2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
yerim sizi yerimmm maşallah kuzularıma..

Maşallah barekallah hepsine:)) hepsini ayri ayri opuyorum yiyorum:)))) yumurcaklarrrr:))

Oy oy oyyyy
Salatalığın tadını bilmeyen bana bile salatalık yedirir bu sıpaaaa

Timbrlentini koparırıııımmmm

Eki Görüntüle 1090147

Bizde okullu olduk:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşekkur ederiz teyzeleri ali aras ve eylülde çok tatli Massallah Allahim nazarlardan korusun hepsini:)

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aaaa inanmıyorummm benim ödüm kopardı😀 maşallah egeye canım benim yaaaa :)

yok Gizemcim ikisi de çok uysal hayvanlar. başka köpekten, kediden, gökgürültüsünden, şimşekten, kornadan hatta kendi gölgelerinden bile korkuyor bu şapşallar :)) Ege'ye hiç bir zararları yok. hatta Ege ağladığında 1i kendi oyuncaklarını taşıyor Ege'nin başına, diğeri de onunla bir ağlıyor :)))

Ayni durum bizdede var benim oglum 4 ay 18 günluk mamayi cok seven cocuk yemiyo zorla yediriyorum acaba mamadanmi sıkıldı yada biberondan diye düşünüyorum

Anemm bende çok korkardım ama köpekler ve bebekler arasında başka bi ilişki var ya.. Maşallah ege ye de:)

merhaba aralik anneleri benim oglumun diş etleri resimdeki gibi 4 ay 18 günlük doktora götürdük diş degildir umarim daha erken dedi nasil bi doktorsa diş mi degilmi bilemedi bende sizr danismak istedim bide bu resim 5 gün öncesine ait şuanda dahada beyazladi dis etleri

Eki Görüntüle 1090051

Maşallahh çok şeker

Eki Görüntüle 1090116

Bakım şart 😃

Hahah ilahi Gizem:)

O ayakkabılar ne lennnn:)))

Hımm doktora sor mutlaka canım ben şuana kadar hiçbir şey tattırmadım...

Eki Görüntüle 1090145

bunlar da benim yavrular teyzecikler :))
3'ü 1 arada ve en uslu en kahırsızı Ege :))

Ayyy yavrumm ne güzel sarılmışlar:)

Eki Görüntüle 1090147

Bizde okullu olduk:))

Yavrummm bu aydan başlamış.. Hayat zor tabi:)))

Hoşgeldin... Valla benim kızım da dönemiyor... Ama sesli gülüyor hatta kahkahalar atıyor:))

Tesekkur ederiz:)

huhu kacak leyla nasıl bakalım
nerelerdesın sen yahu zeynepcık kocaman olmıs nasıl saglıgı surprız yumurtanın
donmemesı henüz normal cnm yaren 5 aylıktı nerseyse dondugunde
aras ıse 3.5 aylıktı çocuktan coguga degısıyor

canım o dişe benzemiyor, damaklarının üstünde çünkü. zaten ilk alt diş çıkıyor. sen başka bir doktora git bence.

aaaa yarenn canım benim nasılsın görüşmeyeli?inan nete yeni yeni giriyorum doğumdan sonra bayağı zorlandım kendime gelemedim.kızım hasta oldu,eşimle sorunlarım vardı şimdi çok şükür iyiyim toparlandım.evet cadı büyüyo 4 aylık olduk teyzesi.
ya netten araştırdığımda dönüyodur yazınca bizimkinn dönümü ağır dedim:)

canım oudumyazdıklarından hatata sana ozelden yazdım epsı ust uste gelmıs vok sukurkı gerıde kalmış o günler rabbım huzurunuzu bozmasın ınsalla
kafanı karıştırma canım ben 8aylıkkken bıle doınen bılıyorum rahat ol herseyın zamanı var

bıze gelınce bız ıyıyız bı n sukur senın damadı buyutuyoruz:)

gecmisi okuyamadim nasilsiniz bakalim ben dun cok kotuydum ogleden sonra basagrisi basladi sonra artti midem bulanmya basladi bi de misafir hbri aldim meteyi attim komsuya kek yptm evi sprdm kocam da gec geldi
misafirlerle otrrken oldum oldum dirildim ayni anda usudm terledim midem hic gecmdi hamilykn bole bulnmamisti zor dayndim sonra istfra ettm gecti cok sukur

bugunde butun stor perdeleri tmzldk haftaya mevlut var heyecn dorukta. benden bu kdr. okuyayim simdi

Canm bnm kızımda aynen öyle ve arkadan doktorlar değil dedi ama ucları çıktı sen bakam dktrmar bazen erken olduğu için tanı koymuyorlar sen bol bol eline taze soğan pırasa ver kaşısın antibiyotikte alır hem

Cevap verdigin için tesekkur ederim cnm bende öyle düşünüyorum

İlk alt çıksada bazı bebekler istisna olabilir bilemiorm ama benim kızım arkadan diş çıkarıo ve doktor normal dedi bindebir olur dedi ence oğluşun hazrılık yapıyor

Kızlar verem aşımız hafif kızarıktı bugün banyoda baktım iyice şişmiş sizce normalmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…