çok geçmiş olsun cnm ben de çok korkuyorum ateşten.Mete 28 aralık doğumlu daha aşımızı olmadık.Kimseyi dinlememk lazım bunu öğrendim ben kendi bildiğimizi yapmak lazım bazen eminsek eğer.ama dediğin gibi ilk bebek acemilik her lafı dinliyosun dimi ben de öyle.....
bu arada bende ara ara su veriyorum yüzünü buruşturuyoinşallah alışırlar
bugün 23 Nisan hep neşe doluyor insannnnnn
Tümmmm arkadaşlarının Bayramı'nı kutlar
Nice aydınlık neşeli bayramlarımızın olmasını dilerimmmm
Hepinizi öpüyorum
Eki Görüntüle 1083735
Uyumayan allerjisi olan hasta olan bebeklerin annelerine rabbim güç kuvvet ver.amin
Rabbim evlatlarımızın acısını göstermesin gerisi hepsi geçer.sıkmayın canınızı rabbim sevdiği kulların önüne zorluklar çıkarırmış isyan etmeyip sabretsin ki cennetini kazansın.
aminnn
Canım çok sordum doktora süt yumurta dışında başka diyet yapayımmı diye defalarca hayır annesi sadece süt yumurta dedi, herşeyin arkasını okuyorum kesinlikle süt yumurta proteini olan hiç birşey tüketmiyorum, benim bebeğin sadece yüzü de atopik ve kakası yesil kan iki defa oldu biri kan damlası diğeri de süt yumurta diyetini denemek için açmıştık, valla bu alerji çok lanet bilemedim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ahh ahhh canıma arkadaşım
Ne kdr tecrübeli olsakta 6 yaşında bir cocugun karşısında
Kimi zmn acemi olabiliyoruz. Bazen o kdr sabrım taşıyor kî
Yapıştırmadım için dişimi sıkıyorum
Birde Aral sorduğum sorulara cvp vermez deliritir insanı
Allah onlarıda bizede akıl fikir versinnnnnn:)
Oyy maşallah
Ben de herkesin bayramını kutlarım
Allahım nazarlardan korusun çok çok çok tatlı maşallahhh kuzucuğa kırmızılarda pek yakışmış kerataya
Benim asya incim 11 aralık doğumlu tatlım ve su içmekten nefret ederdi ama günde 3-4 defa 4-5 çay kşığı veriyorum çok güzel içiyor zamanla tadına alışır çünkü anne sütü birazcık sekerli suyun tadını pek sevmiyorlar ilk başta canım
Eki Görüntüle 1083969 Eki Görüntüle 1083970
benim yavrularım..herkesin guzusu çok tatlı maşaallah..bende eklemek istedim.
ıyı geceler canlarım
Seni emiyosa belki toktur gizem? Bu ayda bebekler tokluklarini anliyolarmis benden iyi bilirsin sen belki o yüzden yemen istemiyordur. Önceden ahmedi her saat emzirirdm simdi 3 saat bile emzirmedigim oluyor versemde istemiyo yalanciktan sliyo agzina yüzüme bakip guluyo. Belki sütun sandigundan daha tok tutuyodur benim sutumun rengi beyaz bi sarilik yok. Hatta bezen nerdeyse suya sut katilmiş gibi:))
Bu arada bu babalarin bogazini sikip camdan asagi atasim var! La hödük kaç zamandır karini tanimadinmi da boyle abuk subuk şeyler soyluyosun ayricada madem biz anneler iyi bakamiyoruz bu babalarin yuzundendir!!! Hanim azcik bana ver birazda ben deneyeyim hanim sen dinlen diyen olmuş mu bizim zor zamanlarimizda destek olup sirtimizi sivazlayan olmusmu? Bizimle ilgilenmeyin sonrada sen yapamiyosun sen edemiyisun!!!! Bu ne cüret ya !!! Kaynana gibi anca car car çene. Tenekeden durma ya bi ise yara yardimci ol ya bana yük yapma. Hayret bisi!!! Biz bu zamana kdr zaten tek basimiza ayakta kalmisiz size ihtiyacimiz yokki sirtimizdaki yükü hafifletn biraz kocalar bunun için var sirtimiza cikipta Deh Deh yapmanin alemi yok!!! begenmiyosan al iki gun gecirde gor hanyayi konyayi!! Yürrrrüüü taş arabasi!!!!!
