Hazir sudan kaynamis cam sise sudan au olsun da ne olursa olsun dusunsene kucucuk bebek idrarda kum tanecikleri var ve sebep au vermwdigim icin cok kiziyorum kwndime benim yüzümden oldu doktor herkes dört bes cay kasigi yla beriyorsa sen on ver dedi cay kasigiyla gunde uc dort defa ver istemeyene kaar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canm bende bu zamana kadar hic vermedim ama vermek gerekiyor artik bence çünkü çocuk su içmeyi bilmiyor bi sure sonra. Teyzenin baktigi bebeğe ilk 6 ay hic bisi vermemişler bebek simdi18 aylik olmuş teyzem zor iciriyomus suyu. Su zararlı bisi değil bence günde bir iki cay kasigi verilebilinir bu kural bu kdr kati olmamali. Ben bazen kaynatip veriyorum bir hafta kdrdir bazen normal. Ama ilik olmasına özen goster bence. Hadi şifa olsun inş:))
Kizlar sinavim berbat geçti 1 buçuk saatlik uykunile gittim zaten hic calismamistim ama bilsiklerimide kafam.karisti yaapmadim ciddi hafiza kayiplarim var!!! Efkarliyim
ya işte iki farklı görüş kime inanacaksın kipeki nasıl veriyosun cnm hazır sudan kaynatarak mı
Kizlar size bir so rum Anne sutu ile besleyenlerde bebekleriniz Aida Kac gr aliyorlar benim bebegim ortalama 400 gr aldi.cevap yazarsaniz sevinirim
charmss yalnız değilsin cnmmm bizimki de bu aya kadar herkes aman ne uslu fln dedirtiyordu herkese bu ay içine bişi kaçtı çocuğun sürekli ilgi yanında biri olsun istiyor sesi bile değişti sanki bazen bağırırken kart bi ses çıkarıyor bazen kükrüyor gibi fln :) ya otursun sen onla konuş yada kucakta gezdir istiyor, hele uykusu geldiyse bazen uyumuyor fln iyice feleği şaşıyor mızık mızık ağlama ne versen almıyor memeyi emmiyor fln bi yere gittiğimizde yada misafir geldiğinde daha da zor oluyor böyle yapması bi yere gitmek ve birinin gelmesini istemiyorum. ama hergün böyle değil neye göre anlamadım ben de allahtan gece uyanması yok 2. yada alıştırdım gece 12 de bi uyuyo sabah 6 gibi kalkıyor ztn gece de uyumasa çalışan anne olarak ayvayı yerdim gün geçtikçe ipte kazıkta durmuyor kıpır kıpır kucakta bile tepiniyor bazen anne karnında da çok hareketliydi yürümeye fln başlayınca napicaz bakalım. Allah yardımcımız olsun hele 2 erkek annesi olanlara madalya verilmeli :)
bide ben bişey sorucam oyun halısı almak istiyorum oyalansın hem gelişimine katkı olsun diye baya pahalı sanki fiyatlar önerisi olan var mı?
Biraz geç kaldım ama bizde de 2kere oldukizlar braz once kakasnda kilcal nokta seklinde kan vardi..
bizde mi sut aleejisi ldukkk
simdiye kadar yktu.
arada kaka mukuslaniyodu ama arada oldugu icin umursanadim.
cok degildi cunku...
mirakarrrrr
sen deneyimlisn canmmmm...nedir smdi bu
Azmin zaferi diye buna derker!!!4.5 aydır emzik tutmayan eylül emzik tuttu birden bire hala şoktayımmm😳
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim canım hayrıla???Merhaba arkadaslar ben ocakta anne olacaktim fakat 1 ay erken dogumla aralikta oldum.arada buraya da bakmistim.burada bi arkadasin bebeginde epilepsi suphesi vardi.bende oglumdan supheleniyorumda hstirlayan varmi acaba kimdi o
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet Aras da hep oluyo sanki biberonu çekcem ağzından ama biberon olduğu için olabilirkızlar bebekleriniz emerken boğulur gibi oluyormu? benim kızım boğulur gibi oluyor 3-4 kere gürültülü yutkunuyor, buarada çırpınıyor sonra haliyle ağlamaya başlıyor günde 1 kez garanti oluyor bu durum bazen günde 3-4 kez de olabiliyor
Kiz iste bende onu kastediyorum her seferinde böyle. İlaç yazmada problem cikaricaksa ohhoooo:))
Yalniz değilsin tatlim bende bazen agliyirun bazen ağlamamak için zor duruyorum..
