- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
Geçmis olsun bebegine mama açıldıktan sonra 3 veya 4 hafta içerisinde tüketilmesi lazim yoksa bozuluyo sen mamayı açali 4 ay olmuş anladigim kadariyla bozulmuştur o yüzden ayça hanimin kakasi öyledir cnm
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çalıştığım için çok giremiyorum ama her akşam girip okuyorum yazılanları hepsini olmasa da.. bugün 4. ay kontrolümüz vardı maşallah 8100 gr olmuş oğlum boyuda 68 cmbu ay ek gıda önerir diye bekledim ama kilo alımı iyi 6. aya kadar anne sütü öneriyorum şimdi başlatırsak uzaklaşabilir memeden dedi. yanağında kulğına yakın kısımda bi kaç aydır hafif pütürlü bazen pul pul olan pembe bi yer vardı diğer yanaktada hafif var onu sordum önemi değil alerjiktir dedi ama bişi de vermedi var mı bilgisi olan nedir nedendir? aşı fln da vurulduk çok soru soramadım ztn. pipisini muayene etti ucunda darlık var sünnet olursa rahatlar yoksa ayrıyetten bide genişletmek gerekir dedi biz ztn bi iki aya kadar düşünüyoruz sünnet korksam da küçükken yapılsın istiyorum sonra 2-5 yaş arası önermiyorlar... ferrum demir damlası da verdi 8 damla dedi kabız yaparsa 4 damlaya düşür bi süre öyle devam et yine yükselt dedi, her gün düzenli güneş alsın akşam 4 ten sonra dedi. bizimki oturmak istiyor sürekli kaldırıyor kendini pusetten fln yarı yarıya kalkıyor kafa ve ayakları kaldırıyr ayağa destekli oturtabilirsin artık dedi, ve inanılmaz diş kaşıması var ellerime yüzüme saldırıyor giydirirken fln elimi kavrıyor ağzına götürmek için çıldırıyor yapamazsa ağlıyor sinirlenip diş gözükmüyor henüz ama kaşıntısı huysuzluğu var şimdiden, hasta bebeişlerimize şifalar diliyorum, annelik zor gerçekten evde olup uyuma fırsatı olanlar iyi değerlendirsin ölüyorum yorgunluktan ev işine yemeğe halim kalmıyo depresyonun eşiğindeyim sanırım dayanmaya çalışıyorum aşılar inş ateş yapmaz diğerleri hiç yapmadı ama bunlardan korkuyorum :18:
bizimki son iki aydır 500-600 gr alıyorKizlar size bir so rum Anne sutu ile besleyenlerde bebekleriniz Aida Kac gr aliyorlar benim bebegim ortalama 400 gr aldi.cevap yazarsaniz sevinirim
Evet canim burda sincanlilara yani muslumanlara biraz farkli muamele var internetten urun bile alamiyorlar ben bile cok uzuluyorum turkler yardim ediyor diye devlet turkleride kara listeye aldi bakalim ben 6 ay burda 6 ay turkiyedeyim gazla kalamam buranin kisi guzel yazin durulmaz canim ecrini oka vermedim cunku burda cocuk kacirma cok ecrini sokaga salamiyorum onumuzu kwsiyorlar ayrica sen bunAlimda degilsin dogum yaptin ve annelik icgudusu duygusal oluyoruz
Canim haklisin topuk kanindan bakilmis. Ne biliyim bir komsu git hususî baktır diyip duruyodu. ondan gittim. Canım o kan damlasinin aynisindan kullanıyor kızım. Ama kanina gore ayarlıyorlar damla sayisini. Beninkine kani iyi dedi 4-5 damla verdi.
Ya bu arada benmi beceremiyorum kıyafetleri falan mahvoldu. Dokulmese bile kusuyo yine kirletiyor. Sanırım cikmiyorda bu kan damlasi
evet teşşekür ederim canım cevabın için aynen öyle deli gibi o mamayı verdim..aptal gibi.
iki gün üstüste sadece 30 luk .
