Yok yok masallahin var salma kendini sakin bak bende salarim he
Dr gece uyumadigini bikiyo drdan geldikten sonra saydim saatleri. Hangi bitki cayi canm? Humananin gece cayini alacaktim eczaci gaz sancisi yüzünden uyumayan benekler için bu dedi. Bende benimki gezip görmek oynamak ziplamak istiyor dedim onu uyutmaz dedi
Bgn bi kitapta nazi hareketli bebeklerin çoksosyal oolduğu az uyuduğu oluyomus bu istisna olmakla birlikte normalmis. Bu bebek türleri hhayatlarıbboyunca az uyku ihtiyacı duyarlarms
Aaaa güzelim çok üzüldüm yaaa. İnc çabucak atlatirsiniz. Ben ahmedin aglamasina kolik olduğu için çok aliskinim ama yinede agladigi zaman mahvoluyorm oturup agliyorum bende. Agri kesici vs verilmiyordu acaba? Diş kasiyiciniz nasil? Allah kolayligini versinÇok zor bi gündü(
Aksam olmadi bi türlü bana! Esim de geç geldi ama ondan önce babam aradi da dayanamadim ağlamaya basladim telefondaannemle cikip geldiler peşinden de Esim geldi...
Bu diş cikarma çok sancılı bi süreç anlaşılan
Bağıra bağıra ağladı yavrum kucaktan inmedi kucakla da yetinmedi çok kivrandi çok huysuzlandi
Ben de bittim bugün.. İkimiz de bağıra bağıra ağladık
Allahim sen yardim et
Geçmişe pek bakamadim sonra gorsrz arkadaşlar...
İyi demissin valla boşver ben düzenli Dr a goturuyorum dersin annemlerdede öyle ama burada gitmeden ki gitmiyorum da hic kimsenin ruhu duymuyo. Bizim 4. Ay asimizi Dr umuz muayenesinde kendisi yaptiGitmeyince kapıya kadar geliyolar.
4. ayda boyunu ölçtü 60 cm dedi.
3. ayda ölçtü 61 cm dedi bidaha okadar suda bekletmiycem çkiyo bu çocuk dedim uyuz oldu bana
Sonra beni görünce gıcık oluyo önemsemiyo ama ben yapıcağımı biliyorum o ebeye.İnşallah Dediğin gibi önemli değildir tutmuştur..
Hasene seni tbrik ediyorum kocaman bir maşallah diyorum Ali 1 ay öyleydi uyumuyodu gece ne kötü olmuştum Rabbim dayanma gücü versin Ahmed paşayada bol bol uyku.
Canım bugün bir kızcağazla tanıştım süper Zeki ted üniversitesinde burslu okuyor,liseyi de ted de burslu okumuş, annesi diyorki bebkken hiç uyumadı mahvetti beni:) üzülme canım uyumazsa uyumasın sağlığı yerinde olsunda ne yapalım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla uyumayip boyle olacaksa olsun da sagligi bozulur diye endişe ediyorum. Gerçi Ahmed sanki uykusunu alan bi bebek gibi duruyor. Uykusuzluk tan kivrandimi uyuyo zaten uykusuz dolasmiyi. Ayyy amin aaglik sihhat versin Allah onada babada ki bende bakabileyim. Bi yerime bisi olacakta bakamicam diye ödüm kopuyo
Olmaz allahın izniyle tatlım, bak bugün benimkini zar zor uyuttum ama ben ders çalışıyorum mecburen yine uyuyamadımgerçi kafama birşey girmiyor ama çivi gibiyim:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok güldüm ya gece gece ebe muhabbetineGitmeyince kapıya kadar geliyolar.
4. ayda boyunu ölçtü 60 cm dedi.
