Zor gerçekten.. Umarım öyleyimdir gerçekten...çok sağol...
canim kiyamam sabah kahvaltilarina patates salatasi yap daha doyurucu oluyor limonsuz ve zeytin yagli.canim bu marka bize ozel urunler yapiyor sutsuz yumurtasiz herseyi var ama turkiyede varmi bilmiyorum bi arastir istersen orgran markasi glutensiz bile urunleri var .insallah en kisa surede biter bende gunlerimi yari ac geciriyorum cunku disardan yemek yok ve benden baska yapacak kisi yok burda temizlik yemek bebek derken yetisemiyorum bazen yemek yapmak yerine uyumayi tercih ediyorum.en cok bende kahvenin yaninda ve cayin yaninda biseyler yerdim simdilerde bise icmiyorum icince canim istiyor biraktim kahveyi
Kızlar herkese iyi gecelr bugün canım sıkkın bir hastamın yakınının çocuğu dört yaşında boğazına leblebi kaçmış ve ölmüş çok çok çok üzüldüm inanamdım bir leblebi yüZünden....birde mira ve diğer alerjisi olan arkadaşlar bilir bizim özel mamalarımız var, eşim raporu alıp aile hekimine gitmiş aile hekimi bu rapora güvenmiyorum bütün çocuklara süt alerjisi diyorlar çocukşarın yüzde 30 u alerjik hep mama firmalarının iş güzarlığı demiş çocuğunuza normal mama verin demiş şok oldum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar herkese iyi gecelr bugün canım sıkkın bir hastamın yakınının çocuğu dört yaşında boğazına leblebi kaçmış ve ölmüş çok çok çok üzüldüm inanamdım bir leblebi yüZünden....birde mira ve diğer alerjisi olan arkadaşlar bilir bizim özel mamalarımız var, eşim raporu alıp aile hekimine gitmiş aile hekimi bu rapora güvenmiyorum bütün çocuklara süt alerjisi diyorlar çocukşarın yüzde 30 u alerjik hep mama firmalarının iş güzarlığı demiş çocuğunuza normal mama verin demiş şok oldum
kizlar allah hepimizin yardimcisi olsun yalniz olmadigimi gorunce sevindim dicem ama yok demiyorum
cemredenizcim senin aralla kazandigin tecrubelerinden daha cok yararlanicaz sanirim:) umarim zeki olur dedigin gibi en azindan hayatin bir kisminda rahat eder.
bir de anneyle kardesle bebekten anlayan kiz arkadasla ayni sehirde yasayan ya da en azindan bi kapi komsusu olan annelere cok imreniyorum.
Kızlar bugün bebek eğitimi ve beslenme programı seminerine katıldım ingiltrrden gelen doç.dr bebek uzmanı verdi eğitimi çok yararlı bilgiler öğrendim beslenme programı aldm 4 aydan sonraki bebeklerin yarın akşam paylaşıcam sizle şuan kızım çok huysu çok yazamadm ama bien vardır belki bilmeyen bebeklerde ilk ek gıda asla pürelerle başlanmamlıymış ilk ek gıda geçişi muhakka sebze çorbası ile olmalıymış.Ve bir hafta aynı çorba diğer hafta başka çorba.Diş çıkaran bebeklere jel kullanmayın aslaa dior ilaç neticede böbrekleri yorarsınız diyor eline sadce taze soğanın beyaz kısmı ve pırasa verin özellikle taze aoğanın antibiyotik değeri çok yüksek diyor..4.aydan sonra yürüteçe koyun daha erken yürüyecek diyor hava kar koyamette olsa en fazla 30-60 dk bebek temiz hava almalı diyor inanılmaz güzeldi bu eğitimm������
saolun kızlar saat 16 da emdi nihayet sonra 2şer saat arayla tekrar tekrar emdi .ama dediğiniz gbi birinde uyanırken birinde de ayakta pışpışlayarak emzirebildim. agzında hafif pamukçuk var ilaç kullanıyorum bi türlü tamamen kurtulamadık pamukçuktan. haklısınız sakin olmak lazım da ben panik bi tipim kızım konusunda hemen moralman çöküyorumaslında nerdeyse bir aydır var bu sıkıntı az az ama bugün tavan yaptı çok üzüldüm. şöyle istekle cok cok emse ne war sanki ben uğraşmaya razıyım da işte boyle memeyi bırakıyo diolar korkutuolar insanı:26: inş hepimizin bebişleri bol bol emer
Canimcim benim goguslerim hala çok küçük 75 beden yetisemiyorumki yattigim yerden emzireyim çocuğu. Bide gündüz her uykusunda boyle değil 1.ve 3.uykulari daha iyi ama gece çok çok kotu diyelim agliyo uyumak istiyo yavrim bazen 3 civari kivraniyo. Ayagima aliyorim salliyorum uyuyo guzel ama binhareket ettimi Allaaaaaah daha elleriyle kollariyla kendini dovuyo eliyle yuzunu yoguruyo uyandiriyo haliyle. Bu birinci sorun.2.sorun uyuyo uyukluyo eee ee soyluyo salliyorum nenni soyluyorum bi sure susuuo uyuyo sonra basliyo aglamaya. 3.sorun cok guzel derin uyuyo dedim yerine koydum oyle guzel uykusuna devam ediyoki koydugum anda masallah dersin. 5 dk sonra uyaniyo boylee bu sorunlarla saat 3te uyuklamaya baslasa bile 6-7 oluyo benide uyutacak kdr uyumasi.
