- 4 Aralık 2012
- 1.083
- 24
- 158
hangi kremi kullanıyorsun canım. ben biraz pimpirikliyim evde bile aman ev serinledi. uzunları giy .güneş geldi.çıkar şortları giy. terleyip hasta olucak diye de üşüyecek diye de ödm patlıyoo.çookkk evhamlıyım.
demek lazım ben de diyemedim bir sefer ama
kötü kalpli insanlara lafı yapısstırmak lazım
mmilleti boşver kilo çok önemli değil
herkes doktor zaten bu ülkede
canım ben 2 düşük 1 de doğumda bebeğimi kaybettim
bu 4. gebeliğimdi
ve ne kadar hassasım düşün
kv defalarca gelip gelip kaldı
sürekli işime karıstı
ben işe gitim geldim
bütün gün tv izlerdi
yemeği gelirdim yapardım
bunları asla unutamıyorum
haksız mıyım
4,gebelik ve sen gelip keyfi bahanelerle evimde keyif yap hizmet bekle
o yüzden artık o kadın benim için bir yabancıdan daha değersiz
çok doluyum çok
o kadar cok sey var ki o kadından nefret etmem için
beni neden aramıyorsun diyor bir de
içimden gelmiyor ki neden arayayım
bana da gecen biri küçük duruyor dedi
geri zekalı kadın
bunu diyenler hep zır cahil insanlar
muhattap bile almamak lazım
obez obez gezsin onlar
ben kızımın kilolu olmasını istemiyorum teyze sen de biraz zayıfla diyeceksin en güzeli
mirakar o sarı aslandan bizdede var
oyun halısından dimi
kızımın favorisi cok seviyor onu
bu arada kızın cok güzel masallah
bende 3 4 günür evde kısa kollulara ve şortlara başladım ama dışarda korkuyorum kısa kollu gezdirmeye .güneş yakar mı falan diye. yada arabasında yatarken pek hareket etmiyorlar gölgede üşürmü diye.sen napıyorsun güneş kremi falan kullanıyormusun.
Kızlar size birsey soracağım ben iki keredir sütümu sagiyorum ne kadar çıkacak diye merak ettim ve 70 80 cc anca çıkıyor iki göğsümden sütüm Yetersiz mi sizde nasıl bana çok az geldi ya oğlum doyuyordur inşallah gerçi çiş ve kaka durumumuz iyi ama kafama takıldı moralim bozuldu
kızlar merhaba uzun zmandr giremiyorum malum bebekten fırsat olmuyor fırsat oluncada uyumayı tercih ediyorum...canım sıkkın bugünlerde bebğim sol kolu saki güçsüz gibi fazla kullanmıyor kolunu ... altını değiştiriken kendini geriyor yay gibi oluyor ve süreklide kusuyor sizce normal mi eşime defalarca doktora götürelim dememe rağmen aldırış etmiyor çocuğun bişyi yok sen kendin bahneler arıyorsun diyor canımı sıkıyor napsam bilemedim...
Selam kızlar nasılsınız son sayfaları okudum biraz resimlerinize baktım herkes iyi dir inşallah
Benim kızım bugün tam 5 aylık oldu adı Beril
Beril hanım ın uykuları düzenli anne sütü ve mama alıyor çok iştahlı ve kilolu değil çıtı pıtı bişey olacak sanırım
Sağlıklı olsunlarda kiloyı hiç takmıyorum 4. Ay kontrolünde 6000 gr 61 cm idi
Ben bişeu sorucam bebeği akşam 9 dan sabah 9 a deliksiz uyuyan varmı? Gece beslenmesi yapıyomusunu özellikle mama verenler.
Benim kızım da 8 gibi yatıp gece 2 ye 3 e kadar uyuyo ama acıkınca kalkıyo 6 ay dolana kadar gece beslemeye devam edicem ama sonrasında aralıksız uyuymak için ne yapmak gerekir?
cnm bebeğin emdikten ne kadar süre sonra sağdığın da önemli ayrıca sağdığından fazlasını alıyor bebekler bence az değil sütünKızlar size birsey soracağım ben iki keredir sütümu sagiyorum ne kadar çıkacak diye merak ettim ve 70 80 cc anca çıkıyor iki göğsümden sütüm Yetersiz mi sizde nasıl bana çok az geldi ya oğlum doyuyordur inşallah gerçi çiş ve kaka durumumuz iyi ama kafama takıldı moralim bozuldu
Selam kızlar nasılsınız son sayfaları okudum biraz resimlerinize baktım herkes iyi dir inşallah
Beril hanım ın uykuları düzenli anne sütü ve mama alıyor çok iştahlı ve kilolu değil çıtı pıtı bişey olacak sanırım
Ben bişeu sorucam bebeği akşam 9 dan sabah 9 a deliksiz uyuyan varmı? Gece beslenmesi yapıyomusunu özellikle mama verenler.
