Eki Görüntüle 1090145
bunlar da benim yavrular teyzecikler :))
3'ü 1 arada ve en uslu en kahırsızı Ege :))
yerim sizi yerimmm maşallah kuzularıma..
Maşallah barekallah hepsine:)) hepsini ayri ayri opuyorum yiyorum:)))) yumurcaklarrrr:))
Oy oy oyyyy
Salatalığın tadını bilmeyen bana bile salatalık yedirir bu sıpaaaa
Timbrlentini koparırıııımmmm
Aaaa inanmıyorummm benim ödüm kopardı😀 maşallah egeye canım benim yaaaa :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar bebeği iştahsız olan varmı?
Benim kızım mama saati gelince çıldırıyo zorla mecbur kalınca içiyo çok direniyo
Günlük içmesi gereken mama miktarının çok çok altında içiyo
5. Ayda 6400 gr 62 cm
Bazrn çok güzel içiyo ama o zamanda bile günde 700 cc yi geçmiyo
Türlü mamalar deniyoruz hero baby ilk aldık çok güzel içti sonra similac sonrs hipp sonra sma içirdik hep farklılık arıyo
Yine hero baby e döndük onumu istemiyo anlamıyoruz
120 cc yaptık 30 içti direndi uykuda var resmen aç uyudu
yok Gizemcim ikisi de çok uysal hayvanlar. başka köpekten, kediden, gökgürültüsünden, şimşekten, kornadan hatta kendi gölgelerinden bile korkuyor bu şapşallar :)) Ege'ye hiç bir zararları yok. hatta Ege ağladığında 1i kendi oyuncaklarını taşıyor Ege'nin başına, diğeri de onunla bir ağlıyor :)))
canim biz henuz kullanmiyoruz demir ilaci ama neden oldu bilmiyorum minnacik gordum kan.
evet canim pekmez yalattim azcik cay kasigindan daha az demir ilaci kullanmiyoruz diye dusunmustum vermeyi ama kan geline korktum bilmiyorum pekmez sebeb olurmu?kayisi receli yedim farkli olarak ve sakiz cignedim 3 den biri ama emin olamiyorumbu da en kotusu sumu sumu acaba diye 5 ay gecti:44:
Eki Görüntüle 1090145
bunlar da benim yavrular teyzecikler :))
3'ü 1 arada ve en uslu en kahırsızı Ege :))
meraba bende 2013 aralık annesiyim benide eklermisiniz,bilğilerinize ihtiyacım olucak inşallah.
benim de 4 ay 11 günlük kızım var adı Zeynep Zişan 65 cm ve 8.000 gr da kilosu.
şuan ne yaptıkları hakkında bilği verirmisiniz,benimki hala dönmüyor o kadar uğraşıyorum oyun zannediyor gülüyo,bide ne zaman sesli gülmeye başlar,gülücük atıyo ama sesli ne zaman gülüyolar?
Maşallahh çok şeker
Hahah ilahi Gizem:)
O ayakkabılar ne lennnn:)))
Hımm doktora sor mutlaka canım ben şuana kadar hiçbir şey tattırmadım...
Ayyy yavrumm ne güzel sarılmışlar:)
Yavrummm bu aydan başlamış.. Hayat zor tabi:)))
Hoşgeldin... Valla benim kızım da dönemiyor... Ama sesli gülüyor hatta kahkahalar atıyor:))
meraba bende 2013 aralık annesiyim benide eklermisiniz,bilğilerinize ihtiyacım olucak inşallah.
benim de 4 ay 11 günlük kızım var adı Zeynep Zişan 65 cm ve 8.000 gr da kilosu.
şuan ne yaptıkları hakkında bilği verirmisiniz,benimki hala dönmüyor o kadar uğraşıyorum oyun zannediyor gülüyo,bide ne zaman sesli gülmeye başlar,gülücük atıyo ama sesli ne zaman gülüyolar?
merhaba aralik anneleri benim oglumun diş etleri resimdeki gibi 4 ay 18 günlük doktora götürdük diş degildir umarim daha erken dedi nasil bi doktorsa diş mi degilmi bilemedi bende sizr danismak istedim bide bu resim 5 gün öncesine ait şuanda dahada beyazladi dis etleri
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aaaa yarenn canım benim nasılsın görüşmeyeli?inan nete yeni yeni giriyorum doğumdan sonra bayağı zorlandım kendime gelemedim.kızım hasta oldu,eşimle sorunlarım vardı şimdi çok şükür iyiyim toparlandım.evet cadı büyüyo 4 aylık olduk teyzesi.
ya netten araştırdığımda dönüyodur yazınca bizimkinn dönümü ağır dedim:)
canım o dişe benzemiyor, damaklarının üstünde çünkü. zaten ilk alt diş çıkıyor. sen başka bir doktora git bence.
Cevap verdigin için tesekkur ederim cnm bende öyle düşünüyorum
merhaba aralik anneleri benim oglumun diş etleri resimdeki gibi 4 ay 18 günlük doktora götürdük diş degildir umarim daha erken dedi nasil bi doktorsa diş mi degilmi bilemedi bende sizr danismak istedim bide bu resim 5 gün öncesine ait şuanda dahada beyazladi dis etleri
Cevap verdigin için tesekkur ederim cnm bende öyle düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?