Kiz daha bu sene yazildim kitap acmadim yaaa... Doğum haftada oldu simavipin ucu ooradan koptu
Babaanne gelmez esimde ne kdr bas eder bilemiyorum. Tam azicik uyuyacagin vakit sinava gidicm(
Kizlar ya saolun desteğinizi hic bi zaman esirgemedini benden bgn hala ayaktaysam bu sizlerin verdiği gaz sayesindedir:)))) her zaman yuzunuz Gülsün inş
Not: kizlar arada bildirimlerden bakip cvp yazamadigim bazen bakamayip topikte görüp cvp yazamadigim oldu cvplariniza. Arada kaynadilar yani simdi bulmaya calisiyorum bulamiyorum nolur cvp yazamadim diye kusura bakmayin ahmedden hepsini ayni anda yapamiyorumki. Elimden geldiğince cvplamaya caliyorum kusura bakmayin nolur. Çok seviyorum sizi:)))
Kizlar ya saolun desteğinizi hic bi zaman esirgemedini benden bgn hala ayaktaysam bu sizlerin verdiği gaz sayesindedir:)))) her zaman yuzunuz Gülsün inş
Not: kizlar arada bildirimlerden bakip cvp yazamadigim bazen bakamayip topikte görüp cvp yazamadigim oldu cvplariniza. Arada kaynadilar yani simdi bulmaya calisiyorum bulamiyorum nolur cvp yazamadim diye kusura bakmayin ahmedden hepsini ayni anda yapamiyorumki. Elimden geldiğince cvplamaya caliyorum kusura bakmayin nolur. Çok seviyorum sizi:)))
oyy nerelere vuram başımıııı çok acıyo noolur ısırmasın lütfennnn
bi defalıktı affettim bi daha olmasın ama noolur
ya bana vegaferon 10damla dendi
ben dün 5 bugün 7 damla olarak başladım iki gündür...
ben de yiyorum arada
kafayı!
durmuyo! uyanıksa odada onla ilgilenmek oynatmak zorundayım
saatler 4duvar arasında geçiyor bazen
zar zor bi kahvaltı ediyorum o uyanıkken sonra onla ilgilenmekle geçiyo
tamam oynarım ilgilenirim ama evin işlerine yetişememek harabediyo sinirlerimi
ahh nerde o derli toplu temiz düzenli ev
ben de yalnız biz böyleyizdir diye düşünüyorum bilmiyorum
hele kardeş gelince noolcak acabaallahım sana geliyorum
ayy seninki de ısırdı mıallahım yardım et yarabbim...
sukuneettt senin minnoş ne zaman olmuştu sünneti
anlatmışmıydın :26: unutmuşum kuzum hadi geçmiş ola atlatmışınız ne güzel
nerde oldu, pahalı mı bu işlem aceba
msj çarşaf kıvamına geldi sonunda...
