2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Sabahları patates salatasını deneyebilitim evet:)
Baktım Dediğin markaya ama türkiyede yok malesef.. Zaten bu konuda çok zayıf türkiye... Glutensiz ürünler bile son yıllarda anca çoğaldı... Aynen çayı kahveyi bıraktım zaten ..(

Amin canım inşallahhh[/QUOTE]

Öylesin tabikl mira ben sadece süt ve yumurta diyetiyle çıldırıyorum sende dana eti filanda var allah yardımcım olsun tatlım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ooww inanmıyorum leblebi mi ne acı.......... allah sabır versin ailesine..... gerçekten çok üzüldüm
hastam derken? hemşiremiydiniz
mama firmalarının işgüzarlığı mı var öyle vicdansızlar doğru
allahım muhtaç etmesin ama gerekince düzgün ve merhametli dr.larla karşılaştırsın rabbim...

Ayyyy Yeliz bende bi tuhaf oldum şimdi ya Allah sabir versin yakinlarina.Mevla kimseyi evladiyla sinamasin.. Aile hekimizini değiş tren ili yosun canim rapora güvenen birisine geçiş yapmani tavsiye ederim

Esselaaa

Kiz napayim olsun yine ben söyleyince biliyorum herkes destek bana bide bisi daha yazacaktim unuttum ya ahmedin cingiragini ariyodum gitti aklimdan:44:

amin canım, yalnızlık zor şey Allah herkesin özellikle de yalnız başına çabalayanların yardımcısı olsun

çok güzel bilgiler paylaşmışsın arkadaşım teşekkürler,
bana "jelin hiçbir zararı olmaz, bitkisel bu jel" diyen doktoru napayım ben şimdi, çokta güveniyordum kendisine
yine güvendiğim dağlara kar mı yağdı ne

canım ben de panik bir insanım aslında ama emin ol panik yaptıkça sorun büyüyor,
bebeklerimiz bizi çok iyi anlıyor, ses tonumuzdan, bakışımızdan, ona yaklaşımımızdan hissediyorlar her şeyi,
senin panik olman emmekten iyice uzaklaştırır bebeğini, sakin ol, emmeyi istemesi için zaman tanı, zorlama sadece teşvik et,
şimdiye kadar sadece anne sütü aldıysa emmeyi bırakacak diye de korkma, sen mama vermezsen eninde sonunda emecek başka çaresi yok, çünkü bildiği tek gıda senin sütün, olur da ememezse sağar verirsin, yeter ki sütün olsun
Sen o etraftaki kötü haber tellallarını da boşver, herkes bişiy söyler, en ufak bir sorunda felaket senaryoları yazmaya bayılır bizim insanımız.
pamukçuğun tedavisini mutlaka yaptır ama gerekiyorsa ilacını değiştirsin doktor, çünkü beslenmeyi çok etkiler pamukçuk.

oyy kuzum daha küçükken belliymiş yakışıklı bi delikanlı olacağı

ah güzelim ya düşünüyorum düşünüyorum sana nasıl yardımcı olsak, nasıl bir yöntem bulsak da ahmed uyusa anasını da uyutsa diye ama yok bulamıyorum

Kiz daha bu sene yazildim kitap acmadim yaaa... Doğum haftada oldu simavipin ucu ooradan koptu

Babaanne gelmez esimde ne kdr bas eder bilemiyorum. Tam azicik uyuyacagin vakit sinava gidicm(

canım gece de eşin baksa sen uyusan keşke biraz, eski bilgilerinle az çok yaparsın sınavı, hele bir de çan varsa geçersin Allahın izniyle

senin notunu yerim kız ne tatlısın sen, hepimiz durumunu biliyoruz canım kusura falan bakmayız merak etme
amin canım senin de yüzün hep gülsün inşallah

Not: Biz de seni seviyoruz

Son düzenleme:
sukunet
tam çıkıyodum seni gördüm
senin datlu sohbetini nasıl bırakam şimdi
ama kuzucan bayadır uyuyo eşim de söylenmeye başlamadan ben kaçayım
yarın görüşürüz
seni de çok öpüyoree

Canım benim ya inş. Ahmedin uykusu düzene girer bir an önce birde benim ananem dediki biz çocuklarla göz teması kurmazdık uykuları açılır diye geceleri emdirirken loş ışıkta hiç ses çıkarmadan emdirirdik demişti Birde canım paptayalı anason çayı var eczanelerde benim kuzenim uyumuyordu teyzem ondan veriyodu rahatlayıp uyusun diye dene istersen bebeğim

