2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kızlaarr bugun hava çok güzeldi çoook sıcaktı kızımı kısa kollularla gezdiriyorum artık dışarda hem tam 7 saat gezdik tozduk dışarda geçirdik kızımda yorulmuş olacakki 9 buçukta uyudu inşallah sabaha kadar uyur

kızlar nasılsınız bugün benim pertim çıktı bi yandan temizlik bi yandan asya inci hanım mahvoldummm yaa ve daha yapacaklarım da var

Son düzenleme:

Benim kizimda ilk aylar kullandigi biberonu ara verince unutmustu. Aylar sonra verdim ememiyor. Sonra elma suyu yaptik onu verdik farkli bir tat olupta hosunada gidince biraz sonra emmeye basladi. Simdi de unutmasin diye bi ksc gunde bir mama veriyorum. Ama bu arada bizim bi biberonumuz damakliydi emzigi onu istemedi dr browns in biberonunu kullandi.

kızlar kızım mayısın 3ünde 4 ayını doldurcak ek gıdaları tatdırmalımıyım az az inek sütünede alerjisi var nasıl olcak bilmiyorum

kızlar nasılsınız bugün benim pertim çıktı bi yandan temizlik bi yandan asya inci hanım mahvoldummm yaa ve daha yapacaklarım da var
aynen ben de öyle. önceden uyur dururdu ya da başına dikmezdi beni o kadar .şimdi yalnız bırakılmayı protesto ediyo ve sürekli muhabbet bekliyo.bi yandan ev işleri bi yandan bebişler tükeniyoruz vallaa

aynen ben de öyle. önceden uyur dururdu ya da başına dikmezdi beni o kadar .şimdi yalnız bırakılmayı protesto ediyo ve sürekli muhabbet bekliyo.bi yandan ev işleri bi yandan bebişler tükeniyoruz vallaa

Aynen yaa kendi kendine gülüyo ben yanındayken benim kapıdan çıktığımı görünce basıyor çığlığı geliyorum hemen gülüyor bana deli kızım benim deli

Aynen yaa kendi kendine gülüyo ben yanındayken benim kapıdan çıktığımı görünce basıyor çığlığı geliyorum hemen gülüyor bana deli kızım benim deli
evett yapar benim mutfak salon birleşik hep mutfağa gidiyorum ya bi iş için bugün salondan çıktım ağlamaya başladı bi baktım mutfağa doğru baka baka ağlıyo kuzumm geldim bebişim dedim birden sırıttı herşeyi unutup çok tatlılar çokk

Esraaaaa sen yeni gittiydin sordummu sen yazdinmi hatrlyrm agri kesici sprey ya da igne yaptrmdnmi hemen emzrebildigini yazmistin. Nasil dayandin ya da yapildysa agri kesici sute gecmiyomuymus? offf cok korkuyorum zaten bi de uyustrmdan olursa

Son düzenleme:
Esraaaaa sen yeni gittiydin sordummu sen yazdinmi hatrlyrm agri kesici sprey ya da igne yaptrmdnmi hemen emzrebildigini yazmistin. Nasil dayandin ya da yapildysa agri kesici sute gecmiyomuymus? offf cok korkuyorum zaten bi de uyustrmdan olursa
cnm benim de hamileyken iki dişim çürüdü son aylarda bi şey yapamadılar doğumdan sonra gittim ağrısına dayanamadım birine dolgu diğerine de kanal tedavisi yapıldı. iki kere gittim yani. ikisinde de iğne yapıldı. dişçi 3 saat sonra emzirebilirsin dedi.ilacın etkisi o zamna geçermiş. süt sağmıştım gitmeden onunla idare ettik canım.geçmiş olsun

Son düzenleme:
Mirakar maşallah kuzuna
Küçük 9 da uyudu büyük 10 da bende büyük uyurken ona ninni söylüyodum uyuyakalmışım namaz kılmamıştım ona kalktım şimdi zor uyandım yaa şeytanla cebelleştim resmen