Ay gizem valla kusura bakma snin koca vesilesiyle ben benimkini de aradan cikardim kirici olduysam kusura bakma sinirler benimde tepemde. İki gubdur sinava giriyorun uykusuz uykusuz paraz gunu gece cocuga bakmadi bile uyuz etti beni yorgunum bikkinim bu gece saat 3 yatakta salladim ahmedi uyuttum uyudugu 20 dk zaten uyumasam bile sirtimi dinlendireyim dedim ahmedi yavasca ayagimdan indirdim oldugu yerde biraktim esime azicik kayarmisin bende buraya gireyim dedim. Esimin bacagi ile sipanin minderi arasina tek bacagim zor giriyo. Ne dese begenirsin" yuru git!"dedi bana sok oldum ya bu ne insafsizlik bu ne dusuncesiklik bu adam niye boyle oldu nasil bu kadar gaddarlasti ben anlamiyorum ya!!! Bende ben butun gece cocuk bakiyirum sen uyu diye aglatmamaya calisiyim senin dusuncene bak dedim cimcikledim bunu kilini bile kipirdatmadi ya.
Sinav zamani boyle oluyorum bende. Uykusuzluğa artik o kdr alistimki uykusuzluktan korkmuyorum. Kendini bi şekilde rahatlar zihnini boşalt tatlim. Sitresiniin sebebi neyse onu çöz. Bak Ahmed uyuyo 15 dk ben yatiyorum yanina uyuraam uyurum diyorum rüya bile görüyorum valla sanki saatlerdir uyuyo gibi oluyorum.
Kizlar sinavim berbat geçti 1 buçuk saatlik uykunile gittim zaten hic calismamistim ama bilsiklerimide kafam.karisti yaapmadim ciddi hafiza kayiplarim var!!! Efkarliyim
Sevgili Aralık anneleri sizlere bir sorum var. Bebeklerimizi ne zaman oturtacağız? her kafadan bir ses çıkıyor. Doktorum 6-7 ay dedi. Annem çocuk hemşiresi 4. ay sonunda kısa kısa kucakta oturt dedi. Dün yine burda forumda bir doktorun yazısını okudum, o da 4 ay diyor. yatmak zihinsel gelişimi ilerletmiyormuş. kendini ana kucağında kaldırmaya çalışan bebekleri kucakta ve arabasında oturtmak etrafı keşfetmesi için önemliymiş. Sizin doktorlarınız neler dedi acaba bu konuda? siz neler yapıyorsunuz? Hepinize şimdiden teşekkürler.
Bu arada, Ege Deniz 4 aylık oldu ve sadece doğum müjdesini yazdım... Baya bir boşlamışım. Ne kadar güzel konular dönmüş ortalıkta :))
Daha sık yazmaya çalışacağım.
Dün Ali'yi yıkadım hergün yıkıyorum ama dün 2 saat suda kaldı nerdeyse çok seviyor oyuncaklarıylada oynadı
Suda uyuduzor çıkardım sonra masaj yaptım bioderma ile 9 da uyudu sabah 9 a kadar gündüzde sürekli uyuyo uyanıyor oynuyoruz hoop tekrar uyku Sünger aldım ben yıkamak için üzerine yatırıyorum kendi kuvetini bizim kuvetin içine koyuyorum giderli kuvet almıştım su birikiyor biraz sürekli duşu tutuyorum bayılıyor suyaaaa Eki Görüntüle 1077886 Eki Görüntüle 1077881 Eki Görüntüle 1077882
Sizee cee ee yapıyor veee çapkn bakış atıyoruz..
Slm kızlar bişey sorucam sizlere pazartesi işe başlıyorum..oğlum biberon tutmuyo Dr.browns ve avent var ikisini de tutmadı..sizlern önerebilicegi bi marka var mi..annm bakacak kaşıkla vermesi gecikir doke saça onun için biberonla vereyim diyorum...