9 günlükken sünnet oldu canım, benim kuzumun canı pek tatlı, bir de sıkıntı vardı sanırım pipi morarmış ve şişmişti sünnetten önce,
2 gün boyunca kucağa aldırtmadı, emzirmek için aldığımda kıyameti kopardı, ben de o süreçte biberonla besledim,
mümkün olduğu kadar kucağıma almadım, bizim iyileşmemiz biraz zor oldu ama dediğim gibi bizim sorun olduğu için zor geçti iyileşme süreci,
ataşehir avicenna da 350 ye yaptırdık

sen o derli toplu evin üstüne bir bardak soğuk su iç hele iki çocukla mümkün değil
benden tavsiye arayı açmadan ikinciyi yap ki bir an önce bitsin çocuk dağınıklığı, benim gibi 4 yıl beklersen ömrün biter iş bitmez
ben daha arkamı dönmeden yeniden dağılıyor ev, geçen aynı odayı 4 kere süpürdüm,
son sefer mutfağa gidip gelene kadar her yer bisküvi ve kek kırıntısı olunca oturdum ağladım ya,
koskoca örtüyü bırakmış döke saça yiyor benim cadı

benimki de birkaç kez ısırdı, ah deyince de yüzüme bakıp gülüyor sıpa

demir için bizim sağlık ocağı kilo başına bir damla dedi

benim mesajlarda genelde çarşaf boyu oluyo

çocuklara 5 yaşından önce kuruyemiş vermemek gerektiğini okumuştum geçenlerde bir yerde, ne kadar doğruymuş meğer
Allah ailesine sabır versin

görüşürüz canım, sana da iyi geceler
benim kuzucanlar da çoktan uyudular, ben de buraya takıldım gidemedim bir türlü
küçük kuzuyu emzirip yatıcam ben de

Güzelim çocuk uyumuyoki gece aynen bende hic ses cikartmam gece lambasi zaten yaniyo geceleri. Emerken etrafa bakiyirum ben gözleri acikmi kapalimi uyuma ihtimali varmi diye şöyle bi bakarim iyice hareket elendikten sonra zaten artik hic bisi kâr etmiyor. Bgn ayri bi mizmiz her oyundan sikiliuo daha çok kucak istiyo.. Enerji patlaması yasiyi resmen eller kollar hic durmuyo gizli gizli nefes aliyo sürekli hryecanli gibi... Çiğlik atiyo bagiriyo içi içine sigmiyor çocuğun:)) ben hamileyken cevizi fazla kacirdim galibaki:))

Eczaneden humananin gece cayini alacaktim eczaci gaz sancisi yüzünden uyuyamayanlara bu dedi. Gezelim görelim oynayalim cosalil calip oynayalim türünden uyumsuzluklar için değil dedi.

canım ben de panik bir insanım aslında ama emin ol panik yaptıkça sorun büyüyor,
bebeklerimiz bizi çok iyi anlıyor, ses tonumuzdan, bakışımızdan, ona yaklaşımımızdan hissediyorlar her şeyi,
senin panik olman emmekten iyice uzaklaştırır bebeğini, sakin ol, emmeyi istemesi için zaman tanı, zorlama sadece teşvik et,
şimdiye kadar sadece anne sütü aldıysa emmeyi bırakacak diye de korkma, sen mama vermezsen eninde sonunda emecek başka çaresi yok, çünkü bildiği tek gıda senin sütün, olur da ememezse sağar verirsin, yeter ki sütün olsun
Sen o etraftaki kötü haber tellallarını da boşver, herkes bişiy söyler, en ufak bir sorunda felaket senaryoları yazmaya bayılır bizim insanımız.
pamukçuğun tedavisini mutlaka yaptır ama gerekiyorsa ilacını değiştirsin doktor, çünkü beslenmeyi çok etkiler pamukçuk.

sağol canım haklısın sakin ve sabırlı olmalıyım . anne sütü aldı sadece inşallah da devam ederiz gerçekten de destek değil köstek olmaya bayılıyo bazıları

sen de sağol canım, sabırlı ol, sakin ol, dışarıdan gelen olumsuz sözlere kulağını tıka, inşallah atlatacaksınız bu süreci

Benimki 30 dk uyudu uyandı gözünden uyku akıyodu altını değiştirdim sessizce emdi derken emdikçe gözleri açıldı derken ses çıkaıyor bağrıyor çağıyor kendi sesine kahka atıyor aldım dans etik kahkalarla güldü gözler küçüldü sonra dedim yatapına alayım sallamaya başlamadan kıyamet kpptu şimdi iki elini yemekle meşgul :)

Ve yarın 4. ay aşımız var bakalım nasıl olacak

Son düzenleme:
hala burda olan gece kuşları hepinize iyi nöbetler ben gideyim artık biraz daha oyalanırsam sabah vardiyasına kalkamıycam

Rica ederim canm😃bitkiseli olmaz ilacın dedi valla o dedi ben demedim😃😃😃soğann diyor asıl bitkisel en güzel antibiyotikmiş jel ağzına koymayın yararı yok zararı çok dedi arkadaşcımm😃

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…