Mira çok seker bu allah bağıslasın:) nazarlardan korusun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşekkür ederiz:))

canm dogumdan sonra disim sizliyor diye gittim bana 7 curuk bir cekim cikardilar..meger curuklerin 3 tanesi 20 lik dismis.dolgu lmaz dedi...curur ninde sonnda dedi...

ben ilk def gittim disciyee tir tir titeredim esim yanmda kalsn dedim :)))
neyse agiz icnden igene yapti ama coooook nce ucluydu..
benim gibi cani cok tatli insan bile hissetmediyseee kimse korkmasin artikkkk disciden..
neyse sonra agzmin sag kismi uyustu..
once dolgu yapacagi disleri oyduu. kesinlikle agrisizzzz bana guvennnn..yada bizim discnn eli cok hafifff bilmiyorum...

dolguyu yapti. beyaz dolgu istedim.civali olmasin dedim..yapti.
geldiiiikk 20 lik cekimeee:18:
doktor bi asildi dise ...iki asamada ckardi is bitti dedi.
ben "nasil yani" bittimi.
yillardir korltugum sey bmuydu dedim..

ama bliyor musun anne olmann faydasini gordum.
icimde surekli "sen aslansin iki dogum yaptin...cocuklarin var. bu agri ne ki dedim."

cok faydasi oldu...

emzirme isine gelince dedi saat sonra emzir bisey olmaz dedi...
hatta bi yerde okudum. eger bbegin huysuzsa hemen emzir demis dr un biri

hiccccc ertelem canm.
benm kadar cani tatli biri yaptirdiii..sende yaparsin.
carsamba ik dolgu daha yaptircammmmm is bitcekkkk...

Kizlar nasilsiniz hepinizi cok ozledim
Ara ara okuyorum ama yazamiyorum
İse basladim tekrar
Eczaciydim hatirlarsaniz, eczanemde kizima oda yapti esim
Kizimi orda buyutuyorum
Butun gun olmasa da 5-6 saatim iste geciyor
Ev islerine haftada bir defa bir kadin aliyorum
Ama sanirim iki defa alicam yetmiyor cunku
Kizimin kakasinda hala ara ara kan oluyor
Alerjisi olan arkadaslar facede bybo alerji diye bir grup var
Oraya uye oldum guzel bilgiler var tavsiye ederim
Emzirme sorunu bizde de olmustu cok sukur atlattim
1 ay boyunca yasadik bazi gunler hic emmek istemedi
Size tavsiyem bebeginizi simartin sevginizi gosterin uyumak uzereyken emzirin
Birde benim hatam bebeklerimiz artik buyudu eskisi gibi sık emmek istemiyorlar
Biz anneler surekli onlara ac muamelesi yapiyoruz bu seferde bebekler inatlasiyor
Sanirim sık emzirmemeye calismakta bir cozum
Birde ustune yatarak emzirin cok seviyorlar oyle
Agzina emzik veriyordum emzigi cikartirken egilip mememi sokuyordum agzina bu yol cok isime yaramisti

Bu arada kizimla ucak yolculugu yaptim iki defa cok sukur gayet iyiydik

Esimle ara ara sorun bende yasiyorum
Artik umursamiyorum bile
Arkadaslarima isime en onemlisi kizima ve aileme odaklaniyorum
Cunku esimin odak noktalari baska bende aynisini yapiyorum

Kv geldi gecen hastayim bahanesiyle kendine baktircakti gene
4 aylik bebegim var ise gidiyorum hanimda ki bencillige bakin
Kizim o geldigi gun cok huysuzlandi
Surekli agladi
O gun ucak yolculugu yapmistik yerini yadirgadi insanlari yadirgadi
Ve kv yan odada tv izledi
5 dakka bakti gitti
Saatlerce agladi kizim
Aslinda normalde keyifli bir bebektir masallah ama sanki icimi okudu kizim
Ertesi gunde ben gideyim oglum dedi
On gun kalcam demisti bi gun dayanamadi
Bakti kizim huysuz dayanamadi ve afedersiniz defoldu gitti
İsime geldi ama kizima deger vermemesi cok sinir etti beni
Cok sinirliyim cokkk

