hehehhe ay ben yokken neler yazmissiniz rakamdan hastanedeykene:))) ay dur ben bunlari alindi yapayimda tesekkur edeyim:))) eee dun gibi aklima benim nasil sancilandigim. O gün neler oldu oyyyyy oyyyyy...
4 saat içinde doğdu ama gel bana sor hastaneye vardigimizda 8-9cm acilman var Dr nöbetçi Dr buna rağmen müthiş yirtilmam oldu zor olduğu için oğlumun kafasında iki tane ödem oluştu o ödemeler verirken sariligi tetikledi hastanede kaldi vs vs. Senin doğumunda zor olmuş canim Allah yasatmasin kolaylik nasip etsin hepsine ins
Anammmm kalk yat Kiz madem uyuyo senin minnak:)) bnde bursa yokken uyudum sanmayin ahmedle cebellesiyodum. Uyudu ayagimda ama muhtemelen ben koyduktan 5dk sonra uyanir bende tekrar sallamak zorunda kalirim. İnş gecerim canjm dicemde hic calosmadim ve simav süresince Ahmed dururmu bilmiyirum
Evet canm senmissin:)) sende tirsiyodun birinciden dolayi senin nasil geçmişti doğumun hatiayamadm ben kusura bakma
aa kızlar bende ilahiyat önlisans okudum.. dgs ye gircektim bu yıl ama erteledim bi müddet...
zynb sen nerde okudun?
İnşallahhh ne diyim ama büyük konuşmayacağım bu sefer
Mira canım birşey soracağım benim kıza hipp tam tahıllı organik mama başlamayı planlıyorum sadece gece yatarken ne dersin, erken mi sence
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım içinde süt ve ürünleri yok sanırsam bunun...eğer o şekildeyse allerjik yönden kullanılabilir.... Kilo alımınız az mı peki? Yada memeyi istememe durumunuz mu var? Eğer öyleyse verilebilir tabi... Çok da erken sayılmaz.. Ama tabi kilo alımı iyiyse sadece anne sütünü 6. Aya kadar alması çok iyi olur... Doktorumuza da bu haftasonu sorarım bu tip (hipp gibi) hazır ek gıdalar içinne dÜşünüyor)
mirakar canim alinti yapamadim burdan yazdimben sadece sut urunlerini degil canim herseyi deniyorum ama malesef denedigim hersey alerjik bizde diyeti acmak yerine surekli kapatiyorum ek gdaya nasil gecicez bilmiyorum pirinc tavuk yumurta misir bulgur vs vs herseye tepki veriyor o kadar sinirli besleniyorum ki hala meyve bile acamadim 2 tane meyve yiyebiliyorum rabbim yardimcimiz olsun surekli denemeye calisiyorum ek gidaya gectigimizde bir kac yiyecek olsun diye ama malesef kilo kaybediyoruz boylede bilmiyorum nasil olacak siz ek gidaya ne zaman gececeksiniz?biz sanirim 7 ayin sonuna dogru gececekmisiz ama ondada ne yiycek bilmiyorum .anne sutu aliyor suan sadece ama malesef geceleri anne sutu yeterli gelmiyor artik saat basi kalkiyor acikiyor
Canım şu koşullarda en iyisi sen benim yerime ye:))
Ahmedde 9 aralik doğumlu canim:))
Aaaa sendemi ilahiyat okudun ben bu sene acil öğretime yazildim ama avrupa İslam üni. Dört yillik arapca-turkce tercüme okudum(şuanda hicbisi hatirlamoyorum gerçi) :))
Sizede canim saolasin Allah razi olsun hayirli geceler tatil ruyalariniz olsun
dun asi olduk.
hic bisey yokti.
fakat bugun sabahtan beri oldum yorgunluktan.
huysuzluktan baska bisey yoktu.
biraz arabasiyla gezndirdik..eve geldik.
tekrar huysuz allahtan simdi uyudu...
ayyy tubaaa bikere daha anladim seni.
isin cok zorr..
kutsal eli opulesi annesin kuzummm.
