2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Benim asya incim 11 aralık doğumlu tatlım ve su içmekten nefret ederdi ama günde 3-4 defa 4-5 çay kşığı veriyorum çok güzel içiyor zamanla tadına alışır çünkü anne sütü birazcık sekerli suyun tadını pek sevmiyorlar ilk başta canım

bugün 23 Nisan hep neşe doluyor insannnnnn
Tümmmm arkadaşlarının Bayramı'nı kutlar
Nice aydınlık neşeli bayramlarımızın olmasını dilerimmmm
Hepinizi öpüyorum
Eki Görüntüle 1083735

Allahım nazarlardan korusun çok çok çok tatlı maşallahhh kuzucuğa kırmızılarda pek yakışmış kerataya

sadece anne sutu mu aliyor? ben sadece emiyo diye su vermyedum yeni yeni vermete basladum hatta senn yazdgina gore de baya az veryomusum artrym bari saol cnm :)

Essela ve Sukunet teşekkür ederim kızlar bugün daha iyiydi kaan ateşlenmedi yarın kontrolümüz var.
Gülay 23 nisan için güzel bir poz vermiş kuzucuk maşallah onaa))
Gizo mahfoldun cano yaa valla aklıma gelen herşeyi yapmışsın zaten daha napıcan.Eylüşün tek derdi meme ona da üzülüyorum napsın yavru bazısı arar bulamaz bazısıda bulur almaz off zor işler
Denizzz Allahıımm nazarlardan korusun çok yakışıklı benim kuzuuum yaaa:))maşallah ona ve tüm bebişlerimize hepsi çok tatlı
Hamur kızartmaları, kekler fln işe yaradı:))

Kizlar sinavim berbat geçti 1 buçuk saatlik uykunile gittim zaten hic calismamistim ama bilsiklerimide kafam.karisti yaapmadim ciddi hafiza kayiplarim var!!! Efkarliyim

geçmiş olsun diyelim o zaman canım, önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
eşin yine mi dinlendirmedi seni insan çocuğu 1-2 saat oyalar, hanım sen dinlen der biraz, bu ne düşüncesizlik kuzum ya
yürü git mi dedi kız kafasına sert bir cisim geçireydin ya, şu an aklımdan eşin için onlarca sıfat geçiyor

canım ben epeyden beri kucakta destekli oturtuyorum, zaten oturtmazsam durmuyor, yattığı yerden kafasını kaldırıp duruyor

maşallah tosunuma, onun çapkın bakışını yerim ben
sonunda alinin de uykuları düzene girdi galiba, inşallah bozulmaz düzeni de sen de rahat edersin artık
o süngerler çok iyi oluyor ben de onlardan kullanıyorum, yatırıyorum üstüne rahat rahat yıkanıyor paşam

canım ne yaptın biberon tuttu mu bebeğin, benimki de tutmuyor arada sağılmış süt vereyim diyorum biberonu tutturamadım bi türlü

yok cnm ben hayatta öyle uyuyamam hani tv karşısında uyuyakalırlar ya hiç ben uyuyamam öyle çok özeniyorum ama insan gerçekten 5-10ndk uyusa bile çok uyumuş gbi oluyo

sen hiç yorulmamışsın o zaman
ben de senin gibi ben öyle uyuyamam, nasıl kafalarını yastığa koyar koymaz uyuyorlar diyordum
ama 4 aydır değil yastığa koymak otururken bile uyuduğum oluyor
2 çocukla akşama kadar popom yer görmüyor desem yeridir, sonuçta özellikle akşam saatleri yorgunluk hat safhaya ulaşıyor
çocuklar uyuduktan sonra zaten ne tv sesi duyuyorum, ne başka bişiy,
bazen kk gireyim geçmişi okuyup cevap yazayım diyorum, birkaç sayfa sonra uyuyakalıyorum :26:

yerim seni tombişim, Allahım nazarlardan korusun, çok tatlısın
bizde senin bayramını kutlarız

amin canım, 4 yaşındaki bir çocuğun karşısında nasıl bu kadar acemi olabiliyorum diye şaşıyorum çoğu zaman,
yapıştırmak ne kelime ağzını burnunu dağıtasım geliyor bazen, özellikle yemek konusunda delirtiyor beni,
herhangi birşeyi şöyle iştahla yediğini görsem rahatlıycam ama yok çikolata verdiğim zaman bile 2 ısırık alıp bırakıyor
anne canım kek istiyor, anne kurabiye, anne irmik tatlısı, yapıyorum inan iki lokmayı geçmiyor yediği
aç bırakayım yer diyorum akşama kadar yemese acıktım demiyor
acaba başka çocuklarla yer mi dedim yok o da olmadı 4 yıldır denemekten bezdim valla

Eki Görüntüle 1083969 Eki Görüntüle 1083970
benim yavrularım..herkesin guzusu çok tatlı maşaallah..bende eklemek istedim.

ne kadar seviyor kardeşini maşallah
Allah nazarlardan saklasın ikisini de, senin guzuların da çok tatlı

Ewet tutuyo biraz rahatladım burdan bi arkadaş ddi nuk marka al dene diye aldım tuttu tabi iki gün çalıştım dün ve Bugün izinliydim tabi bundan sonra nasıl olacak bakalım :)))

herkse gunaydiiiiiinnn

opucuklerrrr gonderiyorummmm

denizzz leylaaaaa maasallah bebelerinizeee cok tatlilar isirmalik tos ekmeginn arasna koyulmaliklar

tugbaaaa ne cktin beeee.

ahmet ayri esin ayri cektiriyor..
gercekten cok kirici olmus "yuru git" demesii.
hemen kafaya bi odun yapistir boyl durumda

bizim halaa okaurugumuz var. iyiye gidiyor derkennn bu seferde cagan oksuruyorrr..

neyse havalar isiniyorr .. bidaha olmazlar..

Günaydınn:)
Eylül araplar gibi yiyo😀parmakla yediriyorum artık parmagım kaşık görevi görüyo. Daha neler görcez merak içinde bekliyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçmiş olsun kızına ve oğluna..

geçmiş olsun esra ağrı kesici fln yapmadı mı emzirebildin yani benim de bi gitmem gerek ama korkuyorum:18:

valla iki dogum.
ilkini 2 yas 3 aya kadar emzimek bnu oyle. ca eksikligii disleri bu feci duruma getirdi. 7 dolgunn 3 u 20 lik dismis.
dr 20 lik dise dolgu olmaz dedi. geriye kaldi 4 dolgu.
gunluk ca. alimna dkkat etmek lazim ama ben hic bakamiyorum kendime..

miniie
tesekkur ederim canm.
senn bbis bberona alisti mi

Evet canm alisti sayılır 2 gün çalıştım dün bugün evdeyim asıl tam anlamıyla başlayınca anlicm alisp alismadigini..

Ewet tutuyo biraz rahatladım burdan bi arkadaş ddi nuk marka al dene diye aldım tuttu tabi iki gün çalıştım dün ve Bugün izinliydim tabi bundan sonra nasıl olacak bakalım :)))

Nuk'un hangi modeli canım? Aynı sorun bizde de var da. Haftaya da şşe başlıyorum..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…