sukunet
tam çıkıyodum seni gördüm
senin datlu sohbetini nasıl bırakam şimdi
ama kuzucan bayadır uyuyo eşim de söylenmeye başlamadan ben kaçayım
yarın görüşürüz
seni de çok öpüyoree
Canım benim ya inş. Ahmedin uykusu düzene girer bir an önce birde benim ananem dediki biz çocuklarla göz teması kurmazdık uykuları açılır diye geceleri emdirirken loş ışıkta hiç ses çıkarmadan emdirirdik demişti Birde canım paptayalı anason çayı var eczanelerde benim kuzenim uyumuyordu teyzem ondan veriyodu rahatlayıp uyusun diye dene istersen bebeğim
sağol canım haklısın sakin ve sabırlı olmalıyım . anne sütü aldı sadece inşallah da devam ederiz gerçekten de destek değil köstek olmaya bayılıyo bazılarısukunet78 .!.:canım ben de panik bir insanım aslında ama emin ol panik yaptıkça sorun büyüyor,
bebeklerimiz bizi çok iyi anlıyor, ses tonumuzdan, bakışımızdan, ona yaklaşımımızdan hissediyorlar her şeyi,
senin panik olman emmekten iyice uzaklaştırır bebeğini, sakin ol, emmeyi istemesi için zaman tanı, zorlama sadece teşvik et,
şimdiye kadar sadece anne sütü aldıysa emmeyi bırakacak diye de korkma, sen mama vermezsen eninde sonunda emecek başka çaresi yok, çünkü bildiği tek gıda senin sütün, olur da ememezse sağar verirsin, yeter ki sütün olsun
Sen o etraftaki kötü haber tellallarını da boşver, herkes bişiy söyler, en ufak bir sorunda felaket senaryoları yazmaya bayılır bizim insanımız.
pamukçuğun tedavisini mutlaka yaptır ama gerekiyorsa ilacını değiştirsin doktor, çünkü beslenmeyi çok etkiler pamukçuk.
Güzelim çocuk uyumuyoki gece aynen bende hic ses cikartmam gece lambasi zaten yaniyo geceleri. Emerken etrafa bakiyirum ben gözleri acikmi kapalimi uyuma ihtimali varmi diye şöyle bi bakarim iyice hareket elendikten sonra zaten artik hic bisi kâr etmiyor. Bgn ayri bi mizmiz her oyundan sikiliuo daha çok kucak istiyo.. Enerji patlaması yasiyi resmen eller kollar hic durmuyo gizli gizli nefes aliyo sürekli hryecanli gibi... Çiğlik atiyo bagiriyo içi içine sigmiyor çocuğun:)) ben hamileyken cevizi fazla kacirdim galibaki:))
Eczaneden humananin gece cayini alacaktim eczaci gaz sancisi yüzünden uyuyamayanlara bu dedi. Gezelim görelim oynayalim cosalil calip oynayalim türünden uyumsuzluklar için değil dedi.
hala burda olan gece kuşları hepinize iyi nöbetlerben gideyim artık biraz daha oyalanırsam sabah vardiyasına kalkamıycam
Bende burdayim hala Ahmed bgn ayri bi mizmiz. 11-12 arazi uyumadi ondan galiba
Ben hala burdayım bi türlü uykuya dalamıyorr kızım
Rica ederim canm😃bitkiseli olmaz ilacın dedi valla o dedi ben demedim😃😃😃soğann diyor asıl bitkisel en güzel antibiyotikmiş jel ağzına koymayın yararı yok zararı çok dedi arkadaşcımm😃amin canım, yalnızlık zor şey Allah herkesin özellikle de yalnız başına çabalayanların yardımcısı olsun
çok güzel bilgiler paylaşmışsın arkadaşım teşekkürler,
bana "jelin hiçbir zararı olmaz, bitkisel bu jel" diyen doktoru napayım ben şimdi, çokta güveniyordum kendisine
yine güvendiğim dağlara kar mı yağdı ne
canım ben de panik bir insanım aslında ama emin ol panik yaptıkça sorun büyüyor,
bebeklerimiz bizi çok iyi anlıyor, ses tonumuzdan, bakışımızdan, ona yaklaşımımızdan hissediyorlar her şeyi,
senin panik olman emmekten iyice uzaklaştırır bebeğini, sakin ol, emmeyi istemesi için zaman tanı, zorlama sadece teşvik et,
şimdiye kadar sadece anne sütü aldıysa emmeyi bırakacak diye de korkma, sen mama vermezsen eninde sonunda emecek başka çaresi yok, çünkü bildiği tek gıda senin sütün, olur da ememezse sağar verirsin, yeter ki sütün olsun
Sen o etraftaki kötü haber tellallarını da boşver, herkes bişiy söyler, en ufak bir sorunda felaket senaryoları yazmaya bayılır bizim insanımız.
