2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
ayyy canıııımmmm Gece gece nasıl rahatlattın beni bir bilsen :))
düşün düşün işin içinden çıkamıyordum, tekrar doktora gidecektim..
şimdi içim rahatladı .çok sağolasınnn

cok sevındım ıcının rahatlamasına
artık mııgın uyurken rahat bır uyku cekebılırsın
ama yumurtaların durumunu bende merak etmıyor degılım:)

Biz hala ayaktayiz...

Yalnız değilsin kuzucuummmmm, yalnız ben uyku sürelerini biraz uzatım ağladığında emzirmeden sadece bacaklarını biraz karnın itip gaz çıkRtıpgeri yerine koyuyorum yine ağlarsa alıp kısa süre emziriyorum, çünkü emzirdikçe çocuğu gaz bombası yapıyordum şimdi 1 saar uyuuor hiç değil :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anammm aynı endişe bendede vardı kaç gündür baş dönmesi miğde bulantısı bende test yaptım biraz önce çok şükür negatif çıktı
Nasıl sevindim anlatamam çok kolay hamile kalıyorum:-(buda zor bi durum heran ödüm kopuyo 3. Cü için daha çok erken.pöff

Ay çok uykusuzum kızlar Allah yardımcınız olsun valla... Dün akşam üniversiteden çok samimi bir arkadaş çift geldi güya bebeği görmeye:)) bizimki saat 8 de yattı... Hiç göremediler biz tabi gece 2 ye kadar kakara kikiri.. Azra sabah uykusunu almış 8 de kalktı... Gözümü açamıyorum şuan...

bana da emzirirken doğum kontrol hapı kullanamayacağımı söylediler. en çok 3 aylık iğneyi tavsiye ediyorlar, anne sütünü de arttırıcı bir özelliği varmış. ben 2. ayda 3 aylık iğne yaptırdım evet sütümde etkisini gördüm, sonradan bitti ama ( iğnenin tek kötü yanı ilk kullanmada rahim tabakasını inceltip soyduğu için kanama yapıyor, bana bunun lekelenme gibi olacağı söylenmişti ama 1 aysonra benim kanamam baya adet kanaması gibi oldu 15 gün çektim.

Günaydınn :)

Kızlar bişey sormam lazım. Eylül tüm gün katı gıda alıyo tatlı niyetinede anne sütü:) gece çok acıkıyo sütüm yetmiyo ve her saat başı uyanıyo. biberondan mama veriyorum tabiki kıyamet kopuyo ve içmiyo.sabah 4te mecburen 7 tahıllı muhallebi yedirdim hemen uyudu. Ama gece katı gıda verilmesi yanlış. Napmam lazım ne yicek bu çocuk gece 😔

Canim Günaydın anılin verdiği sutleri geceye saklasan ? Yada muhallebisini sulandirip versen biberonla. Bu yaramaz kız neden böyle yapıyor acaba geçenlerde bı arkadas yazmisti kulak iltihabı olabilir die öyle bişey mi var acaba yutkunurken acimi duyuyoki ama eylüs doktor kontrolünde zaten bilemedim valla gizem

Son düzenleme:

canım bebek büyütürken her doğruyu yada yanlış bildiğimizi uygulayamıyoruz maalesef. . ki senin bebeğin zaten zorlu bir bebek.bence ne zaman yemek isterse o zaman yedir. büyüdükçe zaten düzene girer zamanla. hıı 6 ayda değilde 1 yaşında bırakır belki gece öğününü ama gece uykusundan önemli değil bence. büyümelerinde beslenme kadar uykusu da önemli biliyorsun.Eylül hanım yesin de ne zaman isterse o zaman yesin bence.

Hayatım gece süt mama içmek istemiyo gündüzde istrmiyo:) ne istiyo anlamıyorum hiç.anılın sütler ziyan olmasın diye hep çok aç oldugu anlarda içirdim bitti kuşummm.hastalık vs yok gayet iyi şükür formunu koruyo sanırım😀

Haklısın tesekkürler :)

Maşallah minik kuşuma benim ;*

Eki Görüntüle 1089818

İyi pazarlar herkesee 💗💗

Maşallah sana prenses

Geçmişe bkamadım umarım herkes iyidir.

Aras korkunç huysuz öyle böyle değil memnun edemyoruz bir derdi var ama anlamadık offff....
tükenmeye az kaldı

Neyse..tüm anneleri ve o güzel bebişlerini öper kokluyorummm

İyi pazarlar herkesee 💗💗

enem enem enemmmm maşallah 41 kereee....
ne kadan da şekey ne kadan daaa....
Rabbim hepsini korusun bu meleklerin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…