allah yardimciniz olsunnn
bugün kontrolümüz vardı 300 gr almış 8 günde şükür, uyurken emzirmeye devam dedi ebemiz, uyanıkken emmiyor gene de :)) tavsiyelerin içinde çok teşekkürler canım, herkese yetişip cevap yazıyorsun ya bayılıyorum sana :))
Gizem pekmez verebilirsin canım, çoğu doktor kan ilacı yerine öneriyor, Eylüle yedirebilirsen avakado yedir canım, en yağlı meyve ama hepsi faydalı yağlar
4. aydan sonra öneriliyor, muhakkak olgun olsun pekmezle de tatlandırabilirsin bu linkte var..
http://bebegiminyemekleri.com/?cat=15
Canım 3 aralıkta doğum yaptım şuan çindeyim çocuklar iyi çok şükür şuan asyanın ateşi çıkmaya başladı srn nasılsın buraya fazla giremiyorum şban vakit zor oluyor iki çocuk eşime yemek zor
bana umut verdin anıl
biran önce olup ta iyi ki yaptırmışız demeyi çok istiyorum
anılcım nerde ve kaça yaptırdınız şekerim?
tam zamanı desene.. siz de mi düşünüyorsunuz deniz
aral olmuş muydu, olmadı sanırım dimi..
en doğrusu ne zaman acaba yaa :26: hem yaptırıp aradan çıkaralım istiyorum hem de kıyamıyorum
ama sonra hatırlayacağı bi yaşta yaptırmak ta istemiyorum
küçükken daha rahat atlatıldığını da duyuyorum
sorular sorular :111:
iyi yapıyorsun canım zaten biberonu o inatlaşmanın peşinden verirsen hep öyle olcağını bilecek ve emme zahmetinde bulunmak istemicek
çok çabuk kapıveriyolar çok akıllı bu minnaklar
tam olarak şu kadar sürdü diyemiyorum ama hala devam ediyo
allaha şükür ki kilo alımı iyi diğer aylara göre daha az aldı en son 850 gr falandı
hiç bi inadının sonunda biberonla vermedim
almayınca ilk zamanlar ısrarcı oluyodum hiç bi işe yaramadığını hatta bunun onu daha huysuzlaştırdığını görünce vazgeçtim zorlamaktan.. şimdi daha rahatım
sen de sakın sakın zorlama, zorla ağzına tıkmaya çalışma! sakın
şimdi sallıyorum aç olduğunu biliyorsam dalmak üzereyken veriyorum emiyor
yalnız şu da bi gerçekki ilk iki ay diyim ilk iki ay gibi değil emme aralıkları baya açıldı iki aydır
4 saat falan acıkmıyor bazen 5
ama benimki gece çok sık uyanıyor... sanırım gece emmesi onu daha çok besleyen...
sen de rahat olmaya çalış, göğsünün temiz olduğundan eminsen yani insanlık hali ne biliyim terli falan değilsen çok aç olsa ona sunulan ziyafeti geri çevirmez, geçen bi arkadaş demişti ''hiç bi canlı kendisini aç bırakmaz!'' çok doğru
aa kızlar bende ilahiyat önlisans okudum.. dgs ye gircektim bu yıl ama erteledim bi müddet...
zynb sen nerde okudun?
off çok zor.. allah kolaylık versin sana
ahmet yasine uyku versin rabbim....
canım Allah sana sabır ve dayanma gücü versin, diyet yapmak çok zor hele sizin gibi geniş bir yasak listesi olunca daha da zor
Arayi çok açmamak lazim essela... Selim duruyorsa calis anam:)) ben başörtüsü yüzünden okuyamamistim avrupa İslam üni.Ne gittim simdi sira geldi devlette ookumaya daha yolun basindayim ölme eseeem ölme
Amin canim amin valla gözümden uyku akiyor saat 3 ten beri uyutmaya cwlisiyrum uyutiyorum beşiğe koyuyorum beş dk snra uyaniyo balatalari siyirmama az kaldi. Sabah 6 dan snra sadece 4 saat uyudu
Canım gündüz uykulu değilse memeyi reddediyor gece uykuluyken emMek istiyor ve emmek için 40 dk da bir uyanıyor, sğtümü sağdığımda gğndğzleri ikşsinden 90 cc geliyor toplamda. AZaldı sütüm emmediği için ve uykusuzluktanmamayı zaten biliyorsun tadını
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oy arkadaşım senin işin benimkinden de zor gibi(( siz değişik bir yol izliyorsunuz anlaşılan:)) peki bir tanesine tepki verdikten sonra tamamen geçmesini bekliyorsun sonra diğerini deniyorsun değil mi? Zor yaa offf.. Biz bilmiyorum ne zaman geçeceğiz bu haftasonu doktor randevumuz var bakalım ne diyecek...belki de ufak ufak başlayacağız... 7 ay biraz geç değil mi hoca mı söyledi bunu? Kilo alımı nasıl? Yeterli değilse gece için mama vermeni doktor söyledi mi?
