2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kizlat dun gece oglum ateslendi 38 oldu hicbirseyi yoktu biraz isal gibiydi sadece simdi yok atesi sizce neden olabilir doktora da gitmedim inince atesi ne yapmaliyim lutfen bi akil verin

tekrar cikarsa 38 e kadar bekle yin sonra calpl ver. hemen dr a gimne gerek yokk..
belki dis atesi olabilirr..dis cikmadan b kac ay nc ates ishal basliyor..

tetikte ol atesini surekli kontrol et. biseyi yoktur...
ger bidaha ckarsa 39 v yukarisi varsa nf. var demektir..
ama 38 den sonra ndi diyosun neml besey ldnu dusunmuyorum

ayyy nsallah cok telaslandm cnku.
boyl mesajlari gorunce moralim duzeliyor.
allah hepinizden rzi lsun canm

Esra arkadasim bebek sk veya fazla besleniginde de kakada mukus ve kan gorulebiliyo. Beslenme arasini acmayiveya mama veriyosan daha az vermeyi dene umarim faydali olur.

tesekkur ederim arkadasim sagol dis yerlerine bakiyorum yok gibi bakalim devamli konntrol ediyorum insallah bisey olmaz ilk bebegim en ufak seyde telaslaniyorum tecrubesizlik de var tabi

bende önce doktor hanımın instagram hesabını gördüm sonra sitesini, gerçekten çok hassas ve bilgili bir anne, bende çok sevdim ve de güvendim

kolay mı canım ya (( nefsinle ağır bir imtihandasın, herşey Azra için işte, ben kilom için yemeyeyim diyorum ama dayanamıyorum
ama eşinin yaptığı da olmamış yani, konuş eve bari abur-cubur almasın, dışarıda yesin.

böyle doğumlarda sezeryana alındım diye üzülmek yerine, bebekle anne sağsalim kurtuldu diye çok seviniyorum ben ve şükrediyorum.
o çektiğin sancılar da vücudun için lazım olan hormonların salgılanmasını sağlamış ne güzel işte :))
Esra, bizde de bir kere kakada kan oldu, ince kılcal damar şeklinde. doktora sordum, Süt alerjisi için geç bir ayda dedi, bağırsakları susuz kaldığı için olmuş dedi.
gece uzun uyuduysa emmeden, normaldir. mamada veriyorsan peşine biraz su verirsen düzelir inş canım.
mukuslu kaka çok normal, bizde hep mukuslu oluyor..

Ben de kan yok ama kaka hep Yeşildi emiyo ama sma da iciyodu sonra sma istemedi ben de aptamil aldim kaka rengi düzeldi mama da yapiyomus yani çok sevindim doktora sorduğumda geçiş kakasi normal demişti çok beslenmeklede alakali sanirim kaka durumu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ona da birşey diyemiyorum benim diyetime uyarak antin kuntin hiç hoşlanmadığ şeyleri yemek zorunda kalıyor bazen yemiyor aç kalıyor... Abur cuburlarla karnını doyuruyor.. Laf edemiyorum o yüzden.. Ama dün resmen imtihan gibiydi...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eklentiler

• $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1397816136.647135.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:
bende tam tersini yazdım şimdi Esra'nın da aklı karışacak şimdi...

ayy sagolun kizlarrr gercekten iki gundur gece uzun uyuyor dedigin gibi... su verim azz.

bide gunduz sık emiyorr...

tesekkur ederim arkadasim sagol dis yerlerine bakiyorum yok gibi bakalim devamli konntrol ediyorum insallah bisey olmaz ilk bebegim en ufak seyde telaslaniyorum tecrubesizlik de var tabi

benm ikinc oldug halde bazi seyleri yen tecrbe diyorumm. topigmiz sagolsnn
danisiyoruz ogrniyoruzzz birbirmizden

dis hemen cikmaz b kc ay surundurup ckiyor zaten

az once tekrar kaka yapti bir oncekinden daha kucuk bi kan vardii.. cok uzgununmm

bu saatten sonra nasil ldu anlamadm...4 aydan sonra..
hafta sonnuda bekleyip dr a goturecmm

Merhaba arkadaslar ben ocakta anne olacaktim fakat 1 ay erken dogumla aralikta oldum.arada buraya da bakmistim.burada bi arkadasin bebeginde epilepsi suphesi vardi.bende oglumdan supheleniyorumda hstirlayan varmi acaba kimdi o

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eki Görüntüle 1076357

Maşallah:) ben de istiyorum böyle bi mucize:)) emziklerimiz de aynıymış gerçi bizde her marka var ama öykü de bunu emmişti bi süre sonra bıraktı yine inşallah eylül bırakmazz tabi aman aman :))

inş. cnm inş.

seninde işin zor tabi genç ve 3 çocuk annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…