2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Offff kızlar bu yaşlı teyzeler beni çıldırtacak.geçen çarşıdaydım bir bebek mağazasının bebek bakım odasına gittim.dışrda teyze içereki kızını bekliyordu.kaç aylık bebeğin dedi.4.5aylık dedim.pek cılızmış dedi kan beynime sıçradı.bişe demedim ama sonra içime battı neden bişe demedm diye.çok kilolu değil ne yapmm lazım bebeğim böyle işteee..

amin canımçok teşekkür ederiz hepimizin yavrusunu korusun Rabbim.evet abimiz kardeşini öpmeden uyumaz .arada kıskançlık krizi tutsada.kardeşi de onu görünce çıldırıyo kahkalarları ençok abisine.

maşallah yavrularına, canım seninki de 4 aylık değilmi? oturuyor gibi geldi bana? kardeşini seven bir abii, maşallah sübhanallaaaaaah

teşekkürler.evet 4 aylık ..yarım otutturuyorum zaten kendini kaldıryor bebek arabasında dahi kaldırıyor oyüzden bebek arabasındada yarım otutturuyorum..

Ay artık umrumda bile değil doktorun dışında kilosuyla ilgili yorum yapanlar... Geçen gün apartmandakiler geldi bebeği görmeye... Bir tanesi maşallah kilosu iyi tombiş dedi... Dedim eh çok kilolu değil aslında... Ordan hemen bir teyze atladı.. Suratında küçümseyici bir ifadeyle yok ya çok zayıf bizimkiler nerdeyse bu kadar doğuruyor dedi... O surat ifadesi çok içime oturdu ama ben de nirşey demedim... Salla canım sen de:))

Allah akıl fikir versin bu insanlara, nedir bu kilo takıntısı anlamadım. Sağlıklı olsun yeter !!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sevgili aralık anneleri, Kadıköy Moda'da oturan var mı??? gündüzleri bebişimi sahile çıkarıyorum, eşlik etmek isteyen varsa seviniriz...

Allah akıl fikir versin bu insanlara, nedir bu kilo takıntısı anlamadım. Sağlıklı olsun yeter !!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cocuğum sağlıklımı o bana yeter büyümese benim büyük oğlum büyümezdi.2 kilo doğdu.onhastane çıkışı 2 nini altındaydı. şimdi biraz zayıf ama boyu uzun normalin kat kat altındayken gelişimi şimdi ortalamanın üstünde.genetiklik faktötrü ağırdır büyümede.anne ve babaya göre çocuğun gelişişmi şekillenir.canınızı sıkmayın o yüzden obez olmasında varsın minyon olsun.boşverin bana çok dediler artık benden bu kadar çıkıyor yapacak bişey yok diyorum.

Dün hava güzel diye kendimi parka attık... Paso uyudu kuşum ama bir ara fotoğraf çekelim diye uyandı sağolsun:)))Eki Görüntüle 1085992

maşallah azrama
bol bol temiz havaları alsın, rahat rahat uyusun minik kuş

emerek uyuyor evet, ilk çocuğumu emziremediğim için çok içimde kalmıştı, emsin de ne zaman nasıl isterse öyle emsin dedim,
ilk zamanlar sorun yoktu emerek uyuyor, uykuya dalınca emmeyi bırakıyordu, gece bir kez uyanıp emiyor tekrar uyuyordu
ama son bir haftadır falan, emzik gibi sürekli ağzında dursun istiyor, öyle olmayınca da gece sık sık uyanmaya başladı,
acilen emzik ve biberona alıştırmam lazım çünkü çok zorluyor beni bu durum, daha kötüye gider diye endişeleniyorum
bizim de en sabit emme saatimiz uyandıktan yarım saat kadar sonrası, o zaman da denedim almadı,
acaba anne sütünü memeden almak için mi istemiyor diye düşündüm,
az elma suyu verdim biberonla içmek istemesine rağmen içemedi midesi bulandı,
bebeğin memeyi tutuşuyla biberonu tutuşu farklıymış sanırım ondan yapamıyor,
bu durumda hangi biberon olduğunun da çok önemi yok galiba, kafam öyle karıştı ki nasıl alışacak bilemedim

bak ben egeyi böyle alıştırmıştım emziğe. illa seni emzik gibi kullanmasın diye biberona geçmek istiyorsan boşver biberonu emziğe alıştır. bu yöntemi dene istersen emziği tutar belki. Ege de hiç tutmadı emzik ama 2 gün böyle yaptım alıştı :))

