2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

vereyim bari az az
saolun

Sevgili Aralık anneleri sizlere bir sorum var. Bebeklerimizi ne zaman oturtacağız? her kafadan bir ses çıkıyor. Doktorum 6-7 ay dedi. Annem çocuk hemşiresi 4. ay sonunda kısa kısa kucakta oturt dedi. Dün yine burda forumda bir doktorun yazısını okudum, o da 4 ay diyor. yatmak zihinsel gelişimi ilerletmiyormuş. kendini ana kucağında kaldırmaya çalışan bebekleri kucakta ve arabasında oturtmak etrafı keşfetmesi için önemliymiş. Sizin doktorlarınız neler dedi acaba bu konuda? siz neler yapıyorsunuz? Hepinize şimdiden teşekkürler.

Bu arada, Ege Deniz 4 aylık oldu ve sadece doğum müjdesini yazdım... Baya bir boşlamışım. Ne kadar güzel konular dönmüş ortalıkta :))
Daha sık yazmaya çalışacağım.

Kizlar size bir so rum Anne sutu ile besleyenlerde bebekleriniz Aida Kac gr aliyorlar benim bebegim ortalama 400 gr aldi.cevap yazarsaniz sevinirim

ilk iki ay bir kilonun uzerinde aliyordu son iki aydir 600gr aldi suan 7500g. ama 300g da alsa ben anne sutune devam ederim

kizlar size iki gun once benim veletin artik kuduruklara karsitigini yazmistim. biz oturduk karar verdik eve yarim gun gelicek yardimci istiyoruz. butcemiz cok kisitli tek maasla idare ettigimiz icin dolayisiyla 500 dolarliklara bakamiyorum ben burdan da sormak istedim gaziosmanpasa tem'de oturuyorum. civarda oturan arkadaslarin tanidigi varsa ya da esine dostuna sorabilecek varsa bana yardimi cok dokunur boyle bir ricam var lutfen aklinizda olsun

poffcum ilk olarak ben tinylove aldim tam 180tl idi dedigin gibi 1-2 aylik bir oyuncak icin pahali tam adini bilmiyorum ama hayvanlar var almak istiyorsan gec kalma cunku bence 3 ay icin uygun simdi surekli yuvarlanarak firar ediyor benimki... bu arada benim oglan hep ilgi isteyen bir bebekti dedigin gibi sohbet et kucaga al bir saniye yalniz kalmiyordu. simdiki durum biraz daha karisik yani kucakta bile tutamiyorum sohbet falan edemiyorum ilgisini cekemeyi cok zor basariyorum o da bikac dakika suruyor zaten. aksam 4 olunca artik kollarim kalkmiyor esimin gelmesini dakikalari sayarak bekliyrum. hatta soyle soyleyim her sabah babasi 1-2 saat ilgilenir oynatirdi ki cok eglenirlerdi ben uyurdum simdi baba basedemiyor surekli agliyor. cok dertliyim tabi allah baska dert vermesin. seninkinden farkli olarak kalabalikta daha mutlu daha sakin hele cocuk ve bebek olursa cok mutlu oluyor surekli sitenin parkinda elalemin cocuklarina sarkiyoruz:)) bu aradaa yukarida yazdim sen yakinsin varsa ev islerine yardim edecek cevrende birileri haber verir misin? ayrica sen bu kadar yakin oturuyorsun keske gelsen oglunla bana

Biraz geç kaldım ama bizde de 2kere oldu
Kanlı yerden tahlil vermeme rağmen temiz çıkmıştı
Hemen endişe etme canımcım bence ama baktırmakta fayda var
4.5 aydır emzik tutmayan eylül emzik tuttu birden bire hala şoktayımmm😳

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Azmin zaferi diye buna derker!!!
Emzik de bu kdr mı yakışır yaaaaaa yirimmmm
Benim canım hayrıla???
Evet Aras da hep oluyo sanki biberonu çekcem ağzından ama biberon olduğu için olabilir
Emziren arkadaşlar daha sağlıklı bilgi verebilir sanırım sana cnm
Genzine kaçar gibi oluyo telaşlı telaşlı içiyo

Evet canim esimin aksam is mailine baktim, bu kadinin kuzenini fotoda vardi, onu is yerindeki bir cocukla tanistiricaklarmis o yaziyor.. Esimde aksam ben soylemeden fotoyu gosterdi, nasil kiz guzel mi diye, bende hic caktitmadim gordugumu :) buarada bizimkiler ofiste surekli maillesiyorlar bende her aksam tum mailleri okuyorum benimkinin sektorunde cok bayan calisiyor sinir oluyorum

2013 aralık anneleri bebişlerinizle size uzun ömürler diliyorum benim size bi sorum olacak malum tecrübelisiniz..ben 2014 aralık anne adayıyım..sat 1 mart gecen ctesi doktora gittik keseyi gördük 1cm ydi..dün tekrar gittik 1,5 cm ydi bebeği göremedkik doktor yavaş büyüyo bebeği de görmemiz gerekirdi dedi sizin görüşlerinizi almak istedim yardımcı olursanız çok sevinirim

canım bizimde aşı yerimiz kızardı ve nohut kadar şişti. aşı olurken bunların olabileceğini söylemişlerdi daha akmadı ama akıcak demişlerdi merak etme yani.

ben otururken kucagimda oturtuyorum biraz sonra daha dik tutuyorumki kalc kwmiklerine yuk binmesin diye..

