2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Haha yenilikler iyidir:))

Deniz temizliğin hayırlı olsun canım... Darısı başıma camlar çok fena oldu yakında dışarıyı göremeyeceğiz
Bu arada bu seferki gelen bayanı beğendin mi:))

miracim dr mailini yollarmisin demir ilacini sorucam da :18:

tesekkur ederim tekrar canimuyku egitimimiz bugun sona erdisabah pekmez vermistim birazcik cok az kan geldi ne verecegimi bilmiyorum ben artik

ya bende demir ilacni aksatiyorum dun verdim
bugun kan a benzer kahverengi gibi katiliklar vardi
hele bir tanesi iyice kan gibiydi am kimizi degil k.rengiye donuk.

sennkide mi kipkirmizi oluyor..

kızlar mama olarak aptamılın ve sma nın dısında onerecegınız bı mama var mı dogdugundan berı aptamıl kullanıyoruz ama cok gaz yapıyo buyudukce durmuyo. sma yıda hıc sevmedı hep kustu

aptamilin içerisinde şeker oranı yüksek. eğer anne sütü de alıyorsa aptamil zaten kullanma, memeyi daha çabuk bırakıyorlarmış şekeri yüksek olduğu için. ben SMA kullandım, çok memnunum ne gaz ne kaka problemi var, çok rahat uyuyor. SMA çok köklü bir mama ve araştırmalarda anne sütüne en yakın mama olduğu tespit edilmiş. geçenlerde 1 kere Bebelac aldım nerdeyse yarı yarıya fark var diye, ama ucuz etin yahnisi de ucuz oluyor işte. inanılmaz kötü bir mama. mamayı daha biberonda çalkalarken köpürüyor ve kola gibi fışkırıyor. çocuk gazdan uyuyamadı 3 gün, kaka yapamadı, kusmayan çocuk 3 gün boyunca kustu. sonra tekrar SMA'ya döndüm bütün sorunlarımız çözüldü. Çok ama çok memnunum, kıvamı ve rengi de Bebelactan çok farklı. Diğer mamaları bilmiyorum kullanmadım. Annem çocuk hemşiresi o da SMA kullanmamı tavsiye etti doktorum ve aşı yapan hemşiremiz de SMA tavsiye ettiler.

Merhaba kızlar, ben bebeğimi dün gece itibariyle odasında yatırmaya başladım.. Oldukça heyecan yapmıştım dün ama gecemiz gayet iyi geçti ki telsiz ve tel programı kullanmadık mıkırdanmasına uyandım. Darısı tüm isteyenlerin başına:) hee özlüyomuyun özlüyorum, yanı başımda olmasına çok alışmışım hatta vicdan bile yapıyorum ama geç olmadan yapmak lazım dimi bunu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok doğru bir karar
Sakın Kararından vazgeçme
Şlerde daha iyi anlayacaksın
Aral ı yanımızdan zor kopardık..
Karı koca arasını bile açıyor bı gibi durumlar
Ben şuan kerem i beşiğinde yatırıyorum yanımda ama yakında odasına gecicek

canım peki sen gittin mi doktora ????

süper olmuş. çok doğru bir karar. cemredenizin de dediği gibi kararlılığından sakın vazgeçme. belki yadırgadığı zamanlar olur ama çok basit yöntemlerle atlatırsın. erken dönemde odasını ve yatağını kavraması kişilik gelişimi için çok önemli. hayatlarının sonuna kadar koynumuzda yatıramıcaz malesef ( alışkanlıklar oluşmadan 4. ay doğru bir ay. ben 2,5 aydan beri ayrı yatırıyorum, hiç sorunumuz yok çok şükür. umarım senin de her gecen ilk gecen kadar güzel geçer )

canım peki sen gittin mi doktora ????
gittim canım. bi sorunu yokmuş . fazla cin gibi dedi doktor acıkmadan emzirmeye kalktığımda yay gibi geriniomuş. kusma da çok fazla değil . allaha şükür önemli bi sıkıntımız yok. sizde de yoktur inşallah ben kendini rahatlatman için gitmeni öneririm

kızlar bi kaç yerde doğum kontrol haplarının anne sütünü azalttığını okudum. östrojen içerenler azaltıyomuş gerçi.benim kullandığım hapı kadın doğumcum vermişti emzirirken kullanabilirsin güvenle diye. yine de kafam karıştı biraz .kullanan ya da bi bilgisi olan var mı?

Canım hiç bilmiyorum ama prolaktinin azaltma yan etkilieri olacağını düşünmüyorum o zaman hamilelik şnsı artar:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm ben 16 aydır kullanıyorum oglum hala anne sutu alıyor guvenle kullanabılırsın
cerazette degıl mı?

Aralık anneleri, hu huuu.. nedir bu sessizlik :)) sayfa bile ilerlemiyor.
benim bebe yatalı 4 saat oldu ama ben yatamıyorum, pöffff
içimde hamile olduğuma dair bir his var çok değişiğim
5. martta doktor bana çok kolay hamile kalırsın, yumurtaların tam zamanında demişti...
ben daha hiç adet olmadım, o yumurtaların döllenmeyince iki hafta içerisinde adet ile atılması gerekmezmiydi (
ay aklım çok karışık, adet olmadım, o yumurtalar nerede şuan..

AKLIMDA DELİ SORULAR

hehe yok yok telase etme arkadasım benımde yıllık kontrolumde catlamaya hazır yumurtalarım vardı fakqat aradan 6 ay gectı hala adet olmadım
hatta be 18 aydır hıc adet olmadım

hehe yok yok telase etme arkadasım benımde yıllık kontrolumde catlamaya hazır yumurtalarım vardı fakqat aradan 6 ay gectı hala adet olmadım
hatta be 18 aydır hıc adet olmadım

ayyy canıııımmmm gece gece nasıl rahatlattın beni bir bilsen :))
düşün düşün işin içinden çıkamıyordum, tekrar doktora gidecektim..
şimdi içim rahatladı .çok sağolasınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…