Allah bebise sağlık sana da sabır ve dayanma gücü versin...Amin..Ayyy bende öyleee.
Ne büyük konuştuysam başıma gelmiştir daha tövbe ettim kolay kolay konuşmam:))
Oğlum aynı. Buraya yazmadım ama en son yazdığımdan sonra 2 gün daha aynısını yaşadık
İyi değilşz ama bugünlerimizd şükrediyorum
Alışmaya çalışıyoruz. Rabbim kimseye yaşatmasın
Anladım teşekkür ederim bi an önce yaptiricam artık ama gene de lokal daha ii olur düşüncesindeyim..Hiç durmayan bebeklere istenirse genel oluyo ama onun dışında lokal yapılıyor canım
Bizde yeni görüştük
Bazı bebekler aşırı hareketli olabiliyor diye zarar verir düşüncesi ile genel oluyormuş
4-7 aylık bebeklere sünneti cok öneriyorlar Dr lar
Canmm benimm Nerelerdesin sen gorunmuyordun ne zamandır. Neredesiniz şimdi. Cocuklarin nasil? Sen ne zaman doğum yapmıştın?
Uyumadi yine:// alt açma sabah egzersizi gülmece cosmaca yapiyoruz
Anladım teşekkür ederim bi an önce yaptiricam artık ama gene de lokal daha ii olur düşüncesindeyim..
Arada miziklaniyo ama bu uykusuzluğa rağmen yine iyi maşallah bakinca bisi demesem bile gülüyor sipaaa:))Ahh cnm ya keyfi yerinde mi bu kadar uykusuzluga???
Ben hayatta dayanamam bu kadar uyukusuzluga sen ii dayaniyon valla maşallah annesiArada miziklaniyo ama bu uykusuzluğa rağmen yine iyi maşallah bakinca bisi demesem bile gülüyor sipaaa:))
Sağol hepimize
Evet canım bende öyle düşünüyorum
Allah kolaylık versin sizedee
gercektennn cok duyguluuu okulda gormek..Annelik ...
gercekte
Evladını ilk okul sırasında görünce gözlerden süzülen yaştır..
Eki Görüntüle 1073959
beyin offline oldu
6aydan önce genel yapmıyorlar diye biliyorım
Biz 2aylıkken sünnet ettirdin lokal yapıldı 10 dk da gerçekleşti ameliyat 3günde iyileşti ne acı ne ağrı g birşey olmadı
Çok memnun kaldım ve iyi ki yaptırmışım atlattık. Sende iyice araştır bence. Genel yapan hiç duymadım 6.aya kadar
Hiç durmayan bebeklere istenirse genel oluyo ama onun dışında lokal yapılıyor canım
Bizde yeni görüştük
Bazı bebekler aşırı hareketli olabiliyor diye zarar verir düşüncesi ile genel oluyormuş
4-7 aylık bebeklere sünneti cok öneriyorlar Dr lar
iyi yapıyorsun canım zaten biberonu o inatlaşmanın peşinden verirsen hep öyle olcağını bilecek ve emme zahmetinde bulunmak istemicekne kadar sürdü sizin ev bunu yaptığı ay kaç kilo aldı biberon falan da vermiyorum mecburen alıcak diyorum onun için
Ahmedde 9 aralik doğumlu canim:))
Aaaa sendemi ilahiyat okudun ben bu sene acil öğretime yazildim ama avrupa İslam üni. Dört yillik arapca-turkce tercüme okudum(şuanda hicbisi hatirlamoyorum gerçi) :))
Sizede canim saolasin Allah razi olsun hayirli geceler tatil ruyalariniz olsun
aa kızlar bende ilahiyat önlisans okudum.. dgs ye gircektim bu yıl ama erteledim bi müddet...orayı da biliyorum canım, arapça eğitimi çok iyi, malesef bende arapçayı unutuyorum(
arapça da biliyorsan açık öğretim vız gelir sana, takılmadan verirsin inşAllah derslerini..
doğuma gittiğimiz zamanı hatırlıyorum, ikimizde sancılarımızı yazıyorduk aynı anda bunlar gerçek mi yalancı sancı mı diye :))
Uyumadi yine:// alt açma sabah egzersizi gülmece cosmaca yapiyoruz
ayy ne güzelll
gercektennn cok duyguluuu okulda gormek..
o yuzden gcn sene 1. snif okuturken ilk hafta kapiyi ck biraktmda veliler istedig gibi izledler..
bende oglm oyl izledim ilk gun....
bana umut verdin anıl
biran önce olup ta iyi ki yaptırmışız demeyi çok istiyorum
anılcım nerde ve kaça yaptırdınız şekerim?
tam zamanı desene.. siz de mi düşünüyorsunuz deniz
aral olmuş muydu, olmadı sanırım dimi..
en doğrusu ne zaman acaba yaa :26: hem yaptırıp aradan çıkaralım istiyorum hem de kıyamıyorum
ama sonra hatırlayacağı bi yaşta yaptırmak ta istemiyorum
küçükken daha rahat atlatıldığını da duyuyorum
sorular sorular :111:
iyi yapıyorsun canım zaten biberonu o inatlaşmanın peşinden verirsen hep öyle olcağını bilecek ve emme zahmetinde bulunmak istemicek
çok çabuk kapıveriyolar çok akıllı bu minnaklar
tam olarak şu kadar sürdü diyemiyorum ama hala devam ediyo
allaha şükür ki kilo alımı iyi diğer aylara göre daha az aldı en son 850 gr falandı
hiç bi inadının sonunda biberonla vermedim
almayınca ilk zamanlar ısrarcı oluyodum hiç bi işe yaramadığını hatta bunun onu daha huysuzlaştırdığını görünce vazgeçtim zorlamaktan.. şimdi daha rahatım
sen de sakın sakın zorlama, zorla ağzına tıkmaya çalışma! sakın
şimdi sallıyorum aç olduğunu biliyorsam dalmak üzereyken veriyorum emiyor
yalnız şu da bi gerçekki ilk iki ay diyim ilk iki ay gibi değil emme aralıkları baya açıldı iki aydır
4 saat falan acıkmıyor bazen 5
ama benimki gece çok sık uyanıyor... sanırım gece emmesi onu daha çok besleyen...
sen de rahat olmaya çalış, göğsünün temiz olduğundan eminsen yani insanlık hali ne biliyim terli falan değilsen çok aç olsa ona sunulan ziyafeti geri çevirmez, geçen bi arkadaş demişti ''hiç bi canlı kendisini aç bırakmaz!'' çok doğru
aa kızlar bende ilahiyat önlisans okudum.. dgs ye gircektim bu yıl ama erteledim bi müddet...
zynb sen nerde okudun?
off çok zor.. allah kolaylık versin sana
ahmet yasine uyku versin rabbim...
ayy ne güzelllallahım bize de sağlıkla göstersin o günleri...
kızlar selocan o minik dişiyle beni bir ısırdı o anki acıyı anlatamamısırmadı kesti resmen! jilet gibi ya
çok korktum ee sonra üst dişleri de çıkacak napcas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?