- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
- 163
Göstermedim Anıl'cım şuan iyi durumda normalmiş birkaç kişiye sordum bebekleri olan aradım sabahtan beri bazılarınınki öyle olmuş.
Tabiiki ihmal etmiycem aylık kontrolumuzde yaklaşıyor p.tesi götürücem..
Ali'ninde sadece kabuktu 4 gündür filan bu hale geldi.Aras maşallah güzel büyüdü takma sende artık emzirememe mevzuna canım senin yaptıgın hepimizden zor olan ben birkaç kez sağdım da ne zor oluyormuş sen aklıma geldin.Yakışıklıyı göremedik ama inşallah birgün görürüz :)
ben otururken kucagimda oturtuyorum biraz sonra daha dik tutuyorumki kalc kwmiklerine yuk binmesin diye..
bizmde ilk 3 ay hic iz yoktu. ndan sonra kabuklanma baslafi.
hemsire fazla ellem enf. kapar demisti. gcen bi hasta gelmis ayn sennki gibi iltihaplanmismis...hemsireye bi sor istersen..
tugbissss.
gecmis olsn canm..lsun saglik olsn seneye verirsn.n kadar zo bir durumda oldugunu biliyorsn...
perukizi denizzzz
kan damlasi kiloya gore diy biliyorum 6500 gr a gore cok degilmi 9 damla..ablam la konusursam bidaha yazarimm..
esselaaa
canm di isi gercekten zor sıkca ates ishal yapiyor huysuzlukkk...neyseki annenlerle ayni sehirdeymissin..
ben uzaktayim iki ailedendee
bizdede dnden sonra kn gorulmed ki kakada goruldu. ucnc kaka cok az ve kati geldi bide yesildi...cok azdi bide.
bugnde kaka yapti sukur yok bisey demekki mamadan olmus..
cnku hergun peynir yiyorum yumurta yiyorum..bisey yoktu..
saat 11.30 da banyo yapip yatirdim halaaa uyuyorrr..
caganda satranca gitti...evde yalniz ozgurummm
keleback
masaallah oglna cok yakisiklii tam bi adam lmussss
Maşallah çok tatlı benim oğlum da seviyo suyu inşallah büyüyünce korkmazlarDün Ali'yi yıkadım hergün yıkıyorum ama dün 2 saat suda kaldı nerdeyse çok seviyor oyuncaklarıylada oynadı
Suda uyuduzor çıkardım sonra masaj yaptım bioderma ile 9 da uyudu sabah 9 a kadar gündüzde sürekli uyuyo uyanıyor oynuyoruz hoop tekrar uyku Sünger aldım ben yıkamak için üzerine yatırıyorum kendi kuvetini bizim kuvetin içine koyuyorum giderli kuvet almıştım su birikiyor biraz sürekli duşu tutuyorum bayılıyor suyaaaa Eki Görüntüle 1077886 Eki Görüntüle 1077881 Eki Görüntüle 1077882
Sizee cee ee yapıyor veee çapkn bakış atıyoruz..
Dün Ali'yi yıkadım hergün yıkıyorum ama dün 2 saat suda kaldı nerdeyse çok seviyor oyuncaklarıylada oynadı
Suda uyuduzor çıkardım sonra masaj yaptım bioderma ile 9 da uyudu sabah 9 a kadar gündüzde sürekli uyuyo uyanıyor oynuyoruz hoop tekrar uyku Sünger aldım ben yıkamak için üzerine yatırıyorum kendi kuvetini bizim kuvetin içine koyuyorum giderli kuvet almıştım su birikiyor biraz sürekli duşu tutuyorum bayılıyor suyaaaa Eki Görüntüle 1077886 Eki Görüntüle 1077881 Eki Görüntüle 1077882
Valla canim Ahmed 9aralik doğumlu bu ay Dr umuza sordum ben dedim Ahmed oturmaya çok hevesli çokcabasi var biz bazen kucakta ttutarken onu oturtuyoruz ama siz ne diyorsunuz ddedim. Oda yatirdi ahmedi elinden tutup kaldirdi sağasola salladi "aAhmed artik hazir bakin kafayi da govdeyide dik tutabiliyor dedi. zaten siz otutturmazsaniz saglikli bir bicimde o kendini otutturur sikiysa otutturmayin dedi" :)) yani çocuğun gelisimine gore değişiyor bir aya sinirlamak doğru değil çocukkendi ssinyallerini verecektir muhtemelen.Sevgili Aralık anneleri sizlere bir sorum var. Bebeklerimizi ne zaman oturtacağız? her kafadan bir ses çıkıyor. Doktorum 6-7 ay dedi. Annem çocuk hemşiresi 4. ay sonunda kısa kısa kucakta oturt dedi. Dün yine burda forumda bir doktorun yazısını okudum, o da 4 ay diyor. yatmak zihinsel gelişimi ilerletmiyormuş. kendini ana kucağında kaldırmaya çalışan bebekleri kucakta ve arabasında oturtmak etrafı keşfetmesi için önemliymiş. Sizin doktorlarınız neler dedi acaba bu konuda? siz neler yapıyorsunuz? Hepinize şimdiden teşekkürler.
Bu arada, Ege Deniz 4 aylık oldu ve sadece doğum müjdesini yazdım... Baya bir boşlamışım. Ne kadar güzel konular dönmüş ortalıkta :))
Daha sık yazmaya çalışacağım.
