2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Biberona alistiran arkadaslar nasil basardiniz hangi biberonu kullaniuorsinuz bende ise basliyacam almiyo bizimki

ben NUK biberonlardan kullandım, çok memnunum. biberonun özelliği hava alarak gaz yapmaması bu yüzden çok rahat. daha sonra başka bi biberon aldım ama o çok gaz yapıyor hava almıyor Ege de hiç sevmedi onu kullanamıyor. bu yüzden de biberonu kabullenmemiş olabilir. biberonu içerken bak, eğer kabarcıklar çıkıyorsa içinde bu biberon hava alıyor demektir, gaz da yapmaz.

valla benimkinn isten gelmesyle evin dagilmasi bir oluyo suan geldi mesela eminim uzrndn ckardklarini yatagn ustnde birakmistir

benim ki sabah 6:30 da çıkıyor akşam 10 dan sonra geliyor, yarım saat 1 saat oturup yatıyor dolayısıyla dağıtmaya pek fırsatı olmuyor
ama o bir saatte bile dağıtmak konusunda performansı harika
tek çocukken iyi kötü hallediyordum, bebeğim olduktan sonraki 2 ay falan da iyiydi, en azından o uyuduğunda diğer çocuğumla ilgilenip bir kısım işlerimi yapabiliyordum
son iki aydır işler iyice zıvanadan çıktı, çünkü artık gündüz uyumuyor uyusa da en ufak seste uyanıyor, uyanık olduğu zamanda sürekli ilgi istiyor,
kendisinden başka bir işle uğraşırsam ciyak ciyak ağlıyor, sen çocuklarla ilgilen ben de şu işimi yapayım diyecek kimsem de yok,
bakalım sonumuz ne olacak

canım sen doğduğundan beri mi biberon kullanıyorsun, sonradan mı alıştırdın
ben ilk ay kullandım sonra hiç kullanmadım biberon, geçenlerde sağdığım sütü vereyim gece uykusuna yatacağı zaman diye düşündüm
çünkü beni emzik sanıyor :44: ama ilk ay gayet güzel kullandığı biberonu tutamadı, emmiyor çiğniyor resmen

yok ben 2,5 aylıkken mamaya başladım, biberona da o zaman başladım. hiç sıkıntı yaşamadım ama benim sütüm yoktu haliyle memeye de sinirleniyordu belki de o yüzden mamayı hemen copurdatmış olabilir. Ege de bazen biberonla oynuyor, çiğniyor, püskürtmeye çalışıyor. öyle bir zamanda bırak istersen tok olduğu için yapıyor olabilir. Ege doyduğu zamanlar öyle yapıyor.

acaba tok olduğundan mı ki ya, aç olduğunu düşündüğüm zamanlarda verdim hep aslında,
hatta biberonu tutmayınca emzirdim 5-10 dk emdi

Dün hava güzel diye kendimi parka attık... Paso uyudu kuşum ama bir ara fotoğraf çekelim diye uyandı sağolsun:)))

acaba tok olduğundan mı ki ya, aç olduğunu düşündüğüm zamanlarda verdim hep aslında,
hatta biberonu tutmayınca emzirdim 5-10 dk emdi

gece memede emerken uyuyorsa onu yapmak için de redediyor olabilir, dediğim gibi tok da olabilir. çok sabit emdiği bir zaman diliminde dene. mesela Ege sabah uyanınca mutlaka yarım saat sonrasında mamasını içer. sen de mesela sabah uyandığındaki öğününde deneyebilirsin, mutlaka aç olur o zaman. gözlemle bakalım tokluktan mı emmiyor yoksa biberon mu istemiyor.

Dün hava güzel diye kendimi parka attık... Paso uyudu kuşum ama bir ara fotoğraf çekelim diye uyandı sağolsun:)))Eki Görüntüle 1085992

Maşallah ☺️ büyüdü bunlar ya şaka maka :) biz de hava güzelse mutlaka çıkıyoru hergün.. Temiz hava gece uykusunu bile çok etkiliyor gerçekten.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

anaaammm esn n is yapiyor bankaci mi yksa..
valla helal olsn.
allahan bnm esm ogretmende oglen geliyor.hatta cma v pers gnleri kahvaltiya yetisiyor.

Cano cok sagol bende sana yazmıştım ayça nın hastalığı için ama görmedin sanırım
Bugün biraz daha iyi sanırım.
Bakıcıdan memnun musun Cnm eve mi geliyor kadın

biraz daha iyi ksuruk devam ediyo ama.
bakicmiz cagan a bakan kadn.
eskiden altl ustl oturuyoduk.
tasnmak istedi cagn 1 yasmdaydi.
sen ckarsan bende cikarm dedim..memnn degildik vlerimizden.
o cikti baska yere...bizde 1 hafta snra tesaduf nn yan apt. dan ev buldk..
smd ordayiz.
cok iyi bakiyo hem ikizleri de var.. 6. snifa gidiyolar.
cok iyiler hatta cagana satranc bil ogrettiler...
cagani ilk .5 .5 aylikken vermistim.7.aydan sonra gel diyorum okuldan geldigimde
kucagm bana gelmiyod kadina sariliyodu.
ordan anladm orda mutluydu...
bu seneyi bos gecirdi eylulde ayca ya bakcak...
oyle ki bugun cocuklarin snemaya goturecekmis. aradiki cagana da aldm hazirla gelip aliyorum dedi..
kuzum ilk snemasna boylelikle gimis oldu...

mirakarrr

maasallah bebisneee.. ck tatli

Son düzenleme:

sadece anne sutu mu aliyor? ben sadece emiyo diye su vermyedum yeni yeni vermete basladum hatta senn yazdgina gore de baya az veryomusum artrym bari saol cnm :)

Evet canım benimki sadece anne sütü alıyor ama ben suda veriyorum çünkü rezene kmyon falan içiyor en azından birazcıkta su içsin diyorum canım sonuçta anne sütünde su var deseler de bence bebeğin suya da ihtiyacı var diye düşünüyorum tatlım

Çokkk tatlııı maşşallaah kuzuya nazar değmesinnn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sağol canım:))

Ayy evet büyüyorlar valla...bir temiz hava bir de güzel bir banyo çok iyi geliyor:))

sağol canım zaten mama ile besleniyo kızım uyanık olduğu zamanlarda hep istiyo mamayı çokmu yiyo diyorum ondanmı kusuyo ama oynuyo genelde biberonla :)

evt canım haklısın uzatmaya çalışıyorum arasını ama emzikte almıyo yemiyoda aslında mamayı dilinde oynuyo alıncada kızıyo :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…