- 4 Aralık 2012
- 1.083
- 24
- 158
Biberona alistiran arkadaslar nasil basardiniz hangi biberonu kullaniuorsinuz bende ise basliyacam almiyo bizimki
benim kocam dağıtacak kadar durmuyor evde yoksa benim ki de dağınık
valla benimkinn isten gelmesyle evin dagilmasi bir oluyosuan geldi mesela eminim uzrndn ckardklarini yatagn ustnde birakmistir
ben NUK biberonlardan kullandım, çok memnunum. biberonun özelliği hava alarak gaz yapmaması bu yüzden çok rahat. daha sonra başka bi biberon aldım ama o çok gaz yapıyor hava almıyor Ege de hiç sevmedi onu kullanamıyor. bu yüzden de biberonu kabullenmemiş olabilir. biberonu içerken bak, eğer kabarcıklar çıkıyorsa içinde bu biberon hava alıyor demektir, gaz da yapmaz.
canım sen doğduğundan beri mi biberon kullanıyorsun, sonradan mı alıştırdın
ben ilk ay kullandım sonra hiç kullanmadım biberon, geçenlerde sağdığım sütü vereyim gece uykusuna yatacağı zaman diye düşündüm
çünkü beni emzik sanıyor :44: ama ilk ay gayet güzel kullandığı biberonu tutamadı, emmiyor çiğniyor resmen
yok ben 2,5 aylıkken mamaya başladım, biberona da o zaman başladım. hiç sıkıntı yaşamadım ama benim sütüm yoktu haliyle memeye de sinirleniyordu belki de o yüzden mamayı hemen copurdatmış olabilir. Ege de bazen biberonla oynuyor, çiğniyor, püskürtmeye çalışıyor. öyle bir zamanda bırak istersen tok olduğu için yapıyor olabilir. Ege doyduğu zamanlar öyle yapıyor.
acaba tok olduğundan mı ki ya, aç olduğunu düşündüğüm zamanlarda verdim hep aslında,
hatta biberonu tutmayınca emzirdim 5-10 dk emdi
Dün hava güzel diye kendimi parka attık... Paso uyudu kuşum ama bir ara fotoğraf çekelim diye uyandı sağolsun:)))Eki Görüntüle 1085992
Dün hava güzel diye kendimi parka attık... Paso uyudu kuşum ama bir ara fotoğraf çekelim diye uyandı sağolsun:)))Eki Görüntüle 1085992
çok tatlı maşallah, pembiş pembiş şeker :))
benimki de sahile parka çıkarıyorum hava alsın diye hep uyuyo ya((
Oyyyyy senin agzını yerim ben park kuşuuu
Cok tatlısın sen
benim ki sabah 6:30 da çıkıyor akşam 10 dan sonra geliyor, yarım saat 1 saat oturup yatıyor dolayısıyla dağıtmaya pek fırsatı olmuyor
ama o bir saatte bile dağıtmak konusunda performansı harika
tek çocukken iyi kötü hallediyordum, bebeğim olduktan sonraki 2 ay falan da iyiydi, en azından o uyuduğunda diğer çocuğumla ilgilenip bir kısım işlerimi yapabiliyordum
son iki aydır işler iyice zıvanadan çıktı, çünkü artık gündüz uyumuyor uyusa da en ufak seste uyanıyor, uyanık olduğu zamanda sürekli ilgi istiyor,
kendisinden başka bir işle uğraşırsam ciyak ciyak ağlıyor, sen çocuklarla ilgilen ben de şu işimi yapayım diyecek kimsem de yok,
bakalım sonumuz ne olacak
Cano cok sagol bende sana yazmıştım ayça nın hastalığı için ama görmedin sanırım
Bugün biraz daha iyi sanırım.
