2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

doğru söylüyorsun canım, her doğumun ayrı zorlukları var, benim sancım uzun sürdü ama çatala bi kere çıktım 3. dakikada kızım doğdu, 5dakika sonra da ben çıktım, yani doğumhanede 10-15 dk kaldım toplamda.
Sınava girerken de ahmedi emzir eşine ya da babaneye bırak gerisinii de düşünmemeye çalış, heran yanında olamazsın ki, zaten uykusuzsun böyle kendini daha çok yıpratırsın.

aa kızlar bende ilahiyat önlisans okudum.. dgs ye gircektim bu yıl ama erteledim bi müddet...
zynb sen nerde okudun?

ben marmara ilahıyat mezunuyum canım, formasyon aldım yuksek lisans yaptım öğretmenlik yaptım şimdi kırdım dizimi evde çocuk bakıyorum

DGSye gir muhakkak canım, bende tezimi yazmadım seneye başlamayı düşünüyorum inşAllah

kızlar nolur yardım edin çıldırmak üzereyim kızım emmek istemiyor. sabah 10:30 da emzirdim en son hala emmek istemiyo. 13:00 gbi zar zor tadımlık emdi o kadar. oturdum ağladım emmeyi bırakıcak dye çok korkuyorum

Mira canım birşey soracağım benim kıza hipp tam tahıllı organik mama başlamayı planlıyorum sadece gece yatarken ne dersin, erken mi sence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım içinde süt ve ürünleri yok sanırsam bunun...eğer o şekildeyse allerjik yönden kullanılabilir.... Kilo alımınız az mı peki? Yada memeyi istememe durumunuz mu var? Eğer öyleyse verilebilir tabi... Çok da erken sayılmaz.. Ama tabi kilo alımı iyiyse sadece anne sütünü 6. Aya kadar alması çok iyi olur... Doktorumuza da bu haftasonu sorarım bu tip (hipp gibi) hazır ek gıdalar içinne dÜşünüyor)

Canım gündüz uykulu değilse memeyi reddediyor gece uykuluyken emMek istiyor ve emmek için 40 dk da bir uyanıyor, sğtümü sağdığımda gğndğzleri ikşsinden 90 cc geliyor toplamda. AZaldı sütüm emmediği için ve uykusuzluktan mamayı zaten biliyorsun tadını

canım Allah sana sabır ve dayanma gücü versin, diyet yapmak çok zor hele sizin gibi geniş bir yasak listesi olunca daha da zor

Canım şu koşullarda en iyisi sen benim yerime ye:))

benim de yememem lazım canım diyabet geçmedi ama dayanamayıp bazen tadımlık yiyorum nasılsa bebeğime zararı yok artık diye
sizin yiyemediğiniz yiyecekleri yediğim zaman, sizin yiyemediğiniz geliyor aklıma üzülüyorum

maşallah sana tuğbam sen ahmedle başedip bir de m açık öğretim mi okuyorsun
çok şükür ben doğuma 2 ay kala bitirdim açık öğretimi yoksa 2 çocukla hayatta bitmezdi o okul
bazen acaba yüksek lisans da yapsam mı diye düşünüyorum sonra vazgeçiyorum
çocuklar biraz büyüsün belki ona da başlarım

geçmiş olsun esra benimkinde 2 gün sürdü o huysuzluk, yarına iyice hafifler sıkıntısı

ohh çok güzel ne yapalım canım deneyip bir yolunu bulucaz emzirmenin yeter ki süt olsun,
dönem dönem benimkinde de oluyor o isteksizlik bazen karanlıkta, bazen yatarak, bazen uykuda emzirerek doyuruyorum ben de, yoksa aç aç duruyor
güzel sözlerin için teşekkürler, ben de hepinize bayılıyorum, iyi ki tanımışım sizleri
linkini verdiğin siteyi çok beğendim, site sahibinin doktor bir anne olması çok güzel, ek gıdaya geçtiğimizde çok işime yarayacak sanırım

Bende 4 aralikta dogum yaptim. 18 gun erken geldi. Çin deyim dedin de Çin'den nefret eder oldum ya. Turkmenlere iskenceler falan. Varya öyle duygusal oldum öyle çok uzuluyorumki bitaz kötü haber duysam en az bir gun kendime gelemiyorum. Ben depresyondamiyim yoksa emzirirken boylemi oluyo insan. Hep panik hep korku offf.
Neyse canım orayami yerlestiniz artik? Diger Diğer kızı gönderiyormusun okula orda? Benim elifim de iyi hamd olsun. Sanki boyumuz biraz kisa ama kilomuz iyi cok sukut