yok cnm ben hayatta öyle uyuyamam hani tv karşısında uyuyakalırlar ya hiç ben uyuyamam öyleçok özeniyorum ama insan gerçekten 5-10ndk uyusa bile çok uyumuş gbi oluyo
bugün 23 Nisan hep neşe doluyor insannnnnn
Tümmmm arkadaşlarının Bayramı'nı kutlar
Nice aydınlık neşeli bayramlarımızın olmasını dilerimmmm
Hepinizi öpüyorum
Eki Görüntüle 1083735
Ahh ahhh canıma arkadaşım
Ne kdr tecrübeli olsakta 6 yaşında bir cocugun karşısında
Kimi zmn acemi olabiliyoruz. Bazen o kdr sabrım taşıyor kî
Yapıştırmadım için dişimi sıkıyorum
Birde Aral sorduğum sorulara cvp vermez deliritir insanı
Allah onlarıda bizede akıl fikir versinnnnnn:)
Eki Görüntüle 1083969 Eki Görüntüle 1083970
Ewet tutuyo biraz rahatladım burdan bi arkadaş ddi nuk marka al dene diye aldım tuttu tabi iki gün çalıştım dün ve Bugün izinliydim tabi bundan sonra nasıl olacak bakalım :)))geçmiş olsun diyelim o zaman canım, önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
eşin yine mi dinlendirmedi seniinsan çocuğu 1-2 saat oyalar, hanım sen dinlen der biraz, bu ne düşüncesizlik kuzum ya
yürü git mi dedi kız kafasına sert bir cisim geçireydin ya, şu an aklımdan eşin için onlarca sıfat geçiyor
canım ben epeyden beri kucakta destekli oturtuyorum, zaten oturtmazsam durmuyor, yattığı yerden kafasını kaldırıp duruyor
maşallah tosunuma, onun çapkın bakışını yerim ben
sonunda alinin de uykuları düzene girdi galiba, inşallah bozulmaz düzeni de sen de rahat edersin artık
o süngerler çok iyi oluyor ben de onlardan kullanıyorum, yatırıyorum üstüne rahat rahat yıkanıyor paşam
canım ne yaptın biberon tuttu mu bebeğin, benimki de tutmuyor arada sağılmış süt vereyim diyorum biberonu tutturamadım bi türlü
sen hiç yorulmamışsın o zaman
ben de senin gibi ben öyle uyuyamam, nasıl kafalarını yastığa koyar koymaz uyuyorlar diyordum
ama 4 aydır değil yastığa koymak otururken bile uyuduğum oluyor
2 çocukla akşama kadar popom yer görmüyor desem yeridir, sonuçta özellikle akşam saatleri yorgunluk hat safhaya ulaşıyor
çocuklar uyuduktan sonra zaten ne tv sesi duyuyorum, ne başka bişiy,
bazen kk gireyim geçmişi okuyup cevap yazayım diyorum, birkaç sayfa sonra uyuyakalıyorum :26:
yerim seni tombişim, Allahım nazarlardan korusun, çok tatlısın
bizde senin bayramını kutlarız
amin canım, 4 yaşındaki bir çocuğun karşısında nasıl bu kadar acemi olabiliyorum diye şaşıyorum çoğu zaman,
yapıştırmak ne kelime ağzını burnunu dağıtasım geliyor bazen, özellikle yemek konusunda delirtiyor beni,
herhangi birşeyi şöyle iştahla yediğini görsem rahatlıycam ama yok çikolata verdiğim zaman bile 2 ısırık alıp bırakıyor
anne canım kek istiyor, anne kurabiye, anne irmik tatlısı, yapıyorum inan iki lokmayı geçmiyor yediği
aç bırakayım yer diyorum akşama kadar yemese acıktım demiyor
acaba başka çocuklarla yer mi dedim yok o da olmadı 4 yıldır denemekten bezdim valla
ne kadar seviyor kardeşini maşallah
Allah nazarlardan saklasın ikisini de, senin guzuların da çok tatlı
Geçmiş olsun kızına ve oğluna..herkse gunaydiiiiiinnn
opucuklerrrr gonderiyorummmm
denizzz leylaaaaa maasallah bebelerinizeee cok tatlilar isirmalik tos ekmeginn arasna koyulmaliklar
tugbaaaa ne cktin beeee.
ahmet ayri esin ayri cektiriyor..
gercekten cok kirici olmus "yuru git" demesii.
hemen kafaya bi odun yapistir boyl durumda
bizim halaa okaurugumuz var. iyiye gidiyor derkennn bu seferde cagan oksuruyorrr..
neyse havalar isiniyorr .. bidaha olmazlar..
geçmiş olsun esra ağrı kesici fln yapmadı mı emzirebildin yani benim de bi gitmem gerek ama korkuyorum:18:
Evet canm alisti sayılır 2 gün çalıştım dün bugün evdeyim asıl tam anlamıyla başlayınca anlicm alisp alismadigini..valla iki dogum.
ilkini 2 yas 3 aya kadar emzimek bnu oyle. ca eksikligii disleri bu feci duruma getirdi. 7 dolgunn 3 u 20 lik dismis.
dr 20 lik dise dolgu olmaz dedi. geriye kaldi 4 dolgu.
gunluk ca. alimna dkkat etmek lazim ama ben hic bakamiyorum kendime..
miniie
tesekkur ederim canm.
senn bbis bberona alisti mi
Ewet tutuyo biraz rahatladım burdan bi arkadaş ddi nuk marka al dene diye aldım tuttu tabi iki gün çalıştım dün ve Bugün izinliydim tabi bundan sonra nasıl olacak bakalım :)))
maşallah yavrularına, canım seninki de 4 aylık değilmi? oturuyor gibi geldi bana? kardeşini seven bir abii, maşallah sübhanallaaaaaahEki Görüntüle 1083969 Eki Görüntüle 1083970
Nuk First choise yaziyodu canm..Nuk'un hangi modeli canım? Aynı sorun bizde de var da. Haftaya da şşe başlıyorum..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Nuk First choise yaziyodu canm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?