2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
her bebeğin iştahı farklı emme aralıklarını kendilerine göre düzenliyolar ve gögüsler de ona göre süt üretiyo.senin bebeğinin emdiği kadar üretim oluyo.bebek aç görünmüyosa meme arayıp süt bulamayıp ağlamıyosa bence doyuyor.ben de aynı sıkıntıları yaşadım aynı yanılgılara düştüm ve artık böyle düşünüyorum.ilk başlarda kızım çok ve sık emerdi göğsümden de süt akar dururdu.sonra büyüdükçe emme aralıklarını açtı ne kadar uğraştıysam da eskisi kadar emmedi kilo alımı da tabi ilk aylara göre azaldı.doktor sütünün yetmediğini düşünme dedi senin kızın tombiş bi çocuk olmicak o anlaşıldı genetik olarak uzun ince yapılı olucak dedi (ben de öyleyim bu arada) kilosu da 3 buçuk aylıkkken 6,5 tu. şu an 4ü doldurmak üzere kaç oldu bilmiyorum. bence bebeğin aç görünmüyorsa sütün yetiyodur canım. başkalarıyla da kendini kıyaslayıp canını sıkma . o arkadaşının her gün o kadar değildir belki. dönem dönem azalma artma oluyo. doktor ne diyo bu önemli ama doktorların bile birinin dediği diğerini tutmuyo işte.bence sen kendi hislerine güven .en iyisini anne bilir. canını da sıkma .bi şekilde büyüyecekler .hiç anne sütü alamayan bebekler de sağlıklı. önemli olan sağlıklı huzurlu olmaları ve bi annenin huzurlu olması da çok önemli canım .sen en iyisini istersin onun için .hiç canını sıkma ve bebeğini sağlıkla büyüt inşallah

Hellooooo
Layyy layyy lonmmm
Dımtısss dımtısss
Cok mutluyum evime kadın geldi temizlik yaptı
Bende hiççç oturmadım amaa değdi
Evim yuva oldu
Oh beee yarın ütüleri yapıcam inşallah
Bnm terapim evimin duZenli ve temiz olması

saolun kizlar dis dr emzirebilursin dedi cocuk drumuzu aradim o da oyle dedi 2saat kdr sonra emzirdim Allahin izniyle bisey olmaz insallh

tahmn ettigim gibi 1dis icin gittim en az3 tane daha var
geçmiş olsun canım .öyle yıprandık valla her türlü. ben de bi küçük dolgu dye gittim kanal tedavisine başladık sonra bi başka dişe dolgu. diş temizleme falan oooo. bi sürü işi çıktı ağzımın neyse ki bitti sen de kurtulursun inşallah

benim kızm da huysuzluk yaptığı zamanlar yay gibi geriliyo kusma da var ara sıra.fışkırır tarzda ve çok fazla kusuyosa bi doktora gitmende fayda var canım. inş bi şeyi yoktur bebişinin ama bence eşini ikna et de git doktora için rahatlasın

saolasin elini versen kolunu kaptryosun discilere neyse sana da gecmis olsun cnm

oooh mis, keyfini sür :)
ay aklıma ütüyü getirdin ( yıkadım koydum sepete kaç gündür görmezden geliyordum valla :)
nefret ediyorum ütüdeeeen (

uyku egitimi vericem derken kambur olmayaydim iyiydi saatlerdir kucakta yatakta salliyorum.normalde bu gune kadar hergun ellerini sariyordum her ne kadar dr sarma desede cunku yuzunu cok ciziyor saclarini kasiyor diye bugun acik biraktim bakalim uyanacakmi bugun bizim evde devrim gun yeniliklere actim

ohhh mis gibi olmustur nasil ozendim uzun zamandir evimi oyle gormuyorum

Ay canım çok sağol allah razı olsun içimi rahatlattin

Canım kendini kötü hissetme herkes aynı miktarda süt üretmez bebeğinin ihtiyacı neyse o kadar üretir demekki senin bebeğinin ihtiyacı o kadarmış. Bebeğinin neşesi yerindeyse sütün yetiyordur merak etme. 550 gr aldı demissin bu ay için gayet normal bu kadar tartı alımı. Ben de son iki aydır az aldı diye telaşlanmıştım, Sağlık ocağından 500 gr ile 1000 gr arası normal dediler bana.

Son düzenleme:
Benimki de 1 kez uyanıyor canım 8 saat uyuyor maksimum sonra kalkıyor eğer güzel yiyip yattıusa 8 saat hiç uyanmıyor
Aslında şikayetçi değilim buna şükür iyi uyuyor ama 12 saat uyuyanlar nasıl başarıyor onu anlamadım :) uykuda beslenmesi gazı olur diye ben yapamıyorum
Canım bunları hep okudum biliyorum birkaç kez rüya öğünü denedim ama ya uyurken içmiyor derin uykudan uyanıp yada gazı oluyor kıvranıyor ben de yedirip hemen yatırmaya korkuyorum
Merhaba, bende 12 saat deliksiz uyku için henüz çok erken.. En az 7-8 aylıktan sonra olabilir, gece uyanırsa emzikle ya da suyla uyutulabilir..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Zaten maksimum 8 saat uyuyor gece beslenmesi yapsam belki sabaha kadar uyur ama uykuda beslemek bize uymuyor birkaç ay daha böyle devam belki muhallebiye başlayınca daha uzun uyur.

Muhallebi yedirip daha uzun uyumasını sağlayan varmı kızlar başladınız mı ek gıdalara?
Doktorunuz pirinç unu muhallebiyle ilgili nediyor?
Evde kendi yapan varmı arı mama ve ülker hero baby nin gogly pirinç ununu kullananlar varmış
Birde milupanın kaşık mamaları var tahıllı onlar daha mı besleici sizce bebek
için? Ben hero baby nin sütlü pirinçli kaşık mamasını aldım severek yedi kızım il başta tattırdım baktımki sevdi mamaya burun kıvırınca ondan yapıp verdim severek yedi.

Ay canım çok sağol allah razı olsun içimi rahatlattin

Canım ven işteyken 3 saatte bir sağdığımda tek göğüs zorla 60 anca çıkıyor bence tek göğüd 70 çok iyi ikisini emse 140 eder ki bu ayki çocukların ihtiyacı ortalama 3 saatte 150 cc kendi çekip daha fazla getirse fazla faZla yeter blde kaç dk sağıyorsun tek göğsü önemli, bitti zannedip kapattıyorsun ama sonra birden geliveriyor buna let down diyorlar ben o yüzden hep beklerim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Masaüstü PC görüntüsünde girersen cikiyor tatlim telefonun androidse secenek tusuna basip masaustu goruntusu diyebiyorsun o zaman kullaniyosun

android ama seçeneklerde çıkmıyo ya da ben beceremedim. neyse...

Önceki gece 1 tane sivrisinek yüzünden 4e kdr uyumadım hiç.Mete ise hiç uyanmada n uyudu.Dün gece uykudan ölüyorum sinek minek yok Ama mete 4e kadar 4 kere uyandı

ya bu aradda dün yaptrdığım dişim sanki sızlıyora hala.Dişimi fırçalarken de sanki su değince sızladı.Niye böyle oldu ki..Geçer mi daha yeni olduğu için mi bide 200 tl para verdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…