2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Gulay sen hangi bitki caylarini kastediyosun ya ? Bizim eczanede humananin gece cayi vardi bi tek o da olmuyormus uyku icin gaz sorunu icinmis

Gulay sen hangi bitki caylarini kastediyosun ya ? Bizim eczanede humananin gece cayi vardi bi tek o da olmuyormus uyku icin gaz sorunu icinmis

Rezene çayı filan var tam olarak bilmiyorum arkadaşım kullnmıştı uyku yapmıştı bayağıı ama ben kullanmadım zararı olurmu bilmem yanlış yönlendirmiyim..

Bebeğini kucağında yıkayan anneler nasıl bebeğinizi tutuyorsunuz ve yıkıyorsunuz ben küvetinde file üstünde yıkıyorum kucakta yıkamAk daha kolay oluyordur sanırım

Meme emerken bebeğinin boğulduğunu soran arkadaş vardı benim oğlumda çok olurdu kızımda da oluyor ama çok nadir..sütün çok geliyorsa ve bebekte acele ediyor o zaman oluyor....

Evet canim burda et tuketiminde sinir yok herseyi tuketiyorlar sokakta ne kedi var ne kopek var Benim evim 4 odali buyuk yrmek 3 ay oldu et yemedim. Canim allah buyuk karnimiz doyuyir.

Cnm istersen özelden numaramı yazayım ara beni
Bu süreç biraz uzun ve detaylı çünkü
Sadece sıçramaysa korkulacak birşey olacağını sanmam telaş etme bence
Ama yine de sen bilirsin
Rezene çayı filan var tam olarak bilmiyorum arkadaşım kullnmıştı uyku yapmıştı bayağıı ama ben kullanmadım zararı olurmu bilmem yanlış yönlendirmiyim..
Gülayyy
Ben bunun o kas gibi gözüken kollarını yerimmmmmmm maşallah sübhanallaaaahhhh
Oğluşu ğşütme kız 2 saat be deli:) lafın gelişimi

Ayrıca milıpa rezeneyi bende kullanıyorum arasa hep. Gerçi 3gaftadır vermiyorum ama uyku falan yapmamıştı
Gazına çok iyi geliyordu
Bebeğini kucağında yıkayan anneler nasıl bebeğinizi tutuyorsunuz ve yıkıyorsunuz ben küvetinde file üstünde yıkıyorum kucakta yıkamAk daha kolay oluyordur sanırım
Hafif oturtur pozisyonda kucağımda ön tarafı sonra yüz üstü dizimde yatırıyorum çok rahat yatıo sırtını ve başını yıkıyorum o pozisyonda canım
küvette yüzüstü çevirirkeb kolunun altından tutyoruz ya baEn öyle tutarak yıkıyorum
Dizine atlet kıyafet birşey koyarsam kaymasınıda önlemiş oluyorum ama gene de tutuyorum çok hareketliler allah korusun
Himm bakayım ins tutar onu..sagol cnm..

İnşallah canım be demek
İşte her bebeğin sorunu ayrı
Seninki biberon tutmuyo benim ki meme

Asi yerinin akmasi cok iyi ben il kizimda gezmedigim hastane kalmamisti. Ve tutan asilarin cogunda boyle etkiler olurmus ve dokunmamak gerekliymis yikaninca akip gider demisti benimki baya sismisti intahap falasiyla vardiii

Olsun canm sen üzülme bayadir topigi taipteydm senin neler yaşadığını az çok biliyorum ne güzel sütün var sagarakta olsa veriyosun bebeğin mahrum kalmiyo en azindan böyle düşün ve sıkılma...

Olsun canm sen üzülme bayadir topigi taipteydm senin neler yaşadığını az çok biliyorum ne güzel sütün var sagarakta olsa veriyosun bebeğin mahrum kalmiyo en azindan böyle düşün ve sıkılma...

Evet cnm sıkılmıyorum artık nasip kısmet
İyi tarafından bakmya çalışıyrm
Ayrıca sağmayla da her zaman azalmadığının alenen örneğiyim
Azalma ne kelime arttı maşallah
Kv m her ne kdr 40 kere azalır azslır diye cağırsada azalmadı
2 ay daha vereyim yeter. Sonra Allah Kerim

Merhaba ben oglumu 3.5 aylik oldugundan beri kucagimda destekli oturtuyorum cunku kendisi oturma gayreti icine girdi ana kucaginda ya da benim kucagimda surekli dogruluyordu dojtorumuz bu cocuk oturmak istiyor destekli kucaginda oturt dedi

Merhaba ben oglumu 3.5 aylik oldugundan beri kucagimda destekli oturtuyorum cunku kendisi oturma gayreti icine girdi ana kucaginda ya da benim kucagimda surekli dogruluyordu dojtorumuz bu cocuk oturmak istiyor destekli kucaginda oturt dedi

teşekkürler.. ben de başladım bugün kucağımda oturtmaya :)))