Merhaba benim oglumda gunduzleri senin anlattigin gibi devamli kanguruda tasiyorum ev islerini yemegi birlikte yapiyoruZkizlarr selam hepinize
ben kafayi ymek uzereyim
benim oglan bes dakika durmuyor yapmadigim sebeklik klmiyo sarkilar soyluyorum oynatiyorum dikkatini ancak bikac dakika cekiyo hersey sonrasi miz miz daha da ilgilenmezsem ciglik cigliga agliyor.bu ay cok kotu gecti
tamam koltukta kirlent gibi otursun istemiyorum ama bu da ne kadar normal bilmiyorum. gece zaten iki saatte bir emmek icin uyaniyo yeterince uykumu da alamiyorum.
sizin bebekler ne durumda gun nasil geciyor? bi benimki mi boyle ben mi basedemiyorum? cok bunaldim cok
Aynı benim kız yaa emzik ve boş biberon bayılıyor ağzında çiğnemeye düşüncede hemen dudaklar büzülüp ağlamaya başlıyorrriki eli ona yetiyor dişliği alıyo bakıyor sonra ağzına alıyor yüzünün şekli değişiyor hemen atıyor yere ...
orayı da biliyorum canım, arapça eğitimi çok iyi, malesef bende arapçayı unutuyorum(
arapça da biliyorsan açık öğretim vız gelir sana, takılmadan verirsin inşAllah derslerini..
beyin offline oldu
kızlar selocan o minik dişiyle beni bir ısırdı o anki acıyı anlatamamısırmadı kesti resmen! jilet gibi ya
çok korktum ee sonra üst dişleri de çıkacak napcas
Oy bi türlü buluşmadık şu sayfalarda yaa
Beni nolur yaşamadığımda göremediğimde mazur görün
İki cocuklu kadınım ben
Aral ı yaptırmamıştık Cnm bence yaptırılmalı
Sonra cok zor.
Ben şimdi kara kara düşünüyorum Aral nasıl olcak diye :/
4-7 ay arası cok ideal dedi Dr umuz
Keremimi yaptırayım bari.
Selim de kurtulsun bence daha çabuk iyileşerler hem (inşallah)
kizlarr selam hepinize
ben kafayi ymek uzereyim
benim oglan bes dakika durmuyor yapmadigim sebeklik klmiyo sarkilar soyluyorum oynatiyorum dikkatini ancak bikac dakika cekiyo hersey sonrasi miz miz daha da ilgilenmezsem ciglik cigliga agliyor.bu ay cok kotu gecti
tamam koltukta kirlent gibi otursun istemiyorum ama bu da ne kadar normal bilmiyorum. gece zaten iki saatte bir emmek icin uyaniyo yeterince uykumu da alamiyorum.
sizin bebekler ne durumda gun nasil geciyor? bi benimki mi boyle ben mi basedemiyorum? cok bunaldim cok
Olsun canım ucundan tat nefsin körelmiş olur...
Bugün asabım çok bozuldu( dirayetli görünmeye çalışıyorum ama bazen cidden kırılma noktasına geliyorum... Evde yemek yoktu Azra uyanık ilgi istiyor.. Ben marulla kahvaltı yaptığı için doymamışım açım... Eşim gitmiş kendine abur cubur almış birgün önce... Gidiyorum geliyorum resmen kedi gibi çikolataya bisküviye bakıyorum (( şeytan resmen şeytan aç şunu ye diyor... Off Allahım yardım et.. Yazarken bile sinirim boşaldı ağlıyorum... Neyse yemedim çok şükür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?