Bakıcıdan memnun musun Cnm eve mi geliyor kadın
canım sen doğduğundan beri mi biberon kullanıyorsun, sonradan mı alıştırdın
ben ilk ay kullandım sonra hiç kullanmadım biberon, geçenlerde sağdığım sütü vereyim gece uykusuna yatacağı zaman diye düşündüm
çünkü beni emzik sanıyor :44: ama ilk ay gayet güzel kullandığı biberonu tutamadı, emmiyor çiğniyor resmen :5
oğlumda ilk ay cok cok emdiği biberonu artık almıyor çiğniyor zorlarsam öğürüyor emziği de almadı yolculukta sütümü sağıp vermek istedim ama almadı
sadece anne sutu mu aliyor? ben sadece emiyo diye su vermyedum yeni yeni vermete basladum hatta senn yazdgina gore de baya az veryomusum artrym bari saol cnm :)
Çokkk tatlııı maşşallaah kuzuya nazar değmesinnn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Maşallah ☺️ büyüdü bunlar ya şaka maka :) biz de hava güzelse mutlaka çıkıyoru hergün.. Temiz hava gece uykusunu bile çok etkiliyor gerçekten.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
2 dr da bana dedi ki kan değerleri önemli değil alması lazım
Arastan kanda alındı tüm değerleri iyi ama korkuyrm vermeye. Dün bugün verdim poogf:18:
Tuğbacım Aras çok çok kusan bi bebekti çok
Oluk oluk ultrason falan çekildi bir sürü şey yapıldı bulunanadı faxlasıdır dediker
Şimdş çok azaldı kusması
Gene her öğün kusuyo ama eskisi kdt değil
Kv nin dediğine göre eşim 9 ay kusmuş bazen böyle uzaysbilir
Yok canım sen iyi niyetle söylemişsin alınmaz yanlış anlamaz eğer gerçkten samimi arkadaşınsa
Hiç dert etme kendine benceee. İnş iyileşir evladı ve sütü henencikin bol bol gelirr
2 dr da bana dedi ki kan değerleri önemli değil alması lazım
Arastan kanda alındı tüm değerleri iyi ama korkuyrm vermeye. Dün bugün verdim poogf:18:
Tuğbacım Aras çok çok kusan bi bebekti çok
Oluk oluk ultrason falan çekildi bir sürü şey yapıldı bulunanadı faxlasıdır dediker
Şimdş çok azaldı kusması
Gene her öğün kusuyo ama eskisi kdt değil
Kv nin dediğine göre eşim 9 ay kusmuş bazen böyle uzaysbilir
Yok canım sen iyi niyetle söylemişsin alınmaz yanlış anlamaz eğer gerçkten samimi arkadaşınsa
Hiç dert etme kendine benceee. İnş iyileşir evladı ve sütü henencikin bol bol gelirr
hayırlı yolculuklar canım
geçmiş olsun canım, inşallah çabucak iyileşir, ateşi düşer
Birden fazla çocuğa bakmak gerçekten çok zor, çocuk ne kadar akıllı olursa olsun çocuk sonuçta, ilgi istiyor, oyun istiyor, döküyor saçıyor, yedir içir, yıka pakla, döktüğünü topla derken insanda takat kalmıyor. Bebeğim hiç kucaktan inmek istemeyen, daha yatırır yatirmaz ciyak ciyak ağlayan, gündüz uykusu nerdeyse sıfır bir bebek bu yüzden diğer çocuğumla ilgilenirken dahi kucağımda oluyor. Aynı anda birini emzirirken diğerinin üzerini değiştirdiğim ya da birinin saçını tararken diğerini ayağımda sallayarak sakinleştirmeye çalıştığım anlarım çok oluyor. Akşama yatağa nasıl düşüyorum, gün nasıl akşam oluyor farkına bile varmıyorum. Yaş 35 bünye dayanmıyor ama yine de anneligin verdiği güçle direniyorum
canım bizim aile hekimi kilo başına 1 damla dedi
oyy geçmiş olsun kuzuma,
Sizin evin ısı dengesizliğinden oldu
herhalde
aynı benim kızım "anne senin işin ne zaman bitecek" diyor, "sen böyle dağınık olursan, yemeğini kendin yemez, tuvaletini yaparken bile beni çağırırsan benim işim bitmez" diyorum her seferinde sadece 1 gün oyuncaklarını topluyor, tuvalete kendi gidip geliyor ertesi gün yine aynı tas aynı hamam :)
canım Allah kolaylık versin allerji başlı başına sıkıntı zaten büyük ihtimal bebeğinin uykusunu da etkiliyordur allerji, bir de bütün bebekler aynı değil ki benim oğlum gece çok güzel uyur ama gündüz uyusa bile çabucak uyanır, başarısız mı hissetmeliyim hayır çünkü 4 yaşındaki kızım bebekken nasıl uyku düzeni olusturduysam aynı şekilde düzene oturtmaya çalışıyorum ama olmuyor. Gece top atsan uyanmayan oğlum gündüz en ufak seste uyanıyor daha da uyumuyor. Kızım gündüz 2 saatlik 2 uyku uyur gece de 10 saat civari uyurdu, ama bu öyle değil , çünkü her bebek aynı değil. Sen de kendini suçlama, inşallah zamanla düzene girer uykusu
Benim kızım da öyle yaçataldan düşeni yemeyen, kahvaltı dışında hiçbir öğünü bağırış çağırış olmadan iştahla yemeyen (sevdiği yiyecekler dahil), bir çocuk. Doktor tavsiyesiyle ve hijyenik büyütücem diye herkesi karşıma alarak yanlış yaptığımı sonunda anladım. Kızım da doktoru bir konuda dinlemedim o da bulamaç şeklinde verilen kahvaltıyı vermedim herşeyi ayrı ayrı yedirdim. İyi ki de dinlememisim tek güzel yediği öğün kahvaltı. Şimdi bu bebeğimde ben ne yersem ona da minik bir parça tattırmaya başladım, çocuklara faydasi olmayacak çay, cikolata, bisküvi gibi şeyler hariç tabi.
Benim kızımın 7-8 civarı tamamen bitmişti kusması. O zamana kadar ilk zamanlar her öğün, oturmaya başladıktan sonra daha seyrek olmuştu kusmaları. Saat başı mama olmaz canım onu bir düzene sokmaya çalış, beslenme aralarını uzat biraz. İki saatten kısa mama vermekte kusmaya neden oluyor çünkü
Neden gece 2 saatte bir emzirmeni söyledi anlamadım tartı alımı çok güzel. Bizim aile hekimi kilo başına 1 damla dedi demir için, prospektuste 5 damla yazıyor. Kızımda da 5 damla demişlerdi, doktoruna sormadan verme bencede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?