Asi yerinin akmasi cok iyi ben il kizimda gezmedigim hastane kalmamisti. Ve tutan asilarin cogunda boyle etkiler olurmus ve dokunmamak gerekliymis yikaninca akip gider demisti benimki baya sismisti intahap falasiyla vardiii

Sağolun Teyzeler doğdugumdan beri yastık battaniye ne buluyosam kaldırıyorum ağırlık çalışıyorum Ali
Sabriya Allah razı olsun seotlanda( yanlış yazmamışımdır inşallah) oda öyle söyledi tutuğuna isaretmiş.Korktum çok dr da bazı tahliller yapılmalı dedi veremmi var oğlumda yoksa diye..

teşekkürler.. ben de başladım bugün kucağımda oturtmaya :)))

Valla bu aya hiç oturtmadim diyen varsa helal olsun. Kucaktayken falan nasıl cocuk surekli dümdüz yatili tutulabilirki? Ben cok uzun zamandir hafif eğik de olsa oturtuyorum. Zira masallah benim kiz dogdugundan beri kafayi hep tutabiliyor dogrulmaya calisiyordu. Tabi yine de ben boyle yapıyorum diye bu benim dogru yaptigim anlamina da gelmiyo.

ben de açılı tutuyordum, ama dediğim gibi herkes bişey söylediği için ben de emin olamadım. Ege de kafayı hep kaldırıyordu, çok da güçlü hep kalksın istiyor uzun zamandır artık bugün kucağımda oturtmaya başladım, hadi hayırlısı :))

Rezene ahmede ne uyku yapti nede gazina yaradi cnm saolasin.

Bu arada ilk msjimda yazacaktim unuttum oglusumun masallahi var Allah yazarlardan saolasin maşallah barekallah :)) Allah korusun ali beyi

Biz bu ay 800 g aldık doktorumuz gayet iyi buldu... Kilo alımını yeterli bulduğu için ek gıdaya henüz geçtirmedi bizi... 5.5 aylık olduğunda tekrar gideceğiz o zaman ufak ufak başlatacakmış,... Bizden dışkı testi istemedi.. Sadece 5 aylık olduğunda kan testiyapyıracağız ve ondan sonra gideceğiz doktora... Benim diyetimi muz ile açtı... Yemeklere çok az 2 tatlı kaşığı kadar domates kullanacağım...ve balık deneceğim... Geri kalanlar yine yasaklı... Bakalım inşallah bunlardan tutan olur... Mamayı evet rapor çıkarttık onunla alıyoruz...

Benim kız da doğduğundan beri kafayı kaldırıyordu zaten... Son 1 aydır nerdeyse yatar pozisyoda durmak istemiyor habire hindi gibi kafasını kaldırıyordu:) ben kucağımda oturtuyorum durmuyor zaretn yatar pozisyonda..:) doktorda muayenesinde kucağınızda oturtabilirsiiz dedi kontrol ettikten sonra...

Eki Görüntüle 1077805
Mevlut yakisiklisi :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Maşallah damatlığını da görürsünüz inşallah:)

Hehe çok şeker:)) yalnız 2 saat nasıl yıkıyorsun bea:))

ben de tiny love düşünüyorum bakıyorum kaç gündür onu alıcam ssanırım. bu günlerde joker babyde 300 tl alışverişe 100 tl hediye çeki var belki ondan yararlanırız. başka şeylerde alarak... bizimki kalabalıkta yaramazlık yapmıyor aksine heryeri inceliyor milletle konuşuyor ama emmekte zorluk çekiyor etrafı incelemekten yatmıyor bile o pozisyona tekmeliyor beni :) geçen ay avm de emzirme odasında yan kabindeki bi bebekle iletişime geçti karşılıklı agulaştılar hem de bebek kızdı bu yaşta başladı bizim oğlan çapkınlığa deidk hatta ben hafta içi çalıştığım için eve inanılmaz yorgun geliyorum hafta sonlarıda ya misafir geliyor ya biz gidiyoruz anca ev temizlik çamaşır ütü ile geçiyor hayat çok zaman olmuyor hatta bana gelmek isteyen haftalar öncesinden haber veriyor programım oluyor diye keşke imkanım olsa da gelsem yaz tatili gelsin inş olur oda gerçi eşim çok sıcak bakmaz ama denerim:) senin yardımcıdan kastın çocuğa bakacak biri mi temizlik için mi ve hergün gelecek birimi çok bi tanıdığım yok ama bi kereliğine bi arkadaşımın tanıdığını çağırmıştım eve yeni taşındığımda onu biliyorum sadece o bildiğin temizliğe gidiyor çocuk bakımı değil ama...

Nerdeyse canım uzun süre kaldı almaya kalkınca kıyamet koptu geri bıraktım suladım uyudu uyuyunca çıkardım kremledim elektirikli soba yakıyorum sıcak oluyore..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…