2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kızlar bebeği iştahsız olan varmı?
Benim kızım mama saati gelince çıldırıyo zorla mecbur kalınca içiyo çok direniyo
Günlük içmesi gereken mama miktarının çok çok altında içiyo
5. Ayda 6400 gr 62 cm
Bazrn çok güzel içiyo ama o zamanda bile günde 700 cc yi geçmiyo
Türlü mamalar deniyoruz hero baby ilk aldık çok güzel içti sonra similac sonrs hipp sonra sma içirdik hep farklılık arıyo
Yine hero baby e döndük onumu istemiyo anlamıyoruz
120 cc yaptık 30 içti direndi uykuda var resmen aç uyudu

Eki Görüntüle 1090116

Bakım şart 😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eki Görüntüle 1090051

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eki Görüntüle 1089818

İyi pazarlar herkesee 💗💗

Maşallah barekallah hepsine:)) hepsini ayri ayri opuyorum yiyorum:)))) yumurcaklarrrr:))

ya bende demir ilacni aksatiyorum dun verdim
bugun kan a benzer kahverengi gibi katiliklar vardi
hele bir tanesi iyice kan gibiydi am kimizi degil k.rengiye donuk.

sennkide mi kipkirmizi oluyor..
canim biz henuz kullanmiyoruz demir ilaci ama neden oldu bilmiyorum minnacik gordum kan.
Canım sen bebeğe mi pekmez verdin?

evet canim pekmez yalattim azcik cay kasigindan daha az demir ilaci kullanmiyoruz diye dusunmustum vermeyi ama kan geline korktum bilmiyorum pekmez sebeb olurmu?kayisi receli yedim farkli olarak ve sakiz cignedim 3 den biri ama emin olamiyorum bu da en kotusu sumu sumu acaba diye 5 ay gecti:44:

2 gündür ananemdeydim eve dönücem bu akşam eylülle tek kalmanın yemek yedirmenin imkanı yok :/ evde sabah gelip akşam giden yardımcı ablamız artık yatılı kalıcak. Yoksa huniyi takmama az kaldı çok zorlanıyorum yedirirken bişey

Vuhuu eylül ün güzellik sırrını öğrendikk:) maşallahhh

Artık gizlemeyelim dedikk😀

bunların çirkin olanını daha hiç görmedim ben :)

meraba bende 2013 aralık annesiyim benide eklermisiniz,bilğilerinize ihtiyacım olucak inşallah.
benim de 4 ay 11 günlük kızım var adı Zeynep Zişan 65 cm ve 8.000 gr da kilosu.
şuan ne yaptıkları hakkında bilği verirmisiniz,benimki hala dönmüyor o kadar uğraşıyorum oyun zannediyor gülüyo,bide ne zaman sesli gülmeye başlar,gülücük atıyo ama sesli ne zaman gülüyolar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…