- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
Kizlat dun gece oglum ateslendi 38 oldu hicbirseyi yoktu biraz isal gibiydi sadece simdi yok atesi sizce neden olabilir doktora da gitmedim inince atesi ne yapmaliyim lutfen bi akil verin
ayyy nsallah cok telaslandm cnku.Slmm benim de oğlumun kakasi genelde mukuslu oluyodu.burdan süt alerjisi olanlari okuyunca çok endişelendim..doktor kontrolünde sordum mukuslu kaka genelde olur dedi bebekler balgamini kakayla atarlarmisdoktormuz böyle demişti bize..kan bizde hiç olmadı bence sizinki çok zorlanmsta olabilir..
tekrar cikarsa 38 e kadar bekle yin sonra calpl ver. hemen dr a gimne gerek yokk..
belki dis atesi olabilirr..dis cikmadan b kac ay nc ates ishal basliyor..
tetikte ol atesini surekli kontrol et. biseyi yoktur...
ger bidaha ckarsa 39 v yukarisi varsa nf. var demektir..
ama 38 den sonra ndi diyosun neml besey ldnu dusunmuyorum
ohh çok güzel ne yapalım canım deneyip bir yolunu bulucaz emzirmenin yeter ki süt olsun,
dönem dönem benimkinde de oluyor o isteksizlik bazen karanlıkta, bazen yatarak, bazen uykuda emzirerek doyuruyorum ben de, yoksa aç aç duruyor
güzel sözlerin için teşekkürler, ben de hepinize bayılıyorum, iyi ki tanımışım sizleri
linkini verdiğin siteyi çok beğendim, site sahibinin doktor bir anne olması çok güzel, ek gıdaya geçtiğimizde çok işime yarayacak sanırım
Olsun canım ucundan tat nefsin körelmiş olur...
Bugün asabım çok bozuldu( dirayetli görünmeye çalışıyorum ama bazen cidden kırılma noktasına geliyorum... Evde yemek yoktu Azra uyanık ilgi istiyor.. Ben marulla kahvaltı yaptığı için doymamışım açım... Eşim gitmiş kendine abur cubur almış birgün önce... Gidiyorum geliyorum resmen kedi gibi çikolataya bisküviye bakıyorum (( şeytan resmen şeytan aç şunu ye diyor... Off Allahım yardım et.. Yazarken bile sinirim boşaldı ağlıyorum... Neyse yemedim çok şükür...
her doğum farklı işte..
ben de defalarca o çatala çıktım, sancı odasına git gel çatal, git gel çatal ne kadar normal diye tutturduysam da olmayınca olmuyormuş... ki herşeyde bi hayır var olsa çok tahribat olacakmış bebiş son ölçümden de fazla doğmuştu
normal yoldan gelemedi
inş. girecem de (sınava) ne zaman bakalım...
Esra, bizde de bir kere kakada kan oldu, ince kılcal damar şeklinde. doktora sordum, Süt alerjisi için geç bir ayda dedi, bağırsakları susuz kaldığı için olmuş dedi.kizlar braz once kakasnda kilcal nokta seklinde kan vardi..
bizde mi sut aleejisi ldukkk
simdiye kadar yktu.
arada kaka mukuslaniyodu ama arada oldugu icin umursanadim.
cok degildi cunku...
mirakarrrrr
sen deneyimlisn canmmmm...nedir smdi bu
Esra arkadasim bebek sk veya fazla besleniginde de kakada mukus ve kan gorulebiliyo. Beslenme arasini acmayiveya mama veriyosan daha az vermeyi dene umarim faydali olur.
Sağol cnm sen içini ferah tut inşallah bidaha olmaz kan vss..ayyy nsallah cok telaslandm cnku.
boyl mesajlari gorunce moralim duzeliyor.
allah hepinizden rzi lsun canm
kolay mı canım ya(( nefsinle ağır bir imtihandasın, herşey Azra için işte, ben kilom için yemeyeyim diyorum ama dayanamıyorum
ama eşinin yaptığı da olmamış yani, konuş eve bari abur-cubur almasın, dışarıda yesin...
Ayy maşallah cok tatli benm oğlumda tutmuyo bazen parmağını emerken çekip emzik veriyorum öyle tutuyo inşallah benimki de alışır..aferin kızına
bende tam tersini yazdım şimdiEsra'nın da aklı karışacak şimdi...
bende önce doktor hanımın instagram hesabını gördüm sonra sitesini, gerçekten çok hassas ve bilgili bir anne, bende çok sevdim ve de güvendim
kolay mı canım ya(( nefsinle ağır bir imtihandasın, herşey Azra için işte, ben kilom için yemeyeyim diyorum ama dayanamıyorum
ama eşinin yaptığı da olmamış yani, konuş eve bari abur-cubur almasın, dışarıda yesin.
böyle doğumlarda sezeryana alındım diye üzülmek yerine, bebekle anne sağsalim kurtuldu diye çok seviniyorum ben ve şükrediyorum.
o çektiğin sancılar da vücudun için lazım olan hormonların salgılanmasını sağlamış ne güzel işte :))
Esra, bizde de bir kere kakada kan oldu, ince kılcal damar şeklinde. doktora sordum, Süt alerjisi için geç bir ayda dedi, bağırsakları susuz kaldığı için olmuş dedi.
gece uzun uyuduysa emmeden, normaldir. mamada veriyorsan peşine biraz su verirsen düzelir inş canım.
mukuslu kaka çok normal, bizde hep mukuslu oluyor..
tesekkur ederim arkadasim sagol dis yerlerine bakiyorum yok gibi bakalim devamli konntrol ediyorum insallah bisey olmaz ilk bebegim en ufak seyde telaslaniyorum tecrubesizlik de var tabi
İnanmıyorum sana:))) çok hoş ya :)) bende mi ona aldırsam:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Acele etme yawrım benimde çizgim göbüşüm aynı durumda hem emzirmeyi bıraksan bu kadar iştahın olmaz tatlım
3 çocuğu olmayan anne oldum demesin zaten görsen halimi anlarsın:))
Bende senin gibiydim cano
Sadece o konuda değil her konuda gergindim ama 1 haftadır enteresan ve hızlı bir şekilde sakinleştim. Şu an o kadar sakin ve mutluyum ki lohusalıktan yeni çıkmış gibiyim.Sabret kuzum geçer bu günler eskisinden daha güzel olur herşey:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?