Benim kızım da 8 gibi yatıp gece 2 ye 3 e kadar uyuyo ama acıkınca kalkıyo 6 ay dolana kadar gece beslemeye devam edicem ama sonrasında aralıksız uyuymak için ne yapmak gerekir?
hic sutunu atma gitmeden emzir.çok soru sordum amao emziremedğmz 3saatte sütü sağıp atmk gerekiyo galiba kaç kere sağmalym:44:
ay ben daha evde bile kısa kollu giydirmedim, body de üstündeki de uzun kollu, alta da kalın pantalon giydiriyorum hala,
siz kısa kollulara başlamışsınız, gerçi bizim ev baya serin yaz gelmedi bize henüz
canım burası çok sıcak kolsuz bady üstüne kısa kollu giyiriyorum onda bile bazen terliyor.sen bizden daha tecrübelisin bebeğini de sen daha iyi bilirsin ama bady sini bari kolsuz giydir bacım
bübchen baby güneş sütü 50 factor kullanıyorum. hassas ve çok açık tenler için baya etkiliymiş. alman markası zaten, almanyada üretiliyor. alman teknolojisine ve hassasiyetine güveniyorum.
sağol canım. bende bu Almanlara çok güveniyorum.Adamlar teknolojide ,sağlamlıkta çok iyiler.
evet kesinlikle... linki de attım araştırırsın. ben de internette araştırdım anneler çok memnun. tabii biz daha çok güneş görmedik hele bi yaz gelsin tam notu o zaman veririz. ama tecrübeli anneler çok güzel yorumlar yapmışlardı.
ay ben daha evde bile kısa kollu giydirmedim, body de üstündeki de uzun kollu, alta da kalın pantalon giydiriyorum hala,
siz kısa kollulara başlamışsınız, gerçi bizim ev baya serin yaz gelmedi bize henüz
ben bir haftadır falan sağmadım, en son sağdığımda bebeğim emdikten 2 saat kadar sonra 120 çıkmıştı, ama son durum nedir bilmiyorum,
en son emmesinden kaç saat sonra o kadar çıktı, bence doyuyordur doymasa çok ağlar, huzursuzluğu çok olur, uzun uyuyamaz,
ayrıca tartı alımı iyiyse sütün yetiyordur,
bebeğini haftada bir aynı şartlarda tart (ilk tarttığında bezi yeni değiştirmişsen ikinci tarttığında da bezi yeni değiştirmiş ol, kıyafetleri aynı kalınlıkta olsun)
ağırlığı 150 gr civarı artmışsa sütün yetiyordur
yay gibi oluyor derken kafasını mı kaldırıyor napıyor, belki gazı olduğundan yapıyordur, kusması da fışkırır tarzda değilse birşey olmaz korkma,
kolunun güçsüzlüğü için bişiy diyemiycem hiçbir fikrim yok. Biz fazla temkinli ve hassasız babalar biraz daha sakin, biz de ilk çocuğumda çok tartıştık bu konuda, şimdi düşünüyorum evet eşim haklıydı çok fazla inceliyordum herşeyi, boşu boşuna defalarca kan alındı, defalarca doktora gidip sonrasında hiçbir şey yok normal bunlar cevabıyla geri döndük ama gitmeseydim de içim rahat etmezdi çünkü acemi bir anneydim ve neyin normal neyin anormal olduğunu bilmiyordum. eğer senin için rahat değilse ve eşin doktora gitmek istemiyorsa aylık rutin kontrole gidiyorsanız mutlaka bu konuları doktoruna danış, aylık kontrole gitmiyorsanız da aşı için gittiğinde sağlık ocağındaki hekiminize danış
cnm bebeğin emdikten ne kadar süre sonra sağdığın da önemli ayrıca sağdığından fazlasını alıyor bebekler bence az değil sütün
Ohhh uyuttum bebegimi simdi eskileri okuyorum.bebegim basini bi yere yaslamadan uyumuyor uyudugunda degistiriyorum basinin yerini tekrar korumaliklara koyuyor yamuk olcak korkuyorum.siz nasıl yatırıyorsunuz yastık kullanıyormusunuz?
canım ben gitmeden akşamdan süt sağdım .dişçiye gitmeden önce emzirdim dönünce o sağdığım sütü içirdik.dişçi iğneden 3 saat sonra emzirebilirsin sütü sağıp dökmene gerek yok etkisi geçer dedi.ben ilk gittiğimde nolur nolmaz dedim 3 saat sonraki sütü sağıp döktüm fazla süt vardı zaten.ama ikinci gidişimde 3 saat sonraki sütü dökmedim çünkü dişçi bugünkü iğne etkilemez hemen emzirebilirsin beklemene gerek yok demişti o gün basit bi dolgu vardı.ben yine de 3 saat bekledim ama sütü sağıp dökmedim. sen dişçiye sorarsın zaten tatlım iğneye göre bile fark edio demek ki.önceden süt bulundur yeter
hic sutunu atma gitmeden emzir.
gelince b kac saat bekle.
aslinda ona bile gerek yokmusta...sen yinede 3 saat bekle.
anestezisiz olmaz canm.cok yipranirsn. bu kadar dusunme bosver.. emzirmeyle ilgili dedigim gibi yap.
ayric tab sorucaksin canm,. burda birbirimizin tecrubelernden yararlaniyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?