pamukçuğun tedavisini mutlaka yaptır ama gerekiyorsa ilacını değiştirsin doktor, çünkü beslenmeyi çok etkiler pamukçuk.
oyy kuzum daha küçükken belliymiş yakışıklı bi delikanlı olacağı
ah güzelim ya düşünüyorum düşünüyorum sana nasıl yardımcı olsak, nasıl bir yöntem bulsak da ahmed uyusa anasını da uyutsa diye ama yok bulamıyorum
canım gece de eşin baksa sen uyusan keşke biraz, eski bilgilerinle az çok yaparsın sınavı, hele bir de çan varsa geçersin Allahın izniyle
senin notunu yerim kız ne tatlısın sen, hepimiz durumunu biliyoruz canım kusura falan bakmayız merak etme
amin canım senin de yüzün hep gülsün inşallah
Not: Biz de seni seviyoruz
inşallah denizim...
sen mi yetişemiyonkız sen değilmisin bursalardan istanbula organize ayarlayan
oyy nerelere vuram başımıııı çok acıyo noolur ısırmasın lütfennnn
bi defalıktı affettim bi daha olmasın ama noolur
ay böyle dinleyince hemen eşime de okuyorum hem birbirimizi de bu konuda itekleyelim diye
amaaan o benim kadar düşünmüyo kızıyorum valla
ben plan yapıp duruyorum! ben istemesem kalır biliyorum
her doğum farklı işte..
ben de defalarca o çatala çıktım, sancı odasına git gel çatal, git gel çatal ne kadar normal diye tutturduysam da olmayınca olmuyormuş... ki herşeyde bi hayır var olsa çok tahribat olacakmış bebiş son ölçümden de fazla doğmuştu
normal yoldan gelemedi
inş. girecem de (sınava) ne zaman bakalım...
selim durmuyor canım
uyanıksa hiçbişey yaptırmıyor
iki arada bi derede kahvaltımı yapıyorum yapabiliyosam uyuyunca da anca işler
A.s canım
sana yazmıştm gözünden kaçtı sanırım topukkanında bakıldı tiroidlere demekki sonuç normal diye
neyse çok şükür
ya bana vegaferon 10damla dendi
ben dün 5 bugün 7 damla olarak başladım iki gündür...
valla içim cız etti miracım allah sabır versin size
ben de yiyorum arada
kafayı!
durmuyo! uyanıksa odada onla ilgilenmek oynatmak zorundayım
saatler 4duvar arasında geçiyor bazen
zar zor bi kahvaltı ediyorum o uyanıkken sonra onla ilgilenmekle geçiyo
tamam oynarım ilgilenirim ama evin işlerine yetişememek harabediyo sinirlerimi
ahh nerde o derli toplu temiz düzenli ev
ben de yalnız biz böyleyizdir diye düşünüyorum bilmiyorum
hele kardeş gelince noolcak acabaallahım sana geliyorum
ayy seninki de ısırdı mıallahım yardım et yarabbim...
sukuneettt senin minnoş ne zaman olmuştu sünneti
anlatmışmıydın :26: unutmuşum kuzum hadi geçmiş ola atlatmışınız ne güzel
nerde oldu, pahalı mı bu işlem aceba
ay ben yıkayamicam artık babayla yıkancak kıvama geldi
oturabilince ben de kucağımda yıkamayı bekliyorum
uyur ama uzun sürmez uykusu
bizim bazen 4 5 dk bazen 10
10dkyı nadiren geçiyo
ben de vurulmadım
ama hatırlatsalardı canım!
habire gittik saglık ocağına onlar söylemezse, bebekten kendi kalan aşılarım mı gelecek aklıma!
aa çok güzel bilgiler canım
ben de hamileliğimde gittiğim eğitimlerle ün salmıştım
çok faydası oluyo
nerdeydi bu eğitim ben kaçırmışımgerçi siz avrupa yakasındasınız sanırım
olsun sen katıldıkça bizlere de aktar canım
tşkler paylaşım için
yerimmmmmm
''bu nasıl bir pipi''
kız allah iyiliğini versin tuba
kim kusura bakacak! herkes sana dua ediyor
çok mühim bişey atlanmış olursa tekrar ederiz sen rahat ol
biz de seni seviyoruuuss
msj çarşaf kıvamına geldi sonunda..
Evet avrpa yakası vnm eski çkştığm hastanedeydi ts paylaşcm cnm😃
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?