2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

evet teşşekür ederim canım cevabın için aynen öyle deli gibi o mamayı verdim.. aptal gibi.
iki gün üstüste sadece 30 luk .

şimdi bugun vermicem nolcak bakalım..

ayy maasallah oğlusunaa benimki 3070 gr dogdu şimdi 6500
ilk 2 ay 1100 gr almıştı
sora 500-600 gr aldı son iki ay.
bizim damla 5 damla demir ilacı.kiloya gröe tabi.

oyun halısınıda tutumluanne. comm sitesinden bakabilirsin canm..
uygun şeyler düşüy
Kizlar size bir so rum Anne sutu ile besleyenlerde bebekleriniz Aida Kac gr aliyorlar benim bebegim ortalama 400 gr aldi.cevap yazarsaniz sevinirim
bizimki son iki aydır 500-600 gr alıyor
fena değil iyi

Canim haklisin topuk kanindan bakilmis. Ne biliyim bir komsu git hususî baktır diyip duruyodu. ondan gittim. Canım o kan damlasinin aynisindan kullanıyor kızım. Ama kanina gore ayarlıyorlar damla sayisini. Beninkine kani iyi dedi 4-5 damla verdi.
Ya bu arada benmi beceremiyorum kıyafetleri falan mahvoldu. Dokulmese bile kusuyo yine kirletiyor. Sanırım cikmiyorda bu kan damlasi

ayy çok zor işin cnm yaa..
gerçekten çok zulum yapıyolarmış netten görüyoruz bizde..
yemek işini nasıl yapıyosnuz. orda evinizmi var..
bide orda çok köpek eti tüketiliyor diye duydum doğru mu acaba..
sanırım bide evler küçük küçük müş malum kalabalıkk

hele sen ek gıdaya meyveye geçtiğinde gör lekeleri çıkmıyordaa
insanı fitil ediyor..
bende bugun başlicam damlaya çay kaşığına damlatıp vercemm
deviti de öyle yapıyorum

Nedemek cnm hen öyle deme kendine hepimiz hata yapiyoruz:)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kızlar bizim dr umuz ve başka hastanedeki çocuk dr uda kan damlasını onerdi
hafif bir şey o dengeliyor muhakkak kullanın dedi.
4 damla
dun verdim ama bugun unuttum :26:
yarın bir daha başlıcam bugun ınanılmaz bırgundu...

kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum
kerem hıc durmadııı otekı odev yaptır dıoo o kucağımda dıgerının odevını yaptırdım
şu selak el yazısını ogrenıyorlar L harfını yaptık bugun
tabı bir sinir bir sinir bizimkinde oy anamm oyyyyy

hele sen ek gıdaya meyveye geçtiğinde gör lekeleri çıkmıyordaa
insanı fitil ediyor..
bende bugun başlicam damlaya çay kaşığına damlatıp vercemm
deviti de öyle yapıyorum

canım geçmiş olsun ayçanın durumunu okudum da mamadan mış herhalde.bende de ilk doğduğunda mama yiyor diyeneşim ucuz bulmuş 3 paket almış.:)birini açıp kullanmıştık.ikisi çekmecede duruyorlar .daha açmadık.kullansam bişey olurmu acaba?okula başlayınca onları vermeyi düşünüyordum.

Ben cevap vereyim canım... Mamanın üzerinde son kullanma tarihi mutlaka yazar.. Şayet açılmamışsa o tarihi baz alarak kullanabilirsin.. Ama açılmışsa o zaman açıldığı tarihten itibaren 1 ay içinde tüketmen uygun olacaktır...

teşekkür ederim canım cevap verdiğin için üzerinde mayıs 2015 yazıyor ama benim dolapta ayıptır söylemesi tarhanam bile kurtlandı. çok sıcak burası. annem sıcaktan olmuştur demişti. esranın yazısını okuyunca aklıma geldi.acaba mama da bozlulmuş olabilirmi.

sinirden stresten yorgunluktan sut mu kalır ınsanda...
yazık bana yazık...