bizmde ilk 3 ay hic iz yoktu. ndan sonra kabuklanma baslafi.
hemsire fazla ellem enf. kapar demisti. gcen bi hasta gelmis ayn sennki gibi iltihaplanmismis...hemsireye bi sor istersen..

tugbissss.

gecmis olsn canm..lsun saglik olsn seneye verirsn.n kadar zo bir durumda oldugunu biliyorsn...

perukizi denizzzz

kan damlasi kiloya gore diy biliyorum 6500 gr a gore cok degilmi 9 damla..ablam la konusursam bidaha yazarimm..

esselaaa

canm di isi gercekten zor sıkca ates ishal yapiyor huysuzlukkk...neyseki annenlerle ayni sehirdeymissin..
ben uzaktayim iki ailedendee

bizdede dnden sonra kn gorulmed ki kakada goruldu. ucnc kaka cok az ve kati geldi bide yesildi...cok azdi bide.
bugnde kaka yapti sukur yok bisey demekki mamadan olmus..

cnku hergun peynir yiyorum yumurta yiyorum..bisey yoktu..

saat 11.30 da banyo yapip yatirdim halaaa uyuyorrr..
caganda satranca gitti...evde yalniz ozgurummm

keleback

masaallah oglna cok yakisiklii tam bi adam lmussss

Son düzenleme:

benm sat 17 martti gittigimde dr a 7+2 idi.ama 1 hafta geriden geliyod gec dollenme sanirim 7+2 iken 6+2 gorundi kalp atisni falan duymustuk....

Bende Arası genelde kucağımda yıkıyorum daha bi mıtlu oluyo
Küveti pek sevmiyo:))
Ayyy buna dünden beri cevap yazcm yazcam yaAmadım
Rüyama bile girdi nasıl üzüldüm yaaaaa
Dayanamıyorum böyle haberlere
Ya essela sana ne zmndır yazcam yazamadım
Medipolde ki çocuk cerrahına oldu Aras
Eşimin ürolojinin yapmasına karşı bi takıntısı bardı
Neyse çok memnun kaldık 3gğnde iyileşti acı ağrı hiç olmadı bandaj vatdı minicil
O da yokmuş gibi davrandık
Ne kdr erken olursa o kdr iyi dedi kaç dr bize çünkü hareketleri artıyor
İyi ki olmuşuz aras çok hareketli bi çocuk çünkü su an olsa zorlanırsık
550 ydı sanırım canımcım
Ayyyu tebrik ederim darısı başıma
Aras paşa da 12den önce asla uyumuo
Kendini suçlayacak birşey yok canım bebeğini kısmetimyokmuş olsun
Bak büyüyor işte. Sağlıklı olsunda
Aras beni hiç emmedi biliyorsundur. Keşke 40 gün bilemolsa emseydi
Kizlar size bir so rum Anne sutu ile besleyenlerde bebekleriniz Aida Kac gr aliyorlar benim bebegim ortalama 400 gr aldi.cevap yazarsaniz sevinirim
Aras maşallah her ay ortalama bir kilo aldı sadece anne sütü alıyot
Aaaa gülay gösterdin mi cnm. Bizşm kabuk tuttu ama kalkmadı henüz
Asm de ki hemşire aşı iyi göZüküyor demişti
Neye göre dedi bilmiyrmmm

teşekkür ederim esradincel :)))
ben de başlıcam kucakta oturtmaya :))
yat yat yat dön dön dön nereye kadar sıkıldı yavrum artık :)))

kizlar lutfen acil cvp yazablr misiniz sadece anne sutu alan bbege su verlir mi?
Benim dr um mama beriyorsan su vermelisin demişti
Her kafadan bi ses
Anlamadım gitti
Su vereceksen kaynatılmış soğutulmuş suyu ılıtıp ber canım
Ben rezenesini yaparken hayatın bebeknsularınınkullanıyorum onlar kaynatılmış su olıyor
Kizlar sinavim berbat geçti 1 buçuk saatlik uykunile gittim zaten hic calismamistim ama bilsiklerimide kafam.karisti yaapmadim ciddi hafiza kayiplarim var!!! Efkarliyim
Canın sağ olsınn yok mı telafısi??
Vize miydi?
Mevlut yakisiklisi :)

Hay maşallah sübhanallah nasılda büyüyorlar yaaa
Kocaman olmuş yakışıklı annesiiii
Geç döllenme olmuş olabilir cnm yumırtlama zamanın geç olnuştur mesela
Hemen panik yapma olmadı başka dr a da gözük
Ben çift dr ilerliyordum. Benim oğlumda 6aralıkda doğdu:)
İnşallah sağlıkla alırsın kucağına bebeğini tebrik ederim

Göstermedim Anıl'cım şuan iyi durumda normalmiş birkaç kişiye sordum bebekleri olan aradım sabahtan beri bazılarınınki öyle olmuş.
Tabiiki ihmal etmiycem aylık kontrolumuzde yaklaşıyor p.tesi götürücem..
Ali'ninde sadece kabuktu 4 gündür filan bu hale geldi.Aras maşallah güzel büyüdü takma sende artık emzirememe mevzuna canım senin yaptıgın hepimizden zor olan ben birkaç kez sağdım da ne zor oluyormuş sen aklıma geldin.Yakışıklıyı göremedik ama inşallah birgün görürüz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…