şimdi bugun vermicem nolcak bakalım..
ayy maasallah oğlusunaa benimki 3070 gr dogdu şimdi 6500
ilk 2 ay 1100 gr almıştı
sora 500-600 gr aldı son iki ay.
bizim damla 5 damla demir ilacı.kiloya gröe tabi.
oyun halısınıda tutumluanne. comm sitesinden bakabilirsin canm..
uygun şeyler düşüy
bizimki son iki aydır 500-600 gr alıyor
fena değil iyi
hele sen ek gıdaya meyveye geçtiğinde gör lekeleri çıkmıyordaa
insanı fitil ediyor..
bende bugun başlicam damlaya çay kaşığına damlatıp vercemm
deviti de öyle yapıyorum
canım geçmiş olsun ayçanın durumunu okudum da mamadan mış herhalde.bende de ilk doğduğunda mama yiyor diyeneşim ucuz bulmuş 3 paket almış.:)birini açıp kullanmıştık.ikisi çekmecede duruyorlar .daha açmadık.kullansam bişey olurmu acaba?okula başlayınca onları vermeyi düşünüyordum.
Ben cevap vereyim canım... Mamanın üzerinde son kullanma tarihi mutlaka yazar.. Şayet açılmamışsa o tarihi baz alarak kullanabilirsin.. Ama açılmışsa o zaman açıldığı tarihten itibaren 1 ay içinde tüketmen uygun olacaktır...
canım geçmiş olsun ayçanın durumunu okudum da mamadan mış herhalde.bende de ilk doğduğunda mama yiyor diyeneşim ucuz bulmuş 3 paket almış.:)birini açıp kullanmıştık.ikisi çekmecede duruyorlar .daha açmadık.kullansam bişey olurmu acaba?okula başlayınca onları vermeyi düşünüyordum.
Kolay gelsin kızlar.iyi akşamlar.dün kan damlasına başladık biraz önce kaka yaptı kan vardı sanki.acaba kan damlasının kırmızılığımı gerçekten kanmı anlamadım.bizim gibi olan varmı.daha önce böyle bişeyi olmamıştı.dün aşımızda vardı geceden bugun öğleye kadar ateşle uğraştık.kiloda az almışız boy 61 kilo 6 .minyon olacak heralde miniğim
teşekkür ederim canım cevap verdiğin için üzerinde mayıs 2015 yazıyor ama benim dolapta ayıptır söylemesi tarhanam bile kurtlandı. çok sıcak burası. annem sıcaktan olmuştur demişti. esranın yazısını okuyunca aklıma geldi.acaba mama da bozlulmuş olabilirmi.
sinirden stresten yorgunluktan sut mu kalır ınsanda...
yazık bana yazık...
birde utanmadan 3. yü istiyorum rabbimden...
((((((((((
Valla aile hekimini değiştirmeme gerek yok zaten ona bi ilaç yazdırmaya gidiyorum tatlım dediklerini uygulamayırum :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yalniz değilsin tatlim bende bazen agliyirun bazen ağlamamak için zor duruyorum..Tugba banyo bizde de ters tepki yapiyor, banyo yaptigi gece cok uyaniyor benimkide gunduz 5 dakka uyumuyor, valla cok yoruldum her gun bi posta agliyorum
Mailin cop kutusunuda temizlemis elbet o maile bi yerden cevap verdi aksam is mailene bakicam birde laptopuna, kadina baktim facebooktan evli onlarin orda calisan birisi yasida var gibiydi, benimkinin kotu bisey yaptigini sanmamakla birlikte yinede huylandim cokta iyi niyetli dusunmemek lazim suan takipteyim azonce aradim eve erken gelicem dedi mailede de cuman hayir olsun burdan resim gonderiyorum yaziliydi hic bise anlamadim :/
Kızlar bebeklerin kolundaki verem aşısı ne durumda??
Bugün Ali'yi yıkarken iltahaplanan aşı yer patladı ve iltahap aktı çook endişeliyimm
normalmi acaba??
Dr.aradım normal olabilir ama bir hekimin görüp bazı tahliller yapmasında fayda var dedioff yaaa nefret ediyorum şuu aşılardannnnnnnnnn...
Kizlar Ahmed ayagimda uyudu ama koymaya korkuyorum yaaa uyanir diye. Yarinda simav var Karnin aç memelr boş
Güzelim ahmedin kolundaki asida iltihap birikintisi olmadi bende bgn yikadm. Kirmizilik var sadece Ahmed 9 aralik doğumlu. İltihap olmasimi gerekiyomus?
Allah kolayligini versin ins canim ben hic bilmiyorumki. İns bisiyi yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?