2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Dr brownla nuk emzikleri baktım uymuyo..dr brown kolik önleyici bendeki ayni mi sendekiyle pek bilmiyorum modellerini de :))

Cano cok sagol bende sana yazmıştım ayça nın hastalığı için ama görmedin sanırım
Bugün biraz daha iyi sanırım.
Bakıcıdan memnun musun Cnm eve mi geliyor kadın

aman allahım ya şu minik bebeğime ne kadar alışmışım, uyuduğu zamanlarda falan kendimi çok yalnız hissediyorum... uyurken özlüyorum ya bebeğimi, uyansa da gülse, agucuklar gugucuklar yapsa diye:)))
allahım tüm annelerin evlatlarına sağlık sıhat mutluluk versin inşallah, evin neşe kaynağı bu minikler...

İnanmıyırum gizem nasıl sevindim anlatamam, seni tebrik ediyorum harika bir annesin sen. Bütün anneler harika ama sen çok çektin, 15 ayrı tarif denedim demişsin hangi anne bu kadar sabırla dener ki, inşallah rabbim evladını sana ve babasın karşı hayırlı evlat yapar, çok duygulandım inanır mısın, anne olunca herşeye gözüm yAşarır oldu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım aynen ya, ben çalışmaya başladım nasıl koşturuyorum eve anlatamam şimdi dolmuştayım burnumda tütüyor, bide aynı ona benzeyen bi bebek gördüm, gidip gidip yanına seviyorum sanki aylardır bbeğimi görmemişim gibi onunla hasret giderdim:)) bebeğin annesi de deli demiştir bana kesin, allahtan sağlıkçıyım ya ordan yırttım korkmadı annesi benden:)

hahaha :)) delilik değil, annelik deseydin... allahım ben özel sektörde çalıştığım için bir süre ara verdim, kendi düzenimde büyüteyim dedim çocuğu. bi de malesef ailem de burda değil çalışcak olsam bebişimi baktırabileceğim kimse yok el kadar bebeyi de hangi bakıcıya güvenip emanet edeyim... allah size yardımcı olsun. eminim çok zordur mesaide geçen saatler ( ama hayat işte (
sen koştur eve de gece uykusu gelmeden bebişini öp kokla, hasret gider :))

İyi yApmışsın canım en güzeli, bir bebeğe annesinden daha iyi kimse bakamaz ama işte şartlar her zaman el vermiyor üniversitede akademik çalışıyorum pek izin şansım olmadı hayırlısı diyorum:)

Biberona alistiran arkadaslar nasil basardiniz hangi biberonu kullaniuorsinuz bende ise basliyacam almiyo bizimki

Nuk colic end kullanıyorum
Ucu değil üst damağa gelecek kısmı delik bu biberonun
Ben cok memnunum
Bastan beri kullanıyorum bebeğimde doğru dürüst gaz olmadı
Sancı vs olmadı
Meme ucunada benzediği için memeyi bırakmadı
Tavsiye ederim

Biberona alistiran arkadaslar nasil basardiniz hangi biberonu kullaniuorsinuz bende ise basliyacam almiyo bizimki
Bikaç cesitten sonra burdaki tavsiyeden sonra nuk first choise aldım bi de bunu deneyim ddm tuttu işe başlayalı 2 gün oldu tutuyo şimdilik inşallah inatlasmaz bakalim..bence sende nuk dene tutabilir belki..

Yarın eve kadın geliyor
Sonunda birini buldum tavsiye üzerine
Cok korkuyorum bu evi görünce kaçar diye:26:
Kadın nerden başlayacağını bilemeyecek

Yarın eve kadın geliyor
Sonunda birini buldum tavsiye üzerine
Cok korkuyorum bu evi görünce kaçar diye:26:
Kadın nerden başlayacağını bilemeyecek

kaçarsa benim eve gönder, daha beterini de görsün aklı başına gelir,
diğer odaları görmesine bile gerek yok, çocuk odasını görse yeter arkasına bakmadan kaçmaya
ay Allahım ben ne zaman bu hale geldim, bu dağınıklık ne zaman bitecek, her taşın altından çıkan oyuncakları atsam sorun çözülür mü,
kaplumbağa hızıyla toplanan ev, fırtına hızında dağılırsa bu evin toplanma olasılığı nedir?
hunim nerdeeee

ayni durumdayim ustelik kocam da cok daginik soyluyorum oyle yapma biyle yapma soyleynce ben syclu oluyrm offff yarami destiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…