Papatya2308 cnm benim oglumda da simdiye kqdar 2 dönem oldu.uykuya dalarken 20 saniye aralikla sicriyo ve 15 kez falan oluyo.2-3 gun suruyor.sonra geciyor.takibime gore korku tetikliyor. Cunku her iki donemde de ablasi ciglik atmisti cok korkmustu.ve 2-3 gun suruyor sicramalari.bazi donemlerde de ihh ihh diye sesler cikariyo besikten alirken falan.bilgin varsa lutfen yardim edermisin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Rezene ahmede ne uyku yapti nede gazina yaradi cnm saolasin.
Bu arada ilk msjimda yazacaktim unuttum oglusumun masallahi var Allah yazarlardan saolasin maşallah barekallah :)) Allah korusun ali beyi
bende uyku sorunu yaşadım belki senin kadar değilidr ama sürekli mızıklama ve uyanma vardı .aktardan rezene kimyon ve papatya aldım ayrı ayrı(özellikle papatyanın bebekleri sakinleştirdiğini ve uyku getirdiğini duymuştum) bunları belli miktarlarda karıştırıp bebeğime verdiyorum o günden beri daha düzenli uykusu bir dene istersen
yarım çay kaşığı rezene 1 çay k. kimyon 3-4 adet kurutulmuş papatya ve yarım çay bardaği su bir taşım kaynatıp ılıtıp veriyorum.
umarım işine yarar.
Rezene ile sadece papatya yapip deneyebilirim belki. Hepsini bi seferdemi veriyosuniz? Bide rzene tohumunu yoksa eczanedeki rezene mi? bazi uykusu cok derin birakiyirum uyanmiyo bazilari diken ustunse ayagimi oynatsam uyaniyo ya napicami bilmiyorum sinirlerim yipraniyi
yok kizz o batil nanctir.bir sorum olacak size benim bebeğim ilk aylarda çok güzel ayağnın
üstüne basardı şimdi basamıyor dizleri bükülüyor.bizim oralarada 40 liyken regl biri seni ziyarete gelmiş diye bir inanış vardır duydunuzmu? büyük oğlum 4 aylıkken adım atardı bu biraz tembel olcak sanırım.
tubaa senin mesai baslamis yine..
iki cocukta bugun 10 da uyudu. deli gibi uykum yok benmde.
siimdi tugbadan kufuru yicem ama....
Ne güzel bende sagmayla azalmadigini düşünüyorum bebeğin kısmeti varsa her türlü alır o sütü..inş 2 ay değil daha uzun süre verirsin sütünü.Evet cnm sıkılmıyorum artık nasip kısmet
İyi tarafından bakmya çalışıyrm
Ayrıca sağmayla da her zaman azalmadığının alenen örneğiyim
Azalma ne kelime arttı maşallah
Kv m her ne kdr 40 kere azalır azslır diye cağırsada azalmadı
2 ay daha vereyim yeter. Sonra Allah Kerim
Böyle birşey canm yetişenler içinde yapabiliyormuşsun bilgin olsn umarm bulursunEki Görüntüle 1078831 Eki Görüntüle 1078833 Eki Görüntüle 1078834
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sevgili anneler,
Bazı bebişlerin uyku problemi yaşadıklarını görüyorum. Ege'nin uyku düzeninden çok memnunum ben. Nazar değmesin hiç uykusuz gecelerin annesi olmadım. Ege'den yola çıkarak gözlemlediğim bazı konularda tavsiyelerde bulunmak istiyorum, umarım sizlerin de işine yarar. Özellikle de çalışan anneler uykusuz gecelerden kurtulabilir.
Öncelikle Ege'yi doğumundan beri asla kucağımda uyutmadım. Memede uyumasına izin vermedim, hep yatağında uyku evresine geçti. Ege 2,5 aylıkken kendi odasında uyumaya başladı. Akıllı telefonumuza Baby Alarm diye bir program indirdim uyanırsa eşime arama yapıyor telefon(bebek monitörlerine o kadar para harcamak teknolojiyle beraber gereksiz bir hal almış, sakın para vermeyin derim) Bence en önemli konulardan biri çocuğun anneye minimum bağımlılıkta uykuya geçişi. Ne kadar dış etki olmadan uykuya geçebiliyorsa o kadar kaliteli, düzenli ve uzun uyku süresi oluyor. Kokuyu almalarındanmıdır nedir Ege bizim odada yattığı süreçte çok sık uyanıyordu ama odasını ayırdığımdan beri uyku saati çok daha uzadı.
Ege'nin uykuya geçiş anında odasında da bulunmuyorum sadece kapı aralığından gözlemliyorum. İlk zamanlarda gece lambası kullanıyordum ancak bunun dikkatini dağıttığını farkettim ve artık gece lambası da kullanmıyorum. Bu da dikkati
şuan aklıma gelen çok net şeyler yok ama eklemek istediklerim olursa yazarım. umarım işinize yarayabilecek notlar vardır.
Maşallah valla ne güzel düzeni orurtturmuşsun
Sanırım işi başından sıkı tutmak lazım bu saatten sonra olur mu bilmem
Ama biz ne kadar azmedersek o kdr başarırı gibime geliyo
Tabi ağlamalara dayanmamız lazım yufka yürek bi yere çekilmesi lazım
Uykusuzluk çok zoooorrrr
Tşk paylaşımın için ayrıca epey detaylı anlatmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?