birde utanmadan 3. yü istiyorum rabbimden...
((((((((((

Kolay gelsin kızlar.iyi akşamlar.dün kan damlasına başladık biraz önce kaka yaptı kan vardı sanki.acaba kan damlasının kırmızılığımı gerçekten kanmı anlamadım.bizim gibi olan varmı.daha önce böyle bişeyi olmamıştı.dün aşımızda vardı geceden bugun öğleye kadar ateşle uğraştık.kiloda az almışız boy 61 kilo 6 .minyon olacak heralde miniğim

jhic acilmadiysa sorun yok actiktan sonra 1 ay ....sen kuldayken hic kasma 1 ogn mam alsn.daha iyi..sagma il ugrasma.
cagan da oyle yaptimm..rahat ettimm..

canim bi kc sayfa oncr bnde yazdm bi bak istersen ilk defa bugun bizdede oldu kan.
ama kan ilacina baslamamistm henuz...

Sanmıyorum bozulacağını oda koşullarında saklamışındır en nihayetinde...

sinirden stresten yorgunluktan sut mu kalır ınsanda...
yazık bana yazık...

birde utanmadan 3. yü istiyorum rabbimden...
((((((((((

Hayırdır canım? Üzmemeye bak kendini...

Valla aile hekimini değiştirmeme gerek yok zaten ona bi ilaç yazdırmaya gidiyorum tatlım dediklerini uygulamayırum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kiz iste bende onu kastediyorum her seferinde böyle. İlaç yazmada problem cikaricaksa ohhoooo:)) Yalniz değilsin tatlim bende bazen agliyirun bazen ağlamamak için zor duruyorum..

Kafa karistirici o kadim nerdeymiski buradan resim gönderiyorum hayir olsun cuman yazmis. İs arkadasiysa niye mail gonderiyo yüzüne soylesin ay ne bilim beynim almiyo tatlim benim beyin offside son zamanlarda malum. Ama siz halleder siniz aranizda

Kızlar bebeklerin kolundaki verem aşısı ne durumda??
Bugün Ali'yi yıkarken iltahaplanan aşı yer patladı ve iltahap aktı çook endişeliyimm
normalmi acaba??
Dr.aradım normal olabilir ama bir hekimin görüp bazı tahliller yapmasında fayda var dedi off yaaa nefret ediyorum şuu aşılardannnnnnnnnn...

Güzelim ahmedin kolundaki asida iltihap birikintisi olmadi bende bgn yikadm. Kirmizilik var sadece Ahmed 9 aralik doğumlu. İltihap olmasimi gerekiyomus?

Allah kolayligini versin ins canim ben hic bilmiyorumki. İns bisiyi yoktur

Kizlar Ahmed ayagimda uyudu ama koymaya korkuyorum yaaa uyanir diye. Yarinda simav var Karnin aç memelr boş

Eşimde girecek yarın sınava garibim gece vardiyasında uykusuz nasıl soru çözecek bilemiyorum yani:-(
Sanada rabbim zihin açıklığı versin.ahmetcik bari bu gece uyusunda anne sınava güzel gitsin,ahmete kim bakacak yarın canımcım?

Güzelim ahmedin kolundaki asida iltihap birikintisi olmadi bende bgn yikadm. Kirmizilik var sadece Ahmed 9 aralik doğumlu. İltihap olmasimi gerekiyomus?

Allah kolayligini versin ins canim ben hic bilmiyorumki. İns bisiyi yoktur

Bizimde yoktu hasene hafif kızarıktı 1 haftadır şişmeye başladı 3 gündürde iltihap vardı bugün yıkayınca aktı..
Kabuk bağlıycak sanırım bazı yerler normal derken bazı yerlerde mutlaka verem savaşa götürün yazıyor nette..
Ebe salağına sordum aptal kadın önemsemeden bakmadan cevap verdi bu ay açmıycam kapıyı gelsinler gitmiycem artık
Normal iltahap olması tutmuş işte dediiii insan bir bakayım ne durumda der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…