Hasene canım bu bitki çaylarından versene Ahmed'e çok az uyuyor sağlığıda bozulur hiç normal değil bak yemek gibi uyku çocuklar için en az 12 saat uyumali oda en az normalde sadece gece uykusu 12 saat gündüzde 4 saat civarında olması lazım benim oğlum toplamda 13 saat belki uyuyor..
Dr ne diyor bu konuda?
Gulay sen hangi bitki caylarini kastediyosun ya ? Bizim eczanede humananin gece cayi vardi bi tek o da olmuyormus uyku icin gaz sorunu icinmis
Himm bakayım ins tutar onu..sagol cnm..Nuk first choise var anne memesine en yakın biberon onu deneyebilirsin
Evet bende aldım fisher price ın ördeğinden ona bakıp eğleniyo sıpa
Su kuşu bunlar inş serin suyu da severler de yazın denize sokarkeb zorluk çıkartmazlar bizeee
ayy çok zor işin cnm yaa..
gerçekten çok zulum yapıyolarmış netten görüyoruz bizde..
yemek işini nasıl yapıyosnuz. orda evinizmi var..
bide orda çok köpek eti tüketiliyor diye duydum doğru mu acaba..
sanırım bide evler küçük küçük müş malum kalabalıkk
Cnm istersen özelden numaramı yazayım ara beniPapatya2308 cnm benim oglumda da simdiye kqdar 2 dönem oldu.uykuya dalarken 20 saniye aralikla sicriyo ve 15 kez falan oluyo.2-3 gun suruyor.sonra geciyor.takibime gore korku tetikliyor. Cunku her iki donemde de ablasi ciglik atmisti cok korkmustu.ve 2-3 gun suruyor sicramalari.bazi donemlerde de ihh ihh diye sesler cikariyo besikten alirken falan.bilgin varsa lutfen yardim edermisin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
GülayyyRezene çayı filan var tam olarak bilmiyorum arkadaşım kullnmıştı uyku yapmıştı bayağıı ama ben kullanmadım zararı olurmu bilmem yanlış yönlendirmiyim..
Hafif oturtur pozisyonda kucağımda ön tarafı sonra yüz üstü dizimde yatırıyorum çok rahat yatıo sırtını ve başını yıkıyorum o pozisyonda canımBebeğini kucağında yıkayan anneler nasıl bebeğinizi tutuyorsunuz ve yıkıyorsunuz ben küvetinde file üstünde yıkıyorum kucakta yıkamAk daha kolay oluyordur sanırım
Himm bakayım ins tutar onu..sagol cnm..
Olsun canm sen üzülme bayadir topigi taipteydm senin neler yaşadığını az çok biliyorum ne güzel sütün var sagarakta olsa veriyosun bebeğin mahrum kalmiyo en azindan böyle düşün ve sıkılma...Cnm istersen özelden numaramı yazayım ara beni
Bu süreç biraz uzun ve detaylı çünkü
Sadece sıçramaysa korkulacak birşey olacağını sanmam telaş etme bence
Ama yine de sen bilirsin
Gülayyy
Ben bunun o kas gibi gözüken kollarını yerimmmmmmm maşallah sübhanallaaaahhhh
Oğluşu ğşütme kız 2 saat be deli:) lafın gelişimi
Ayrıca milıpa rezeneyi bende kullanıyorum arasa hep. Gerçi 3gaftadır vermiyorum ama uyku falan yapmamıştı
Gazına çok iyi geliyordu
Hafif oturtur pozisyonda kucağımda ön tarafı sonra yüz üstü dizimde yatırıyorum çok rahat yatıo sırtını ve başını yıkıyorum o pozisyonda canım
küvette yüzüstü çevirirkeb kolunun altından tutyoruz ya baEn öyle tutarak yıkıyorum
Dizine atlet kıyafet birşey koyarsam kaymasınıda önlemiş oluyorum ama gene de tutuyorum çok hareketliler allah korusun
İnşallah canım be demek
İşte her bebeğin sorunu ayrı
Seninki biberon tutmuyo benim ki meme
Olsun canm sen üzülme bayadir topigi taipteydm senin neler yaşadığını az çok biliyorum ne güzel sütün var sagarakta olsa veriyosun bebeğin mahrum kalmiyo en azindan böyle düşün ve sıkılma...