çok soru sordum ama o emziremedğmz 3saatte sütü sağıp atmk gerekiyo galiba kaç kere sağmalym:44:
canım ben gitmeden akşamdan süt sağdım .dişçiye gitmeden önce emzirdim dönünce o sağdığım sütü içirdik.dişçi iğneden 3 saat sonra emzirebilirsin sütü sağıp dökmene gerek yok etkisi geçer dedi.ben ilk gittiğimde nolur nolmaz dedim 3 saat sonraki sütü sağıp döktüm fazla süt vardı zaten.ama ikinci gidişimde 3 saat sonraki sütü dökmedim çünkü dişçi bugünkü iğne etkilemez hemen emzirebilirsin beklemene gerek yok demişti o gün basit bi dolgu vardı.ben yine de 3 saat bekledim ama sütü sağıp dökmedim. sen dişçiye sorarsın zaten tatlım iğneye göre bile fark edio demek ki.önceden süt bulundur yeter

Son düzenleme:

demek lazım ben de diyemedim bir sefer ama
kötü kalpli insanlara lafı yapısstırmak lazım
mmilleti boşver kilo çok önemli değil
herkes doktor zaten bu ülkede

canım ben 2 düşük 1 de doğumda bebeğimi kaybettim
bu 4. gebeliğimdi
ve ne kadar hassasım düşün
kv defalarca gelip gelip kaldı
sürekli işime karıstı
ben işe gitim geldim
bütün gün tv izlerdi
yemeği gelirdim yapardım
bunları asla unutamıyorum
haksız mıyım
4,gebelik ve sen gelip keyfi bahanelerle evimde keyif yap hizmet bekle
o yüzden artık o kadın benim için bir yabancıdan daha değersiz
çok doluyum çok
o kadar cok sey var ki o kadından nefret etmem için
beni neden aramıyorsun diyor bir de
içimden gelmiyor ki neden arayayım

bana da gecen biri küçük duruyor dedi
geri zekalı kadın
bunu diyenler hep zır cahil insanlar
muhattap bile almamak lazım
obez obez gezsin onlar
ben kızımın kilolu olmasını istemiyorum teyze sen de biraz zayıfla diyeceksin en güzeli

Hehe sağol canım amin hepsine inşallah:))
mirakar o sarı aslandan bizdede var
oyun halısından dimi
kızımın favorisi cok seviyor onu
bu arada kızın cok güzel masallah

anlıyorum valla ne yapsan da haklısın... valla ben hiçbirini evime bile sokmuyorum. zaten gelmeye yüzleri de yok. şimdi sana da evine sokma koy tavrını diye gaz vermek istemiyorum eşin de arada kalabilir. sen tavrını koyarken eşinin de ne düşündüğü önemli. benim eşim hep yanımda oldu mesela. çünkü o da onların tavırlarından rahatsız. eşinin tavrına göre bir yol çiz... yapcak bişey yok işte adamları alana onlar bedava (

bende 3 4 günür evde kısa kollulara ve şortlara başladım ama dışarda korkuyorum kısa kollu gezdirmeye .güneş yakar mı falan diye. yada arabasında yatarken pek hareket etmiyorlar gölgede üşürmü diye.sen napıyorsun güneş kremi falan kullanıyormusun.

ben de bikaç kere kısa çıkardım. ama yanımda yedek uzunları tutuyorum, serin olursa giydiriyorum. güneş kremi de sürüyorum.

ben de bikaç kere kısa çıkardım. ama yanımda yedek uzunları tutuyorum, serin olursa giydiriyorum. güneş kremi de sürüyorum.

hangi kremi kullanıyorsun canım. ben biraz pimpirikliyim evde bile aman ev serinledi. uzunları giy .güneş geldi.çıkar şortları giy. terleyip hasta olucak diye de üşüyecek diye de ödm patlıyoo.çookkk evhamlıyım.

bübchen baby güneş sütü 50 factor kullanıyorum. hassas ve çok açık tenler için baya etkiliymiş. alman markası zaten, almanyada üretiliyor. alman teknolojisine ve hassasiyetine güveniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…