Arayi çok açmamak lazim essela... Selim duruyorsa calis anam:)) ben başörtüsü yüzünden okuyamamistim avrupa İslam üni.Ne gittim simdi sira geldi devlette ookumaya daha yolun basindayim ölme eseeem ölme
Amin canim amin valla gözümden uyku akiyor saat 3 ten beri uyutmaya cwlisiyrum uyutiyorum beşiğe koyuyorum beş dk snra uyaniyo balatalari siyirmama az kaldi. Sabah 6 dan snra sadece 4 saat uyudu

S.a guzel anneler
Bugun kendi doktoruna goturdum kizi. Bana bebegin trioidine baktir diyip duruyorlardi. Ki cok guvenirim doktorumuza. Gerek yok topuk kanindan bakildi dedi. Saglik ocaginda kani iyiymis dediler dedim, olsun sen gunde 5 damla vereceksin dedi. Hergun disari cikariyoruz d vitaminine gerek varmi dedim gunesi alabilmesi icin d vitamini vereceksinki etki etsin dedi. Ben biraz meyvelerden falan sadece tattiriyorum doyurmuyorum dedim hayir ben 5. ayda soyliycem ne yapacağını, bebegin 900gr almis hiçbişey verme dedi. Beni emerken falan sağ gözü küçülüyor açılıp kapaniyo dedim kontrol etmekte zorlanir ama olsun yine de 4.yada 6. Ayda herhangi bir göz doktoruna götür muayene yaptır herkese öneriyorum dedi. Dönmeye baslayacak dikkat et falan dedi iste...

canım Allah sana sabır ve dayanma gücü versin, diyet yapmak çok zor hele sizin gibi geniş bir yasak listesi olunca daha da zor

Olsun canım ucundan tat nefsin körelmiş olur...
Bugün asabım çok bozuldu( dirayetli görünmeye çalışıyorum ama bazen cidden kırılma noktasına geliyorum... Evde yemek yoktu Azra uyanık ilgi istiyor.. Ben marulla kahvaltı yaptığı için doymamışım açım... Eşim gitmiş kendine abur cubur almış birgün önce... Gidiyorum geliyorum resmen kedi gibi çikolataya bisküviye bakıyorum(( şeytan resmen şeytan aç şunu ye diyor... Off Allahım yardım et.. Yazarken bile sinirim boşaldı ağlıyorum... Neyse yemedim çok şükür...

Oyyy bu kadar karmaşanın içinde bir de ders çalışmayı düşünemiyorum:)) güya ben de başlayacaktım ama yok anam şimdilik kalsın:))

Anladım canım o halde ek gıdaya başlanabilir tabi... Doymuyorki 40 dakikada bir uyanıyor..

Oy arkadaşım senin işin benimkinden de zor gibi(( siz değişik bir yol izliyorsunuz anlaşılan:)) peki bir tanesine tepki verdikten sonra tamamen geçmesini bekliyorsun sonra diğerini deniyorsun değil mi? Zor yaa offf.. Biz bilmiyorum ne zaman geçeceğiz bu haftasonu doktor randevumuz var bakalım ne diyecek...belki de ufak ufak başlayacağız... 7 ay biraz geç değil mi hoca mı söyledi bunu? Kilo alımı nasıl? Yeterli değilse gece için mama vermeni doktor söyledi mi?[/QUOTE]

dr haziranda gorum dedi bizim haziran ortasi gibi tr gidecegiz oda 6 ayimiz dolmus 7 aya baslamis oluyoruz .kilomuz sinirda gidiyor ama burdaki dr israrla 6 aya kadar anne sutu diyorlar canim ek gida onermiyorlar henuz ama burdan diyetisyen randevusu aldim ona gidecegim.zaten baslasamda ne yedirebilirim hic bilmiyorum pirinc unu bile yapamam

