2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Paylaşım için teşekkür ederim... Özellikle baby alar olayını bir araştırayım.. Telsiz almak durumundaydım.. Bununla halledilebilirse çok makbule geçecek:))

İnşallah canım ya... Enginardandır canım o... Daha doğrusu limondan kaynaklanıyor... Ben de bir kez yedim... Pişirken içine konmadı ama enginarlar limnlu suda beklitiliyor ya... Kan olmadı çok şükür ama mukuslanma oldu ve suratındaki aivilceler artmıştı... Dün de doktora sordum... Enginar olmaz dedi... Limon durumundan sebep... Ateş düşürücü olarak paranox fitil kullanılabilir... Ama ateş olursa ver canım önceden verme bence... Bizde ateş olmadı mesela....

cok guzel anlatmissin canm sagolasin.

akilli tel.den baby alarm inidirilip . sennki cocugun odasinda mi kaliyor.
ordan esininki caliyor oyle mi..

bende denemek istiyorum.

dun kan damlasina 2 damlayla basladim.
kakasi bugun kanli gibiydi.
unutmusum kan ilaci verdigimi kucuk bir sok yasadim.ama allahtan burda okumustum. kakasi kanli gibi olacagi..
sonra rahatladim..

mirakar o gunden sonra kan gormedim canim
mamadanmis demekki.
fakat mamayi mecbur vercm dis yaptirmaya basliyorum.
aptamil yerne bebelc alayim olmassa.

bide kizlar

dis yaptircam dedim ya o gun emziriliyorm cocuk yoksa o gun sagip atmam m gerekiyor.
deneyimi olan var mi

cok guzel anlatmissin canm sagolasin.

akilli tel.den baby alarm inidirilip . sennki cocugun odasinda mi kaliyor.
ordan esininki caliyor oyle mi..

bende denemek istiyorum.

ı phonedaki uygulamalar ücretli sanırım. ben note 2 ye indirdim, google play storedan, programın adına baktım şimdi baby alarm değil, baby monitor müş. onu indiriyorsunuz, ses şiddetini ayarlıyorsunuz, ben telefonu şarja takıp odanın bir ucuna koyuyorum, çocuğun yatağına değil. ses şiddetini 74 te tutuyorum. Uyanıp ağlarsa, eşimin telefonuna arama yapıyor telefon. zaten artık tüm gece uyuduğu için genelde sabah uyanmış oluyorum ben program arama yapmadan çözüyorum olayı. Ama dediğim gibi telsizlere hiç para vermeyin. ben de bakmıştım az buz da bir para değil, daha faydalı şeyler alınabilir o paralara, mesela oyuncaaak :))) programa bak bence ben çok memnun kaldım.

Ah canım bilmemmi bizim dr ben müdahele edemem verem sağlığa götürün demişlerdi dünyam yukılmıştı salak dr sonra. Acıbadem haatanwsi prof getirdim dr kensi meslektaşıyla dalga geçti bana anneai ne güzel aşısı tutmuş rahat ol dedi yani rahat ol canım buarada oğlun çok çapkın olacak annesiii

tesekkur ederm canim.
bnimki lg 925 modeli
bakayim benmknde var mi.

cok guzel olmus rahatlikla odasi ayrilabilir boylece.

tesekkur ederm canim.
bnimki lg 925 modeli
bakayim benmknde var mi.

cok guzel olmus rahatlikla odasi ayrilabilir boylece.

evet çok rahat oluyor. bi de dediğim gibi yanımızda yatarken herhalde kokuyu alıp zırt pırt uyanıyorlar. odası ayrılınca daha güzel uyumaya başladı, deliksiz. bunun için çok iyi oldu. belki de onlar da bizim gibi sessizlik istiyorlar, gece biz de dön et, kocalar horlasın rahatsız ediyor olabiliriz :)))
bak bakalım programa umarım vardır, ücretsiz bir şekilde dahice bir çözüm:))

