Olsun canım ucundan tat nefsin körelmiş olur...
Bugün asabım çok bozuldu( dirayetli görünmeye çalışıyorum ama bazen cidden kırılma noktasına geliyorum... Evde yemek yoktu Azra uyanık ilgi istiyor.. Ben marulla kahvaltı yaptığı için doymamışım açım... Eşim gitmiş kendine abur cubur almış birgün önce... Gidiyorum geliyorum resmen kedi gibi çikolataya bisküviye bakıyorum (( şeytan resmen şeytan aç şunu ye diyor... Off Allahım yardım et.. Yazarken bile sinirim boşaldı ağlıyorum... Neyse yemedim çok şükür...
dr haziranda gorum dedi bizim haziran ortasi gibi tr gidecegiz oda 6 ayimiz dolmus 7 aya baslamis oluyoruz .kilomuz sinirda gidiyor ama burdaki dr israrla 6 aya kadar anne sutu diyorlar canim ek gida onermiyorlar henuz ama burdan diyetisyen randevusu aldim ona gidecegim.zaten baslasamda ne yedirebilirim hic bilmiyorum pirinc unu bile yapamam
Senin durumun cok zor allah sabir ve kolaylik versin kisa zamanda duzelir insallah alerjik durumuOlsun canım ucundan tat nefsin körelmiş olur...
Bugün asabım çok bozuldu( dirayetli görünmeye çalışıyorum ama bazen cidden kırılma noktasına geliyorum... Evde yemek yoktu Azra uyanık ilgi istiyor.. Ben marulla kahvaltı yaptığı için doymamışım açım... Eşim gitmiş kendine abur cubur almış birgün önce... Gidiyorum geliyorum resmen kedi gibi çikolataya bisküviye bakıyorum (( şeytan resmen şeytan aç şunu ye diyor... Off Allahım yardım et.. Yazarken bile sinirim boşaldı ağlıyorum... Neyse yemedim çok şükür...
oy kıyamam, yerim onun bıdık ellerini
benimki dişlik olarak kullanacağına arada da emse de beni emzik olarak kullanmasa çok iyi olacak ama herşeyi amacı dışında kullanıyor
emzik, biberon dişlik, ben emzik :44:
canım yabancı dil tekrar etmeyince hemen unutuluyor, onca emek vermiş öğrenmişsin arada tekrar et unutma
ah canım benim yazık sana ya, o kadar yorgunluğa, uykusuzluğa beyin mi dayanır
canım gözyaşların hep mutluluktan olur, o güzel yüreğin hiç üzüntü görmez inşallah
aral çok tatlı çıkmış maşallah, Allah hepimize nasip etsin yavrularımızın o günlerini görmeyi
ben de şimdiden onu düşünüyorum kara kara, minicik diş bu kadar acıtıyorsa hepsi çıkınca napıcaz diye
canım sen yine iyi yetişiyosun ben bakkala, markete gidemiyorum
şehir dışına bile çıkıyosun maşallah sana
yaptır canım yaptır zaman geçtikçe zorlaşır, hem de gerçekten daha çabuk iyileşiyor
benim bebe iğne yapılırken ağladı ben ondan fazla ağladım, sünnet sonrası o ağladı ben ağladım ben ne yaptım diye
ama bir hafta sonra hepsi geçti şimdi iyi ki yaptırmışız diyorum
valla canim basa gelince öyle güzel dayaniliyorki. Allah vermesin o ayri mesele. Bendensizlerden farksizim canimBen hayatta dayanamam bu kadar uyukusuzluga sen ii dayaniyon valla maşallah annesi
Bu is burada bitmez esra bu çocuk Allah nasip eserde büyüdüğünde gosterecem Allah nasip ederse. Anne su arkadasima gidebilirmiyim? Hayir disari cikimmi hayir diyeceeeemmm zuhahahahah yasasin kötülükkiz gec boyu yine burdaymissin uyankkkk off bu ahmet buyunceee napsa odeymez hakknii
Ayy kıyamam ya çok zordur eminim, muhteşem annelersiniz !
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok zaten ilk 6 ay evet zorunlu olunmadıkça anne sütü.. Haziran gibiyse sizin gelişiniz o zaman olur... Belki meyveler ve basit çorbalar verilebiir ama sen yine de 6 ayı bekle tabi...
