ayyy canıııımmmmGece gece nasıl rahatlattın beni bir bilsen :))
düşün düşün işin içinden çıkamıyordum, tekrar doktora gidecektim..
şimdi içim rahatladı .çok sağolasınnn
Biz hala ayaktayiz...
Aralık anneleri, hu huuu.. nedir bu sessizlik :)) sayfa bile ilerlemiyor.
benim bebe yatalı 4 saat oldu ama ben yatamıyorum, pöffff
içimde hamile olduğuma dair bir his varçok değişiğim
5. martta doktor bana çok kolay hamile kalırsın, yumurtaların tam zamanında demişti...
ben daha hiç adet olmadım, o yumurtaların döllenmeyince iki hafta içerisinde adet ile atılması gerekmezmiydi(
ay aklım çok karışık, adet olmadım, o yumurtalar nerede şuan..
AKLIMDA DELİ SORULAR
kızlar bi kaç yerde doğum kontrol haplarının anne sütünü azalttığını okudum. östrojen içerenler azaltıyomuş gerçi.benim kullandığım hapı kadın doğumcum vermişti emzirirken kullanabilirsin güvenle diye. yine de kafam karıştı biraz .kullanan ya da bi bilgisi olan var mı?
Günaydınn :)
Kızlar bişey sormam lazım. Eylül tüm gün katı gıda alıyo tatlı niyetinede anne sütü:) gece çok acıkıyo sütüm yetmiyo ve her saat başı uyanıyo. biberondan mama veriyorum tabiki kıyamet kopuyo ve içmiyo.sabah 4te mecburen 7 tahıllı muhallebi yedirdim hemen uyudu. Ama gece katı gıda verilmesi yanlış. Napmam lazım ne yicek bu çocuk gece 😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydınn :)
Kızlar bişey sormam lazım. Eylül tüm gün katı gıda alıyo tatlı niyetinede anne sütü:) gece çok acıkıyo sütüm yetmiyo ve her saat başı uyanıyo. biberondan mama veriyorum tabiki kıyamet kopuyo ve içmiyo.sabah 4te mecburen 7 tahıllı muhallebi yedirdim hemen uyudu. Ama gece katı gıda verilmesi yanlış. Napmam lazım ne yicek bu çocuk gece 😔
Herkese günaydın,
Gizemcim Eylül kaçta yatıyor bilmiyorum ama tahıllı muhallebisini gece yatmadan önce yedirdin mi hiç?
Hayatım gece süt mama içmek istemiyo gündüzde istrmiyo:) ne istiyo anlamıyorum hiç.anılın sütler ziyan olmasın diye hep çok aç oldugu anlarda içirdim bitti kuşummm.hastalık vs yok gayet iyi şükür formunu koruyo sanırım😀Canim Günaydın anılin verdiği sutleri geceye saklasan ? Yada muhallebisini sulandirip versen biberonla. Bu yaramaz kız neden böyle yapıyor acaba geçenlerde bı arkadas yazmisti kulak iltihabı olabilir die öyle bişey mi var acaba yutkunurken acimi duyuyoki ama eylüs doktor kontrolünde zaten bilemedim valla gizem
canım bebek büyütürken her doğruyu yada yanlış bildiğimizi uygulayamıyoruz maalesef. . ki senin bebeğin zaten zorlu bir bebek.bence ne zaman yemek isterse o zaman yedir. büyüdükçe zaten düzene girer zamanla. hıı 6 ayda değilde 1 yaşında bırakır belki gece öğününü ama gece uykusundan önemli değil bence. büyümelerinde beslenme kadar uykusu da önemli biliyorsun.Eylül hanım yesin de ne zaman isterse o zaman yesin bence.
Eki Görüntüle 1089818
İyi pazarlar herkesee 💗💗
Eki Görüntüle 1089818
İyi pazarlar herkesee 💗💗
Hayatım gece süt mama içmek istemiyo gündüzde istrmiyo:) ne istiyo anlamıyorum hiç.anılın sütler ziyan olmasın diye hep çok aç oldugu anlarda içirdim bitti kuşummm.hastalık vs yok gayet iyi şükür formunu koruyo sanırım😀
Maşallah sana prensesEki Görüntüle 1089818
İyi pazarlar herkesee 💗💗
Eki Görüntüle 1089818
İyi pazarlar herkesee 💗💗
İyi pazarlar herkesee 💗💗
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?