Kafa karistirici o kadim nerdeymiski buradan resim gönderiyorum hayir olsun cuman yazmis. İs arkadasiysa niye mail gonderiyo yüzüne soylesin ay ne bilim beynim almiyo tatlim benim beyin offside son zamanlarda malum. Ama siz halleder siniz aranizda
jhic acilmadiysa sorun yok actiktan sonra 1 ay ....sen kuldayken hic kasma 1 ogn mam alsn.daha iyi..sagma il ugrasma.
cagan da oyle yaptimm..rahat ettimm..
canım bende öyle düşündüm.5 aylık olucaak okula başlayınca 5.5 aylık oluncada ek gıdaya başlarım 15 gün için makine almaya gerek yok diye düşündüm.15 güncük amma yesin artık:)
Sevgili Aralık anneleri sizlere bir sorum var. Bebeklerimizi ne zaman oturtacağız? her kafadan bir ses çıkıyor. Doktorum 6-7 ay dedi. Annem çocuk hemşiresi 4. ay sonunda kısa kısa kucakta oturt dedi. Dün yine burda forumda bir doktorun yazısını okudum, o da 4 ay diyor. yatmak zihinsel gelişimi ilerletmiyormuş. kendini ana kucağında kaldırmaya çalışan bebekleri kucakta ve arabasında oturtmak etrafı keşfetmesi için önemliymiş. Sizin doktorlarınız neler dedi acaba bu konuda? siz neler yapıyorsunuz? Hepinize şimdiden teşekkürler.
Bu arada, Ege Deniz 4 aylık oldu ve sadece doğum müjdesini yazdım... Baya bir boşlamışım. Ne kadar güzel konular dönmüş ortalıkta :))
Daha sık yazmaya çalışacağım.
Kızlar bebeklerin kolundaki verem aşısı ne durumda??
Bugün Ali'yi yıkarken iltahaplanan aşı yer patladı ve iltahap aktı çook endişeliyimm
normalmi acaba??
Dr.aradım normal olabilir ama bir hekimin görüp bazı tahliller yapmasında fayda var dedioff yaaa nefret ediyorum şuu aşılardannnnnnnnnn...
2013bebişlerinizle size uzun ömürler diliyorum benim size bi sorum olacak malum tecrübelisiniz..ben 2014 aralık anne adayıyım..sat 1 mart gecen ctesi doktora gittik keseyi gördük 1cm ydi..dün tekrar gittik 1,5 cm ydi bebeği göremedkik doktor yavaş büyüyo bebeği de görmemiz gerekirdi dedi sizin görüşlerinizi almak istedim yardımcı olursanız çok sevinirim
jhic acilmadiysa sorun yok actiktan sonra 1 ay ....sen kuldayken hic kasma 1 ogn mam alsn.daha iyi..sagma il ugrasma.
cagan da oyle yaptimm..rahat ettimm..
canım bende öyle düşündüm.5 aylık olucaak okula başlayınca 5.5 aylık oluncada ek gıdaya başlarım 15 gün için makine almaya gerek yok diye düşündüm.15 güncük amma yesin artık:)
bencede 1 ogun mama ver. hic dusunme bile..
bide bisey socm ogretmnlerde sut izni vamiki.
cagnda bana vermmislerdi zaten yarm gun bizim ismiz diye.
cok gicik bir idaremiz var zaten raporlari bile nceliyolar dogrumu diye..
sen kullaniyomuydun
bencede 1 ogun mama ver. hic dusunme bile..
bide bisey socm ogretmnlerde sut izni vamiki.
cagnda bana vermmislerdi zaten yarm gun bizim ismiz diye.
cok gicik bir idaremiz var zaten raporlari bile nceliyolar dogrumu diye..
sen kullaniyomuydun
canım benim bi arkadaşıma da vermemişlerdi.4 aylıkken başladı ve bebeği emmeyi bıraktı.
ben çok araştırdım canım bu konu ile ilgili mahkeme kararları var.657 ye tabi her memur kullanıyor ilk 6 ay 3 saat ikinci 6 ay 1.5 saat.hatta memur saatini bile kendi karar veriyor ben sana yazıyı gönderirim. benim eşim müdürüme söylemiş öğleden sonra kullanacağımı .şimdi benim raporlarım bitti ama beni bir hafta idare edicek başlamış gibi gösterip(kimseye söyleme ama):)idare yok dese bile mahkeme kararlarını göster canım.tamam öğrencilerimizi düşünmeliyiz ama evdeki bebeğimizi de düşünmek zorundayız.2 ders müdür giriversin derse:)
Bende Arası genelde kucağımda yıkıyorum daha bi mıtlu oluyoEvet harikaydı aklıma geldikçe yaIcam tabi kızım durdukça😃puste koyup balkonda yele dogru siz durun diyor ama o hava alsn kat kat giydirmeyin havalar güzel oldkça banyo yaptırın diyor he bide ne önemşiymiş emme sorunu ve gaz aorununda banyoyu beraber yapın diyor doldurun küveti kendinizle onu yıkayın muhakka aç banyo yapsn diyor yıkarken emzirin sarkılar söyleyin diyor bak bebek nasıl uyuyo emiyor bir müddet sonra dio😃
Ayyy buna dünden beri cevap yazcm yazcam yaAmadımKızlar herkese iyi gecelr bugün canım sıkkın bir hastamın yakınının çocuğu dört yaşında boğazına leblebi kaçmış ve ölmüş çok çok çok üzüldüm inanamdım bir leblebi yüZünden....birde mira ve diğer alerjisi olan arkadaşlar bilir bizim özel mamalarımız var, eşim raporu alıp aile hekimine gitmiş aile hekimi bu rapora güvenmiyorum bütün çocuklara süt alerjisi diyorlar çocukşarın yüzde 30 u alerjik hep mama firmalarının iş güzarlığı demiş çocuğunuza normal mama verin demiş şok oldum
Ya essela sana ne zmndır yazcam yazamadımooww inanmıyorum leblebi mine acı.......... allah sabır versin ailesine..... gerçekten çok üzüldüm
hastam derken? hemşiremiydiniz
mama firmalarının işgüzarlığı mıvar öyle vicdansızlar doğru
allahım muhtaç etmesin ama gerekince düzgün ve merhametli dr.larla karşılaştırsın rabbim...
