2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
hayırlı cumalar kızlar

bişi sorucam sağlık ocağına gittim 4 aylık karma aşıları için kan ilacı verdi vegaferon günde 9 damla dedi içeriği okudum 5 damla yazıyo nasıl kullanıyosunuz dr. u arasam mı ? 2 gündür vermiyorum içime sinmedi :44:

Ben henüz başlamadım başlamıycamda 6 aylık olunca başlıycam..
Ama kullanımı şu şekilde yaparsan vucudu alışsın kabz olmasın.
Günde 2 damla ile başlayıp 2,3 gün sonra 4,sonra kaç kilo ise okadar damla banada 10 damla dedi sağlık ocağı benim oğlum feci kabız bende kullanmadım ..

kızlar bebekleriniz emerken boğulur gibi oluyormu? benim kızım boğulur gibi oluyor 3-4 kere gürültülü yutkunuyor, buarada çırpınıyor sonra haliyle ağlamaya başlıyor günde 1 kez garanti oluyor bu durum bazen günde 3-4 kez de olabiliyor

az once tekrar kaka yapti bir oncekinden daha kucuk bi kan vardii.. cok uzgununmm

bu saatten sonra nasil ldu anlamadm...4 aydan sonra..
hafta sonnuda bekleyip dr a goturecmm

ishalmi canım bebeğin benimkindede olduda ondan sordum kan geldi mukuslu kısmında sonra mamaya alarjisi olduğunu öğrendik ithal bi mamaya geçtik

kızlar kızımı emziremedim sadece 30 gün emdi çok üzülüyorum sütüm artsın diyede herşeyi yaptım ama bilmiyorum artık ne yapayım benim yüzümden gitti sütüm o kadar suçlu hissediyorumki anlatamam kim ne yaparsa yapsın ben sadece kızımı düşünüp emzirmeliydim

Geceden beri basim agriyor midem bulaniyor, kendime corba soyledim ki onu bile yapacak halim yok bebek hic susmuyor hic hemde emzirmekte bir olay zaten hepsinin ustune azonce esimin mailine is arkadasi bi kadin bir fotograf atmis, bir baska bayanla, bir daha baktim mailine silmiş moralim cok bozuldu :/ o neydi simdi acaba onada soramam

valla napiyim bilemedim gülüm ya ahmedi az önce banyo yaptirdik yarim saat bile uyumadu uyandi holley iki saatlik uyku ile duruyorum

Mailinin cop kutusuna baksaydin hemen canim bide o hanimin mail adresini kaydet bakalim baskalari gelecekmi cep teldende bakabilirsiniz facebook arastrabikirsin. Felaket tellali olmak istemem ama ben olsam öyle yaparim yaptigimda oldu o yüzden tatlim. İs arkadasida olabilir belki sen yanlis anlarsi. Diye silmistir

papatya2803 arakadasimizdi....adi anil...

bize 5 damla verildi kilomuz 6500gr.

ilk onc sut fazla geliyor olabilir...
bizmkide ilk onceleri oyle oluyodu ama larinks i darmis
3-6ay arasi gecer demisti. simdi yok denecek kadar...
ama benc ilk sutun cok gelmistir. biraz sagg ndan sonra mzirr..

ishalmi canım bebeğin benimkindede olduda ondan sordum kan geldi mukuslu kısmında sonra mamaya alarjisi olduğunu öğrendik ithal bi mamaya geçtik

iki gundur gec 30 luk mama veriyorum rahat uyusun diye . mamadan dir degilmi ben oyl tamn diyorum bide mama yi buzdolabn koustum koyulmzmis..ustunde oyle yaziyor..

bide ilk dogdugunda lmistim...ilk hafta biraz vermistim snra vermdn bikac defanin disinda...mama eskidi ...buzdolabnda saklayinca bozulmaz zannettim sanirim onnda rtkisi ne dersin ?????

Sağol cNım allah yakınlarına sabır versin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla aile hekimini değiştirmeme gerek yok zaten ona bi ilaç yazdırmaya gidiyorum tatlım dediklerini uygulamayırum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tugba banyo bizde de ters tepki yapiyor, banyo yaptigi gece cok uyaniyor benimkide gunduz 5 dakka uyumuyor, valla cok yoruldum her gun bi posta agliyorum

Mailin cop kutusunuda temizlemis elbet o maile bi yerden cevap verdi aksam is mailene bakicam birde laptopuna, kadina baktim facebooktan evli onlarin orda calisan birisi yasida var gibiydi, benimkinin kotu bisey yaptigini sanmamakla birlikte yinede huylandim cokta iyi niyetli dusunmemek lazim suan takipteyim azonce aradim eve erken gelicem dedi mailede de cuman hayir olsun burdan resim gonderiyorum yaziliydi hic bise anlamadim :/

Esra bende evde bir kere kullandigim mamadan vermistim dolapta duruyordu bilmiyordum kullanim suresinin 1 ay oldugunu bebegim oldugu gibi kustu hep sonra anladik mamadan dolayi olabilmistir gecmis olsun insallah bir daha gormezsin

Esra bende evde bir kere kullandigim mamadan vermistim dolapta duruyordu bilmiyordum kullanim suresinin 1 ay oldugunu bebegim oldugu gibi kustu hep sonra anladik mamadan dolayi olabilmistir gecmis olsun insallah bir daha gormezsin

tesekkur derm canm bakacm bugun vermicem mama..
bide oyl takip edeyim..

canm uzulme yanlis bir durum yoktur...ama sen yine tetikte ol...