kizlarr selam hepinize
ben kafayi ymek uzereyim
benim oglan bes dakika durmuyor yapmadigim sebeklik klmiyo sarkilar soyluyorum oynatiyorum dikkatini ancak bikac dakika cekiyo hersey sonrasi miz miz daha da ilgilenmezsem ciglik cigliga agliyor.bu ay cok kotu gecti
tamam koltukta kirlent gibi otursun istemiyorum ama bu da ne kadar normal bilmiyorum. gece zaten iki saatte bir emmek icin uyaniyo yeterince uykumu da alamiyorum.
sizin bebekler ne durumda gun nasil geciyor? bi benimki mi boyle ben mi basedemiyorum? cok bunaldim cok

dr haziranda gorum dedi bizim haziran ortasi gibi tr gidecegiz oda 6 ayimiz dolmus 7 aya baslamis oluyoruz .kilomuz sinirda gidiyor ama burdaki dr israrla 6 aya kadar anne sutu diyorlar canim ek gida onermiyorlar henuz ama burdan diyetisyen randevusu aldim ona gidecegim.zaten baslasamda ne yedirebilirim hic bilmiyorum pirinc unu bile yapamam[/QUOTE]

Yok zaten ilk 6 ay evet zorunlu olunmadıkça anne sütü.. Haziran gibiyse sizin gelişiniz o zaman olur... Belki meyveler ve basit çorbalar verilebiir ama sen yine de 6 ayı bekle tabi...

Merhaba benim oglumda gunduzleri senin anlattigin gibi devamli kanguruda tasiyorum ev islerini yemegi birlikte yapiyoruZ ana kucagini seviyordu artik pek durmuyor wcye zor kaciyorum bazen gunduzleri sadece 2 saat uyuyor o da parca parca gece uykusu yeni yeni duzene giriyor gece beslenmeye kalkmiyor birkac gundur ben alarm kurup kalkip mama veriyorum 2 kere gunduzleri biberon almiyor zayiflamamasi lazim o yemedikce uzuluyorum ise baslamama 3 hafta kaldi yeme icmemiz duzene girsin baska birseyde gozum yok

oy kıyamam, yerim onun bıdık ellerini
benimki dişlik olarak kullanacağına arada da emse de beni emzik olarak kullanmasa çok iyi olacak ama herşeyi amacı dışında kullanıyor
emzik, biberon dişlik, ben emzik :44:

orayı da biliyorum canım, arapça eğitimi çok iyi, malesef bende arapçayı unutuyorum (
arapça da biliyorsan açık öğretim vız gelir sana, takılmadan verirsin inşAllah derslerini..

canım yabancı dil tekrar etmeyince hemen unutuluyor, onca emek vermiş öğrenmişsin arada tekrar et unutma

beyin offline oldu

ah canım benim yazık sana ya, o kadar yorgunluğa, uykusuzluğa beyin mi dayanır

Annelik ...
Evladını ilk okul sırasında görünce gözlerden süzülen yaştır..
Eki Görüntüle 1073959

canım gözyaşların hep mutluluktan olur, o güzel yüreğin hiç üzüntü görmez inşallah
aral çok tatlı çıkmış maşallah, Allah hepimize nasip etsin yavrularımızın o günlerini görmeyi

kızlar selocan o minik dişiyle beni bir ısırdı o anki acıyı anlatamam ısırmadı kesti resmen! jilet gibi ya
çok korktum ee sonra üst dişleri de çıkacak napcas

ben de şimdiden onu düşünüyorum kara kara, minicik diş bu kadar acıtıyorsa hepsi çıkınca napıcaz diye

canım sen yine iyi yetişiyosun ben bakkala, markete gidemiyorum
şehir dışına bile çıkıyosun maşallah sana
yaptır canım yaptır zaman geçtikçe zorlaşır, hem de gerçekten daha çabuk iyileşiyor
benim bebe iğne yapılırken ağladı ben ondan fazla ağladım, sünnet sonrası o ağladı ben ağladım ben ne yaptım diye
ama bir hafta sonra hepsi geçti şimdi iyi ki yaptırmışız diyorum

Canım iki saatte bir emmek içim uyanıyorsa şükret lütfen 40 dk. Da bir Uyanıyor ve sabah kalkıp işe gidiyorum bu aralar tüm bebekler huysuz sanırım canım ne istediklerini bilsek vereceğiz ama dilleri yok ki söylesinler

Ayy kıyamam ya çok zordur eminim, muhteşem annelersiniz !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…