hayırlı cumalar kızlar
bişi sorucam sağlık ocağına gittim 4 aylık karma aşıları için kan ilacı verdi vegaferon günde 9 damla dedi içeriği okudum 5 damla yazıyo nasıl kullanıyosunuz dr. u arasam mı ? 2 gündür vermiyorum içime sinmedi :44:
az once tekrar kaka yapti bir oncekinden daha kucuk bi kan vardii.. cok uzgununmm
bu saatten sonra nasil ldu anlamadm...4 aydan sonra..
hafta sonnuda bekleyip dr a goturecmm
valla napiyim bilemedim gülüm ya ahmedi az önce banyo yaptirdik yarim saat bile uyumadu uyandi holley iki saatlik uyku ile duruyorumMaşallah gözün aydın canım... Bundan sonra hep böyle gider inşallah:))
Canım benimkinin uyku ile şükürler olsun sıkıntısı yok... Akşam 20.30-21.30 arası yatıyor sabah da 8-9 gibi kalkıyor... Ama işte sen yine de bize imrenme sıkıntılar farklı:))
İnşallah allerjik değildir... Allah korusun...
Valla canım kakada kan tabi allerjinin başlıca belirtilerinden.. Ancak bunun yanında başka sıkıntılarınız da var mı?? Karın ağrısı gibi kıvranma huzursuzluk hali? Kusma? Mukuslanma? Hapşurma? Hıçkırma? Vücutta döküntü? Egzamalar? Bunlar da önemli.. Bir de poposunda çatlak olunca da kılcal damar şeklinde kanama olabiliyormuş... Biraz daha devam edip gözlemle devam edecek mi bakalım... Eğer devam ediyorsa hatta artıyorsa o zaman diyet yaptığın vakit düzeliyorsa süt allerjidi demektir.. Ancak ve ancak doktora mutlaka göster canım... Hatta kanlı bezlerini alıp doktora git...
Geceden beri basim agriyor midem bulaniyor, kendime corba soyledim ki onu bile yapacak halim yok bebek hic susmuyor hic hemde emzirmekte bir olay zatenhepsinin ustune azonce esimin mailine is arkadasi bi kadin bir fotograf atmis, bir baska bayanla, bir daha baktim mailine silmiş moralim cok bozuldu :/ o neydi simdi acaba onada soramam
Merhaba arkadaslar ben ocakta anne olacaktim fakat 1 ay erken dogumla aralikta oldum.arada buraya da bakmistim.burada bi arkadasin bebeginde epilepsi suphesi vardi.bende oglumdan supheleniyorumda hstirlayan varmi acaba kimdi o
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırlı cumalar kızlar
bişi sorucam sağlık ocağına gittim 4 aylık karma aşıları için kan ilacı verdi vegaferon günde 9 damla dedi içeriği okudum 5 damla yazıyo nasıl kullanıyosunuz dr. u arasam mı ? 2 gündür vermiyorum içime sinmedi :44:
kızlar bebekleriniz emerken boğulur gibi oluyormu? benim kızım boğulur gibi oluyor 3-4 kere gürültülü yutkunuyor, buarada çırpınıyor sonra haliyle ağlamaya başlıyor günde 1 kez garanti oluyor bu durum bazen günde 3-4 kez de olabiliyor
ishalmi canım bebeğin benimkindede olduda ondan sordum kan geldi mukuslu kısmında sonra mamaya alarjisi olduğunu öğrendik ithal bi mamaya geçtik
9 günlükken sünnet oldu canım, benim kuzumun canı pek tatlı, bir de sıkıntı vardı sanırım pipi morarmış ve şişmişti sünnetten önce,
2 gün boyunca kucağa aldırtmadı, emzirmek için aldığımda kıyameti kopardı, ben de o süreçte biberonla besledim,
mümkün olduğu kadar kucağıma almadım, bizim iyileşmemiz biraz zor oldu ama dediğim gibi bizim sorun olduğu için zor geçti iyileşme süreci,
ataşehir avicenna da 350 ye yaptırdık
sen o derli toplu evin üstüne bir bardak soğuk su içhele iki çocukla mümkün değil
benden tavsiye arayı açmadan ikinciyi yap ki bir an önce bitsin çocuk dağınıklığı, benim gibi 4 yıl beklersen ömrün biter iş bitmez
ben daha arkamı dönmeden yeniden dağılıyor ev, geçen aynı odayı 4 kere süpürdüm,
son sefer mutfağa gidip gelene kadar her yer bisküvi ve kek kırıntısı olunca oturdum ağladım ya,
koskoca örtüyü bırakmış döke saça yiyor benim cadı
benimki de birkaç kez ısırdı, ah deyince de yüzüme bakıp gülüyor sıpa
demir için bizim sağlık ocağı kilo başına bir damla dedi
benim mesajlarda genelde çarşaf boyu oluyo
çocuklara 5 yaşından önce kuruyemiş vermemek gerektiğini okumuştum geçenlerde bir yerde, ne kadar doğruymuş meğer
Allah ailesine sabır versin
görüşürüz canım, sana da iyi geceler
benim kuzucanlar da çoktan uyudular, ben de buraya takıldım gidemedim bir türlü
küçük kuzuyu emzirip yatıcam ben de
Ayyyy Yeliz bende bi tuhaf oldum şimdi ya Allah sabir versin yakinlarina.Mevla kimseyi evladiyla sinamasin.. Aile hekimizini değiş tren ili yosun canim rapora güvenen birisine geçiş yapmani tavsiye ederim
Esselaaa
Kiz napayim olsun yine ben söyleyince biliyorum herkes destek banabide bisi daha yazacaktim unuttum ya ahmedin cingiragini ariyodum gitti aklimdan:44:
valla napiyim bilemedim gülüm ya ahmedi az önce banyo yaptirdik yarim saat bile uyumadu uyandi holley iki saatlik uyku ile duruyorum
Mailinin cop kutusuna baksaydin hemen canim bide o hanimin mail adresini kaydet bakalim baskalari gelecekmi cep teldende bakabilirsiniz facebook arastrabikirsin. Felaket tellali olmak istemem ama ben olsam öyle yaparim yaptigimda oldu o yüzden tatlim. İs arkadasida olabilir belki sen yanlis anlarsi. Diye silmistir
papatya2803 arakadasimizdi....adi anil...