3. ayda ölçtü 61 cm dedi bidaha okadar suda bekletmiycem çkiyo bu çocuk dedim uyuz oldu bana
Sonra beni görünce gıcık oluyo önemsemiyo ama ben yapıcağımı biliyorum o ebeye.İnşallah Dediğin gibi önemli değildir tutmuştur..
Hasene seni tbrik ediyorum kocaman bir maşallah diyorum Ali 1 ay öyleydi uyumuyodu gece ne kötü olmuştum Rabbim dayanma gücü versin Ahmed paşayada bol bol uyku.
Çok zor bi gündü(
Aksam olmadi bi türlü bana! Esim de geç geldi ama ondan önce babam aradi da dayanamadim ağlamaya basladim telefondaannemle cikip geldiler peşinden de Esim geldi...
Bu diş cikarma çok sancılı bi süreç anlaşılan
Bağıra bağıra ağladı yavrum kucaktan inmedi kucakla da yetinmedi çok kivrandi çok huysuzlandi
Ben de bittim bugün.. İkimiz de bağıra bağıra ağladık
Allahim sen yardim et
Geçmişe pek bakamadim sonra gorsrz arkadaşlar...
kizlar lutfen acil cvp yazablr misiniz sadece anne sutu alan bbege su verlir mi?
Merhaba arkadaslar ben ocakta anne olacaktim fakat 1 ay erken dogumla aralikta oldum.arada buraya da bakmistim.burada bi arkadasin bebeginde epilepsi suphesi vardi.bende oglumdan supheleniyorumda hstirlayan varmi acaba kimdi o
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım Allah yardımcın olsun.. Diş işi zormuş ya
Valla canım benim iki doktorum da suya kesinlikle karşı... Hele bir tanesine çok güveniyorum.. Sorduğumda hayır kesinlikle verme.. Emzireceksin dedi... Anne sütünden zaten ihtiyacı olan suyu alıyor...ishal gibi durumu vatsa da sık sık emzireceksin...ben şuana kadar 1damla su vermedim...
dr a sormyi unttm dha dgrsu ben de su verilmz diye bldgm icn aklma gelmdi sormk.Dun komsular vardi illa su ver cay kasigiyla yemek suyu ver parmagnla recel bal tattir1yasina kdr bal yassk dyrm sakin sakin o hataya dusme diyolar
kaynv. dunden razi vermrye duydu konusulanlari. yok ben kirki cikmadan erik serbeti verdim yok sunu yedrdim laf da su sonra: "hic de biseycik olmadi". pooooffff
su aklima takildi ama vermk mi lazmdi diye ben zaten deli gibi su iciyrmv
Ay bu komşular bu teyzeler çıldırtcak beni... Balın 1 yaşına kadar verilmeyeceğini uçan kuş duydu yahu... Reçel vs.. Ne besleyiciliği var hem de şekerli.. O da verilecek birşey değil... Allerjen olmayan bir iki meyve tat duyusu gelişsin diye belki verilebilir tadımlık olarak ama... Eğer sütün yeterliyse kilo alımı iyiyse ilk 6 ay sadece anne sütü ver canım... Bunu sa da artık uçan kuş duydu:))
kizlar lutfen acil cvp yazablr misiniz sadece anne sutu alan bbege su verlir mi?
Canim artik buyuduler ki bence en basindan bir iki tatli kasigo vermeliydik ben mama veriyordum doktora ozellikle sordum vwrme gerek yok dedi sonra bi baktim idrarda kan hememn gittim doktora bezi de aldim adam bakti direk susu kalmis sol bobrektede uc mil capinda kristallenme varmis ara arada su vermeme ragmen obur doktoru yolasim geldi resmen saracoglu n dan da duydum illa cocuk su diyemi aglicak konusmasinimi bwkliceksiniz susuz asla olmaz anne sutu alsa bile dedi ilac yazmadi sık sık su icir kontrole gel dedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ya işte iki farklı görüş kime inanacaksın kipeki nasıl veriyosun cnm hazır sudan kaynatarak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?