2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Oyyy çok mu güzel bu ya:)) soğanını seveyim senin:))

Ay ben de sadece yazildim kayit yaptirdim zaten kitapları iki hafta önce aldik daha bi kere kapak acmadim ders mi calisabiliyorum ki canm

Olsun ben kayıt olma yolundaki sonavlara bile girmedim:))

valla içim cız etti miracım allah 37:

Sağol canım

Öncelikle çocuk için çok üzüldüm Allah rahmet etsin ailesine sabır versin çok zor..
Valla canım bazı allerjik durumlar için belki ama bizim durumumuzdaki bebekler için kesinlikle o mamanın yenmesi gerekiyor.. İş güzarlık falan değil.. Ben denedim çünkü hepsini.. Normal aptamil, aptamil HA ikisinde de inek sütü vardı ve kanamalar devam ediyordu... O iş o kadar kolay değil...bence siz de sakın vermeyin!

Öylesin tabikl mira ben sadece süt ve yumurta diyetiyle çıldırıyorum sende dana eti filanda var allah yardımcım olsun tatlım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Sağol canım yapacak birşey yok...

Çok uyumuş gibi uyandik biz

Ay Tuğba tüm gece burdaymışın senin buradaki postlarını görünce için sıkıldı kalbim daraldı.. Ay nasıl uyuycan sen ya

benım kız hep gece yarısından sonra uyuyorduu çok şükür akşam 10 da bir uyudu sabah 8 buçuğa kadar maşallahh diyeyim devamı gelır inşallah inat ettim

hasene tuğbacım allah yardımcın olsun inşallah evadıın düzene girer

Ay Tuğba tüm gece burdaymışın senin buradaki postlarını görünce için sıkıldı kalbim daraldı.. Ay nasıl uyuycan sen ya[/QUOTE]

Valla tatlım şok oldum çocugun kliniğini bilmeden atmış tutmuş, sonuçta bağırsağı kanıyor yavrumun, mama firmLarıyla doktorların anlaşması varmış falan filan, bu ne biçim bir düşünce ya, Doktora inanıp versem cahil biri olsam ne olacak?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet TE=MiraKar;34934804]Oyyy çok mu güzel bu ya:)) soğanını seveyim senin:))

Olsun ben kayıt olma yolundaki sonavlara bile girmedim:))

Sağol canım

Öncelikle çocuk için çok üzüldüm Allah rahmet etsin ailesine sabır versin çok zor..
Valla canım bazı allerjik durumlar için belki ama bizim durumumuzdaki bebekler için kesinlikle o mamanın yenmesi gerekiyor.. İş güzarlık falan değil.. Ben denedim çünkü hepsini.. Normal aptamil, aptamil HA ikisinde de inek sütü vardı ve kanamalar devam ediyordu... O iş o kadar kolay değil...bence siz de sakın vermeyin!

Öylesin tabikl mira ben sadece süt ve yumurta diyetiyle çıldırıyorum sende dana eti filanda var allah yardımcım olsun tatlım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Ay Tuğba tüm gece burdaymışın senin buradaki postlarını görünce için sıkıldı kalbim daraldı.. Ay nasıl uyuycan sen ya[/QUOTE]
Sende yaparsin inş canim Allah saglik sihhat afiyet versin...
Evet burdaydik Ahmed bi turlu uyumak bilmedi simdi ayahimda salliyirum uyudu galiba ama koysam uyanirmi bilmiyrun...

kiimin bebeği güzel uyuyo kizlar söyleyin bana!!!! Soyleyinde kinayayim başima geçsin yaaa yada bbüyük fln mi konuşsam

Amin canim allah sizinkilerin düzenini bozmason inş

kizlar braz once kakasnda kilcal nokta seklinde kan vardi..
bizde mi sut aleejisi ldukkk
simdiye kadar yktu.
arada kaka mukuslaniyodu ama arada oldugu icin umursanadim.
cok degildi cunku...

mirakarrrrr
sen deneyimlisn canmmmm...nedir smdi bu

Son düzenleme:
Günaydınnnnnn kızlar
Tubacım ya Allah yar ve yardımcın olsun arkadasım ((
Ama senin artık inat edip bi uyku programı başlatman lazım
Eridin iyice :26:

kizlar braz once kakasnda kilcal nokta seklinde kan vardi..
bizde mi sut aleejisi ldukkk
simdiye kadar yktu.
arada kaka mukuslaniyodu ama arada oldugu icin umursanadim.
cok degildi cunku...

Onun haricinde başkabelirtiler varmo canim? Gaz sancisi gibi huysuzluk cciltte dokuntu gibi. Sadece anne sutu alan bebeklerde kaka bazen mukuslanabiliyornmus. Anil bana öyle demişti ahmedinde bi kere mukuslu gelmistide

Günaydınnnnnn kızlar
Tubacım ya Allah yar ve yardımcın olsun arkadasım ((
Ama senin artık inat edip bi uyku programı başlatman lazım
Eridin iyice :26:

