Eki Görüntüle 1070813
Eylül-ali kerem-utku-ali
Aralık bebekleriiii :)))❤️
Ouyyyyyyyy küçük kuzular çok güzel bi gündü insan kaç yıllık arkadaşlarıyla bile öyle güzel anlar geçiremiyor Denizm iyiki geldin Gülay iyiki karşılaştık. Gizemcimmm ne güzel misafir ettin bizi ağırladın hersey çok güzeldi akşam nasıl oldu anlamadık Allah nazarlardan saklasin bebiklerimizi tü tü tü tü maşallah:13:
ASYAMCA senle ölçülerimiz ayn:) bende 174 boy 68 kilo falanım. Ama çok çok fazlam yok gibi. Bence sende de yoktur güven kendine:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tuğbacım burdamısın
benimki de öyle çok da kocaman değil bence :44: kocaman mı yoksa bilemedim
2 aylıkken her gören maşallah tosun olmuş bu diyordu ama o tombik yanaklar boğum boğum kollar yok artık daha zayıf görünüyor eskisinden
benim paşada kaşıyıcıyı ağzına öyle bir sokuyor ki midesi bulanıyor sonunda onu atıp ellerini sokuyor
bir de emziği kaşıyıcı olarak kullanmaya bayılıyor ah bir de ağzında tutmayı başarabilse
emziği emmek yerine çiğniyor ağzından düşünce mızıldanıyor yeniden vermezsem kıyamet kopuyor
ben azranın fotoğrafını gördüm mü hatırlayamadım ya :44: kaçıncı sayfalardaydı çok mu geride kaldı,
arada bi 100 sayfa kadar okuyamadım, acaba oralarda mıydı :44:
Aşkolsun niye kusura bakayım.bende bugün akşama kadar yufka yaptım baygın şekilde yatıyorum ama ahmet yasin gibi uyuyamıyorumOlmaz olurmuyum hayatim sipami uyutmaya calisiyrum sen? Farketmedim kusurabakma
Ahmedde 9 aralik doğumlu canim:))bugün kontrolümüz vardı 300 gr almış 8 günde şükür, uyurken emzirmeye devam dedi ebemiz, uyanıkken emmiyor gene de :)) tavsiyelerin içinde çok teşekkürler canım, herkese yetişip cevap yazıyorsun ya bayılıyorum sana :))
bizde 8 aralık doğumluyuz ve hala gaz sancıları var hem de günün 24 saati ve 2 gaz damlası kullanmaya devam ediyoruz, biogaia ve zinco
endişelenecek bişey değil canım hiç korkma, ıslak mendil ve pişik kremi kullanma, sadece su kullan, zamanla kendiliğinden açılır
tek kötü yanı, 2-3 yaşında tekrarlarsa ve doktor açarsa onda bırakacağı psikolojik izler, sen sakin ol ki bebeğin de korkmasın bundan.
bi link paylaşacaktım ama başka bi arkadaş paylaşmış zaten, onu okursan rahatlarsın.
Gizem pekmez verebilirsin canım, çoğu doktor kan ilacı yerine öneriyor, Eylüle yedirebilirsen avakado yedir canım, en yağlı meyve ama hepsi faydalı yağlar
4. aydan sonra öneriliyor, muhakkak olgun olsun pekmezle de tatlandırabilirsin bu linkte var..
http://bebegiminyemekleri.com/?cat=15
anladım canım, hepsi ilahiyattan arkadaşlarımdı, sende ilahiyat okuyorsun diye hatırladım da o yüzden sordum.
int.i kapatyrm size iyi geceler umarim iyi bir gece olur sizin icin her gece yattgmda dua ederm bu gece sizin icin de edecegim optm
Aşkolsun niye kusura bakayım.bende bugün akşama kadar yufka yaptım baygın şekilde yatıyorum ama ahmet yasin gibi uyuyamıyorumnaapsam acaba?
Geçmiş olsun cnm. Çok sukurki ahmede çok ateş yapmadi bu iyi bisiymi acaba?37.4e cikti en fazla. Amin canim cumlemize yardimci olsun. Basa gelince dayaniliyor canim bak sende dayanmissin şuradan bi anneyim ben ama iltifatlarin için tesekkur ederim utandiriyosun beni:))) aycacik simdi nasildun asi olduk.
hic bisey yokti.
fakat bugun sabahtan beri oldum yorgunluktan.
huysuzluktan baska bisey yoktu.
biraz arabasiyla gezndirdik..eve geldik.
tekrar huysuz allahtan simdi uyudu...
ayyy tubaaa bikere daha anladim seni.
isin cok zorr..
kutsal eli opulesi annesin kuzummm.
allah yardimciniz olsunnn
Sağol canım:)) bütün bebişlerin maşallahı var... Allah hepsini korusun...
Sağol canım:)) bütün bebişlerin maşallahı var... Allah hepsini korusun...