Ayyyu tebrik ederim darısı başımabenım kız hep gece yarısından sonra uyuyorduu çok şükür akşam 10 da bir uyudu sabah 8 buçuğa kadar maşallahh diyeyim devamı gelır inşallah inat ettim
hasene tuğbacım allah yardımcın olsun inşallah evadıın düzene girer
Kendini suçlayacak birşey yok canım bebeğini kısmetimyokmuş olsunkızlar kızımı emziremedim sadece 30 gün emdi çok üzülüyorum sütüm artsın diyede herşeyi yaptım ama bilmiyorum artık ne yapayımbenim yüzümden gitti sütüm o kadar suçlu hissediyorumki anlatamam kim ne yaparsa yapsın ben sadece kızımı düşünüp emzirmeliydim
Aras maşallah her ay ortalama bir kilo aldı sadece anne sütü alıyotKizlar size bir so rum Anne sutu ile besleyenlerde bebekleriniz Aida Kac gr aliyorlar benim bebegim ortalama 400 gr aldi.cevap yazarsaniz sevinirim
Aaaa gülay gösterdin mi cnm. Bizşm kabuk tuttu ama kalkmadı henüzKızlar bebeklerin kolundaki verem aşısı ne durumda??
Bugün Ali'yi yıkarken iltahaplanan aşı yer patladı ve iltahap aktı çook endişeliyimm
normalmi acaba??
Dr.aradım normal olabilir ama bir hekimin görüp bazı tahliller yapmasında fayda var dedioff yaaa nefret ediyorum şuu aşılardannnnnnnnnn...
Benim dr um mama beriyorsan su vermelisin demiştikizlar lutfen acil cvp yazablr misiniz sadece anne sutu alan bbege su verlir mi?
Canın sağ olsınn yok mı telafısi??Kizlar sinavim berbat geçti 1 buçuk saatlik uykunile gittim zaten hic calismamistim ama bilsiklerimide kafam.karisti yaapmadim ciddi hafiza kayiplarim var!!! Efkarliyim
Hay maşallah sübhanallah nasılda büyüyorlar yaaaMevlut yakisiklisi :)
Geç döllenme olmuş olabilir cnm yumırtlama zamanın geç olnuştur mesela2013 aralık anneleri bebişlerinizle size uzun ömürler diliyorum benim size bi sorum olacak malum tecrübelisiniz..ben 2014 aralık anne adayıyım..sat 1 mart gecen ctesi doktora gittik keseyi gördük 1cm ydi..dün tekrar gittik 1,5 cm ydi bebeği göremedkik doktor yavaş büyüyo bebeği de görmemiz gerekirdi dedi sizin görüşlerinizi almak istedim yardımcı olursanız çok sevinirim
Bende Arası genelde kucağımda yıkıyorum daha bi mıtlu oluyo
Küveti pek sevmiyo:))
Ayyy buna dünden beri cevap yazcm yazcam yaAmadım
Rüyama bile girdi nasıl üzüldüm yaaaaa
Dayanamıyorum böyle haberlere
Ya essela sana ne zmndır yazcam yazamadım
Medipolde ki çocuk cerrahına oldu Aras
Eşimin ürolojinin yapmasına karşı bi takıntısı bardı
Neyse çok memnun kaldık 3gğnde iyileşti acı ağrı hiç olmadı bandaj vatdı minicil
O da yokmuş gibi davrandık
Ne kdr erken olursa o kdr iyi dedi kaç dr bize çünkü hareketleri artıyor
İyi ki olmuşuz aras çok hareketli bi çocuk çünkü su an olsa zorlanırsık
550 ydı sanırım canımcım
Ayyyu tebrik ederim darısı başıma
Aras paşa da 12den önce asla uyumuo
Kendini suçlayacak birşey yok canım bebeğini kısmetimyokmuş olsun
Bak büyüyor işte. Sağlıklı olsunda
Aras beni hiç emmedi biliyorsundur. Keşke 40 gün bilemolsa emseydi
Aras maşallah her ay ortalama bir kilo aldı sadece anne sütü alıyot
Aaaa gülay gösterdin mi cnm. Bizşm kabuk tuttu ama kalkmadı henüz
Asm de ki hemşire aşı iyi göZüküyor demişti
Neye göre dedi bilmiyrmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?