2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Bir haftadir okuyamiyorum bile annem geldi evimi temizledim dunde oglusum erkeklige ilk adimini atti igne yapilirken biraz agladi sonra zaten uyusuklutan bilmedi bile ama uyusma gecince nasil kivrqndi anlatamam calpol kullaniyorum araligi ne olmali bilen varmi bi sekiz diolar bi dort doktorda agrisi oldukca ver dio anlamadim şükür bitti ama zaten zor uyutuyodum ve surekli kucak isteyen bi bebekti simdi daha fena

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gule gule kırletın canım
valla o terapıden banada lazım ayıptır soylemesı evı b.k goturuyo

kızlar mama olarak aptamılın ve sma nın dısında onerecegınız bı mama var mı dogdugundan berı aptamıl kullanıyoruz ama cok gaz yapıyo buyudukce durmuyo. sma yıda hıc sevmedı hep kustu

ben baslayalı cok oluyo canım muhallebıyıde verıyorum gece kalkmıyo ama vermedıgım zaman uyanıyo.
bende tahıllı mamayı daha denemedım ama denıcem ins.

Ohhh uyuttum bebegimi simdi eskileri okuyorum.bebegim basini bi yere yaslamadan uyumuyor uyudugunda degistiriyorum basinin yerini tekrar korumaliklara koyuyor yamuk olcak korkuyorum.siz nasıl yatırıyorsunuz yastık kullanıyormusunuz?

yastık kullanıyorum ben canm. yan yatırıyorum ama tekrar baktıgımda gerı donup sırtustu yatmıs oluyo :)

Haha yenilikler iyidir:))

Deniz temizliğin hayırlı olsun canım... Darısı başıma camlar çok fena oldu yakında dışarıyı göremeyeceğiz
Bu arada bu seferki gelen bayanı beğendin mi:))

disini ne yaptirdin ..benm sadece cekilen dis etim sizliyor da sis oldugu icn sanirim

kızlar mama olarak aptamılın ve sma nın dısında onerecegınız bı mama var mı dogdugundan berı aptamıl kullanıyoruz ama cok gaz yapıyo buyudukce durmuyo. sma yıda hıc sevmedı hep kustu

merhabalar şmdiye kadar sürekli aptamil kullanıyordum ama şunu öğrendimki hipp organik mama çıkarmış kesnlkle gaz yapmıyormuş. aon 1 haftadır onu kullanıyorm tavsiye ederm

yaa bu çok mantıklı hemen deneyeceğim süpersn

benmde sanki sutum az gibi geliyor goguslerm nik inik.
ama sagnca tek gogusten 60-70 arasi sagabiliyorum.
ama baksan hic cmicakmis gibi.
ayca cok istahsizlasti.
hic iki meme bir arada almiyor.
bi emzirmde bir taraf
obur emzimde oteki taraf...

artik cok az emiyor uzuluyorum.
b a 400-500 gr arasi almis. fena degil..bakalim bu ay nolcak..

ben bugüne kdr hep öyle emzirdim bi seferde bi meme ötekinde diğeri doyuyo herlde sesi çıkmıyo

Eymen de öyle ağlaya zırlaya tek göğsü anca emiyor doğduğunda beri 5 dk dan fazla emmedi hiç gelişimi iyi gerçi ama üzülüyorum yine de güzel güzel emmiyor hep ağlıyor memede gece uykumuz da pek yok çok hareketli bir çocuk sanırım ondan .... gün içinde dinlenmeye fırsatım olmuyor acaba o mu etkiliyor sütümu

ne bileyimm bu bebeklerrr napacaz boyle.
bir haftadir bronsiolit tedavisiyle ugrastik iyice istajsizlasti.bugun oksurugu yok allahtan
dr da dedi istahsizlik olur bu hastalikta diye.

6500 den 6200-6300 arasna dustu..

ne bileyimm bu bebeklerrr napacaz boyle.
bir haftadir bronsiolit tedavisiyle ugrastik iyice istajsizlasti.bugun oksurugu yok allahtan
dr da dedi istahsizlik olur bu hastalikta diye.

6500 den 6200-6300 arasna dustu..

Ayyy çok geçmiş olsun canım onlar hasta olmasında biz herseyi çekeriz Eymen de geçen ay faranjit oldu antibiyotik kullandık ishal oldu bizde 6800 den 6500 e geriledik Dr mama takviyesi verdi şimdi mama da veriyorum

Slm canm senin yerinde olsam kullanmam aptamilin bitçok serisi piyasadan toplatıldı glikoz şeker oranı yüksek çıkmş arkadaşnda dediği gibi hipp mama ve hero baby çok iyi tavsiye ederim.Denemek istersen sana hipp mama promosyon biraz yollayım kargoyla tatdır hoşuna giderse alırsn yoksa herobaby kullanırsn oda çok iyi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

oy oyyy tam ayc iyilesti dedim.
bu seferde cagan ateslendi yine.38.8 ldu.
bogaz enfeksiyonu oldu.
esim de grip oluyor onnda bogaz gitmis.
bir ben saglam kaldim.
hafta sonu hep hastalikla geciyorr..
neyse bna sukur.
caresi var en azindan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…