Ahmedde 9 aralik doğumlu canim:))
Aaaa sendemi ilahiyat okudun ben bu sene acil öğretime yazildim ama avrupa İslam üni. Dört yillik arapca-turkce tercüme okudum(şuanda hicbisi hatirlamoyorum gerçi) :))
Sizede canim saolasin Allah razi olsun hayirli geceler tatil ruyalariniz olsun
canim bizim uzun zamandir alerjimiz var savas veriyoruz sut diyetleri filan bu gun bi sut icip denim acaba soya sutunede mi alerjimiz var mi diye dusunmustum varmis malesef inanilmaz karin agrisi yapti minnagimda yazik uyuyo ama basini o korumaliklara carpiyor donuyor mirmir sesler cikariyor suan resmen inliyor cocugum uyanamiyorda bende elim karninda bekliyorum sutun atilimini sen her gece boylemisin
orayı da biliyorum canım, arapça eğitimi çok iyi, malesef bende arapçayı unutuyorum(
arapça da biliyorsan açık öğretim vına, takılmadan verirsin inşAllah derslerini..
doğuma gittiğimiz zamanı hatırlıyorum, ikimizde sancılarımızı yazıyorduk aynı anda bunlar gerçek mi yalancı sancı mı diye :))
orayı da biliyorum canım, arapça eğitimi çok iyi, malesef bende arapçayı unutuyorum(
arapça da biliyorsan açık öğretim vız gelir sana, takılmadan verirsin inşAllah derslerini..
doğuma gittiğimiz zamanı hatırlıyorum, ikimizde sancılarımızı yazıyorduk aynı anda bunlar gerçek mi yalancı sancı mı diye :))
Kiz Aysun napti duru hanim ateşi ciktimi? Bende çok opuyoreeBende ee ya bazen mahsus Ağlatıyorum kuzumu napiiim o da böyle tatlı bükmesin duduşları
İnşallah canım merhametli ve saygılı olsunlar
Allah onların gülüşüne hasret bırakmasın..
Maşallah Azra mıza
Allah nazarlardan korusun hepsi çok tatlı bebişlerimizin
Gel gel nöbet değişimi yapalım ben yatıyorum. Yarın durunun aşısı var öpüyor eee
Ay çok iyide ben unuttum çok bitirme tezin kaldi bide stajim. Ama sinavlari hep kopyasiz geçtim kopyaya çok karsiyim:)) hic zannetmiyirum takilmadan verecegimi iki uç ders versem sevindirik olucam:))
Gerçek sancilarmis onu anlamis olduk:))) ama sen benden önce dgum yapmisin yanlis hatirliyor olabilir misin canm? Ben gece 03.30 civari sancilandim 07.40dogdu olum o gece birisi bana bilmiyorumki canm yazmistir ama o sen miydin?:)) ama sen o zaman doğum yapmis olmaliydin kafam karisti ya:))) bi izah et gözünü seviyim:))
Ay çok iyide ben unuttum çok bitirme tezin kaldi bide stajim. Ama sinavlari hep kopyasiz geçtim kopyaya çok karsiyim:)) hic zannetmiyirum takilmadan verecegimi iki uç ders versem sevindirik olucam:))
Gerçek sancilarmis onu anlamis olduk:))) ama sen benden önce dgum yapmisin yanlis hatirliyor olabilir misin canm? Ben gece 03.30 civari sancilandim 07.40dogdu olum o gece birisi bana bilmiyorumki canm yazmistir ama o sen miydin?:)) ama sen o zaman doğum yapmis olmaliydin kafam karisti ya:))) bi izah et gözünü seviyim:))
hehehhe ay ben yokken neler yazmissiniz rakamdan hastanedeykene:))) ay dur ben bunlari alindi yapayimda tesekkur edeyim:))) eee dun gibi aklima benim nasil sancilandigim. O gün neler oldu oyyyyy oyyyyy...o uykusuzluğa rağmen doğru olanı sen hatırlamışsın Tuğba :)) geçmişe bi döndüm okudum da, senin ne zaman doğuracağın muhabbetin dönüyor :)) bense cumadan nişanım geldiği ve pazar günü doğurduğum için hep sancılarımı anlatmışım, ikisini birbirine karıştırdım
ama geçmişe bi dönüp okumanızı tavsiye ederim,cok destek olmuşuz birbirimize, sancı çekerken doğuma giderken...
bak sende en son bunu yazmışsın doğumdan önce :)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=600222&page=3499
bu arada 4 saat içinde sancılanıp doğurman şahaneben cuma sabah sancılanıp pazar öğlen doğurdum
Anammmm kalk yat Kiz madem uyuyo senin minnak:)) bnde bursa yokken uyudum sanmayin ahmedle cebellesiyodum. Uyudu ayagimda ama muhtemelen ben koyduktan 5dk sonra uyanir bende tekrar sallamak zorunda kalirim. İnş gecerim canjm dicemde hic calosmadim ve simav süresince Ahmed dururmu bilmiyirumhe sınava gelince verirsin verirsin merak etme, Verince (inşAllah) zeynep demişti dersin :) benim de yüksek lisans tezim kaldı daha da kalacak gibi...
hadi senin beben uyumuyor, benim kız 4 saattr uyuyor sabah 7 de kalkar, ben niye geceleri uyumuyorum
Eki Görüntüle 1073717 arkadaşım tesadüf şimdi bakınca banada hatırlattın,benmişim o gece yazan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?