Ay ben de sadece yazildim kayit yaptirdim zaten kitapları iki hafta önce aldik daha bi kere kapak acmadim ders mi calisabiliyorum ki canm
valla içim cız etti miracım allah 37:
Kızlar herkese iyi gecelr bugün canım sıkkın bir hastamın yakınının çocuğu dört yaşında boğazına leblebi kaçmış ve ölmüş çok çok çok üzüldüm inanamdım bir leblebi yüZünden....birde mira ve diğer alerjisi olan arkadaşlar bilir bizim özel mamalarımız var, eşim raporu alıp aile hekimine gitmiş aile hekimi bu rapora güvenmiyorum bütün çocuklara süt alerjisi diyorlar çocukşarın yüzde 30 u alerjik hep mama firmalarının iş güzarlığı demiş çocuğunuza normal mama verin demiş şok oldum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sabahları patates salatasını deneyebilitim evet:)
Baktım Dediğin markaya ama türkiyede yok malesef.. Zaten bu konuda çok zayıf türkiye... Glutensiz ürünler bile son yıllarda anca çoğaldı... Aynen çayı kahveyi bıraktım zaten ..(
Amin canım inşallahhh
Çok uyumuş gibi uyandik biz
Oyyy çok mu güzel bu ya:)) soğanını seveyim senin:))
Olsun ben kayıt olma yolundaki sonavlara bile girmedim:))
Sağol canım
Öncelikle çocuk için çok üzüldüm Allah rahmet etsin ailesine sabır versin çok zor..
Valla canım bazı allerjik durumlar için belki ama bizim durumumuzdaki bebekler için kesinlikle o mamanın yenmesi gerekiyor.. İş güzarlık falan değil.. Ben denedim çünkü hepsini.. Normal aptamil, aptamil HA ikisinde de inek sütü vardı ve kanamalar devam ediyordu... O iş o kadar kolay değil...bence siz de sakın vermeyin!
Öylesin tabikl mira ben sadece süt ve yumurta diyetiyle çıldırıyorum sende dana eti filanda var allah yardımcım olsun tatlım
Amin canim allah sizinkilerin düzenini bozmason inşbenım kız hep gece yarısından sonra uyuyorduu çok şükür akşam 10 da bir uyudu sabah 8 buçuğa kadar maşallahh diyeyim devamı gelır inşallah inat ettim
hasene tuğbacım allah yardımcın olsun inşallah evadıın düzene girer
kizlar braz once kakasnda kilcal nokta seklinde kan vardi..
bizde mi sut aleejisi ldukkk
simdiye kadar yktu.
arada kaka mukuslaniyodu ama arada oldugu icin umursanadim.
cok degildi cunku...
Günaydınnnnnn kızlar
Tubacım ya Allah yar ve yardımcın olsun arkadasım((
Ama senin artık inat edip bi uyku programı başlatman lazım
Eridin iyice :26:
Onun haricinde başkabelirtiler varmo canim? Gaz sancisi gibi huysuzluk cciltte dokuntu gibi. Sadece anne sutu alan bebeklerde kaka bazen mukuslanabiliyornmus. Anil bana öyle demişti ahmedinde bi kere mukuslu gelmistide
sali asi oldu..o gun huysuzluk yoktu..carsamba cok huysuzduuu...hic olmadigi kadar..
ama burnu akiyordu simdide ksuruyor surekli.
huysuzlugu ona bagladim.
ciltte kuruluk yok.
bide sadece iki gundur aksamlari iyi uyusun diye 30cc aptamil veriyodm
Aaaa esra yoksa aycada asi olduğu gün vvirüs mu vardi da farkedilmedi? Belirtileri ne bilmiyorum ama virüsvvarken asi.olunca dokunuyor bisiler oluyor öyle bi durummu acaba?
ne bilimm virus olsa ates yapardii.. bunu akiyordu pztesi gunu. o gun goturmedimm..sali goturdummm
benım kız hep gece yarısından sonra uyuyorduu çok şükür akşam 10 da bir uyudu sabah 8 buçuğa kadar maşallahh diyeyim devamı gelır inşallah inat ettim
hasene tuğbacım allah yardımcın olsun inşallah evadıın düzene girer
Evet TE=MiraKar;34934804]Oyyy çok mu güzel bu ya:)) soğanını seveyim senin:))
kiimin bebeği güzel uyuyo kizlar söyleyin bana!!!! Soyleyinde kinayayim başima geçsin yaaa yada bbüyük fln mi konuşsam
Amin canim allah sizinkilerin düzenini bozmason inş
kizlar braz once kakasnda kilcal nokta seklinde kan vardi..
bizde mi sut aleejisi ldukkk
simdiye kadar yktu.
arada kaka mukuslaniyodu ama arada oldugu icin umursanadim.
cok degildi cunku...
mirakarrrrr
sen deneyimlisn canmmmm...nedir smdi bu
aaa cok sevindimm bizmkide 3 ay ne yaptiysam almadi..snra bigun banyo sonrasi agladi cok. o zamn verdim aldii..4.5 aydır emzik tutmayan eylül emzik tuttu birden bire hala şoktayımmm😳
4.5 aydır emzik tutmayan eylül emzik tuttu birden bire hala şoktayımmm😳
dokuntu mukus hapsuma yok.
arada kusma var o her zaman vardi.
acab ki gundu aksam uyumadan 30 luk mama veriyodm ki gundur de kakas susamli gibi..kabiz gibi bise mi oldu...
iki gun dr a gitmden dnk yedklerimi aynn yicm. bakalim birdaha olcak mi.
canim ck tes. ederimm...
senn msjlardan snra hep kaka v kan vami diye kontrol diyodum...ara ara mkus vardi ama sadec nne sutu aliyo diye telaslanmadm bide bi gun mukuslu kaka resmi komustu biri...hatirlamiyorum kim..
oyle bi gorntude hic olmadi.
ins. degildir ki gun daha hic diyet yapmadan bakimm tekrar olcakmi:44:
Slmm benim de oğlumun kakasi genelde mukuslu oluyodu.burdan süt alerjisi olanlari okuyunca çok endişelendim..doktor kontrolünde sordum mukuslu kaka genelde olur dedi bebekler balgamini kakayla atarlarmisdokuntu mukus hapsuma yok.
arada kusma var o her zaman vardi.
acab ki gundu aksam uyumadan 30 luk mama veriyodm ki gundur de kakas susamli gibi..kabiz gibi bise mi oldu...
iki gun dr a gitmden dnk yedklerimi aynn yicm. bakalim birdaha olcak mi.
canim ck tes. ederimm...
senn msjlardan snra hep kaka v kan vami diye kontrol diyodum...ara ara mkus vardi ama sadec nne sutu aliyo diye telaslanmadm bide bi gun mukuslu kaka resmi komustu biri...hatirlamiyorum kim..
oyle bi gorntude hic olmadi.
ins. degildir ki gun daha hic diyet yapmadan bakimm tekrar olcakmi:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?