2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Yok zaten ilk 6 ay evet zorunlu olunmadıkça anne sütü.. Haziran gibiyse sizin gelişiniz o zaman olur... Belki meyveler ve basit çorbalar verilebiir ama sen yine de 6 ayı bekle tabi...[/QUOTE]

canim kiyamam sabah kahvaltilarina patates salatasi yap daha doyurucu oluyor limonsuz ve zeytin yagli.canim bu marka bize ozel urunler yapiyor sutsuz yumurtasiz herseyi var ama turkiyede varmi bilmiyorum bi arastir istersen orgran markasi glutensiz bile urunleri var .insallah en kisa surede biter bende gunlerimi yari ac geciriyorum cunku disardan yemek yok ve benden baska yapacak kisi yok burda temizlik yemek bebek derken yetisemiyorum bazen yemek yapmak yerine uyumayi tercih ediyorum.en cok bende kahvenin yaninda ve cayin yaninda biseyler yerdim simdilerde bise icmiyorum icince canim istiyor biraktim kahveyi

Senin durumun cok zor allah sabir ve kolaylik versin kisa zamanda duzelir insallah alerjik durumu

dayanmaz dimi sükunet bacim? Ben normalin değil mi? Oyyyyy oyyy artik düşünemiyorum bile nasil sinava gireceksem
Ben hayatta dayanamam bu kadar uyukusuzluga sen ii dayaniyon valla maşallah annesi
valla canim basa gelince öyle güzel dayaniliyorki. Allah vermesin o ayri mesele. Bendensizlerden farksizim canim

kiz gec boyu yine burdaymissin uyankkkk off bu ahmet buyunceee napsa odeymez hakknii
Bu is burada bitmez esra bu çocuk Allah nasip eserde büyüdüğünde gosterecem Allah nasip ederse. Anne su arkadasima gidebilirmiyim? Hayir disari cikimmi hayir diyeceeeemmm zuhahahahah yasasin kötülük

Ayy kıyamam ya çok zordur eminim, muhteşem annelersiniz !

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Zor gerçekten.. Umarım öyleyimdir gerçekten...çok sağol...

Yok zaten ilk 6 ay evet zorunlu olunmadıkça anne sütü.. Haziran gibiyse sizin gelişiniz o zaman olur... Belki meyveler ve basit çorbalar verilebiir ama sen yine de 6 ayı bekle tabi...

canim kiyamam sabah kahvaltilarina patates salatasi yap daha doyurucu oluyor limonsuz ve zeytin yagli.canim bu marka bize ozel urunler yapiyor sutsuz yumurtasiz herseyi var ama turkiyede varmi bilmiyorum bi arastir istersen orgran markasi glutensiz bile urunleri var .insallah en kisa surede biter bende gunlerimi yari ac geciriyorum cunku disardan yemek yok ve benden baska yapacak kisi yok burda temizlik yemek bebek derken yetisemiyorum bazen yemek yapmak yerine uyumayi tercih ediyorum.en cok bende kahvenin yaninda ve cayin yaninda biseyler yerdim simdilerde bise icmiyorum icince canim istiyor biraktim kahveyi [/QUOTE]

Sabahları patates salatasını deneyebilitim evet:)
Baktım Dediğin markaya ama türkiyede yok malesef.. Zaten bu konuda çok zayıf türkiye... Glutensiz ürünler bile son yıllarda anca çoğaldı... Aynen çayı kahveyi bıraktım zaten ..(

Senin durumun cok zor allah sabir ve kolaylik versin kisa zamanda duzelir insallah alerjik durumu

Amin canım inşallahhh

Son düzenleme:

Hiç moralini bozma.benim miniğimde aynısını yaptı.sabırlı ol açıkınca mecbur emecek.kendini yıpratma.bende çok üzülmüştüm sen arada teklif et.

canım telaşlanma zaman zaman hepimiz aynı sorunu yaşıyoruz, ağzında pamukçuk olabilir ağzını bir incele, uykusu, gazı ya da başka bir ağrısı olabilir
hoşlanmadığı birşey yemiş olabilirsin acı veya ekşi bişey mesela, regl olduysan ondan olabilir, ya da uzun zaman emmedikten sonra emdiyse süt ağzına çok gelmiş rahatsız olmuş olabilir, sütün bir kısmını sağdıktan sonra dene, loş ve az eşyalı, sessiz bir odada emzirmeyi dene ama panik olmadan zorlamadan, uyanıkken emzirmeyi başaramazsan uykuda dene

canım benim oğlanda gündüz uykularında beşiğine koyar koymaz uyanıyor, ben de artık gündüz beşiğine koymuyorum,
nerede uyutacaksam orada yanına uzanarak yattığım yerde emziriyorum biraz daha uzun uyuyor

canım Allah sabır versin, hamileyken o abur cuburlar yüzünden kavga bile ettim ben eşimle,
ben diyet yapıyorum, hergün insülin oluyorum adam gidip kilo kilo tatlı, paket paket bisküvi alıyor bir de geçip karşımda yiyordu,
çin işkencesi gibi geliyordu bana
en sonunda dayanamadım kavga ettim, hiç öyle kavgacı bir mizacım olmamasına rağmen

ya çin dedim de sabriya geldi aklıma
özgecim kızının gelişimini paylaştığın mesajı okumuştum ama çocuklardan fırsat bulup yazamadım bir türlü
sonrada hangi sayfada kaldı bulamadım, maşallah kızının kilosu harika, sonunda bütün aile bir arada olmanıza sevindim,
Allah mutluluğunuzu beraberliğinizi bozmasın