Dün Ali'yi yıkadım hergün yıkıyorum ama dün 2 saat suda kaldı nerdeyse çok seviyor oyuncaklarıylada oynadı
Bende Arası genelde kucağımda yıkıyorum daha bi mıtlu oluyo
Küveti pek sevmiyo:))
Ayyy buna dünden beri cevap yazcm yazcam yaAmadım
Rüyama bile girdi nasıl üzüldüm yaaaaa
Dayanamıyorum böyle haberlere
Ya essela sana ne zmndır yazcam yazamadım
Medipolde ki çocuk cerrahına oldu Aras
Eşimin ürolojinin yapmasına karşı bi takıntısı bardı
Neyse çok memnun kaldık 3gğnde iyileşti acı ağrı hiç olmadı bandaj vatdı minicil
O da yokmuş gibi davrandık
Ne kdr erken olursa o kdr iyi dedi kaç dr bize çünkü hareketleri artıyor
İyi ki olmuşuz aras çok hareketli bi çocuk çünkü su an olsa zorlanırsık
550 ydı sanırım canımcım
Ayyyu tebrik ederim darısı başıma
Aras paşa da 12den önce asla uyumuo
Kendini suçlayacak birşey yok canım bebeğini kısmetimyokmuş olsun
Bak büyüyor işte. Sağlıklı olsunda
Aras beni hiç emmedi biliyorsundur. Keşke 40 gün bilemolsa emseydi
Aras maşallah her ay ortalama bir kilo aldı sadece anne sütü alıyot
Aaaa gülay gösterdin mi cnm. Bizşm kabuk tuttu ama kalkmadı henüz
Asm de ki hemşire aşı iyi göZüküyor demişti
Neye göre dedi bilmiyrmmm
Nuk first choise var anne memesine en yakın biberon onu deneyebilirsinSlm kızlar bişey sorucam sizlere pazartesi işe başlıyorum..oğlum biberon tutmuyo Dr.browns ve avent var ikisini de tutmadı..sizlern önerebilicegi bi marka var mi..annm bakacak kaşıkla vermesi gecikir doke saça onun için biberonla vereyim diyorum...
Evet canm bede öyle yıkıyorm ördekler filan aldm ona oynuı bi taraftn yıkıyorm güzel zevkli oluyor banyo zamanlarmız😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nuk first choise var anne memesine en yakın biberon onu deneyebilirsin
Evet bende aldım fisher price ın ördeğinden ona bakıp eğleniyo sıpa
Su kuşu bunlar inş serin suyu da severler de yazın denize sokarkeb zorluk çıkartmazlar bizeee
Valla canim Ahmed 9aralik doğumlu bu ay Dr umuza sordum ben dedim Ahmed oturmaya çok hevesli çokcabasi var biz bazen kucakta ttutarken onu oturtuyoruz ama siz ne diyorsunuz ddedim. Oda yatirdi ahmedi elinden tutup kaldirdi sağasola salladi "aAhmed artik hazir bakin kafayi da govdeyide dik tutabiliyor dedi. zaten siz otutturmazsaniz saglikli bir bicimde o kendini otutturur sikiysa otutturmayin dedi" :)) yani çocuğun gelisimine gore değişiyor bir aya sinirlamak doğru değil çocukkendi ssinyallerini verecektir muhtemelen.
Bu arada otutturmaktan kastim ellerimiLe tutup ottutturmak agirligini kendisine birakmasin etrafa baksin diye
Rica ederim tatlimevet ben de bugün yavaşça oturtmaya başladım, sizin yaptığınız gibi. teşekkürler.
Benim dr um mama beriyorsan su vermelisin demişti
Her kafadan bi ses
Anlamadım gitti
Su vereceksen kaynatılmış soğutulmuş suyu ılıtıp ber canım
Ben rezenesini yaparken hayatın bebeknsularınınkullanıyorum onlar kaynatılmış su olıyor
Canın sağ olsınn yok mı telafısi??
Vize miydi?
Hay maşallah sübhanallah nasılda büyüyorlar yaaa
Kocaman olmuş yakışıklı annesiiii
Geç döllenme olmuş olabilir cnm yumırtlama zamanın geç olnuştur mesela
Hemen panik yapma olmadı başka dr a da gözük
Ben çift dr ilerliyordum. Benim oğlumda 6aralıkda doğdu:)
İnşallah sağlıkla alırsın kucağına bebeğini tebrik ederim
ayyy benim kesiminde is yerinde bayan çok bende gicik oluyorum ya.Evet canim esimin aksam is mailine baktim, bu kadinin kuzenini fotoda vardi, onu is yerindeki bir cocukla tanistiricaklarmis o yaziyor.. Esimde aksam ben soylemeden fotoyu gosterdi, nasil kiz guzel mi diye, bende hic caktitmadim gordugumu :) buarada bizimkiler ofiste surekli maillesiyorlar bende her aksam tum mailleri okuyorum benimkinin sektorunde cok bayan calisiyor sinir oluyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Acikogretim ilahiyat tatlim. Güz döneminin Simavi tam doğum haftamdaydi. Finale de iyilesmedigim için girememistim. Bahar döneminin vizesine girdim ama hic calismadan artik salladiklarim ne derece tutacak bilemiyorumsağlık olsun cnm ne sınavıydı bu
vereyim bari az az
saolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?