2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kizlar Ahmed ayagimda uyudu ama koymaya korkuyorum yaaa uyanir diye. Yarinda simav var Karnin aç memelr boş

Hasene canım bu bitki çaylarından versene Ahmed'e çok az uyuyor sağlığıda bozulur hiç normal değil bak yemek gibi uyku çocuklar için en az 12 saat uyumali oda en az normalde sadece gece uykusu 12 saat gündüzde 4 saat civarında olması lazım benim oğlum toplamda 13 saat belki uyuyor..
Dr ne diyor bu konuda?

Gülaycım benim ebeler aşı yaptuklarında kızarıp iltihap olabilir normal demişti.ama hiç birşey olmayabilirde demişti panik yapma bence.

Gülaycım benim ebeler aşı yaptuklarında kızarıp iltihap olabilir normal demişti.ama hiç birşey olmayabilirde demişti panik yapma bence.

İnşallah normaldir korktum bir an akması filan korkuttu beni nohut kadar oldu aşı yeri..
arayada hafta sonu girdi püfffff hep böyle oluyor p. tesiyi bekliyim bari of Allah'ım ya gelde uyu şimdi bu gece uyku yok bana artık düşün düşün sıyırırım..

Kız dur panikleme dedim ya normal benim ebe söyledi diyeolabilirde olmayabilirde dedi bende tamam dedim.rahat rahat uyu aşk olsun bunun içinde moral bozulurmu millet ne sınavlardan geçiyo:-(ali gayet saglıklı ve yakışıklı maşallah subhanallah

Hem saat erken olaydı hem dr hemde hemşire arkadaşlarım vardı için rahat etsin diye sorardım.istersen yarın bi sorarım

Çok zor bi gündü (
Aksam olmadi bi türlü bana! Esim de geç geldi ama ondan önce babam aradi da dayanamadim ağlamaya basladim telefonda annemle cikip geldiler peşinden de Esim geldi...
Bu diş cikarma çok sancılı bi süreç anlaşılan
Bağıra bağıra ağladı yavrum kucaktan inmedi kucakla da yetinmedi çok kivrandi çok huysuzlandi
Ben de bittim bugün.. İkimiz de bağıra bağıra ağladık
Allahim sen yardim et
Geçmişe pek bakamadim sonra gorsrz arkadaşlar...

Seatleon Canım okadar karmaşığım ki Ali benim ailem eşim sırdaşım herşeyim sadece çokk onu sevdim hep çook korkuyorum ben bişey olucak diye 6 yıl sonra geldi oğlum bana hamile ikende haftada bir nerdeyse hastaneye gittim bişey oldu diye bu düşünceyi atamıyorum..
Dr arkadaşın var ise sorarsan mutlu olurum dr. aradım tahliller yapılması gerekli dedi bide kuşku düşürdü içime..
İnsanın birini sevmesi ne kadarda farklıymış ya ilk kez çok sevmeyi öğrendim ve bu da bende korku panik yarattı

Geçmiş olsun pöff daha dişi var bunun dimii yavrularımız büyüyene kadar inşallah aklımız başımızdan uçup gitmez geçmiş olsun çook..

Tuğba benim kafam iyi değil tatlım uykusuzluktan sağlıklı düşünceyi kaybettim(((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Esim bakar herhalde canim arabada. Ama durmuyo hadi CIK gel.msjini nasil vericek bana onu düşünüyorum. Korna olabilir sanirim uc kisa bir uzun uyandi bile canim gülüp oynamaya basladi
Bana sanki tutmasinin alametiymis gibi geldi ama Dr bilir tabi beyden kaynakli iltihap olduğu muayene ile anlasilir. Şöyle ilgisiz insanlara da gicik.oluyorum. çocuk bu boru değil yani

Tamam canım kaydettim yarın inş. Sana haber veririm.ikisinede sorayım için rahat etsin diyebu arada seninle biraz dertleşelim çok dolu gördüm seni ayol
Ben uyuyayım hepinize hayırlı geceler

İyi geceler..Hıı hemde boyumu aştı dertler çıkayım dağlarada kurt yesin beniiiii..
adlı türküyü kendime armagan ediyorum.

evet cnm kabızlık yapıyomuş duydum onu bende ... bana 9 damla dedi hemşire dr. hiç bahsetmedi bi arkadaşıma sordum ayına göre veriyodum damlasını dedi :44: çıkamadım işin içinden normalde önemli mi acaba hangi ayda başladığın :44:

ahhh cnm bu diş çıkarma olayı beni fena korkutuyo :2: zaten kızım kucakcı ne yaparım ben o zaman erken mi geldi sizinkiler Allah yardımcınız olsun

Gitmeyince kapıya kadar geliyolar.
4. ayda boyunu ölçtü 60 cm dedi.
3. ayda ölçtü 61 cm dedi bidaha okadar suda bekletmiycem çkiyo bu çocuk dedim uyuz oldu bana
Sonra beni görünce gıcık oluyo önemsemiyo ama ben yapıcağımı biliyorum o ebeye.İnşallah Dediğin gibi önemli değildir tutmuştur..
Hasene seni tbrik ediyorum kocaman bir maşallah diyorum Ali 1 ay öyleydi uyumuyodu gece ne kötü olmuştum Rabbim dayanma gücü versin Ahmed paşayada bol bol uyku.

Dediğin gibi her kafadan bir ses çıkıyor kimi dr beyin gelişimi için önemli mutlaka kullanılmalı diyor kimisi kullanılmaz diyor bazı hekimler veriyo bazısı vermiyor bende anlamadım ki oyuncak etmişler sanki...

Tuğba benim kafam iyi değil tatlım uykusuzluktan sağlıklı düşünceyi kaybettim(((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok yok masallahin var salma kendini sakin bak bende salarim he

Dr gece uyumadigini bikiyo drdan geldikten sonra saydim saatleri. Hangi bitki cayi canm? Humananin gece cayini alacaktim eczaci gaz sancisi yüzünden uyumayan benekler için bu dedi. Bende benimki gezip görmek oynamak ziplamak istiyor dedim onu uyutmaz dedi

Bgn bi kitapta nazi hareketli bebeklerin çoksosyal oolduğu az uyuduğu oluyomus bu istisna olmakla birlikte normalmis. Bu bebek türleri hhayatlarıbboyunca az uyku ihtiyacı duyarlarms

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…