sabırla emzirmeye çalışıyoru bazen uyumak üzereyken bazen uykusundan uyanı ta tam ayılmadan
uyanıkken çok inat ediyo ama artık hiç ısrar etmiyorum
sana da kolay gelsin canım normal ve çok kişi yaşıyo bunu sabret kazanan sen olacaksın inş...
aa çişi kakası düzenliyse sorun yok gibi zeynep
artık 4 saat bile emmeyebiliyorlarmış
ama 300 gr almış demişsin istersen yine de bi danış dr yada sağlık ocağındakine hemşirenize...
hem de ne dikkat! çok kızıyorum ben de
iyi tabi süper valla
sen gülaya bakma
o hep çıbık krakerdi zaten
hahaah hamur kızartmaları, kek tarifleri, mantı günü, gizonun kfcleri
biara çayımızı kahvemizi kekimizi alıp aynı anda toplaşalım burdaaaaaa acık biz de buluşma havasına girelim
bebelerin fotoları da çekip aysuna atalım o ortaya karışık bişeyler yapar
canım ya kıyamam çabucak atlaırsınız inşallah
yavruşuna da sıhhatler olsun tatlı kel kızım benim
tatlım yaaaa çok haklısın inşallah en kıza zamanda atlatırsınz
Oyyy masallah hepsi bal hepsi seker bunlarinallah nazarlardan saklasin bahtlari acik olsun
Bütün aralık bebişleri çok güzel maşallah ya.. Melek onlar. Bizde dün kontrole gittik bu ay 600 gr almış sağlık ocağındaki hemşire çok kötü bi tavırla hmmm çok a almış annesi sütün yetmiyo dedi. Hayır çok takan biri olsam olan sütüm de gidicek tavır o kadındaki.Bende drumuz sadece anne sütüyle besleniyosa 500 gr üstünde alması yeterlidir görüşünde dedim. Ben bu sağlık çalışanları arasındaki çelişkiyi anlamıyprum e kabul edemiyorum. Bu ay işr başlıcaö biberon almadığı için ve kaşıkla da çok doyurucu olacak kadar süt içemeyeceği için mecburen kaşık mamasıyla takviye edeceğim diyorum kaşık maması ne diyor.. Gülermisin ağlar mısın. Neyse hafif bi gribi olduğu için aşı olmadık şuruba başladık..
Kızlar eylül mama yemiyo ek gıda almıyo tek sevdiği şey muhallebi onuda bütün gün veremem haliyle. Mamasına 1 cay kaşıgı pekmez kattım enjektörle ağlaya ağlaya yedirdim. Pekmez katmamın bi sakıncası varmıdır acaba? Kilo kaybediyo çok üZülüyorum. Bütün gün aç ve çok mutlu şaka gibi
Slm kızlar nasılsın biz bugün aşı olduk 4 aylık aşımız turkiyede 7 li burda 13 lüsü oluyor kızıma vurdular çok acıdı canı yavrumun. Şuan gece 1.15 nöbetteyim ateş yapar diye ama teni buz gibi ateş içten vr galiba. Ben fitil verdim her ihtimale karşı kilomuz maşşallah 8 kilo olmuş burda kilo tartımında anadan doğma soyuyorlar gamsızlar buz gibi odada dondu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?