Merhaba ben oglumu 3.5 aylik oldugundan beri kucagimda destekli oturtuyorum cunku kendisi oturma gayreti icine girdi ana kucaginda ya da benim kucagimda surekli dogruluyordu dojtorumuz bu cocuk oturmak istiyor destekli kucaginda oturt dediSevgili Aralık anneleri sizlere bir sorum var. Bebeklerimizi ne zaman oturtacağız? her kafadan bir ses çıkıyor. Doktorum 6-7 ay dedi. Annem çocuk hemşiresi 4. ay sonunda kısa kısa kucakta oturt dedi. Dün yine burda forumda bir doktorun yazısını okudum, o da 4 ay diyor. yatmak zihinsel gelişimi ilerletmiyormuş. kendini ana kucağında kaldırmaya çalışan bebekleri kucakta ve arabasında oturtmak etrafı keşfetmesi için önemliymiş. Sizin doktorlarınız neler dedi acaba bu konuda? siz neler yapıyorsunuz? Hepinize şimdiden teşekkürler.
Bu arada, Ege Deniz 4 aylık oldu ve sadece doğum müjdesini yazdım... Baya bir boşlamışım. Ne kadar güzel konular dönmüş ortalıkta :))
Daha sık yazmaya çalışacağım.
Merhaba ben oglumu 3.5 aylik oldugundan beri kucagimda destekli oturtuyorum cunku kendisi oturma gayreti icine girdi ana kucaginda ya da benim kucagimda surekli dogruluyordu dojtorumuz bu cocuk oturmak istiyor destekli kucaginda oturt dedi
Asi yerinin akmasi cok iyi ben il kizimda gezmedigim hastane kalmamisti. Ve tutan asilarin cogunda boyle etkiler olurmus ve dokunmamak gerekliymis yikaninca akip gider demisti benimki baya sismisti intahap falasiyla vardiii
teşekkürler.. ben de başladım bugün kucağımda oturtmaya :)))
Merhaba ben oglumu 3.5 aylik oldugundan beri kucagimda destekli oturtuyorum cunku kendisi oturma gayreti icine girdi ana kucaginda ya da benim kucagimda surekli dogruluyordu dojtorumuz bu cocuk oturmak istiyor destekli kucaginda oturt dedi
Valla bu aya hiç oturtmadim diyen varsa helal olsun. Kucaktayken falan nasıl cocuk surekli dümdüz yatili tutulabilirki? Ben cok uzun zamandir hafif eğik de olsa oturtuyorum. Zira masallah benim kiz dogdugundan beri kafayi hep tutabiliyor dogrulmaya calisiyordu. Tabi yine de ben boyle yapıyorum diye bu benim dogru yaptigim anlamina da gelmiyo.
Rezene çayı filan var tam olarak bilmiyorum arkadaşım kullnmıştı uyku yapmıştı bayağıı ama ben kullanmadım zararı olurmu bilmem yanlış yönlendirmiyim..
Mirakar günaydın,
Dün Gastroentoloji doktorumuza gittik bu ay 725 GR almış.bu diyetle bence gene iyi almış:))))sizden doktor coaproratin yanlış yazmış olabilirim dışkı testi istemişmiydi?ayrıca mamayı siz raporla mı alıyorsunuz?bizim kontrol randevumuz 1 ay sonra.siz bugün mü gidiyorsunuz doktora
Sevgili Aralık anneleri sizlere bir sorum var. Bebeklerimizi ne zaman oturtacağız? her kafadan bir ses çıkıyor. Doktorum 6-7 ay dedi. Annem çocuk hemşiresi 4. ay sonunda kısa kısa kucakta oturt dedi. Dün yine burda forumda bir doktorun yazısını okudum, o da 4 ay diyor. yatmak zihinsel gelişimi ilerletmiyormuş. kendini ana kucağında kaldırmaya çalışan bebekleri kucakta ve arabasında oturtmak etrafı keşfetmesi için önemliymiş. Sizin doktorlarınız neler dedi acaba bu konuda? siz neler yapıyorsunuz? Hepinize şimdiden teşekkürler.
Bu arada, Ege Deniz 4 aylık oldu ve sadece doğum müjdesini yazdım... Baya bir boşlamışım. Ne kadar güzel konular dönmüş ortalıkta :))
Daha sık yazmaya çalışacağım.