Bebislerinizi ve sizleri opuyorum
Esleri kv kimseyi takmayin sarilin bebislerinize ohhh miss

Son düzenleme:

Hoşgeldin canım uzun zaman olmuştu merak etmiştim seni... Diyete rağmen hala kan devam mı ediyor
İşe başlamışın hem iş hem bebek hem ev zor tabi...ama şanslısın yine de bebeğin yanında işe gidiyorsun:))

benim kayınvalidem yok ama eşimin babaannesi kaynanalık yapmaya çalıştı. ilk başlarda ben eşimin ailesine çok hoşgörülüydüm ama artık mesafemi koydum hiç birini aramıyorum görüşmüyorum, eşim yalnız görüşüyor çok önemliyse. herşeyine koştum, karnım burnumda hiçbir çocuğu torunu ilgilenmedi ben hastahaneye götürdüm ameliyat ettirdim. eşimin ailesinden kimse doğumdan beri 1 kere bile aramadılar, 1 kere gelmediler, çöp almadılar(görümcem 3lü ıslak mendil almış sağolsun 5.90 TL'ye verdi abisinden de parasını istedi) :))) kimsenin çocuğumu bu kadar değersiz görmesini istemem, bu insanlar el değil ki ama madem öyle ben de görüşmüyorum. eşime de dedim beni hiç bulaştırma kimseye. o da diyor zaten haklısın. benim annem, babam, kardeşim hepsi farklı şehirde en yakını 300 km, en az geleni 3 kere geldi. ee eşimin bile zoruna gidiyor artık ailesinin yaptıkları, seninkiler hergün arıyor Ege'yi soruyor, kilometrelerce yol geliyorlar benimkiler 10 dakikalık mesafeden ne geliyorlar ne arıyorlar diyor... ama evde bir sorun olduğu zaman kimse düşünmüyor bu çocuğun kendi ailesi kendi sorunları vardır diye, hemen eşimi ararlar koş diye... evin su tesisatını eşim yaptırtır, alışverişlerine yardıma gider... ulan ben karnım burnumda kendi alışverişimi yaptım, suyum damlıyor diye kendi başıma musluğu değiştirdim...
galiba oğullarını aldık diye biz kötü oluyoruz. allahım böyle bir anne olmak istemiyorum oğluma. büyüyüp evlendiğinde kendi düzenini kurduğunda anne ve babasıyla gurur duyan bir evlat olsun, eşine karşı ailesi yüzünden mahçup olmasın, biz onun düzenine köstek olmayalım diye istiyorum. kendi çektiklerimizi gelinlere damatlara yapmayız arkadaşlar :)))
herkes dolu bu konuda dediğin gibi hiç takmaya gerek yok, ben de senin yaptığın gibi bebeğime sarılıyorum. ben onlar için yapmadım bu çocuğu, eşimle istedik, çok şükür ikimizin de dünyası miniğimiz, hayatımıza hayat kattı daha ne isteriz. seven sever sevmeyen sevmez. arayan arar aramayan aramaz herkesin kendi bileceği iş...

saol cnm emzirip giderim bir kere de sağdım mı yeter heralde zaten emdi mi 2 saat duruyo ohh rahatladım

esracım saol uzun uzun anlatmışsın ben çoook gittim dişçiye.. endişem emzirememekti kaç saat sonra yazarken eksik yazmışsın ama livlainda yazmış 3 saat demiş.Ben dedimki uyuşturmadan dayanamzmıyım sezeryan doğursam da suni sancı çektik ya eşim saçmalama dedi

ben şimdi bi diş için gitcem dr kaç diş çıkarcak bakalım neyse artık ertelemycem saolun kızlar

çok soru sordum ama o emziremedğmz 3saatte sütü sağıp atmk gerekiyo galiba kaç kere sağmalym:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…