Bana iyi geceler yok hep gunaydin anam :)) ya baslatmaz olurmuyum sen 3 saattir uyaniksin hadi bakalim Uyuman lazim diyerek kaç kere inat ettim kendime ve onun ihtiyaclarina gore bi program uydurmaya calistim. Ama Ahmed çok agresiflesiyor. Ağlama nnöbeti gibi kendini kaybediyor gözü başka hic bisi gormuyo bagira bagira yirtina yirtina agliyo. Boyle olan çocukla nasil inat edeyim anam Sen şöyle aralda böyledir muhtemelen bilirsin. Ahmedin pek çok özelliği arala benziyor :)) acaba bi kan bagimiz mi var canooo

Onun haricinde başkabelirtiler varmo canim? Gaz sancisi gibi huysuzluk cciltte dokuntu gibi. Sadece anne sutu alan bebeklerde kaka bazen mukuslanabiliyornmus. Anil bana öyle demişti ahmedinde bi kere mukuslu gelmistide

sali asi oldu..o gun huysuzluk yoktu..carsamba cok huysuzduuu...hic olmadigi kadar..
ama burnu akiyordu simdide ksuruyor surekli.
huysuzlugu ona bagladim.
ciltte kuruluk yok.
bide sadece iki gundur aksamlari iyi uyusun diye 30cc aptamil veriyodm

sali asi oldu..o gun huysuzluk yoktu..carsamba cok huysuzduuu...hic olmadigi kadar..
ama burnu akiyordu simdide ksuruyor surekli.
huysuzlugu ona bagladim.
ciltte kuruluk yok.
bide sadece iki gundur aksamlari iyi uyusun diye 30cc aptamil veriyodm

Aaaa esra yoksa aycada asi olduğu gün vvirüs mu vardi da farkedilmedi? Belirtileri ne bilmiyorum ama virüsvvarken asi.olunca dokunuyor bisiler oluyor öyle bi durummu acaba?

Aaaa esra yoksa aycada asi olduğu gün vvirüs mu vardi da farkedilmedi? Belirtileri ne bilmiyorum ama virüsvvarken asi.olunca dokunuyor bisiler oluyor öyle bi durummu acaba?

ne bilimm virus olsa ates yapardii.. bunu akiyordu pztesi gunu. o gun goturmedimm..sali goturdummm

Maşallah gözün aydın canım... Bundan sonra hep böyle gider inşallah:))

Canım benimkinin uyku ile şükürler olsun sıkıntısı yok... Akşam 20.30-21.30 arası yatıyor sabah da 8-9 gibi kalkıyor... Ama işte sen yine de bize imrenme sıkıntılar farklı:))

İnşallah allerjik değildir... Allah korusun...
Valla canım kakada kan tabi allerjinin başlıca belirtilerinden.. Ancak bunun yanında başka sıkıntılarınız da var mı?? Karın ağrısı gibi kıvranma huzursuzluk hali? Kusma? Mukuslanma? Hapşurma? Hıçkırma? Vücutta döküntü? Egzamalar? Bunlar da önemli.. Bir de poposunda çatlak olunca da kılcal damar şeklinde kanama olabiliyormuş... Biraz daha devam edip gözlemle devam edecek mi bakalım... Eğer devam ediyorsa hatta artıyorsa o zaman diyet yaptığın vakit düzeliyorsa süt allerjidi demektir.. Ancak ve ancak doktora mutlaka göster canım... Hatta kanlı bezlerini alıp doktora git...

4.5 aydır emzik tutmayan eylül emzik tuttu birden bire hala şoktayımmm😳

dokuntu mukus hapsuma yok.
arada kusma var o her zaman vardi.
acab ki gundu aksam uyumadan 30 luk mama veriyodm ki gundur de kakas susamli gibi..kabiz gibi bise mi oldu...
iki gun dr a gitmden dnk yedklerimi aynn yicm. bakalim birdaha olcak mi.

canim ck tes. ederimm...
senn msjlardan snra hep kaka v kan vami diye kontrol diyodum...ara ara mkus vardi ama sadec nne sutu aliyo diye telaslanmadm bide bi gun mukuslu kaka resmi komustu biri...hatirlamiyorum kim..
oyle bi gorntude hic olmadi.

ins. degildir ki gun daha hic diyet yapmadan bakimm tekrar olcakmi:44:

aaa cok sevindimm bizmkide 3 ay ne yaptiysam almadi..snra bigun banyo sonrasi agladi cok. o zamn verdim aldii..
cok rahat biseymis.
yalniz alismasi cin en az 1 saat emsn emzigi.
yoksa diger gune tekarar nutuyolar.
ben ac acina 1 saat emdirtmistim ondan sonra alusti.
n buyuk rahalikmis....

gozun aydin

Aferin Eylül'e:))

İnşallah birşeycik değildir canım... Arada mukus olabilirmiş tabi... Takip et bakalım iyi haberlerini bekliyoruz:)

Kizlat dun gece oglum ateslendi 38 oldu hicbirseyi yoktu biraz isal gibiydi sadece simdi yok atesi sizce neden olabilir doktora da gitmedim inince atesi ne yapmaliyim lutfen bi akil verin

Slmm benim de oğlumun kakasi genelde mukuslu oluyodu.burdan süt alerjisi olanlari okuyunca çok endişelendim..doktor kontrolünde sordum mukuslu kaka genelde olur dedi bebekler balgamini kakayla atarlarmis doktormuz böyle demişti bize..kan bizde hiç olmadı bence sizinki çok zorlanmsta olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…