Kızlar ben nehire dün 20cc li anne sütüyle karıştırılmış 2 tatlı kaşığı pirinç unu verdim birde demir damlasına başladım 2 damlayla yavaş yavaş başlayım dedim, kakasında kan oldu yine sizce pirinç unu mu yoksa demir mi yaptı, kakanın rengini boyama değil bildiğinniz kırmızı kan gördüm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hepınıze iyi pazarlar arkadaslar
oglum kabız olmus aglayarak yaptı kakasını ama kakasında kan pıhtıları vardı oyle cok degıl kaplamıyodu ama vardı yıne acaba kabızdan mı olmustur aptamıl kullanıyoruz yoksa bıseymı dokundu bılemedım yarın doktora goturcem ama yınede sızlede danısmak ıstedım moralım bozuldu ya

Kizlar elimde neocate mama var kullanan varsa gönderebilirim, bebegimde inek sütü alerjisi şuphesi icin denemek icin yazmisti doktor ama sadece reflu cikti. Bu mamayi 3 4 kez kullandim kutuyu açali bir hafta oldu isteyene ücretsiz gönderebilirim. Bosa gitmesini istemiyorum cok pahali bir mama cunku.

Çatlak oluçmuştur poposunda muhtemelen zeytin yağı içirebilirsin zorlanmasın birde dr krem verir mutlka..

Geçmiş olsun pöff daha dişi var bunun dimii yavrularımız büyüyene kadar inşallah aklımız başımızdan uçup gitmez geçmiş olsun çook..

ahhh cnm bu diş çıkarma olayı beni fena korkutuyo :2: zaten kızım kucakcı ne yaparım ben o zaman erken mi geldi sizinkiler Allah yardımcınız olsun

tşkler kızlar
evet biraz erken ama normalmiş... amin allah yardımcımız olsun
tuba ağrı kesici verdim ama fayda etmedi sanki
diş kaşıyıcıyla istediği gibi kaşıyamıyo ve sinirleniyo
sulu da susuz da var kaşıyıcısı ama o benim elimi istiyo...

kizlar lutfen acil cvp yazablr misiniz sadece anne sutu alan bbege su verlir mi?
hep vermeyin diye duyyorduk uzmanlardan
ben hiç vermedim ama verilmesinde de bi sakınca yok sanırım
artık ben de az az vercem...

Canım Allah yardımcın olsun.. Diş işi zormuş ya.
amin canım
evet bundan sonrası kolay olur inşallah...

benimki de oturmak istiyor hele kucakta yatması mümkün değil hep kalkmaya çalışıyor
buarada uyku eğitimin için tebrik ederim canım maşallah nazar değmesin çok güzel alıştırmışsın

esselaaa

canm di isi gercekten zor sıkca ates ishal yapiyor huysuzlukkk...neyseki annenlerle ayni sehirdeymissin..
ben uzaktayim iki ailedendee

s

evet çok şükür yakınız allah eksikliklerini göstermesin
esracım geçen alıntılamıştım yazını
uçup gitti
bikaç arkadaşa daha yazmak istiyodum ama unuttum yorgunluktan kafa kalmıyo

gülay maşallah kuzunaaaa nasıl bakış atmış öyle yerim
2saat ne güzel suda tutmuşsun öyle!
ben tek başıma hiç yıkamadım
küvetinde ya annemle ya eşimle yıkıyorduk ama son birkaç haftadır babası kucağında yıkıyo artık çünkü ağırlaştı
ama ben daha sık yıkamak istiyorum tek başıma halledebilirmiyim bilmiyorum
aslında cesaretliyimdir ama üşütmekten yada kucağımda yıkarsam ağzına burnuna su kaçırmakan korkuyorum bi de çok hareketli o da tırstırıyo

canm bende bugn bir sokla uyandim..kakadaa kan hmde bi suru kilcal seklnde

ama sonra aklma gldki dn kan ilaxina baslamistim..ndan rengni degistirmis..
telaslanmaaa...

canım senin kuzuya da maşallah
hepsi çok tatlı bebelerimizin allah nazarlardan korusun
nasıl gidiyo canım hala inatlaşıyo mu memeyle?
bizimki had safhada! yine de beterin beteri vardır çok şükür (korkuyorum valla artık bişeylerden şikayet etmeye)
ama uyanıkken yok emmiyo!
dün 6 saat emmedi sabah 5 buçuktan 11buçuğa kadar
çok üzülüyorum
dün gece ''yoksa hamilemiyim de sütün tadı değişti diye düşünmeye başladım

Kizlar bence kaka da kan olayini ihmal etmeyin ve mutlaka tahlil yaptirin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…