canım sen doğduğundan beri mi biberon kullanıyorsun, sonradan mı alıştırdın
ben ilk ay kullandım sonra hiç kullanmadım biberon, geçenlerde sağdığım sütü vereyim gece uykusuna yatacağı zaman diye düşündüm
çünkü beni emzik sanıyor :44: ama ilk ay gayet güzel kullandığı biberonu tutamadı, emmiyor çiğniyor resmen
aynen ben de öyle. önceden uyur dururdu ya da başına dikmezdi beni o kadar .şimdi yalnız bırakılmayı protesto ediyo ve sürekli muhabbet bekliyo.bi yandan ev işleri bi yandan bebişler tükeniyoruz vallaakızlar nasılsınız bugün benim pertim çıktı bi yandan temizlik bi yandan asya inci hanım mahvoldummm yaa ve daha yapacaklarım da var
aynen ben de öyle. önceden uyur dururdu ya da başına dikmezdi beni o kadar .şimdi yalnız bırakılmayı protesto ediyo ve sürekli muhabbet bekliyo.bi yandan ev işleri bi yandan bebişler tükeniyoruz vallaa
Aynen yaa kendi kendine gülüyo ben yanındayken benim kapıdan çıktığımı görünce basıyor çığlığı geliyorum hemen gülüyor bana deli kızım benim deli
cnm benim de hamileyken iki dişim çürüdü son aylarda bi şey yapamadılar doğumdan sonra gittim ağrısına dayanamadım birine dolgu diğerine de kanal tedavisi yapıldı. iki kere gittim yani. ikisinde de iğne yapıldı. dişçi 3 saat sonra emzirebilirsin dedi.ilacın etkisi o zamna geçermiş. süt sağmıştım gitmeden onunla idare ettik canım.geçmiş olsunEsraaaaa sen yeni gittiydin sordummu sen yazdinmi hatrlyrm agri kesici sprey ya da igne yaptrmdnmi hemen emzrebildigini yazmistin. Nasil dayandin ya da yapildysa agri kesici sute gecmiyomuymus? offf cok korkuyorum zaten bi de uyustrmdan olursa
Mira çok seker bu allah bağıslasın:) nazarlardan korusun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Mirakar maşallah kuzuna
Küçük 9 da uyudu büyük 10 da bende büyük uyurken ona ninni söylüyodum uyuyakalmışım namaz kılmamıştım ona kalktım şimdi zor uyandım yaa şeytanla cebelleştim resmen
Esraaaaa sen yeni gittiydin sordummu sen yazdinmi hatrlyrm agri kesici sprey ya da igne yaptrmdnmi hemen emzrebildigini yazmistin. Nasil dayandin ya da yapildysa agri kesici sute gecmiyomuymus? offf cok korkuyorum zaten bi de uyustrmdan olursa
canm bayadir girmiyosn kotu bisey k dimiiiii
Kizlar nasilsiniz hepinizi cok ozledim
Ara ara okuyorum ama yazamiyorum
İse basladim tekrar
Eczaciydim hatirlarsaniz, eczanemde kizima oda yapti esim
Kizimi orda buyutuyorum
Butun gun olmasa da 5-6 saatim iste geciyor
Ev islerine haftada bir defa bir kadin aliyorum
Ama sanirim iki defa alicam yetmiyor cunku
Kizimin kakasinda hala ara ara kan oluyor
Alerjisi olan arkadaslar facede bybo alerji diye bir grup var
Kv geldi gecen hastayim bahanesiyle kendine baktircakti gene
4 aylik bebegim var ise gidiyorum hanimda ki bencillige bakin
Kizim o geldigi gun cok huysuzlandi
Surekli agladi
O gun ucak yolculugu yapmistik yerini yadirgadi insanlari yadirgadi
Ve kv yan odada tv izledi
5 dakka bakti gitti
Saatlerce agladi kizim
Aslinda normalde keyifli bir bebektir masallah ama sanki icimi okudu kizim
Ertesi gunde ben gideyim oglum dedi
On gun kalcam demisti bi gun dayanamadi
Bakti kizim huysuz dayanamadi ve afedersiniz defoldu gitti
İsime geldi ama kizima deger vermemesi cok sinir etti beni
Cok sinirliyim cokkk
Bebislerinizi ve sizleri opuyorum
Esleri kv kimseyi takmayin sarilin bebislerinize ohhh miss
canm bayadir girmiyosn kotu bisey yok dimiiiii
cnm benim de hamileyken iki dişim çürüdü son aylarda bi şey yapamadılar doğumdan sonra gittim ağrısına dayanamadım birine dolgu diğerine de kanal tedavisi yapıldı. iki kere gittim yani. ikisinde de iğne yapıldı. dişçi 3 saat sonra emzirebilirsin dedi.ilacın etkisi o zamna geçermiş. süt sağmıştım gitmeden onunla idare ettik canım.geçmiş olsun
canm dogumdan sonra disim sizliyor diye gittim bana 7 curuk bir cekim cikardilar..meger curuklerin 3 tanesi 20 lik dismis.dolgu lmaz dedi...curur ninde sonnda dedi...
ben ilk def gittim disciyee tir tir titeredim esim yanmda kalsn dedim :)))
neyse agiz icnden igene yapti ama coooook nce ucluydu..
benim gibi cani cok tatli insan bile hissetmediyseee kimse korkmasin artikkkk disciden..
neyse sonra agzmin sag kismi uyustu..
once dolgu yapacagi disleri oyduu. kesinlikle agrisizzzz bana guvennnn..yada bizim discnn eli cok hafifff bilmiyorum...
dolguyu yapti. beyaz dolgu istedim.civali olmasin dedim..yapti.
geldiiiikk 20 lik cekimeee:18:
doktor bi asildi dise ...iki asamada ckardi is bitti dedi.
ben "nasil yani" bittimi.
yillardir korltugum sey bmuydu dedim..
ama bliyor musun anne olmann faydasini gordum.
icimde surekli "sen aslansin iki dogum yaptin...cocuklarin var. bu agri ne ki dedim."
cok faydasi oldu...
emzirme isine gelince dedi saat sonra emzir bisey olmaz dedi...
hatta bi yerde okudum. eger bbegin huysuzsa hemen emzir demis dr un biri
hiccccc ertelem canm.
benm kadar cani tatli biri yaptirdiii..sende yaparsin.
carsamba ik dolgu daha yaptircammmmm is bitcekkkk...
saol cnm emzirip giderim bir kere de sağdım mı yeter heralde zaten emdi mi 2 saat duruyo ohh rahatladım
esracım saol uzun uzun anlatmışsın ben çoook gittim dişçiye.. endişem emzirememekti kaç saat sonra yazarken eksik yazmışsın ama livlainda yazmış 3 saat demiş.Ben dedimki uyuşturmadan dayanamzmıyım sezeryan doğursam da suni sancı çektik yaeşim saçmalama dedi
ben şimdi bi diş için gitcem dr kaç diş çıkarcak bakalım neyse artık ertelemycem saolun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?