Canini sIKma bebde 40im cikana kadar anne sutu verebildim sagarak oglum hic tutamadi gogsumu git gide azaldi sutum kilo alimida yavasti mama agirlikli beslendi 40 gunden sonra hala kilo alimi yavas oyle ya da boyle buyuyorlar allah saglik versin yeter ki huzurlari yerinde olsun

Geçmis olsun bebegine mama açıldıktan sonra 3 veya 4 hafta içerisinde tüketilmesi lazim yoksa bozuluyo sen mamayı açali 4 ay olmuş anladigim kadariyla bozulmuştur o yüzden ayça hanimin kakasi öyledir cnm

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çalıştığım için çok giremiyorum ama her akşam girip okuyorum yazılanları hepsini olmasa da.. bugün 4. ay kontrolümüz vardı maşallah 8100 gr olmuş oğlum boyuda 68 cm bu ay ek gıda önerir diye bekledim ama kilo alımı iyi 6. aya kadar anne sütü öneriyorum şimdi başlatırsak uzaklaşabilir memeden dedi. yanağında kulğına yakın kısımda bi kaç aydır hafif pütürlü bazen pul pul olan pembe bi yer vardı diğer yanaktada hafif var onu sordum önemi değil alerjiktir dedi ama bişi de vermedi var mı bilgisi olan nedir nedendir? aşı fln da vurulduk çok soru soramadım ztn. pipisini muayene etti ucunda darlık var sünnet olursa rahatlar yoksa ayrıyetten bide genişletmek gerekir dedi biz ztn bi iki aya kadar düşünüyoruz sünnet korksam da küçükken yapılsın istiyorum sonra 2-5 yaş arası önermiyorlar... ferrum demir damlası da verdi 8 damla dedi kabız yaparsa 4 damlaya düşür bi süre öyle devam et yine yükselt dedi, her gün düzenli güneş alsın akşam 4 ten sonra dedi. bizimki oturmak istiyor sürekli kaldırıyor kendini pusetten fln yarı yarıya kalkıyor kafa ve ayakları kaldırıyr ayağa destekli oturtabilirsin artık dedi, ve inanılmaz diş kaşıması var ellerime yüzüme saldırıyor giydirirken fln elimi kavrıyor ağzına götürmek için çıldırıyor yapamazsa ağlıyor sinirlenip diş gözükmüyor henüz ama kaşıntısı huysuzluğu var şimdiden, hasta bebeişlerimize şifalar diliyorum, annelik zor gerçekten evde olup uyuma fırsatı olanlar iyi değerlendirsin ölüyorum yorgunluktan ev işine yemeğe halim kalmıyo depresyonun eşiğindeyim sanırım dayanmaya çalışıyorum aşılar inş ateş yapmaz diğerleri hiç yapmadı ama bunlardan korkuyorum :18:

charmss yalnız değilsin cnmmm bizimki de bu aya kadar herkes aman ne uslu fln dedirtiyordu herkese bu ay içine bişi kaçtı çocuğun sürekli ilgi yanında biri olsun istiyor sesi bile değişti sanki bazen bağırırken kart bi ses çıkarıyor bazen kükrüyor gibi fln :) ya otursun sen onla konuş yada kucakta gezdir istiyor, hele uykusu geldiyse bazen uyumuyor fln iyice feleği şaşıyor mızık mızık ağlama ne versen almıyor memeyi emmiyor fln bi yere gittiğimizde yada misafir geldiğinde daha da zor oluyor böyle yapması bi yere gitmek ve birinin gelmesini istemiyorum. ama hergün böyle değil neye göre anlamadım ben de allahtan gece uyanması yok 2. yada alıştırdım gece 12 de bi uyuyo sabah 6 gibi kalkıyor ztn gece de uyumasa çalışan anne olarak ayvayı yerdim gün geçtikçe ipte kazıkta durmuyor kıpır kıpır kucakta bile tepiniyor bazen anne karnında da çok hareketliydi yürümeye fln başlayınca napicaz bakalım. Allah yardımcımız olsun hele 2 erkek annesi olanlara madalya verilmeli :)

bide ben bişey sorucam oyun halısı almak istiyorum oyalansın hem gelişimine katkı olsun diye baya pahalı sanki fiyatlar önerisi olan var mı?

Kizlar size bir so rum Anne sutu ile besleyenlerde bebekleriniz Aida Kac gr aliyorlar benim bebegim ortalama 400 gr aldi.cevap yazarsaniz sevinirim

Kizlar size bir so rum Anne sutu ile besleyenlerde bebekleriniz Aida Kac gr aliyorlar benim bebegim ortalama 400 gr aldi.cevap yazarsaniz sevinirim

cnm bu aya kadar 1-1,5 civarı aldı benimki 3. aydan sonra azalıcak 500 gr kadar fln alır demişti doktor bu ay 4. ay 550-600 gr kadar almış gayet normal dedi 3. aydan sonra bu civarda alması normalmiş...bence 400 gr da normal bence kafana takılmasın boşa

Evet canim burda sincanlilara yani muslumanlara biraz farkli muamele var internetten urun bile alamiyorlar ben bile cok uzuluyorum turkler yardim ediyor diye devlet turkleride kara listeye aldi bakalim ben 6 ay burda 6 ay turkiyedeyim gazla kalamam buranin kisi guzel yazin durulmaz canim ecrini oka vermedim cunku burda cocuk kacirma cok ecrini sokaga salamiyorum onumuzu kwsiyorlar ayrica sen bunAlimda degilsin dogum yaptin ve annelik icgudusu duygusal oluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…