Dün Ali'yi yıkadım hergün yıkıyorum ama dün 2 saat suda kaldı nerdeyse çok seviyor oyuncaklarıylada oynadı
Suda uyuduzor çıkardım sonra masaj yaptım bioderma ile 9 da uyudu sabah 9 a kadar gündüzde sürekli uyuyo uyanıyor oynuyoruz hoop tekrar uyku Sünger aldım ben yıkamak için üzerine yatırıyorum kendi kuvetini bizim kuvetin içine koyuyorum giderli kuvet almıştım su birikiyor biraz sürekli duşu tutuyorum bayılıyor suyaaaa Eki Görüntüle 1077886 Eki Görüntüle 1077881 Eki Görüntüle 1077882
Sizee cee ee yapıyor veee çapkn bakış atıyoruz..
ilk iki ay bir kilonun uzerinde aliyordu son iki aydir 600gr aldi suan 7500g. ama 300g da alsa ben anne sutune devam ederim
kizlar size iki gun once benim veletin artik kuduruklara karsitigini yazmistim. biz oturduk karar verdik eve yarim gun gelicek yardimci istiyoruz. butcemiz cok kisitli tek maasla idare ettigimiz icin dolayisiyla 500 dolarliklara bakamiyorumben burdan da sormak istedim gaziosmanpasa tem'de oturuyorum. civarda oturan arkadaslarin tanidigi varsa ya da esine dostuna sorabilecek varsa bana yardimi cok dokunur boyle bir ricam var lutfen aklinizda olsun
poffcum ilk olarak ben tinylove aldim tam 180tl idi dedigin gibi 1-2 aylik bir oyuncak icin pahali tam adini bilmiyorum ama hayvanlar var almak istiyorsan gec kalma cunku bence 3 ay icin uygun simdi surekli yuvarlanarak firar ediyor benimki... bu arada benim oglan hep ilgi isteyen bir bebekti dedigin gibi sohbet et kucaga al bir saniye yalniz kalmiyordu. simdiki durum biraz daha karisik yani kucakta bile tutamiyorum sohbet falan edemiyorum ilgisini cekemeyi cok zor basariyorum o da bikac dakika suruyor zaten. aksam 4 olunca artik kollarim kalkmiyor esimin gelmesini dakikalari sayarak bekliyrum. hatta soyle soyleyim her sabah babasi 1-2 saat ilgilenir oynatirdi ki cok eglenirlerdi ben uyurdum simdi baba basedemiyor surekli agliyor. cok dertliyim tabi allah baska dert vermesin. seninkinden farkli olarak kalabalikta daha mutlu daha sakin hele cocuk ve bebek olursa cok mutlu oluyor surekli sitenin parkinda elalemin cocuklarina sarkiyoruz:)) bu aradaa yukarida yazdim sen yakinsin varsa ev islerine yardim edecek cevrende birileri haber verir misin? ayrica sen bu kadar yakin oturuyorsun keske gelsen oglunla bana
Biz bu ay 800 g aldık doktorumuz gayet iyi buldu... Kilo alımını yeterli bulduğu için ek gıdaya henüz geçtirmedi bizi... 5.5 aylık olduğunda tekrar gideceğiz o zaman ufak ufak başlatacakmış,... Bizden dışkı testi istemedi.. Sadece 5 aylık olduğunda kan testiyapyıracağız ve ondan sonra gideceğiz doktora... Benim diyetimi muz ile açtı... Yemeklere çok az 2 tatlı kaşığı kadar domates kullanacağım...ve balık deneceğim... Geri kalanlar yine yasaklı... Bakalım inşallah bunlardan tutan olur... Mamayı evet rapor çıkarttık onunla alıyoruz...
Benim kız da doğduğundan beri kafayı kaldırıyordu zaten... Son 1 aydır nerdeyse yatar pozisyoda durmak istemiyor habire hindi gibi kafasını kaldırıyordu:) ben kucağımda oturtuyorum durmuyor zaretn yatar pozisyonda..:) doktorda muayenesinde kucağınızda oturtabilirsiiz dedi kontrol ettikten sonra...
Maşallah damatlığını da görürsünüz inşallah:)
Hehe çok şeker:)) yalnız 2 saat nasıl yıkıyorsun bea:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?