bize 5 damla verildi kilomuz 6500gr.
ilk onc sut fazla geliyor olabilir...
bizmkide ilk onceleri oyle oluyodu ama larinks i darmis
3-6ay arasi gecer demisti. simdi yok denecek kadar...
ama benc ilk sutun cok gelmistir. biraz sagg ndan sonra mzirr..
iki gundur gec 30 luk mama veriyorum rahat uyusun diye . mamadan dir degilmi ben oyl tamn diyorum bide mama yi buzdolabn koustum koyulmzmis..ustunde oyle yaziyor..
bide ilk dogdugunda lmistim...ilk hafta biraz vermistim snra vermdn bikac defanin disinda...mama eskidi ...buzdolabnda saklayinca bozulmaz zannettim sanirim onnda rtkisi ne dersin ?????
Esra bende evde bir kere kullandigim mamadan vermistim dolapta duruyordu bilmiyordum kullanim suresinin 1 ay oldugunu bebegim oldugu gibi kustu hep sonra anladik mamadan dolayi olabilmistir gecmis olsun insallah bir daha gormezsin
Canini sIKma bebde 40im cikana kadar anne sutu verebildim sagarak oglum hic tutamadi gogsumu git gide azaldi sutum kilo alimida yavasti mama agirlikli beslendi 40 gunden sonra hala kilo alimi yavas oyle ya da boyle buyuyorlar allah saglik versin yeter ki huzurlari yerinde olsunkızlar kızımı emziremedim sadece 30 gün emdi çok üzülüyorum sütüm artsın diyede herşeyi yaptım ama bilmiyorum artık ne yapayımbenim yüzümden gitti sütüm o kadar suçlu hissediyorumki anlatamam kim ne yaparsa yapsın ben sadece kızımı düşünüp emzirmeliydim
papatya2803 arakadasimizdi....adi anil...
bize 5 damla verildi kilomuz 6500gr.
ilk onc sut fazla geliyor olabilir...
bizmkide ilk onceleri oyle oluyodu ama larinks i darmis
3-6ay arasi gecer demisti. simdi yok denecek kadar...
ama benc ilk sutun cok gelmistir. biraz sagg ndan sonra mzirr..
iki gundur gec 30 luk mama veriyorum rahat uyusun diye . mamadan dir degilmi ben oyl tamn diyorum bide mama yi buzdolabn koustum koyulmzmis..ustunde oyle yaziyor..
bide ilk dogdugunda lmistim...ilk hafta biraz vermistim snra vermdn bikac defanin disinda...mama eskidi ...buzdolabnda saklayinca bozulmaz zannettim sanirim onnda rtkisi ne dersin ?????
kizlarr selam hepinize
ben kafayi ymek uzereyim
benim oglan bes dakika durmuyor yapmadigim sebeklik klmiyo sarkilar soyluyorum oynatiyorum dikkatini ancak bikac dakika cekiyo hersey sonrasi miz miz daha da ilgilenmezsem ciglik cigliga agliyor.bu ay cok kotu gecti
tamam koltukta kirlent gibi otursun istemiyorum ama bu da ne kadar normal bilmiyorum. gece zaten iki saatte bir emmek icin uyaniyo yeterince uykumu da alamiyorum.
sizin bebekler ne durumda gun nasil geciyor? bi benimki mi boyle ben mi basedemiyorum? cok bunaldim cok
Kizlar size bir so rum Anne sutu ile besleyenlerde bebekleriniz Aida Kac gr aliyorlar benim bebegim ortalama 400 gr aldi.cevap yazarsaniz sevinirim
Bende 4 aralikta dogum yaptim. 18 gun erken geldi. Çin deyim dedin de Çin'den nefret eder oldum ya. Turkmenlere iskenceler falan. Varya öyle duygusal oldum öyle çok uzuluyorumki bitaz kötü haber duysam en az bir gun kendime gelemiyorum. Ben depresyondamiyim yoksa emzirirken boylemi oluyo insan. Hep panik hep korku offf.
Neyse canım orayami yerlestiniz artik? Diger Diğer kızı gönderiyormusun okula orda? Benim elifim de iyi hamd olsun. Sanki boyumuz biraz kisa ama kilomuz iyi cok sukut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?