Kizlar Ahmed ayagimda uyudu ama koymaya korkuyorum yaaa uyanir diye. Yarinda simav var Karnin aç memelr boş
Bizimde yoktu hasene hafif kızarıktı 1 haftadır şişmeye başladı 3 gündürde iltihap vardı bugün yıkayınca aktı..
Kabuk bağlıycak sanırım bazı yerler normal derken bazı yerlerde mutlaka verem savaşa götürün yazıyor nette..
Ebe salağına sordum aptal kadın önemsemeden bakmadan cevap verdi bu ay açmıycam kapıyı gelsinler gitmiycem artık
Normal iltahap olması tutmuş işte dediiii insan bir bakayım ne durumda der
Gülaycım benim ebeler aşı yaptuklarında kızarıp iltihap olabilir normal demişti.ama hiç birşey olmayabilirde demişti panik yapma bence.
İnşallah normaldir korktum bir an akması filan korkuttu beni nohut kadar oldu aşı yeri..
arayada hafta sonu girdi püfffff hep böyle oluyor p. tesiyi bekliyim bari of Allah'ım ya gelde uyu şimdi bu gece uyku yok bana artık düşün düşün sıyırırım..
İnşallah normaldir korktum bir an akması filan korkuttu beni nohut kadar oldu aşı yeri..
arayada hafta sonu girdi püfffff hep böyle oluyor p. tesiyi bekliyim bari of Allah'ım ya gelde uyu şimdi bu gece uyku yok bana artık düşün düşün sıyırırım..
Kız dur panikleme dedim ya normal benim ebe söyledi diyeolabilirde olmayabilirde dedi bende tamam dedim.rahat rahat uyu aşk olsun bunun içinde moral bozulurmu millet ne sınavlardan geçiyo:-(ali gayet saglıklı ve yakışıklı maşallah subhanallah
Çok zor bi gündü(
Aksam olmadi bi türlü bana! Esim de geç geldi ama ondan önce babam aradi da dayanamadim ağlamaya basladim telefondaannemle cikip geldiler peşinden de Esim geldi...
Bu diş cikarma çok sancılı bi süreç anlaşılan
Bağıra bağıra ağladı yavrum kucaktan inmedi kucakla da yetinmedi çok kivrandi çok huysuzlandi
Ben de bittim bugün.. İkimiz de bağıra bağıra ağladık
Allahim sen yardim et
Geçmişe pek bakamadim sonra gorsrz arkadaşlar...
Numaranı özelden yazarmısın gülay
Kiz iste bende onu kastediyorum her seferinde böyle. İlaç yazmada problem cikaricaksa ohhoooo:))
Yalniz değilsin tatlim bende bazen agliyirun bazen ağlamamak için zor duruyorum..
Kafa karistirici o kadim nerdeymiski buradan resim gönderiyorum hayir olsun cuman yazmis. İs arkadasiysa niye mail gonderiyo yüzüne soylesin ay ne bilim beynim almiyo tatlim benim beyin offside son zamanlarda malum. Ama siz halleder siniz aranizda
Tamam canım yazıyorum...
papatya2803 arakadasimizdi....adi anil...
bize 5 damla verildi kilomuz 6500gr.
Esim bakar herhalde canim arabada. Ama durmuyo hadi CIK gel.msjini nasil vericek bana onu düşünüyorum. Korna olabilir sanirim uc kisa bir uzunEşimde girecek yarın sınava garibim gece vardiyasında uykusuz nasıl soru çözecek bilemiyorum yani:-(
Sanada rabbim zihin açıklığı versin.ahmetcik bari bu gece uyusunda anne sınava güzel gitsin,ahmete kim bakacak yarın canımcım?
Bana sanki tutmasinin alametiymis gibi geldi ama Dr bilir tabi beyden kaynakli iltihap olduğu muayene ile anlasilir. Şöyle ilgisiz insanlara da gicik.oluyorum. çocuk bu boru değil yaniBizimde yoktu hasene hafif kızarıktı 1 haftadır şişmeye başladı 3 gündürde iltihap vardı bugün yıkayınca aktı..
Kabuk bağlıycak sanırım bazı yerler normal derken bazı yerlerde mutlaka verem savaşa götürün yazıyor nette..
Ebe salağına sordum aptal kadın önemsemeden bakmadan cevap verdi bu ay açmıycam kapıyı gelsinler gitmiycem artık
Normal iltahap olması tutmuş işte dediiii insan bir bakayım ne durumda der
Tamam canım kaydettim yarın inş. Sana haber veririm.ikisinede sorayım için rahat etsin diyebu arada seninle biraz dertleşelim çok dolu gördüm seni ayol
Ben uyuyayım hepinize hayırlı geceler
Ben henüz başlamadım başlamıycamda 6 aylık olunca başlıycam..
Ama kullanımı şu şekilde yaparsan vucudu alışsın kabz olmasın.
Günde 2 damla ile başlayıp 2,3 gün sonra 4,sonra kaç kilo ise okadar damla banada 10 damla dedi sağlık ocağı benim oğlum feci kabız bende kullanmadım ..
Çok zor bi gündü(
Aksam olmadi bi türlü bana! Esim de geç geldi ama ondan önce babam aradi da dayanamadim ağlamaya basladim telefondaannemle cikip geldiler peşinden de Esim geldi...
Bu diş cikarma çok sancılı bi süreç anlaşılan
Bağıra bağıra ağladı yavrum kucaktan inmedi kucakla da yetinmedi çok kivrandi çok huysuzlandi
Ben de bittim bugün.. İkimiz de bağıra bağıra ağladık
Allahim sen yardim et
Geçmişe pek bakamadim sonra gorsrz arkadaşlar...
Esim bakar herhalde canim arabada. Ama durmuyo hadi CIK gel.msjini nasil vericek bana onu düşünüyorum. Korna olabilir sanirim uc kisa bir uzunuyandi bile canim gülüp oynamaya basladi
Bana sanki tutmasinin alametiymis gibi geldi ama Dr bilir tabi beyden kaynakli iltihap olduğu muayene ile anlasilir. Şöyle ilgisiz insanlara da gicik.oluyorum. çocuk bu boru değil yani
evet cnm kabızlık yapıyomuş duydum onu bende ... bana 9 damla dedi hemşire dr. hiç bahsetmedibi arkadaşıma sordum ayına göre veriyodum damlasını dedi :44: çıkamadım işin içinden normalde önemli mi acaba hangi ayda başladığın :44:
Yok yok masallahin var salma kendini sakin bak bende salarim heTuğba benim kafam iyi değil tatlım uykusuzluktan sağlıklı düşünceyi kaybettim(((
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hasene canım bu bitki çaylarından versene Ahmed'e çok az uyuyor sağlığıda bozulur hiç normal değil bak yemek gibi uyku çocuklar için en az 12 saat uyumali oda en az normalde sadece gece uykusu 12 saat gündüzde 4 saat civarında olması lazım benim oğlum toplamda 13 saat belki uyuyor..
Dr ne diyor bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?