2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Yok artık çok takmıyorum
Tugbaya yaZınca cevap vereyim bilsin kızcağız dedim
Evet korkunç zor yarım saat seni makinaya kitliyo acıyo o sıra Aras durmuyo ağlıyo faln
Neyseki sütüm var ne yapalım
Bana da gelirsiniz cnm hep gizo da mı buluşulacak:))
Küserim

Dün Ali'yi yıkadım hergün yıkıyorum ama dün 2 saat suda kaldı nerdeyse çok seviyor oyuncaklarıylada oynadı
Suda uyudu zor çıkardım sonra masaj yaptım bioderma ile 9 da uyudu sabah 9 a kadar gündüzde sürekli uyuyo uyanıyor oynuyoruz hoop tekrar uyku Sünger aldım ben yıkamak için üzerine yatırıyorum kendi kuvetini bizim kuvetin içine koyuyorum giderli kuvet almıştım su birikiyor biraz sürekli duşu tutuyorum bayılıyor suyaaaa

Sizee cee ee yapıyor veee çapkn bakış atıyoruz..

Sağol Esra'cım götürücem p.tesi nettede baktımda bazı yerler normal derken bazı yerlerde en yakın verem savaşa götürün yazıyor..
Resim koydum 1 hafta filan önce öyleydi şimdi böyle oldu belli bile değildi..

Slm kızlar bişey sorucam sizlere pazartesi işe başlıyorum..oğlum biberon tutmuyo Dr.browns ve avent var ikisini de tutmadı..sizlern önerebilicegi bi marka var mi..annm bakacak kaşıkla vermesi gecikir doke saça onun için biberonla vereyim diyorum...

Maşallah çok tatlı benim oğlum da seviyo suyu inşallah büyüyünce korkmazlar

maşallah oğluşuna su kuşu gibi..ben hala 10 dk da çıkarıyorum canım.2 saatte üşümüyomu.bende uzatsammı banyo saatini. benimki de seviyor suyu ama annesinin pimpirikliliği yüzünen hemen çıkıyor

Valla canim Ahmed 9aralik doğumlu bu ay Dr umuza sordum ben dedim Ahmed oturmaya çok hevesli çokcabasi var biz bazen kucakta ttutarken onu oturtuyoruz ama siz ne diyorsunuz ddedim. Oda yatirdi ahmedi elinden tutup kaldirdi sağasola salladi "aAhmed artik hazir bakin kafayi da govdeyide dik tutabiliyor dedi. zaten siz otutturmazsaniz saglikli bir bicimde o kendini otutturur sikiysa otutturmayin dedi" :)) yani çocuğun gelisimine gore değişiyor bir aya sinirlamak doğru değil çocukkendi ssinyallerini verecektir muhtemelen.

Bu arada otutturmaktan kastim ellerimiLe tutup ottutturmak agirligini kendisine birakmasin etrafa baksin diye

Bebeğimmmm ne tatlısınnn cok tatlısınnnn
Pozuna kurbannn
Ohhh ne guzel uyumuş uyusunda büyüsün
Maşallah sübhanallah

Kızlar beslenme programını yazmak çok uzun oldu sayfa kapanıyor sürekli bu yüzden resmini çekiorm size
4.ay
5.ay devamı

Okuyamadığınız yerleri sorarsanız yardım ederim yine😄😄bol bol vitaminler gelsin bebişlere
6.ay

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canm bede öyle yıkıyorm ördekler filan aldm ona oynuı bi taraftn yıkıyorm güzel zevkli oluyor banyo zamanlarmız😄

Nuk first choise var anne memesine en yakın biberon onu deneyebilirsin
Evet canm bede öyle yıkıyorm ördekler filan aldm ona oynuı bi taraftn yıkıyorm güzel zevkli oluyor banyo zamanlarmız😄

Evet bende aldım fisher price ın ördeğinden ona bakıp eğleniyo sıpa
Su kuşu bunlar inş serin suyu da severler de yazın denize sokarkeb zorluk çıkartmazlar bizeee

Aynn denize hasret kalmayalım sonra😄😄

Oy oy oy maşallah paşam ne güzelsin sen öyle

evet ben de bugün yavaşça oturtmaya başladım, sizin yaptığınız gibi. teşekkürler.

2saat suda kaldi demissin ya merak ettm cnm nerde yikiyosun su sogumuyor mu usumuyormu bende şu plastik kuvettn var uzerne file takilan ben hala filede yikayp kaldryrm hmn.Ama suyu seviyor ve alssin istyrm

evet ben de bugün yavaşça oturtmaya başladım, sizin yaptığınız gibi. teşekkürler.
Rica ederim tatlim

Evet vizeydi yok telafisi çok üzüldüm yaa ama olsun napalim:18:

ayyy benim kesiminde is yerinde bayan çok bende gicik oluyorum ya.

Heee iyi ozaman Allah razi.olsun senin moralini daha fazla bozmadan haloldu mesele:)) bu arada mevlit yakisiklisini gordum hayran kaldim:)) maşallah barekallah tatlim murvetinide görün inş:))

sağlık olsun cnm ne sınavıydı bu
Acikogretim ilahiyat tatlim. Güz döneminin Simavi tam doğum haftamdaydi. Finale de iyilesmedigim için girememistim. Bahar döneminin vizesine girdim ama hic calismadan artik salladiklarim ne derece tutacak bilemiyorum
vereyim bari az az
saolun

Afiyet bal seker olsun guluuuumm:))

Papatya2308 cnm benim oglumda da simdiye kqdar 2 dönem oldu.uykuya dalarken 20 saniye aralikla sicriyo ve 15 kez falan oluyo.2-3 gun suruyor.sonra geciyor.takibime gore korku tetikliyor. Cunku her iki donemde de ablasi ciglik atmisti cok korkmustu.ve 2-3 gun suruyor sicramalari.bazi donemlerde de ihh ihh diye sesler cikariyo besikten alirken falan.bilgin varsa lutfen yardim edermisin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…