Senin durumun cok zor allah sabir ve kolaylik versin kisa zamanda duzelir insallah alerjik durumu
kızlar nolur yardım edin çıldırmak üzereyim kızım emmek istemiyor. sabah 10:30 da emzirdim en son hala emmek istemiyo. 13:00 gbi zar zor tadımlık emdi o kadar. oturdum ağladım emmeyi bırakıcak dye çok korkuyorum
kızlar nolur yardım edin çıldırmak üzereyim kızım emmek istemiyor. sabah 10:30 da emzirdim en son hala emmek istemiyo. 13:00 gbi zar zor tadımlık emdi o kadar. oturdum ağladım emmeyi bırakıcak dye çok korkuyorum
Arayi çok açmamak lazim essela... Selim duruyorsa calis anam:)) ben başörtüsü yüzünden okuyamamistim avrupa İslam üni.Ne gittim simdi sira geldi devlette ookumaya daha yolun basindayim ölme eseeem ölme
Amin canim amin valla gözümden uyku akiyor saat 3 ten beri uyutmaya cwlisiyrum uyutiyorum beşiğe koyuyorum beş dk snra uyaniyo balatalari siyirmama az kaldi. Sabah 6 dan snra sadece 4 saat uyudu
dayanmaz dimi sükunet bacim? Ben normalin değil mi? Oyyyyy oyyy artik düşünemiyorum bile nasil sinava gireceksem
valla canim basa gelince öyle güzel dayaniliyorki. Allah vermesin o ayri mesele. Bendensizlerden farksizim canim
Bu is burada bitmez esra bu çocuk Allah nasip eserde büyüdüğünde gosterecem Allah nasip ederse. Anne su arkadasima gidebilirmiyim? Hayir disari cikimmi hayir diyeceeeemmm zuhahahahah yasasin kötülük
kizlarr selam hepinize
ben kafayi ymek uzereyim
benim oglan bes dakika durmuyor yapmadigim sebeklik klmiyo sarkilar soyluyorum oynatiyorum dikkatini ancak bikac dakika cekiyo hersey sonrasi miz miz daha da ilgilenmezsem ciglik cigliga agliyor.bu ay cok kotu gecti
tamam koltukta kirlent gibi otursun istemiyorum ama bu da ne kadar normal bilmiyorum. gece zaten iki saatte bir emmek icin uyaniyo yeterince uykumu da alamiyorum.
sizin bebekler ne durumda gun nasil geciyor? bi benimki mi boyle ben mi basedemiyorum? cok bunaldim cok
Belki güleceksiniz buna ama kızımı ilk kez kendim tek başıma yıkadım elim ayağım titredi :))
canım niye gülelim ilk çocuksa çok normal, öyle küçücükler ki insan korkuyor incitmekten,
ben ikinci olduğu halde ilk zamanlar zorlandım tek yıkayamadım
Evet evet ilk çocuğum :) Bi cesaret yıkıyım dedim baya heyecanlandım ama değdi :)
oy kıyamam, yerim onun bıdık ellerini
benimki dişlik olarak kullanacağına arada da emse de beni emzik olarak kullanmasa çok iyi olacak ama herşeyi amacı dışında kullanıyor
emzik, biberon dişlik, ben emzik :44:
canım yabancı dil tekrar etmeyince hemen unutuluyor, onca emek vermiş öğrenmişsin arada tekrar et unutma
ah canım benim yazık sana ya, o kadar yorgunluğa, uykusuzluğa beyin mi dayanır
canım gözyaşların hep mutluluktan olur, o güzel yüreğin hiç üzüntü görmez inşallah
aral çok tatlı çıkmış maşallah, Allah hepimize nasip etsin yavrularımızın o günlerini görmeyi
ben de şimdiden onu düşünüyorum kara kara, minicik diş bu kadar acıtıyorsa hepsi çıkınca napıcaz diye
canım sen yine iyi yetişiyosun ben bakkala, markete gidemiyorum
şehir dışına bile çıkıyosun maşallah sana
yaptır canım yaptır zaman geçtikçe zorlaşır, hem de gerçekten daha çabuk iyileşiyor
benim bebe iğne yapılırken ağladı ben ondan fazla ağladım, sünnet sonrası o ağladı ben ağladım ben ne yaptım diye
ama bir hafta sonra hepsi geçti şimdi iyi ki yaptırmışız diyorum
kizlarr selam hepinize
ben kafayi ymek uzereyim
benim oglan bes dakika durmuyor yapmadigim sebeklik klmiyo sarkilar soyluyorum oynatiyorum dikkatini ancak bikac dakika cekiyo hersey sonrasi miz miz daha da ilgilenmezsem ciglik cigliga agliyor.bu ay cok kotu gecti
tamam koltukta kirlent gibi otursun istemiyorum ama bu da ne kadar normal bilmiyorum. gece zaten iki saatte bir emmek icin uyaniyo yeterince uykumu da alamiyorum.
sizin bebekler ne durumda gun nasil geciyor? bi benimki mi boyle ben mi basedemiyorum? cok bunaldim cok
Merhaba kizlar Ben de sizzler gibiyim fakat yazmiyorum AMA yazdiklarinizi okiyorum size Birdseye soracagim emzirmeniz Kac Dakika suruyor ve bebek leer ac karnina uyuyabilir mi teasel lurker
19:00da dışarı çıkardım kerem i
Cama yapışıp ağlıyordu camda tutunca susuyo fln ://
Delirdi resmen
Ötekini hiç anlatmıyorum
Komşuya verdim yıkayıp paklayıp
Keremi attım puset e geçtik bahçede tabi bnm belim pert bu arada
Uyudu eve çıkardım
Kendime yemek alayım dedim uyandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?