Nuk First choise yaziyodu canm..
Eki Görüntüle 1083969 Eki Görüntüle 1083970
benim yavrularım..herkesin guzusu çok tatlı maşaallah..bende eklemek istedim.
Dr brownla nuk emzikleri baktım uymuyo..dr brown kolik önleyici bendeki ayni mi sendekiyle pek bilmiyorum modellerini de :))canım dr brown dar ağızlı biberon var bende, sanırım sende de dr brown vardı, nuk biberonun emziği dr brown a oluyor mu oluyorsa sadece emziğini alıp deneyim bir dolu değişik marka biberon var evde, bir tane daha eklenmesin
herkse gunaydiiiiiinnn
opucuklerrrr gonderiyorummmm
denizzz leylaaaaa maasallah bebelerinizeee cok tatlilar isirmalik tos ekmeginn arasna koyulmaliklar
tugbaaaa ne cktin beeee.
ahmet ayri esin ayri cektiriyor..
gercekten cok kirici olmus "yuru git" demesii.
hemen kafaya bi odun yapistir boyl durumda
bizim halaa okaurugumuz var. iyiye gidiyor derkennn bu seferde cagan oksuruyorrr..
neyse havalar isiniyorr .. bidaha olmazlar..
Dene bakalım İnşallah tutar cnm..Sağol bir de bunu deneyelim bakalım :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dr brownla nuk emzikleri baktım uymuyo..dr brown kolik önleyici bendeki ayni mi sendekiyle pek bilmiyorum modellerini de :))
Günaydınn:)
Eylül araplar gibi yiyo😀parmakla yediriyorum artık parmagım kaşık görevi görüyo. Daha neler görcez merak içinde bekliyorum
aman allahım ya şu minik bebeğime ne kadar alışmışım, uyuduğu zamanlarda falan kendimi çok yalnız hissediyorum... uyurken özlüyorum ya bebeğimi, uyansa da gülse, agucuklar gugucuklar yapsa diye:)))
allahım tüm annelerin evlatlarına sağlık sıhat mutluluk versin inşallah, evin neşe kaynağı bu minikler...
Canım aynen ya, ben çalışmaya başladım nasıl koşturuyorum eve anlatamam şimdi dolmuştayım burnumda tütüyor, bide aynı ona benzeyen bi bebek gördüm, gidip gidip yanına seviyorum sanki aylardır bbeğimi görmemişim gibi onunla hasret giderdim:)) bebeğin annesi de deli demiştir bana kesin, allahtan sağlıkçıyım ya ordan yırttım korkmadı annesi benden:)
hahaha :)) delilik değil, annelik deseydin... allahım ben özel sektörde çalıştığım için bir süre ara verdim, kendi düzenimde büyüteyim dedim çocuğu. bi de malesef ailem de burda değil çalışcak olsam bebişimi baktırabileceğim kimse yokel kadar bebeyi de hangi bakıcıya güvenip emanet edeyim... allah size yardımcı olsun. eminim çok zordur mesaide geçen saatler ( ama hayat işte (
sen koştur eve de gece uykusu gelmeden bebişini öp kokla, hasret gider :))
Sendekikeri ara ara tekrar dene birini alır belki..bendeki de kolik önleyici biberon, uysaydı ne iyi olurdu yaaa
Biberona alistiran arkadaslar nasil basardiniz hangi biberonu kullaniuorsinuz bende ise basliyacam almiyo bizimki
Bikaç cesitten sonra burdaki tavsiyeden sonra nuk first choise aldım bi de bunu deneyim ddm tuttu işe başlayalı 2 gün oldu tutuyo şimdilik inşallah inatlasmaz bakalim..bence sende nuk dene tutabilir belki..Biberona alistiran arkadaslar nasil basardiniz hangi biberonu kullaniuorsinuz bende ise basliyacam almiyo bizimki
Yarın eve kadın geliyor
Sonunda birini buldum tavsiye üzerine
Cok korkuyorum bu evi görünce kaçar diye:26:
Kadın nerden başlayacağını bilemeyecek
kaçarsa benim eve gönder, daha beterini de görsün aklı başına gelir,
diğer odaları görmesine bile gerek yok, çocuk odasını görse yeter arkasına bakmadan kaçmaya
ay Allahım ben ne zaman bu hale geldim, bu dağınıklık ne zaman bitecek, her taşın altından çıkan oyuncakları atsam sorun çözülür mü,
kaplumbağa hızıyla toplanan ev, fırtına hızında dağılırsa bu evin toplanma olasılığı nedir?
hunim nerdeeee
ayni durumdayim ustelik kocam da cok daginik soyluyorum oyle yapma biyle yapma soyleynce ben syclu oluyrm offff yarami destiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?