2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Son düzenleme:
ASYAMCA senle ölçülerimiz ayn:) bende 174 boy 68 kilo falanım. Ama çok çok fazlam yok gibi. Bence sende de yoktur güven kendine:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:) gerçektende ya ban göre fazlam var kuzucum popo olmuş leğen göbek desen fena sarkıyor ya bi türlü sporada başlayamadımm napacam bölee bilemiyorum

Aynı benim kız yaa emzik ve boş biberon bayılıyor ağzında çiğnemeye düşüncede hemen dudaklar büzülüp ağlamaya başlıyorrr iki eli ona yetiyor dişliği alıyo bakıyor sonra ağzına alıyor yüzünün şekli değişiyor hemen atıyor yere ...

Ahmedde 9 aralik doğumlu canim:))

Aaaa sendemi ilahiyat okudun ben bu sene acil öğretime yazildim ama avrupa İslam üni. Dört yillik arapca-turkce tercüme okudum(şuanda hicbisi hatirlamoyorum gerçi) :))
int.i kapatyrm size iyi geceler umarim iyi bir gece olur sizin icin her gece yattgmda dua ederm bu gece sizin icin de edecegim optm

Sizede canim saolasin Allah razi olsun hayirli geceler tatil ruyalariniz olsun

Aşkolsun niye kusura bakayım.bende bugün akşama kadar yufka yaptım baygın şekilde yatıyorum ama ahmet yasin gibi uyuyamıyorumnaapsam acaba?

Kiz sen nerdesinki yufka yapiyosun hamarat hanim:)) ben oklava merdane kullanmaya hic bilmem oklavayi küçükken kilic yapardim şimdide sopa niyetine kullaniyrum:))

11-12 arazi uyudu öyle sevindimki galiba bu gece uyucak diye. Uyandi uyukluyodu salladim gözleri kapaniyo ama bi yandanda agliyodu ara ara. Siddetlenince aldim memeye tekrar acildi gözler iyice tepiniyoruz simdi:))

Valla ben hayal kurarim uyuyamadigimda eşimin nefesini dinler taklit ederim uyutur o beni:)) ama artik uyku sorunum yok:)) cunku uyumuyorum:)))))

Geçmiş olsun cnm. Çok sukurki ahmede çok ateş yapmadi bu iyi bisiymi acaba?37.4e cikti en fazla. Amin canim cumlemize yardimci olsun. Basa gelince dayaniliyor canim bak sende dayanmissin şuradan bi anneyim ben ama iltifatlarin için tesekkur ederim utandiriyosun beni:))) aycacik simdi nasil
Sağol canım:)) bütün bebişlerin maşallahı var... Allah hepsini korusun...

Sağol canım:)) bütün bebişlerin maşallahı var... Allah hepsini korusun...

Unutmusum az evvel yazmayi saskinlik işte:)) amin canim EVET haklisin hepsi birbirinden tatli. Valla ekliyolar resim görüyorum ben maşallah yazmaya vakit bulamadan kayniyo arada benim sipada izin vermeyince. Kusura bakmayin hanimlar:)

orayı da biliyorum canım, arapça eğitimi çok iyi, malesef bende arapçayı unutuyorum (
arapça da biliyorsan açık öğretim vız gelir sana, takılmadan verirsin inşAllah derslerini..

doğuma gittiğimiz zamanı hatırlıyorum, ikimizde sancılarımızı yazıyorduk aynı anda bunlar gerçek mi yalancı sancı mı diye :))

Ayyy canim kusura bakma arada kaynamis gitmiş gelen msjlara baktim simdi gördüm ( evet alerjiniz var hatirliyirum cnm. Kiyamam ahmedde kolik nobetti tuttuktan sonra ayni boyle uyurdu hiç durmaz sürekli kipirdanir sesler cikarir ikinirdi uykusunda yavrum çok iyi anliyorum seni Allah kolayligini versin canim annelik iste kolay annelik olur mu? Allah hem annelere hem bebeklere saglik sihhat versin canım. Evet canim en az iki haftadir her gece boyleyiz maalesef. Duzelecegimiz zamani sabirla bekliyorum. Sihirli bi değnek olsa Dokunsan duzelse:)) yada on offf tuşu olsa hahahaha:)))))

Ay çok iyide ben unuttum çok bitirme tezin kaldi bide stajim. Ama sinavlari hep kopyasiz geçtim kopyaya çok karsiyim:)) hic zannetmiyirum takilmadan verecegimi iki uç ders versem sevindirik olucam:))

Gerçek sancilarmis onu anlamis olduk:))) ama sen benden önce dgum yapmisin yanlis hatirliyor olabilir misin canm? Ben gece 03.30 civari sancilandim 07.40dogdu olum o gece birisi bana bilmiyorumki canm yazmistir ama o sen miydin?:)) ama sen o zaman doğum yapmis olmaliydin kafam karisti ya:))) bi izah et gözünü seviyim:))

Kiz Aysun napti duru hanim ateşi ciktimi? Bende çok opuyoree

o uykusuzluğa rağmen doğru olanı sen hatırlamışsın Tuğba :)) geçmişe bi döndüm okudum da, senin ne zaman doğuracağın muhabbetin dönüyor :)) bense cumadan nişanım geldiği ve pazar günü doğurduğum için hep sancılarımı anlatmışım, ikisini birbirine karıştırdım

ama geçmişe bi dönüp okumanızı tavsiye ederim, ne çok destek olmuşuz birbirimize, sancı çekerken doğuma giderken...

bak sende en son bunu yazmışsın doğumdan önce :)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=600222&page=3499

bu arada 4 saat içinde sancılanıp doğurman şahane ben cuma sabah sancılanıp pazar öğlen doğurdum

he sınava gelince verirsin verirsin merak etme, Verince (inşAllah) zeynep demişti dersin :) benim de yüksek lisans tezim kaldı daha da kalacak gibi...

hadi senin beben uyumuyor, benim kız 4 saattr uyuyor sabah 7 de kalkar, ben niye geceleri uyumuyorum

hehehhe ay ben yokken neler yazmissiniz rakamdan hastanedeykene:))) ay dur ben bunlari alindi yapayimda tesekkur edeyim:))) eee dun gibi aklima benim nasil sancilandigim. O gün neler oldu oyyyyy oyyyyy...

4 saat içinde doğdu ama gel bana sor hastaneye vardigimizda 8-9cm acilman var Dr nöbetçi Dr buna rağmen müthiş yirtilmam oldu zor olduğu için oğlumun kafasında iki tane ödem oluştu o ödemeler verirken sariligi tetikledi hastanede kaldi vs vs. Senin doğumunda zor olmuş canim Allah yasatmasin kolaylik nasip etsin hepsine ins

Anammmm kalk yat Kiz madem uyuyo senin minnak:)) bnde bursa yokken uyudum sanmayin ahmedle cebellesiyodum. Uyudu ayagimda ama muhtemelen ben koyduktan 5dk sonra uyanir bende tekrar sallamak zorunda kalirim. İnş gecerim canjm dicemde hic calosmadim ve simav süresince Ahmed dururmu bilmiyirum

Eki Görüntüle 1073717 arkadaşım tesadüf şimdi bakınca banada hatırlattın,benmişim o gece yazan :)

Evet canm senmissin:)) sende tirsiyodun birinciden dolayi senin nasil geçmişti doğumun hatiayamadm ben kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…