Son düzenleme:
Belki güleceksiniz buna ama kızımı ilk kez kendim tek başıma yıkadım elim ayağım titredi :))

kabul et sen normal değilsin çabuk söyle doping mi alıyosun ne yapıyosun, nasıl dayanıyosun
başa gelen çekiliyor da senin ki kolay bişiy değil ki gülüm, onca saat sadece beynin offline oluyomuş, benim bütün yaşamsal fonksiyonlarım duruyor
uzun zaman uykusuz kalınca
bu arada sorması ayıp olmazsa kaç yaşındasın bacım, acaba gençlik enerjisi mi?

selam canım
bizim gece uykumuz güzel çok şükür ama gündüz facia, 5 dk kendi başına durmuyor wc gidip gelene kadar kıyamet kopuyor,
akşama kadar kucakta, tek çocuk olsa sorun olmayacak belki ama bir de ablamız olduğu için baya zorlanıyorum
bazen bırakıyorum kendi başına kalmayı öğrensin diye ama morarana kadar ağlıyor, nefesi kesiliyor resmen, alıyorum çaresiz
kendi oturup oynamaya başlayınca düzene girer inşallah, sık dişini biraz

Belki güleceksiniz buna ama kızımı ilk kez kendim tek başıma yıkadım elim ayağım titredi :))

canım niye gülelim ilk çocuksa çok normal, öyle küçücükler ki insan korkuyor incitmekten,
ben ikinci olduğu halde ilk zamanlar zorlandım tek yıkayamadım

canım niye gülelim ilk çocuksa çok normal, öyle küçücükler ki insan korkuyor incitmekten,
ben ikinci olduğu halde ilk zamanlar zorlandım tek yıkayamadım

Evet evet ilk çocuğum :) Bi cesaret yıkıyım dedim baya heyecanlandım ama değdi :)

19:00da dışarı çıkardım kerem i
Cama yapışıp ağlıyordu camda tutunca susuyo fln ://
Delirdi resmen
Ötekini hiç anlatmıyorum
Komşuya verdim yıkayıp paklayıp
Keremi attım puset e geçtik bahçede tabi bnm belim pert bu arada
Uyudu eve çıkardım
Kendime yemek alayım dedim uyandı

canim yaaa allah sabir versin iyi dayaniyorsunn helal olsun sana.

Canım muhtemelen hareketli bir oğlun olacak
İlk şoku atlattıktan sonra bunu kabulleniyorsun
Ve ona gore yaşamaya başlıyorsun
Tecrübelerime dayanarak söylüyorum cokta Zeki bir oğlan olacak bu hınzır:)
Zeki oldugu içinde sıkılgan olacak yetemediğin zmnların olabilir.
Onun ilgisine yönelik oyuncak vs seçmen lazım.
Kesinlikle hareketli bir bebeksede zamanı geldiğinde yürüteç öneririm
Çünkü yürüteç bu tarz cocukların erken yürümesine katkıda bulunuyor
İlk oğlumdan biliyorum
8 aylık yürüdü.
Şuan en zor zmnlarınız bi iki su sonra oturduklarında daha rahat edersin Cnm

Merhaba kizlar Ben de sizzler gibiyim fakat yazmiyorum AMA yazdiklarinizi okiyorum size Birdseye soracagim emzirmeniz Kac Dakika suruyor ve bebek leer ac karnina uyuyabilir mi teasel lurker

Miraaaaaaa (( of kıyamam yaa
Ne zmn bitecek bu süreç ??
Ne kdr fedakar bir anasın Cnm Allah gönlüne gore versin

Merhaba kizlar Ben de sizzler gibiyim fakat yazmiyorum AMA yazdiklarinizi okiyorum size Birdseye soracagim emzirmeniz Kac Dakika suruyor ve bebek leer ac karnina uyuyabilir mi teasel lurker

Uyusa bile mızmızlanarak uyur ve hemen uyanır
Uzun sure uyuyamazz
Benim emzrme sûrem değişiyo
Gece cok emziriyorum 10 emiyo birini diyeyim
Uyumaya devam ediyo 2-3 saat sonra bi daha emiyo diğer memeyi
Gündüz susadıgında bile memem ağzında
Bazende acıktılığında emiyo 5-19 dk
Artık çeneleri daha kuvvetli Cnm kısa sürede doyuyorlar

Oy yerim onun cama yapışan tombik ellerini
Benim paşa hiç kucaktan inmiyor, sürekli atraksiyon istiyor, akşama kadar gezelim, görelim, eğlenelim modundayız

Kızlar bir şey soracam bu tetanoz aşısının son dozunu vurulmayan varmı ben vurulmadım ya 1 ay geçti bi sorun sıkıntı olurmu sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…