Hellooooo
Layyy layyy lonmmm
Dımtısss dımtısss
Cok mutluyum evime kadın geldi temizlik yaptı
Bende hiççç oturmadım amaa değdi
Evim yuva oldu
Oh beee yarın ütüleri yapıcam inşallah
Bnm terapim evimin duZenli ve temiz olması
Muhallebi yedirip daha uzun uyumasını sağlayan varmı kızlar başladınız mı ek gıdalara?
Doktorunuz pirinç unu muhallebiyle ilgili nediyor?
Evde kendi yapan varmı arı mama ve ülker hero baby nin gogly pirinç ununu kullananlar varmış
Birde milupanın kaşık mamaları var tahıllı onlar daha mı besleici sizce bebek
için? Ben hero baby nin sütlü pirinçli kaşık mamasını aldım severek yedi kızım il başta tattırdım baktımki sevdi mamaya burun kıvırınca ondan yapıp verdim severek yedi.
Ohhh uyuttum bebegimi simdi eskileri okuyorum.bebegim basini bi yere yaslamadan uyumuyor uyudugunda degistiriyorum basinin yerini tekrar korumaliklara koyuyor yamuk olcak korkuyorum.siz nasıl yatırıyorsunuz yastık kullanıyormusunuz?
uyku egitimi vericem derken kambur olmayaydim iyiydisaatlerdir kucakta yatakta salliyorum.normalde bu gune kadar hergun ellerini sariyordum her ne kadar dr sarma desede cunku yuzunu cok ciziyor saclarini kasiyor diye bugun acik biraktim bakalim uyanacakmi bugun bizim evde devrim gun yeniliklere actim
android ama seçeneklerde çıkmıyo ya da ben beceremedim. neyse...
Önceki gece 1 tane sivrisinek yüzünden 4e kdr uyumadım hiç.Mete ise hiç uyanmada n uyudu.Dün gece uykudan ölüyorum sinek minek yok Ama mete 4e kadar 4 kere uyandı
ya bu aradda dün yaptrdığım dişim sanki sızlıyora hala.Dişimi fırçalarken de sanki su değince sızladı.Niye böyle oldu ki..Geçer mi daha yeni olduğu için mi bide 200 tl para verdik
disini ne yaptirdin ..benm sadece cekilen dis etim sizliyor da sis oldugu icn sanirim
kızlar mama olarak aptamılın ve sma nın dısında onerecegınız bı mama var mı dogdugundan berı aptamıl kullanıyoruz ama cok gaz yapıyo buyudukce durmuyo. sma yıda hıc sevmedı hep kustu
ı
dolgulu diş çürümüş dolguyu çıkardı temizledi yine dolgu yaptı iki azı dişin arası çürümüş araya ayrmak için kelepçe fln taktı öyle temzledi.
bak ben egeyi böyle alıştırmıştım emziğe. illa seni emzik gibi kullanmasın diye biberona geçmek istiyorsan boşver biberonu emziğe alıştır. bu yöntemi dene istersen emziği tutar belki. Ege de hiç tutmadı emzik ama 2 gün böyle yaptım alıştı :))
benmde sanki sutum az gibi geliyor goguslerm nik inik.Emzirdikten 3 saat sonra sağdım huysuz luk yapmıyor aksine sürekli gülüyor oyunlar yapıyor uyku sıkıntımız var gece sık sık uyanıyor ama mama veriyorum o zaman da uyanıyor yani açlıktan değil dün arkadaşım sağdi Emzirdikten 2 saat sonra tek göğsünden 70 cc çıkınca kendimi kötü hissettim onunda oğlu 3 aylık son 20 gün içinde gunde max 10 olcek mama da verdim 550 gr almış Dr günde 12 ölçek ama verdi ama ben daha çok emzirme ye çalışıyorum eşim de ver mama sütün yok İşte yetmiyor diyor üzülüyorum öyle deyince
benmde sanki sutum az gibi geliyor goguslerm nik inik.
ama sagnca tek gogusten 60-70 arasi sagabiliyorum.
ama baksan hic cmicakmis gibi.
ayca cok istahsizlasti.
hic iki meme bir arada almiyor.
bi emzirmde bir taraf
obur emzimde oteki taraf...
artik cok az emiyor uzuluyorum.
b a 400-500 gr arasi almis. fena degil..bakalim bu ay nolcak..
gcmis lsun canm.
benm iki dolgm daha kaldi carsamba ona gidecem.
benmde sanki sutum az gibi geliyor goguslerm nik inik.
ama sagnca tek gogusten 60-70 arasi sagabiliyorum.
ama baksan hic cmicakmis gibi.
ayca cok istahsizlasti.
hic iki meme bir arada almiyor.
bi emzirmde bir taraf
obur emzimde oteki taraf...
artik cok az emiyor uzuluyorum.
b a 400-500 gr arasi almis. fena degil..bakalim bu ay nolcak..
Eymen de öyle ağlaya zırlaya tek göğsü anca emiyor doğduğunda beri 5 dk dan fazla emmedi hiç gelişimi iyi gerçi ama üzülüyorum yine de güzel güzel emmiyor hep ağlıyor memede gece uykumuz da pek yok çok hareketli bir çocuk sanırım ondan .... gün içinde dinlenmeye fırsatım olmuyor acaba o mu etkiliyor sütümu
ne bileyimm bu bebeklerrr napacaz boyle.
bir haftadir bronsiolit tedavisiyle ugrastik iyice istajsizlasti.bugun oksurugu yok allahtan
dr da dedi istahsizlik olur bu hastalikta diye.
6500 den 6200-6300 arasna dustu..
kızlar mama olarak aptamılın ve sma nın dısında onerecegınız bı mama var mı dogdugundan berı aptamıl kullanıyoruz ama cok gaz yapıyo buyudukce durmuyo. sma yıda hıc sevmedı hep kustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?